- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
Sağol canım.. zaten en çokta o battaniyeler ve perdeler korkutmuştu bizi..
Eşimide zorla kaçırmışlar bi evde bi kaç gün alıkoymuşlar... ama aynı kişiler değil tabi..
Aynen.. Gazetede ilandaki numarayi ariyorum. Hemen diyor gel goruselim. Ilanda hicbir ayrinti yok. Telefonda soruyorum birseyler geveliyor agzinda ama asla ne is yapacagim. Hangi pozisyon icin eleman ariyorlar anlamiyordum. Kesinlikle o ilanlara gitmiyordum. Sonucta isverenin beni begenmesi kadar benim de isvereni begenmem gerek degil mi. Birisi de ilk gittigim gorusmede bana metresini anlatmisti. Fotolarini gosteriyordu. Onun da adi seninle ayni diyerek. Hmm. Oyle mi diyip cikip gitmistim :)Allah korumuş... İlanlara pek güven olmuyor maalesef... Cafe'de çalışacak eleman yazıyor işin aslı başka çıkıyor, adamlar konsomatris arıyorlar meğer boyle bişey başima gelmişti siz yazinca bende geçmişe gittim bir an ... İyi ki o kırmızı ışığa takıldınız... Anne yüreği hisseder ..
Siz yine işin ne olduğunu gormemissiniz sadece telefon numarası ile iletişim sağlanmıs. Ben ilanı okudum yani bildiğimiz servis elemanı aranıyor. Meğer adam başka servis elemanı arıyor:))) erkek kuzenimle gittim yanına ( meydanda buluşmak istedi adam ) bir baktım birisi bize doğru yaklaşıyor kuzenle birbirimize baktık. Adamın yaka paça açık çok garip bir tipti, yüzüme baka baka kons aradıklarını söyledi sok olmuştuk... Kuzenimi mı tutayım adamı mı kovayım şaşırdım kaldım. Arkama bakmadan yürüdüm telefon numarami bile değiştirmiştm .. çok tehlikeli bu gazete ilanları..Aynen.. Gazetede ilandaki numarayi ariyorum. Hemen diyor gel goruselim. Ilanda hicbir ayrinti yok. Telefonda soruyorum birseyler geveliyor agzinda ama asla ne is yapacagim. Hangi pozisyon icin eleman ariyorlar anlamiyordum. Kesinlikle o ilanlara gitmiyordum. Sonucta isverenin beni begenmesi kadar benim de isvereni begenmem gerek degil mi. Birisi de ilk gittigim gorusmede bana metresini anlatmisti. Fotolarini gosteriyordu. Onun da adi seninle ayni diyerek. Hmm. Oyle mi diyip cikip gitmistim :)
Ahh canım benzer bir şeyi ben de yaşadım markette tanıtım elemanlığı yapıyordum binbir türlü insanla muhatap oluyorsun adamın biri geldi işte fotoğrafçıyım dergi mergi bişeyler zırvaladı neymiş tuz gölünde çekim yapılacak bi manken arıyormuş ben çok uygunmuşum o götürüp getirecekmişmiş vırt zırt adama diyorum ki ben ajansla çalışıyorum ajansımın numarasını vereyim onlarla anlaşın ulaşımı ajans sağlar bana adam bi ısrar bi ısrar ajansla uğraştırma o para keser biz tam verelim sana ha bire numaramı istiyor bi şekilde ikna edip götürecek beni ş*refsiz ben hiiiçç uyanmadım daha allah korudu heralde dedim olmaz illa ajansla konuşun ajansın numarasını verdim günlerce ajansın bu iş için beni aramasını bekledim arayan soran yok kaç gün sonra jeton düştü benimKızlar bunu yaşadığımda 18 yaşlarındaydım.Şuan 23 ama aklıma sürekli geliyor atamıyorum beynimden.Okulum tatil olmuştu ve iş arıyordum .İnternette çağrı merkezi işi buldum konuştum ve bana bizim burda e-5 yolu var oradan beni alacaklarını söylediler ama öyle boş bir yer değil otobüs yolu durağı büfe vs var e5e bağlantı yolu diyiyim.Canım annem gitme gitme dese de dik kafalılık yaptım dinlemedim birsey olmaz dedim gittim.Otobüs şoförüne ineceğim yeri söyledim oraya gelince indirmesini söyledim adam unutmuş bende geçtiğimizi gördüm ama nedense inmedim orda (şükrediyorum inmedigime )biraz geçince beni indircektiniz geçtik galiba dedim adam da evet Özür dilerim dedi merkezi biyerde indirdi .Bu arada kadın aradı ve geldik nerdesin dedi bende orayı geçtiğimi tekrar oraya yürüdüğümü söyledim.Oda bana dur adliye vardı yakınımda oraya geliyoruz ordan alıcaz dedi tamam dedim bekledim .Geldiler araba Doblo tipi arkası kapalı kadın indi eli yüzü düzgündü bana ben arkaya geçeyim ikimiz sıgmayız öne dedi halbuki ön iki kişilikti neyse salak ben yine uyanmadım işe tamam dedim arabayı kullanan kirli sakallı şapkalı gözlüklü ve asla yüzüme bakmadı ve araba o kadar pisti ki yerde kağıtlar ve en korkuncu koltukta kan izleri yağ gibi izler vardı bende ki ne akılsa bindim ve sürmeye başladı adam bende kadına ofis tam nerde annem soruyor dedim bana bilmem gibi bir yüz ifadesi yaptı o an öldüm öldüm dirildim dedim gidiyorum o kadar saf o kadar salakmışım ki kendime inanamıyorum 2 dakka geçti kırmızı ışıkta durduk ben biranda ben gelmiyorum diyerek attım kendimi arabadan kalabalığın içine karıştım ama öyle korkuyorum ki arkama hiç bakamadım bu kadın başladı beni aramaya nerdesin bizi ne sandın kadın satıcısı mı sandın esnafız biz bilmem ne dedi bende tabi belli dedim kapattım bir kaç kez daha aradı açmadım ağlayarak eve gittim bu olay aklmdan gitmiyor o gün o otobüs şoförü beni indirmeyi unutmasaydı ben gördüğüm halde inmemezlik etmeseydim onlar beni gelip merkezden almasalardı ve en önemlisi kırmızı Işık yanmasaydı bana ne olacaktı diye hep içime korku geliyor o kadının yüzü aklımdan gitmiyor psikoloğa da gittim yok kaç sene geçmesine rağmen hep aklmda ..okuduğunuz için teşekkür ederim içimi birde buraya dökmek istedim belki benim gibi yaşayanlar vardır dinlemekte isterim.
Eşinizi niye kaçırmışlar organ mafyası falan mı?Sağol canım.. zaten en çokta o battaniyeler ve perdeler korkutmuştu bizi..
Eşimide zorla kaçırmışlar bi evde bi kaç gün alıkoymuşlar... ama aynı kişiler değil tabi..
Bir de şöyle düşünün bunu atlatmanın bir yolu olayı küçümsemek çünkü. Belki de o kişiler gerçekten esnaf falandı. O kan lekeleri de kurban falan kesmişlerse eti araba taşımışlarsa ondan olabilir. Kafanızda büyütmeyin yani anca böyle unutursunuz.Evet hafızam da çok net bir resim o griy koltuk ama pis ve üstünde çeşitli yerlerinde büyüklü Küçüklü kurumuş kan izleri kim bilir kimin canını yaktılar
Hani böyle ne bileyim ben öyle de birsey yok zaten gibi bir surat ifadesi yaptı zaten o an benim çok köşeli olan jeton anca düştü. İşi de iş ilanları paylaşan bir siteden bulmuştum ahh cahillik ah .Nasildiki yüz ifadesi tipi merak ettim dogrusu? ve bu isi nerden buldunda görüstün ?
Kızlar bunu yaşadığımda 18 yaşlarındaydım.Şuan 23 ama aklıma sürekli geliyor atamıyorum beynimden.Okulum tatil olmuştu ve iş arıyordum .İnternette çağrı merkezi işi buldum konuştum ve bana bizim burda e-5 yolu var oradan beni alacaklarını söylediler ama öyle boş bir yer değil otobüs yolu durağı büfe vs var e5e bağlantı yolu diyiyim.Canım annem gitme gitme dese de dik kafalılık yaptım dinlemedim birsey olmaz dedim gittim.Otobüs şoförüne ineceğim yeri söyledim oraya gelince indirmesini söyledim adam unutmuş bende geçtiğimizi gördüm ama nedense inmedim orda (şükrediyorum inmedigime )biraz geçince beni indircektiniz geçtik galiba dedim adam da evet Özür dilerim dedi merkezi biyerde indirdi .Bu arada kadın aradı ve geldik nerdesin dedi bende orayı geçtiğimi tekrar oraya yürüdüğümü söyledim.Oda bana dur adliye vardı yakınımda oraya geliyoruz ordan alıcaz dedi tamam dedim bekledim .Geldiler araba Doblo tipi arkası kapalı kadın indi eli yüzü düzgündü bana ben arkaya geçeyim ikimiz sıgmayız öne dedi halbuki ön iki kişilikti neyse salak ben yine uyanmadım işe tamam dedim arabayı kullanan kirli sakallı şapkalı gözlüklü ve asla yüzüme bakmadı ve araba o kadar pisti ki yerde kağıtlar ve en korkuncu koltukta kan izleri yağ gibi izler vardı bende ki ne akılsa bindim ve sürmeye başladı adam bende kadına ofis tam nerde annem soruyor dedim bana bilmem gibi bir yüz ifadesi yaptı o an öldüm öldüm dirildim dedim gidiyorum o kadar saf o kadar salakmışım ki kendime inanamıyorum 2 dakka geçti kırmızı ışıkta durduk ben biranda ben gelmiyorum diyerek attım kendimi arabadan kalabalığın içine karıştım ama öyle korkuyorum ki arkama hiç bakamadım bu kadın başladı beni aramaya nerdesin bizi ne sandın kadın satıcısı mı sandın esnafız biz bilmem ne dedi bende tabi belli dedim kapattım bir kaç kez daha aradı açmadım ağlayarak eve gittim bu olay aklmdan gitmiyor o gün o otobüs şoförü beni indirmeyi unutmasaydı ben gördüğüm halde inmemezlik etmeseydim onlar beni gelip merkezden almasalardı ve en önemlisi kırmızı Işık yanmasaydı bana ne olacaktı diye hep içime korku geliyor o kadının yüzü aklımdan gitmiyor psikoloğa da gittim yok kaç sene geçmesine rağmen hep aklmda ..okuduğunuz için teşekkür ederim içimi birde buraya dökmek istedim belki benim gibi yaşayanlar vardır dinlemekte isterim.
İşte bunun gibi fırsatçı pislik çok var Rabbim çocuklarımızı korusun.Bende o dönem çok market tanıtımı stand hostesliği yapmıştım belki de ondan dolayıda güvenim vardı deli güveni ama gerçekten burda böyle hikayeleri de okudukça içim daha rahatladı sanki tek ben değilmişim .Ahh canım benzer bir şeyi ben de yaşadım markette tanıtım elemanlığı yapıyordum binbir türlü insanla muhatap oluyorsun adamın biri geldi işte fotoğrafçıyım dergi mergi bişeyler zırvaladı neymiş tuz gölünde çekim yapılacak bi manken arıyormuş ben çok uygunmuşum o götürüp getirecekmişmiş vırt zırt adama diyorum ki ben ajansla çalışıyorum ajansımın numarasını vereyim onlarla anlaşın ulaşımı ajans sağlar bana adam bi ısrar bi ısrar ajansla uğraştırma o para keser biz tam verelim sana ha bire numaramı istiyor bi şekilde ikna edip götürecek beni ş*refsiz ben hiiiçç uyanmadım daha allah korudu heralde dedim olmaz illa ajansla konuşun ajansın numarasını verdim günlerce ajansın bu iş için beni aramasını bekledim arayan soran yok kaç gün sonra jeton düştü benimtuz gölü nerdeee ben nerdeee çevresinde zaten in cin top oynar dedim verilmiş sadakan, arkandan okuyan varmış Fatma allah korudu seni hala aklıma gelir ama hayatımı etkilemez çünkü birşey olmadı şükür hayat dersi olarak gör önüne bak geçmiş geçmişte kaldı hayat devam ediyor...
Burda olanları okudukça rahatladım dediginiz gibi çünkü tek benim başıma gelmemiş bunu önceden de biliyordum tabi ama böyle yaşayanlardan birebir okuyunca daha iyi hissetmeye başladım dediğiniz gibi geçti gitti.çok geçmiş olsun
tamam işte kurtulmuşsun olmuş bitmiş
bu sana büyük bir hayat dersi olmuş
daha da aynı hatayı yapmamışsın artık geride bırak
bu benim için bir tecrübeydi, zor yoldan öğrendim ama sağlıklı ve güvendeyim. bir daha çok dikkatli olacağım de ve ardında bırak...
Burda olanları okudukça rahatladım dediginiz gibi çünkü tek benim başıma gelmemiş bunu önceden de biliyordum tabi ama böyle yaşayanlardan birebir okuyunca daha iyi hissetmeye başladım dediğiniz gibi geçti gitti.
Her kadın yaşamıştır böyle bir şey kafanı takma hatta bir kere yolda tacize uğradım ilk defa lise1e gidiyordum tam bir hafta sonra aynı şeyi yaşayacaktım ki tacizciye sıkı bir yumruk indirdim adam zor kaçtıİşte bunun gibi fırsatçı pislik çok var Rabbim çocuklarımızı korusun.Bende o dönem çok market tanıtımı stand hostesliği yapmıştım belki de ondan dolayıda güvenim vardı deli güveni ama gerçekten burda böyle hikayeleri de okudukça içim daha rahatladı sanki tek ben değilmişim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?