- 7 Mayıs 2019
- 158
- 56
- 13
- 34
- Konu Sahibi lorilori72
-
Ayağınız debriyaj ve frende oluyor. Vitesi bire atıyorsunuz. Elinizi vitesten cekmeyin, viteste olsun eliniz. Ve debriyajdan yavaş yavaş ayağınızı kaldırın vites titremeye başlıyor. Siz debriyajdan ayağınızı kaldırdıkça vites daha çok titriyor. Titremeyi tam hissettiğiniz an ayağınızı frenden çekip gaza yükleniyorsunuzYokusta nasil kaldirdiniz arabayi geri gitmeden stop etmeden
Evet tek hakkım vardı ama onlar görmezden geldiler sanırımSeni araçtan indirmediler ise sorun yoktur ama bildiğim kadarıyla stop etmenin 1 kereye mahsus affı var sola sinyalsiz yola çıkmanın ve yolda sinyal vermeden dönüşlerin affı yok, bir de park ederken dubalara vurmanın
Bende otomatik vites ehliyeti almak istiyorum ondan kalirmiyim acaba
Iste bu yasa kadar almayinca onu bari aliyim dedim basittir insallahO daha basitmiş sanırım
Artık arabalar stop etmiyor düz vitesler de. Ben stop ettirmeye zorladım.Ya geçtiniz mi kaldınız mı bilemeyiz de , vitesi unutup stop ettiren birini geçirirlerse çok saçma olmaz mı ?
Öyle demeyin kimler kimler alıyor. Ki ben çok heyecanlı bir insanım. Ne azarlar işittim direksiyon hocamdanIste bu yasa kadar almayinca onu bari aliyim dedim basittir insallah
Artık arabalar stop etmiyor düz vitesler de. Ben stop ettirmeye zorladım.
Ehliyetiniz hayırlı olsun. Tavsiyelerin lütfen sinyal verin, sağdan ağır gidin. Arkadan yapışan olursa, 4lüleri yakıp, sağa yanaşın. Sizden evvel gitsinler.
Yok manuel sevmiyorum ben vites değistirirken debriyaja basmayi unutuyorum yada onu kokleyince yanlislikla frenide kokluyorum sonuc arabadakiler cama yapisiyo otomatik bana yeterÖyle demeyin kimler kimler alıyor. Ki ben çok heyecanlı bir insanım. Ne azarlar işittim direksiyon hocamdanbence almışken manuel alın
Öyleyse onu alınYok manuel sevmiyorum ben vites değistirirken debriyaja basmayi unutuyorum yada onu kokleyince yanlislikla frenide kokluyorum sonuc arabadakiler cama yapisiyo otomatik bana yeter
Dibine giren olur, sağa yanaş.Benim sinyallerde sıkıntım yoktu sükür
Yok manuel sevmiyorum ben vites değistirirken debriyaja basmayi unutuyorum yada onu kokleyince yanlislikla frenide kokluyorum sonuc arabadakiler cama yapisiyo otomatik bana yeter
Yokuşta dur kalki yapabildiniz mi? Ben haftaya sinava girecegim hala yokusta arabayi kaldiramiyorum
Hangi açıdan? Ehliyetim yok o yüzden soruyorum
Hangi açıdan? Ehliyetim yok o yüzden soruyorum
Yarim debriyaj yapip arac titreyince gaza basiyorum ama o sirada ayagini debriyajdan biraz kaldir diyorlar az bisey oynattim stop etti bugunYokuşta araba kaldırmanın formülünü benim hocam şöyle anlattı. Ayağını debriyajdan tam çekmeden hafif gaza basıyorsun araba kaymasın diye ve bugüne kadar yokuşta hiç kalkamama sorunum olmadı isterse bir de öyle deneyin
Cok degisikler ben inerken soylemislerdi saglari sollari belli olmuyor.Anlayislilarsa gecmissindir.Merhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon dersim vardı. Geçip geçmediğimi söylemediler bana. 2 defa stop ettirdim aracı ama bana devam et dediler. Onun dışında bir sorun olmadı. O da heyecandan oldu. Ama suan aşırı merak ettim. Baya stres de yaptım. Geçtim mi hocam dedim gecmissindir yaa deyip durdugeçmiş miyimdir gerçekten ?
Ya onu bilmem kaç senelik ehliyeti olanlar bile doğru düzgün yapamıyo. Adam açıyı ayarlayamıyo yolun ortasına park ediyo resmenHe bir de parklarda ve geri gitmede çizgileri geçmeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?