Geçtim mi kaldım mı

Yarim debriyaj yapip arac titreyince gaza basiyorum ama o sirada ayagini debriyajdan biraz kaldir diyorlar az bisey oynattim stop etti bugun

Derslerde bol bol çalışırsın birdahaki sınava. Yani bol bol yokuş pratiği yaptırsın hocan. Çok işe yarıyor

Ya onu bilmem kaç senelik ehliyeti olanlar bile doğru düzgün yapamıyo. Adam açıyı ayarlayamıyo yolun ortasına park ediyo resmen

Onun formülü var derste öğretiyorlar. Bana en kolay gelen parklar oldu. Hatta bugün komisyondaki hoca paralel parkı süper yaptın iki hamlede park ettin arabayı dedi.tabi diğer konularda aynı pratikliğim olduğunu söyleyemem aksine acemiyim

Yarim debriyaj yapip arac titreyince gaza basiyorum ama o sirada ayagini debriyajdan biraz kaldir diyorlar az bisey oynattim stop etti bugun
Yarım debriyaj yaptınız ve araç titredi ise aracı normalde nasıl hareket ediyorsanız o şekilde ayağınızı debriyajdan yavaş yavaş kaldırıyorsunuz aniden kaldırınca araç stop ediyor evet

Tebrik ederim. Ben de çok heyecanlıydım. Sınavda da hep yaptığım hatayı yaptım ama şükür hocalar yardımcı oldu geçtim ben de

direksıyon sınavdan sonra hayırlı olsun dediler.
geçmişim meğer.zaten bır yerde kalırsan sınav bitiş noktasına varamıyorsun sınavı ızleyen ler dıreksıyona geçip sınav bi,tiş yerıne getırıyor bızde oyle ıdı.

Ben sürdüm sınav bitiş noktasına kadar gecmisim ben de

Merhaba arkadaşlar bende direksiyon sınavına girecegim ve sınava 3 gün var ve çok heyecanlıyım kalpten gidicemmm off

Merhaba arkadaşlar bende direksiyon sınavına girecegim ve sınava 3 gün var ve çok heyecanlıyım kalpten gidicemmm off

Ben sakinleştirici içtim çok etkisi oldu o heyecan korkuyu bildiğim için çok iyi anlıyor ve herkese tavsiye ediyorum. İki sınavda heyecNdan kaldım.3. de ilaçla geçtim

Sakinleştirici sarhoşluk ve halsizlik yapmaz mı canım düşünsene “sınavdan kaldığınız vur tokmagı aman yemişim sınavını havam yerimde aç müziği falan filan “ ay ne komik olurr

Inanin hatirlamiyorum ama bildiginiz recetesiz alabilecrginiz biseydi 3 gun onceden baslamistim. Benim debriyajdan ayagimi kaldirirken bacagim titriyordu ondan ise yaradi. Birde herkes duz ayakkabi der ben topukluyla daha rahat kullandim.
Evet ben bgün bir doktorumla görüşürüm

Inanin hatirlamiyorum ama bildiginiz recetesiz alabilecrginiz biseydi 3 gun onceden baslamistim. Benim debriyajdan ayagimi kaldirirken bacagim titriyordu ondan ise yaradi. Birde herkes duz ayakkabi der ben topukluyla daha rahat kullandim.

Ayynııı bennnn işte ikinci sınavdan ayak titremesinden iki defa stop ettirdim daha başlarken kaldım

Bence sakinleştiiriciye ihtiyaç duruyorsanız ehliyet almayın. Araba kullanırken bacak titremesi kadar stres yapacak bir şey yok titreme düzeyindeyse kullanmamak daha sağlıklı her trafiğe çıkarken ilaç mı alacaksınız

Parkurun sonuna kadar gittiysen gecmissindir. Çünkü yönetmelikte parkuru tamamlarsa geçmiş sayılır yazıyor. Kalmış olsaydın usta öğretici alırdı arabayı senden ve o giderdi başlangıç noktasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…