- 27 Şubat 2013
- 14.700
- 41.971
- 798
- Konu Sahibi lorilori72
-
Bence sakinleştiiriciye ihtiyaç duruyorsanız ehliyet almayın. Araba kullanırken bacak titremesi kadar stres yapacak bir şey yok titreme düzeyindeyse kullanmamak daha sağlıklı her trafiğe çıkarken ilaç mı alacaksınız
Ben yeni sistemde bi kere kalmıştım ama kavşakta öncelik vermemiştim, bi kere de kaldırıma çıkmıştımEvet bitiş noktasına kadar geldim.
Park ederken arkanı dönmedin diye tartıştın mı ee doğru olan bu zaten bize arkanı dönerek kontrol et demiyorlar kı aynalara bakarak park ediyoruzBen yeni sistemde bi kere kalmıştım ama kavşakta öncelik vermemiştim, bi kere de kaldırıma çıkmıştımbi de park ederken arkamı dönmek yerine aynalardan kontrol ettim diye tartışmıştık. Bileğimin hakkıyla kalmıştım yani
Ya ben 2014 de almıştım ehliyeti, 2007 den motor ehliyetim vardı o eski sistemdendi bu yeni sistem. Adamla mulakaşa olmuştu bariz, arkanda küçük bi çocuk olsa bisikletli ezmiştin fln dedi, bende dedim ki arkamı dönsem de ezmiştim yine de görünmüyorPark ederken arkanı dönmedin diye tartıştın mı ee doğru olan bu zaten bize arkanı dönerek kontrol et demiyorlar kı aynalara bakarak park ediyoruz
Almanya’da birdaha mı alıyorsun ehliyet ooooYa ben 2014 de almıştım ehliyeti, 2007 den motor ehliyetim vardı o eski sistemdendi bu yeni sistem. Adamla mulakaşa olmuştu bariz, arkanda küçük bi çocuk olsa bisikletli ezmiştin fln dedi, bende dedim ki arkamı dönsem de ezmiştim yine de görünmüyorhoş şuan almanyada tekrar ehliyet yapıyorum 10 saatten fazla ders aldım hala tatmin edemedim hocamı, bi de burda da park ederken arkana da dön bak yoksa kalırsın sınavdan diyorlar.
Elbette biraz heyecan vardı ama direksiyona oturunca geçti bacağım titreyerek araç kullanmadım. O seviyede olsaydım her zaman kendim ve diğer insanların güvenliği için araç kullanmazdımBizim sıkıntımız normal araba kullanırken değil sınav stresi heyecan yaptırıyor. O da normalde yapmadığımız hataları yapmaya sebep oluyor. Sanırım sizin sınav heyecanınız hiç olmadı
Elbette biraz heyecan vardı ama direksiyona oturunca geçti bacağım titreyerek araç kullanmadım. O seviyede olsaydım her zaman kendim ve diğer insanların güvenliği için araç kullanmazdım
Normal günde sürebilirken sınav anında bu kadar heyecan bana anormal geliyor. Bende heyecanlıydım kalp atışını duyuyor gibiydim ama koltuğa oturunca sadece yola konsantre oldum. Hatta ani frenle ilgili üstü kapalı sohbet ediyorlarmış ben onları dinlemediğim için duymadım bir anda dur deyince sadece durmuştu hoca da ani frenle ilgili hikaye anlatıyorduk duymadın mı demişti. Çünkü ben aniden dur deyince şaşırmıştım acaba yanlış bir şey yaptım da ondan mı dedi diye düşünmüştümBenim de bacağımın titremesi ikinci sınavda arabayı çalıştırırken stop ettirdim derslerde hiç yapmıyordum. Tabi o stop ettirme olunca sol ayağımın titrediğini hissettim. Titremeye engel olamadım park yerine gelince yine stop ettirdim çünkü o titreme ile hakim olamadım tabi debriyaja. Zaten bacak titrerken kullanılmıyormuş kullanılsa stop ettirmezdim. O sınava has birşeydi ama heyecan her daim oldu tüm sınavların süresince, hatta aradıklarında başlıyordu heyecanım.
Normal günde sürebilirken sınav anında bu kadar heyecan bana anormal geliyor. Bende heyecanlıydım kalp atışını duyuyor gibiydim ama koltuğa oturunca sadece yola konsantre oldum. Hatta ani frenle ilgili üstü kapalı sohbet ediyorlarmış ben onları dinlemediğim için duymadım bir anda dur deyince sadece durmuştu hoca da ani frenle ilgili hikaye anlatıyorduk duymadın mı demişti. Çünkü ben aniden dur deyince şaşırmıştım acaba yanlış bir şey yaptım da ondan mı dedi diye düşünmüştümbence heyecanı yenmenin yolu onu yok saymak işe odaklanmakk ve kendine güvenmek tabi sakinleşemeyen aşırı heyecan varsa onu bilemem ama odaklanmak bende işe yaratmıştı
AMİNNNNNNNNKeşke elimde olsaydıama olsun sonuçta geçtim sınavı çok şükür darısı benim gibi heyecanına yenik düşen arkadaşların başına.
Aman ya içim dışım ehliyet oldu hiç sorma ya. Yazılıyı gectim , ilk 6 ay gecerli burda ehliyetler. Ama ehliyet almak çok zor ya araba kullanmakla bitmiyor, trafik kuralları çok fazla ve çok sert.Almanya’da birdaha mı alıyorsun ehliyet oooo
Burda mesele araba kullanmak degil uygulamali sinav sonucta ilk kez arabayla sinavda tanismiyor daha onceden ders almis. Cok abes bi yorum olmus.Bence sakinleştiiriciye ihtiyaç duruyorsanız ehliyet almayın. Araba kullanırken bacak titremesi kadar stres yapacak bir şey yok titreme düzeyindeyse kullanmamak daha sağlıklı her trafiğe çıkarken ilaç mı alacaksınız
Uygulamalı sınav da atla deve değil sonuçta araç kullanmada gerekli birkaç şey var sınav parkuru da trafiğin göbeğinde değil biraz tenhada yapılıyor. Üstelik trafik olmayan yerde dur kalk l park geri park vs vs burada mesele tam olarak araba kullanmak ve becerin hocaya göstermekBurda mesele araba kullanmak degil uygulamali sinav sonucta ilk kez arabayla sinavda tanismiyor daha onceden ders almis. Cok abes bi yorum olmus.
Uygulamalı sınav da atla deve değil sonuçta araç kullanmada gerekli birkaç şey var sınav parkuru da trafiğin göbeğinde değil biraz tenhada yapılıyor. Üstelik trafik olmayan yerde dur kalk l park geri park vs vs burada mesele tam olarak araba kullanmak ve becerin hocaya göstermek
Sonuçta bir İzmir İstanbulun göbeği değilTenha yerdemi yapılıyorbenim girdiğim parkur hiç de tenha değil.harıl harıl arabalar geçiyor, oldukça fazla da büyük tır var. Bir defa bimin tırıyla nerdeyse çarpışıyorduk ben kavşaktayken bastı geçti. Diğer arkadaş da belediye otobüsü ile öyle oldu bir de korna bağırtan da oldukça fazla
Sonuçta bir İzmir İstanbulun göbeği değil
Farkında mısın ben İstanbulun göbeği dedim. Bu yoğun trafiğin olduğu yer demektir. Fakat sürücü kursu araçları yoğun bölgeden ziyade daha sakin yerde yapılır.Ben istanbuldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?