Geçtim mi kaldım mı

Yokusta nasil kaldirdiniz arabayi geri gitmeden stop etmeden
Ayağınız debriyaj ve frende oluyor. Vitesi bire atıyorsunuz. Elinizi vitesten cekmeyin, viteste olsun eliniz. Ve debriyajdan yavaş yavaş ayağınızı kaldırın vites titremeye başlıyor. Siz debriyajdan ayağınızı kaldırdıkça vites daha çok titriyor. Titremeyi tam hissettiğiniz an ayağınızı frenden çekip gaza yükleniyorsunuz

Seni araçtan indirmediler ise sorun yoktur ama bildiğim kadarıyla stop etmenin 1 kereye mahsus affı var sola sinyalsiz yola çıkmanın ve yolda sinyal vermeden dönüşlerin affı yok, bir de park ederken dubalara vurmanın

Evet tek hakkım vardı ama onlar görmezden geldiler sanırım

Ya geçtiniz mi kaldınız mı bilemeyiz de , vitesi unutup stop ettiren birini geçirirlerse çok saçma olmaz mı ?
Artık arabalar stop etmiyor düz vitesler de. Ben stop ettirmeye zorladım.

Ehliyetiniz hayırlı olsun. Tavsiyelerin lütfen sinyal verin, sağdan ağır gidin. Arkadan yapışan olursa, 4lüleri yakıp, sağa yanaşın. Sizden evvel gitsinler.

Benim sinyallerde sıkıntım yoktu sükür

Öyle demeyin kimler kimler alıyor. Ki ben çok heyecanlı bir insanım. Ne azarlar işittim direksiyon hocamdan bence almışken manuel alın
Yok manuel sevmiyorum ben vites değistirirken debriyaja basmayi unutuyorum yada onu kokleyince yanlislikla frenide kokluyorum sonuc arabadakiler cama yapisiyo otomatik bana yeter

Merhaba

Bende çok şükür 3. Sınava girişimdi bugün geçtim sınavı hala inanamıyorum. Rüya gibi. Çok heyecan yapıyordum ve yapmadığım hataları sınavda yapıyordum.Darısı tüm arkadaşların başına.

Yok manuel sevmiyorum ben vites değistirirken debriyaja basmayi unutuyorum yada onu kokleyince yanlislikla frenide kokluyorum sonuc arabadakiler cama yapisiyo otomatik bana yeter

En iyisini yapmışsınız ben çok pişman oldum otomatğe başvurmadığıma. Çok cebelleştim. Gerçi heyecan onda da olurdu da işte daha kolay bende

Yokuşta dur kalki yapabildiniz mi? Ben haftaya sinava girecegim hala yokusta arabayi kaldiramiyorum

Yokuşta araba kaldırmanın formülünü benim hocam şöyle anlattı. Ayağını debriyajdan tam çekmeden hafif gaza basıyorsun araba kaymasın diye ve bugüne kadar yokuşta hiç kalkamama sorunum olmadı isterse bir de öyle deneyin

Hangi açıdan? Ehliyetim yok o yüzden soruyorum

Kurallar çok daha fazla paralel parkı 3 hamlede girmek zorundasın. L park var. Ani fren ve geri gitme var. Yokuş kalkış. Sinyal vermeyi unutunca kalıyorsun. İki defa stop ettirince kalıyorsun. Daha bir sürü şey ama komisyondaki hocanın insiyatifine bağlı bazen yardımcı olan da oluyor.

Yarim debriyaj yapip arac titreyince gaza basiyorum ama o sirada ayagini debriyajdan biraz kaldir diyorlar az bisey oynattim stop etti bugun

Cok degisikler ben inerken soylemislerdi saglari sollari belli olmuyor.Anlayislilarsa gecmissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…