- 27 Şubat 2013
- 14.700
- 41.972
- 798
- Konu Sahibi lorilori72
-
Yarim debriyaj yapip arac titreyince gaza basiyorum ama o sirada ayagini debriyajdan biraz kaldir diyorlar az bisey oynattim stop etti bugun
Ya onu bilmem kaç senelik ehliyeti olanlar bile doğru düzgün yapamıyo. Adam açıyı ayarlayamıyo yolun ortasına park ediyo resmen
Yarım debriyaj yaptınız ve araç titredi ise aracı normalde nasıl hareket ediyorsanız o şekilde ayağınızı debriyajdan yavaş yavaş kaldırıyorsunuz aniden kaldırınca araç stop ediyor evetYarim debriyaj yapip arac titreyince gaza basiyorum ama o sirada ayagini debriyajdan biraz kaldir diyorlar az bisey oynattim stop etti bugun
Tebrik ederim. Ben de çok heyecanlıydım. Sınavda da hep yaptığım hatayı yaptımMerhaba
Bende çok şükür 3. Sınava girişimdi bugün geçtim sınavı hala inanamıyorum. Rüya gibi. Çok heyecan yapıyordum ve yapmadığım hataları sınavda yapıyordum.Darısı tüm arkadaşların başına.
Ben sürdüm sınav bitiş noktasına kadar gecmisim ben dedireksıyon sınavdan sonra hayırlı olsun dediler.
geçmişim meğer.zaten bır yerde kalırsan sınav bitiş noktasına varamıyorsun sınavı ızleyen ler dıreksıyona geçip sınav bi,tiş yerıne getırıyor bızde oyle ıdı.
Merhaba arkadaşlar bende direksiyon sınavına girecegim ve sınava 3 gün var ve çok heyecanlıyımkalpten gidicemmm off
Aaa ben iste. Bende 2 sinavda kaldim 3.de sakinlestirici aldim da oyle gectim.Ben sakinleştirici içtim çok etkisi oldu o heyecan korkuyu bildiğim için çok iyi anlıyor ve herkese tavsiye ediyorum. İki sınavda heyecNdan kaldım.3. de ilaçla geçtim
İşe yarıyor yani peki adı ne sakinleştiricininAaa ben iste. Bende 2 sinavda kaldim 3.de sakinlestirici aldim da oyle gectim.
Inanin hatirlamiyorum ama bildiginiz recetesiz alabilecrginiz biseydi 3 gun onceden baslamistim. Benim debriyajdan ayagimi kaldirirken bacagim titriyordu ondan ise yaradi. Birde herkes duz ayakkabi der ben topukluyla daha rahat kullandim.İşe yarıyor yani peki adı ne sakinleştiricinin
Evet ben bgün bir doktorumla görüşürümInanin hatirlamiyorum ama bildiginiz recetesiz alabilecrginiz biseydi 3 gun onceden baslamistim. Benim debriyajdan ayagimi kaldirirken bacagim titriyordu ondan ise yaradi. Birde herkes duz ayakkabi der ben topukluyla daha rahat kullandim.
Sakinleştirici sarhoşluk ve halsizlik yapmaz mı canımdüşünsene “sınavdan kaldığınız vur tokmagı aman yemişim sınavını havam yerimde aç müziği falan filan “ ay ne komik olurr
İşe yarıyor yani peki adı ne sakinleştiricinin
Bugün direksiyon hocama söyledim tabi içebilirsin ama bazılarında uyku hali yapar dedi dedim titreye titreye süreriz arabayı no panik uyku hali daha kötübeni sarhoş etmedi
Inanin hatirlamiyorum ama bildiginiz recetesiz alabilecrginiz biseydi 3 gun onceden baslamistim. Benim debriyajdan ayagimi kaldirirken bacagim titriyordu ondan ise yaradi. Birde herkes duz ayakkabi der ben topukluyla daha rahat kullandim.
Hocam genel durum iyi birşey yok dedi sadece sakinleş dedi ama insan genede panik oluyorAyynııı bennnn işte ikinci sınavdan ayak titremesinden iki defa stop ettirdim daha başlarken kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?