geçmişten gelen telefon....

O olduguna nasil eminsin ya?
Belki yanlislikla birisi aradi falan?

Birsey soyleme esine
Ortada bisey yok

Yanlış numara bile olabilir hemen kötüyü düşünmeyin konuşursa o olduğunu anlarsan savcılığa şikayet edicem dersin birdahada aramaz

Biraz fazla abartmıyor musunuz? Aradıysa aradı. Anlatın eşinize. Bir daha ararsa savcılığa verin gitsin. Ortalık sapıktan geçilmiyor zaten. Boş yere korkuyorsunuz. Bu kadar kafaya takmanızı anlamadım. Eski eşiniz değil birşey değil. Dingilin teki.

Telefonunuzu gizli numaralara kapatın
Veya mümkünse telefon numaranızı degistirin

Arayınca aklın karışmadıysa sorun yok. Cevap vermezsin, 1-2 yoklar bakar ses yok çeker gider. Eşe bahsedilmez böyle durumlar

Arayınca aklın karışmadıysa sorun yok. Cevap vermezsin, 1-2 yoklar bakar ses yok çeker gider. Eşe bahsedilmez böyle durumlar
aklımı karıştıramaz yaşandı ve bitti evliyim eşimi seviyorum . anlamsız biri sadece benim için fakat hala beni huzursuz etmeyi başarıyor. dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum. umarım defolup gider huzurum kaçsın istemiyorum .fakat iş telefon etmeyle sınırlı kalamz ise savcılık yolu görünüyor demektir.

Konunu okudum. Gelen telefonun ondan olduğunu bilmiyorsun ortada bir konuşma rahatsız edici bir diyalog yok. Bende diyorumki boşuna mutlu giden evliliğini yok yere neden gündemi böyle bir konuyla meşgul edip bozasın. Ha arar konuşur o zaman anlat eşine. Sonuçta yaptığın yanlış birşey yok geçmiş geçmişte kalmış eşinde o zaman dahil olur olaya.

gelen telefon ondan dı biliyorum iş yerimi aradı no su ekrana düştü son 4 rakamını hatırladım hemen bilinmeyenlerden sorgulattım numarayı ve ona ait olduğunu öğrendim. konuşmadı sesimi duyup hemen kapattı. umarım tekrarı ve daha fazlası olmaz . bundan tedirginim ben de

Numaranı değiş arama engelleme programı var engelle. Sen istemedikten sonra kurtulmanın bir çok yolu var

Numaranızı değiştirmek?
Arayanı engellemek?
Bunlar aklınıza gelmedi mi acaba.

Numaranızı değiştirmek?
Arayanı engellemek?
Bunlar aklınıza gelmedi mi acaba.
siz konu yu ve yorumu okudunuz mu acaba ? cep değil iş yerimi aradı anlaşılmayan ne acaba . aptal değilim heralde cep telefonumu aradığı zaman bunları düşünemeyecek kadar

Tatlım sakın anlatma. Adam karşına çıkarsa seni rahatsız ederse babana söyle. Kocan duymadan halledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…