Polise basvurdunuz muKızlar bunu yaşadığımda 18 yaşlarındaydım.Şuan 23 ama aklıma sürekli geliyor atamıyorum beynimden.Okulum tatil olmuştu ve iş arıyordum .İnternette çağrı merkezi işi buldum konuştum ve bana bizim burda e-5 yolu var oradan beni alacaklarını söylediler ama öyle boş bir yer değil otobüs yolu durağı büfe vs var e5e bağlantı yolu diyiyim.Canım annem gitme gitme dese de dik kafalılık yaptım dinlemedim birsey olmaz dedim gittim.Otobüs şoförüne ineceğim yeri söyledim oraya gelince indirmesini söyledim adam unutmuş bende geçtiğimizi gördüm ama nedense inmedim orda (şükrediyorum inmedigime )biraz geçince beni indircektiniz geçtik galiba dedim adam da evet Özür dilerim dedi merkezi biyerde indirdi .Bu arada kadın aradı ve geldik nerdesin dedi bende orayı geçtiğimi tekrar oraya yürüdüğümü söyledim.Oda bana dur adliye vardı yakınımda oraya geliyoruz ordan alıcaz dedi tamam dedim bekledim .Geldiler araba Doblo tipi arkası kapalı kadın indi eli yüzü düzgündü bana ben arkaya geçeyim ikimiz sıgmayız öne dedi halbuki ön iki kişilikti neyse salak ben yine uyanmadım işe tamam dedim arabayı kullanan kirli sakallı şapkalı gözlüklü ve asla yüzüme bakmadı ve araba o kadar pisti ki yerde kağıtlar ve en korkuncu koltukta kan izleri yağ gibi izler vardı bende ki ne akılsa bindim ve sürmeye başladı adam bende kadına ofis tam nerde annem soruyor dedim bana bilmem gibi bir yüz ifadesi yaptı o an öldüm öldüm dirildim dedim gidiyorum o kadar saf o kadar salakmışım ki kendime inanamıyorum 2 dakka geçti kırmızı ışıkta durduk ben biranda ben gelmiyorum diyerek attım kendimi arabadan kalabalığın içine karıştım ama öyle korkuyorum ki arkama hiç bakamadım bu kadın başladı beni aramaya nerdesin bizi ne sandın kadın satıcısı mı sandın esnafız biz bilmem ne dedi bende tabi belli dedim kapattım bir kaç kez daha aradı açmadım ağlayarak eve gittim bu olay aklmdan gitmiyor o gün o otobüs şoförü beni indirmeyi unutmasaydı ben gördüğüm halde inmemezlik etmeseydim onlar beni gelip merkezden almasalardı ve en önemlisi kırmızı Işık yanmasaydı bana ne olacaktı diye hep içime korku geliyor o kadının yüzü aklımdan gitmiyor psikoloğa da gittim yok kaç sene geçmesine rağmen hep aklmda ..okuduğunuz için teşekkür ederim içimi birde buraya dökmek istedim belki benim gibi yaşayanlar vardır dinlemekte isterim.
O ara bende çok şikayet etmek istedim birgün evdeykendi bizim orda ki karakolu aradım dedim bir kaç gün önce böyle bir durum yaşadım. Hiç umursamadılar savcılığa şikayet et bizle ilgili değil dedi adam kapattı.O zaman ilanları da araştırdım ama kaldırmışlardI bulamadım.şuan ki aklım olsa peşini asla bırakmazdım.Diyorum ben kaçtım belki kaçamayan kaç kız vardır.Keske sikayet etseyydin boyle supheli birileri var diye.
Yinede allah korumus seni ya inmeseydin bir de kadini is yeri nerede deyince bilmem diye isaret etmesi.
Bir de bu yoldan almakta ne is yeri adresi olur buyrun gelin denir yani.
Ismini biliyosan sosyal medyadan bi arat bakalim sakin iletisime gecme ama neymis cagri merkezi ile alakasi varmiymis acaba.
O yaşlarımda sanki hiç bişey olmaz gibi deli cesaretim varmış galiba şuan olsa asla tanıdığım insanlara bile acaba derim hep tam bir o yaşın verdiği saflık galiba.Ayyy canım neden unutamıyorsun biliyormusun çünkü ciddi korku olmuş bu sende..O korku ise gecmiyor.Hocaya gitmeni tavsiye ederim.hadise zor.urkutucu ama psikologa gittiğin halde aklından gitmemesi,hayat kaliteni etkiliyor bence.ya ben bile çok etkilendim.Ama sizinki cesaretten öte bişey.yabanci arabaya nasıl bindiniz hayret ettim.sizi kaciracaklari iki iki dört inanın şok bı durum cnm.
Evet buna canı gönülden katılıyorum kesinlikle birşey koruyor.3 ağşa 5 yukarı var benim de benzer bir olayım...araba yavaş seyyir haldeyken atlamam...
Yoldan geçen amcanın biri ah kızım durcak sandın da mı indin demesi...
Benim de arada aklıma geliyor hep yaptığım salaklıklarım...hep bişey korumuş hep ama...
Beni arabada kirmiziliklar var dedinizya o çok etkiledi.O yaşlarımda sanki hiç bişey olmaz gibi deli cesaretim varmış galiba şuan olsa asla tanıdığım insanlara bile acaba derim hep tam bir o yaşın verdiği saflık galiba.
ArkadaşınızI siz kurtarmışsınız siz olmasaydınız muhtemelen o da benim gibi kitlenip kalıcaktı.Bende benzer bir olaydan arkadaşımı kurtardim;mesleki eğitim için ek sertifika kursuna giderken tanıştığım (şuanda Kendisi Bir ogretmendir) çok cici masum bir arkadasim vardı,part time is arıyordu umraniyede bulduğunu birlikte gidip gidemiyecegimizi sordu tabi dedim gittik.
İki odalı büro görünümü verilmiş ikinci el bir dolap iki dosya,masa üzerinde bir ajanda not kağıtları ivir zivir.
Adam başladı anlatmaya sağlık ekipmanları v.s.........Pazarlama satış zengin müşterilere,villalar,holdinglere kısa bir eğitmen sonra kendimiz gidiyoruz ürün tanıtımı için gerekirse masaj falan saçmalama başladı...
Konuşma sırası bize geldi bizimki sadece tamam dedi eğitim ne zaman;lafı böldum medikal ürünmu dedim hangi marka,el ilanlari dışında ilanlarınızi görebilirmiyiz,merkez ofisiniz Nerede v.s v.s!adam siz mi?çalışacaksınız arkadaşınızla konuşuyoruz dedi.arkadaşıma işaretle düşünelim mi dedim ve hızlı bir çıkış yaptık derhal beyaz masaya bildirdim daha biz oradayken zabıta ekibi geldi gözümüzün önünde adamları alıp gittiler
Evet hafızam da çok net bir resim o griy koltuk ama pis ve üstünde çeşitli yerlerinde büyüklü Küçüklü kurumuş kan izleri kim bilir kimin canını yaktılarBeni arabada kirmiziliklar var dedinizya o çok etkiledi.
Aynı böyle bi olay da benim başıma gelmişti lisedeyken ama ben yalnız değildim bi arkadaşım vardı yanımda..Kızlar bunu yaşadığımda 18 yaşlarındaydım.Şuan 23 ama aklıma sürekli geliyor atamıyorum beynimden.Okulum tatil olmuştu ve iş arıyordum .İnternette çağrı merkezi işi buldum konuştum ve bana bizim burda e-5 yolu var oradan beni alacaklarını söylediler ama öyle boş bir yer değil otobüs yolu durağı büfe vs var e5e bağlantı yolu diyiyim.Canım annem gitme gitme dese de dik kafalılık yaptım dinlemedim birsey olmaz dedim gittim.Otobüs şoförüne ineceğim yeri söyledim oraya gelince indirmesini söyledim adam unutmuş bende geçtiğimizi gördüm ama nedense inmedim orda (şükrediyorum inmedigime )biraz geçince beni indircektiniz geçtik galiba dedim adam da evet Özür dilerim dedi merkezi biyerde indirdi .Bu arada kadın aradı ve geldik nerdesin dedi bende orayı geçtiğimi tekrar oraya yürüdüğümü söyledim.Oda bana dur adliye vardı yakınımda oraya geliyoruz ordan alıcaz dedi tamam dedim bekledim .Geldiler araba Doblo tipi arkası kapalı kadın indi eli yüzü düzgündü bana ben arkaya geçeyim ikimiz sıgmayız öne dedi halbuki ön iki kişilikti neyse salak ben yine uyanmadım işe tamam dedim arabayı kullanan kirli sakallı şapkalı gözlüklü ve asla yüzüme bakmadı ve araba o kadar pisti ki yerde kağıtlar ve en korkuncu koltukta kan izleri yağ gibi izler vardı bende ki ne akılsa bindim ve sürmeye başladı adam bende kadına ofis tam nerde annem soruyor dedim bana bilmem gibi bir yüz ifadesi yaptı o an öldüm öldüm dirildim dedim gidiyorum o kadar saf o kadar salakmışım ki kendime inanamıyorum 2 dakka geçti kırmızı ışıkta durduk ben biranda ben gelmiyorum diyerek attım kendimi arabadan kalabalığın içine karıştım ama öyle korkuyorum ki arkama hiç bakamadım bu kadın başladı beni aramaya nerdesin bizi ne sandın kadın satıcısı mı sandın esnafız biz bilmem ne dedi bende tabi belli dedim kapattım bir kaç kez daha aradı açmadım ağlayarak eve gittim bu olay aklmdan gitmiyor o gün o otobüs şoförü beni indirmeyi unutmasaydı ben gördüğüm halde inmemezlik etmeseydim onlar beni gelip merkezden almasalardı ve en önemlisi kırmızı Işık yanmasaydı bana ne olacaktı diye hep içime korku geliyor o kadının yüzü aklımdan gitmiyor psikoloğa da gittim yok kaç sene geçmesine rağmen hep aklmda ..okuduğunuz için teşekkür ederim içimi birde buraya dökmek istedim belki benim gibi yaşayanlar vardır dinlemekte isterim.
Çok geçmiş olsun gerçekten çok tuhaf.hele o arabanın içi battaniye filan o ne öyle.Aynı böyle bi olay da benim başıma gelmişti lisedeyken ama ben yalnız değildim bi arkadaşım vardı yanımda..
Arkadaşımla ikimiz okuldan eve gidiyorduk bim'e girdik iki adam dikkatimi çekti biri iri yarı, şişman, göbekli, yaşlı ve sakallıydı..
Diğeri ise tam tersi genç, zayıf ve kısa boyluydu..
Zayıf olanı şuan yolda görsem tanımam ama o şişman olan asla gözümün önünden gitmiyor. Çok korkunçtu..
Bu iki adam bim'e dikkatimi çekti çünkü sürekli bizi takip ediyorlardı gözleriyle.. Arkadaşıma o an belli etmedim.. adamlar kasada bizim önümüzdeydiler hiç bişey almamışlardı üstelik kasiyer kıza klima sormuştu o şişman olan. Kız klimanın olmadığını söyledi ben onların bizi dikizlediğini ilk başta farkettiğim için konuşmalarını çok dikkatli bi şekilde dinliyordum..
Kasiyer kızın klima yok demesine rağmen kenarı çekilip tekrar klima sormaya başladılar. Tabi biz o sırada kasaya gelmiştik..
Aldığımız abur cuburların fiyatını ödeyip çıktık. Arkadaşıma "adamlar çok korkunç değil miydi ya yoksa bana mı öyle geldi" diye sordum..
Arkadaşım da " Evet bende korktum" dedi..
Neyse o anlık bişey zannettik yolumuza devam ediyoruz.. yanımızdan bi araba geçti..
Hani dizilerde olur ya arka kapısı sürgülü arabalar hep mafya arabaları olur dizilerde..
Aynen o tarz bi beyaz bi araba. Ama arkadaki koltuklarda battaniyeler yığılıydı ve perdeliydi..
Ve bizim yanımızdan geçerken bize bakıyorlardı..
Bizde hızlı hızlı yürümeye başladık ama onlar sürekli olarak yanımızdan arabayla geçiyorlar..
Bi mağazaya girdik orada çalışan görevli bi adama; iki adamın bizi takip ettiğini çok korktuğumuzu ailemize telefon açmak istediğimizi söyledik ama adam "telefon yok kötü bişey olursa bizede haber verin" demişti..
"Başımıza bişey gelse size niye haber verelim" dedim çıktık..
Çok sinir oldum..
Biz bunları konuşurken o adamlar tekrar arabayla geçiyorlardı biz onları parmağımızla göstererek konuştuğumuz için büyük bi ihtimalle oyüzden bıraktılar peşimizi..
Ama biz o gün korkudan zor gittik eve..
Allah'tan arkadaşımla aynı mahalledeydik hiç ayrılmadan eve gittik..
O olaydan sonra çok kez gördük şişman olan adamı ama bir daha peşimize takılmadı..
Belki yalnız olunca takılmamıştır.
Belkide anlamıştır bizim uyanık olduğumuzu..
Ama o gün benim en korkunç günümdü ve asla unutmuyorum..
Hep aklımda kaçmasaydım diye devamını kuruyorum yüzde doksan beni kadın arkadan bayıltacaktı diyorum ya diyorum organ mayası gibi bişeyler ya da gerçekten kadın satıcıları ve o kırmızı ışıktan sonra e5e girecektik daha coooooooook uzun bir yol asla kırmızı Işık vs şansım olmayacaktı kapıların kitli olmaması da diyorum Rabbimin mucizesi ..
Sağol canım.. zaten en çokta o battaniyeler ve perdeler korkutmuştu bizi..Çok geçmiş olsun gerçekten çok tuhaf.hele o arabanın içi battaniye filan o ne öyle.
Evet işte ama o kadının arkaya binmesi bana göre arkadan ya beni bayılmak içindi ya da sonradan camera vs bakılırsa görünmemek için çünkü şoför resmen kendini kamufle etmişti şapka gözlük sakal hep bu ihtimaller aklıma geliyor bir daha yaşıyorum o günü o darlığı yemin ederim nefesim daralıyor o derece o yüzden evlatlarımızı çok iyi korumamız gerek keşke diyorum annem dövseymiş de göndermeseymiş.Kalı kilitli olsa bile kn koltuktan açılır. Kadın Allahtan yer yok sen arkaya bin dememiş. Kendisi binmiş. Ya da seni ortaya alsalardı yine kaçamazdin.
aynı cahil cesaretini bende çoğu kez yaptım
benimde hiç unutamadığım çok samimi olmadığım bir erkek arkadaşım onun kuzeni ve kuzeninin nişanlısı denize gittik
sonra benim arkadaş sapık çıktı
ve beni arabayla kaçırmaya bile kalktı
küçüktüm 18 falanpeki nasıl kurtuldun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?