Geçmişten garip bir olay...

Anne-birr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
238
235
18
31
Kızlar bunu yaşadığımda 18 yaşlarındaydım.Şuan 23 ama aklıma sürekli geliyor atamıyorum beynimden.Okulum tatil olmuştu ve iş arıyordum .İnternette çağrı merkezi işi buldum konuştum ve bana bizim burda e-5 yolu var oradan beni alacaklarını söylediler ama öyle boş bir yer değil otobüs yolu durağı büfe vs var e5e bağlantı yolu diyiyim.Canım annem gitme gitme dese de dik kafalılık yaptım dinlemedim birsey olmaz dedim gittim.Otobüs şoförüne ineceğim yeri söyledim oraya gelince indirmesini söyledim adam unutmuş bende geçtiğimizi gördüm ama nedense inmedim orda (şükrediyorum inmedigime )biraz geçince beni indircektiniz geçtik galiba dedim adam da evet Özür dilerim dedi merkezi biyerde indirdi .Bu arada kadın aradı ve geldik nerdesin dedi bende orayı geçtiğimi tekrar oraya yürüdüğümü söyledim.Oda bana dur adliye vardı yakınımda oraya geliyoruz ordan alıcaz dedi tamam dedim bekledim .Geldiler araba Doblo tipi arkası kapalı kadın indi eli yüzü düzgündü bana ben arkaya geçeyim ikimiz sıgmayız öne dedi halbuki ön iki kişilikti neyse salak ben yine uyanmadım işe tamam dedim arabayı kullanan kirli sakallı şapkalı gözlüklü ve asla yüzüme bakmadı ve araba o kadar pisti ki yerde kağıtlar ve en korkuncu koltukta kan izleri yağ gibi izler vardı bende ki ne akılsa bindim ve sürmeye başladı adam bende kadına ofis tam nerde annem soruyor dedim bana bilmem gibi bir yüz ifadesi yaptı o an öldüm öldüm dirildim dedim gidiyorum o kadar saf o kadar salakmışım ki kendime inanamıyorum 2 dakka geçti kırmızı ışıkta durduk ben biranda ben gelmiyorum diyerek attım kendimi arabadan kalabalığın içine karıştım ama öyle korkuyorum ki arkama hiç bakamadım bu kadın başladı beni aramaya nerdesin bizi ne sandın kadın satıcısı mı sandın esnafız biz bilmem ne dedi bende tabi belli dedim kapattım bir kaç kez daha aradı açmadım ağlayarak eve gittim bu olay aklmdan gitmiyor o gün o otobüs şoförü beni indirmeyi unutmasaydı ben gördüğüm halde inmemezlik etmeseydim onlar beni gelip merkezden almasalardı ve en önemlisi kırmızı Işık yanmasaydı bana ne olacaktı diye hep içime korku geliyor o kadının yüzü aklımdan gitmiyor psikoloğa da gittim yok kaç sene geçmesine rağmen hep aklmda ..okuduğunuz için teşekkür ederim içimi birde buraya dökmek istedim belki benim gibi yaşayanlar vardır dinlemekte isterim.
 
tatlim nerden bilebilirdin böyle olucagni .. gecmisii geçmişte bırak psikolog ta işe yaramadı diyorsun kafanda bitir olayı . hep korkuyla yasanmazki ama zehir etme kendine olmuş bitmiş diye düşün
 
Ucuz atlatmışsınız
Bir anne nasıl olurda izin verebilir böyle bir şeye ne kadar da kafanın dikine gidersen git izin vermemeliydi
 
Allah korumuş kimbilir ne yapacaklardı. Bu olaydan sonra daha temkinli davranırsın bu devirde kimseye güven olmaz.
 

O yaş için saçma hareketler yapmak çok normal. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Çok daha kötü olaylar yaşayan insanlar var. Sen şükür ki kurtulmuşsun. Bu da hayat tecrübesi sonuçta. Üzülüp de kendini yıpratmaya değmez. Önüne daha neler çıkacak, ne kötü olaylar yaşayacaksın belki de. Biraz güçlü ol. Benim başıma gelen bu tarz bir olay Yok ama adliyelerde neler neler gördüm. Rahat ol, dediğim gibi güçlü ol biraz. Psikoloğunu da değiştir. Bak üniversitelerde ücretsiz yüksek lisans öğrencileri seanslar yapıyor. Baya da özeniyorlar. Deneyebilirsin.
 
Allah korumuş... İlanlara pek güven olmuyor maalesef... Cafe'de çalışacak eleman yazıyor işin aslı başka çıkıyor, adamlar konsomatris arıyorlar meğer boyle bişey başima gelmişti siz yazinca bende geçmişe gittim bir an ... İyi ki o kırmızı ışığa takıldınız... Anne yüreği hisseder ..
 
Kesinlikle şuan asla tanımadığım bilmediğim birinin değil arabasına binmek yanından geçmem o derece ama dediğiniz gibi rabbim koruyor başka zaten hiç bir açıklama bulamıyorum :)
 
Okurken sonunu okumaya korktum allahtan kacmissin.
Acaba neydiler dusundugumuz gibi kadin saticimiydilar yoksa bizmi yanlis dusunuyoruz.
Sosyal medyais filan varmi baktinmi hic
 
Ucuz atlatmışsınız
Bir anne nasıl olurda izin verebilir böyle bir şeye ne kadar da kafanın dikine gidersen git izin vermemeliydi
Evet o da var ama ben çok ısrar ettim gidicem de gidicem diye sonuç gördüm daha kafamın dikine gitmemeyi öğrendim
 
Okurken sonunu okumaya korktum allahtan kacmissin.
Acaba neydiler dusundugumuz gibi kadin saticimiydilar yoksa bizmi yanlis dusunuyoruz.
Sosyal medyais filan varmi baktinmi hic
Hep aklımda kaçmasaydım diye devamını kuruyorum yüzde doksan beni kadın arkadan bayıltacaktı diyorum ya diyorum organ mayası gibi bişeyler ya da gerçekten kadın satıcıları ve o kırmızı ışıktan sonra e5e girecektik daha coooooooook uzun bir yol asla kırmızı Işık vs şansım olmayacaktı kapıların kitli olmaması da diyorum Rabbimin mucizesi ..
 
Bunu bilmiyordum deneyeceğim teşekkür ederim.Normal de kendimi güçlü bilirim ve illa ki hayatım da kötü zamanlarım oldu hep atlattım ama bu bir türlü gitmedi .
 
Kesinlikle o an o saniye denk gelmesi kapıların kitli olmaması diyorum Allahm şükürler olsun .
 
Keske sikayet etseyydin boyle supheli birileri var diye.
Yinede allah korumus seni ya inmeseydin bir de kadini is yeri nerede deyince bilmem diye isaret etmesi.
Bir de bu yoldan almakta ne is yeri adresi olur buyrun gelin denir yani.
Ismini biliyosan sosyal medyadan bi arat bakalim sakin iletisime gecme ama neymis cagri merkezi ile alakasi varmiymis acaba.
 
Çok geçmiş olsun, kadının arkaya oturması, gerçekten büyük nimetmiş ve de kapıları kilitlememeleri. Sizin için zor ancak büyük bir tecrübe. Zaten oldukça cesur biriymişsiniz. O anda kaçabilmeniz şahane. O an geçmiş ve kurtulmuşsunuz artık atlatmanız lazım. Bunu araba çarpmasından saniyelerle kurtulmak gibi düşünün. Hayatınızı etkilemesine izin vermeyin.
 
Kesinlikle o an o saniye denk gelmesi kapıların kitli olmaması diyorum Allahm şükürler olsun .
Çok şükür... Ama bunu kafanıza çok takmayın sizi yıpratır. Keşke o an şikayet edin demek isterdim ama o anki ruh haliniz az çok tahmin edebiliyorum kim olsa basireti bağlanır... Sadaka verseydiniz :)
 

Nefesimi tutarak okudum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…