merhaba , yaşadıklarımı yani kabusumu yazıp hem rahatlamak hem de çözüm bulmak istiyorum.3 yıllık evliyim çocuğum yok .eşimle görücü usulu evlendik. öncesinde uzun ve sancılı bir başka ilişkim oldu .bol ayrılmalı barışmalı derken kendisi evlendi fakat başıma bela olup aramaktan vazgeçmedi.sonrasında da ben eşimle tanışıp evlendim. şuan mutlu bir evliliğim var herşey yolunda çok şükür. nişanlılık dönemlerimde bu şahıs zaman zaman benimle iletişime geçmeye çalıştı ama ben iletişim kurup görüşmedim tersleyip kapattım . evlendikten sonra cesaret edemedi sanırım . 2 yıl hiçbir şekilde sesini duymadım. fakat dün sessiz bir telefon geldi 1 dk lık bile değildi efendim der demez telefon kapandı. bu beni çok rahatsız etti sonuçta evli bir kadınım asla o işlerle ilgim olamaz eşime durumu anlatmalımıyım yoksa bunu yok mu saymalıyım gece uykularım kaçtı kabus görmekten uyuyamıyorum. lütfen fikir verin
tlf no su ekrana çıktı arayan oO olduguna nasil eminsin ya?
Belki yanlislikla birisi aradi falan?
Birsey soyleme esine
Ortada bisey yok
engelle ve sonra numaranı değiştir..eşine de sapık dadandı ondan değiştirdim detlf no su ekrana çıktı arayan o
cep değil iş yerimi aradı engelleme gibi bir şansım maalesef yokengelle ve sonra numaranı değiştir..eşine de sapık dadandı ondan değiştirdim de
aklımı karıştıramaz yaşandı ve bitti evliyim eşimi seviyorum . anlamsız biri sadece benim için fakat hala beni huzursuz etmeyi başarıyor. dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum. umarım defolup gider huzurum kaçsın istemiyorum .fakat iş telefon etmeyle sınırlı kalamz ise savcılık yolu görünüyor demektir.Arayınca aklın karışmadıysa sorun yok. Cevap vermezsin, 1-2 yoklar bakar ses yok çeker gider. Eşe bahsedilmez böyle durumlar
Konunu okudum. Gelen telefonun ondan olduğunu bilmiyorsun ortada bir konuşma rahatsız edici bir diyalog yok. Bende diyorumki boşuna mutlu giden evliliğini yok yere neden gündemi böyle bir konuyla meşgul edip bozasın. Ha arar konuşur o zaman anlat eşine. Sonuçta yaptığın yanlış birşey yok geçmiş geçmişte kalmış eşinde o zaman dahil olur olaya.konumu okumadınız sanırım mesele bir sessiz telefon değil o pisliğin beni arama cesareti göstermesi canımı sıkan da bu. ortalığı ayağa kaldırmıyorum ne yapmalıyım diye fikir almaya çalışıyorum . çünkü canım çok sıkıldı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
gelen telefon ondan dı biliyorum iş yerimi aradı no su ekrana düştü son 4 rakamını hatırladım hemen bilinmeyenlerden sorgulattım numarayı ve ona ait olduğunu öğrendim. konuşmadı sesimi duyup hemen kapattı. umarım tekrarı ve daha fazlası olmaz . bundan tedirginim ben deKonunu okudum. Gelen telefonun ondan olduğunu bilmiyorsun ortada bir konuşma rahatsız edici bir diyalog yok. Bende diyorumki boşuna mutlu giden evliliğini yok yere neden gündemi böyle bir konuyla meşgul edip bozasın. Ha arar konuşur o zaman anlat eşine. Sonuçta yaptığın yanlış birşey yok geçmiş geçmişte kalmış eşinde o zaman dahil olur olaya.
Takıldıgım nokta aradan 2 sene geçmiş numarasi nasıl aklınızda tanıdınız hemen... Ben öyle uzun tutamam aklımda numarayicep değil iş yerimi aradı engelleme gibi bir şansım maalesef yok
siz konu yu ve yorumu okudunuz mu acaba ? cep değil iş yerimi aradı anlaşılmayan ne acaba . aptal değilim heralde cep telefonumu aradığı zaman bunları düşünemeyecek kadarNumaranızı değiştirmek?
Arayanı engellemek?
Bunlar aklınıza gelmedi mi acaba.
Tatlım sakın anlatma. Adam karşına çıkarsa seni rahatsız ederse babana söyle. Kocan duymadan halledinmerhaba , yaşadıklarımı yani kabusumu yazıp hem rahatlamak hem de çözüm bulmak istiyorum.3 yıllık evliyim çocuğum yok .eşimle görücü usulu evlendik. öncesinde uzun ve sancılı bir başka ilişkim oldu .bol ayrılmalı barışmalı derken kendisi evlendi fakat başıma bela olup aramaktan vazgeçmedi.sonrasında da ben eşimle tanışıp evlendim. şuan mutlu bir evliliğim var herşey yolunda çok şükür. nişanlılık dönemlerimde bu şahıs zaman zaman benimle iletişime geçmeye çalıştı ama ben iletişim kurup görüşmedim tersleyip kapattım . evlendikten sonra cesaret edemedi sanırım . 2 yıl hiçbir şekilde sesini duymadım. fakat dün sessiz bir telefon geldi 1 dk lık bile değildi efendim der demez telefon kapandı. bu beni çok rahatsız etti sonuçta evli bir kadınım asla o işlerle ilgim olamaz eşime durumu anlatmalımıyım yoksa bunu yok mu saymalıyım gece uykularım kaçtı kabus görmekten uyuyamıyorum. lütfen fikir verin
babamların duyması daha kötü olmaz mı ? kafam karışık öyle bir durumda ne yapmalıyımTatlım sakın anlatma. Adam karşına çıkarsa seni rahatsız ederse babana söyle. Kocan duymadan halledin
Eşiniz başka yolla öğrenirse size güveni sarsılır. Bir daha olursa eşinize söyleyin bence.babamların duyması daha kötü olmaz mı ? kafam karışık öyle bir durumda ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?