Cok haklisin farkindayimO ÇOCUKtan bir cacık olmaz.
Tesekkur ederimŞimdi zaten 24 yaşındasın. Senden birkaç yaş küçük adam kaç yasında? 18-20?
O yaştaki birinin bu sorumluluğu alamaması çok normal geliyor bana.
Ailesine kabul ettirecek olgunlukta görmüyor kendini olabilir
Hatta belki onun da hiç ilişkisi olmamıştır o yaşta, karşısındakini de öyle istiyor olabilir.
Bence de konuşmamalısın.
Yani gel gitleri geçtim. Sen görmüş geçirmişsin. Senden küçük biri şu yaşta sana ne katabilir?
Erkeklerin daha geç olgunlaştığını düşünürsek. Çocuktur o.
Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi.
Duygularıma tercüman oldunuz...1.internetten neden erkek arkadaş arayışı içine girersiniz?
2.hadi buldunuz birini sadece sohbet için diyelim,nasıl güvenip resim gönderirsiniz?
3.resim göndermek yetmiyormuş gibi silinmesi gereken mesajları yollarsınız?içerik neyse artık
Siliyomusunuz engelliyormusunuz bişeyler yapın ve bir daha sanaldaki insanlarla muhattap olmayın başınıza daha kötüsü gelebilir.
birkaç yaş küçük derkenMerhaba hanimlar 24 yasinda bosanmis bir hanimim yaklasik 6 ay kadar once instagramda benden bikac yas kucuk biriyle karsilasip tanistik kendisi cok eglenceli espirili tatli birisi ondan hoslaniyordum ama aciklamadim hic bunu.O hoslanip ilgilendigini aciklayinca bende itiraf ettim.aramizda cok cok güzel bir etkilesim vardi cok yogun guzel duygular beslemeye baslamistik birbirimize.Ta ki benim bosanmis oldugumu soyleyene kadar.Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi. Sonra o duygulsrina son veremedi kisa sure daha gorustuk ama yine gel git yasayip aramizda bisey olamayacagini söyledi resimlerimi ve ona yazdigim iki tane mesaji silmesini isteyip gorusmeyi biraktim sonra bana birkac gun once resimlerimi silmedigini ve bana hala biseyler hissettigini soyledi ben iki kere ona mektup seklinde mesaj yazmistim onlarida silmemis beni elestireceksiniz biliyorum bu kadar gel git yapan biriyle muhatap olmaya Devam ettigim için Sizce engel koyup birdaha gorusmemeli miyim yorumlarinixi bekliyorum
Ben duygulari cok yogun yasayan bi insanim silinmesi gereken mesajlarimin icerigi Allah biliyor tamamen duygusal ve soyut manevi seylerdi sevgi kalp ilgi vs.1.internetten neden erkek arkadaş arayışı içine girersiniz?
2.hadi buldunuz birini sadece sohbet için diyelim,nasıl güvenip resim gönderirsiniz?
3.resim göndermek yetmiyormuş gibi silinmesi gereken mesajları yollarsınız?içerik neyse artık
Siliyomusunuz engelliyormusunuz bişeyler yapın ve bir daha sanaldaki insanlarla muhattap olmayın başınıza daha kötüsü gelebilir.
Cok acik sozlusunuz ama Allah korusun Allah ömürlügüm olacak bir insan nasip etsinalıcagını alır yoluna bakar...
Düşünelim ki evlendiniz. Bu daha şimdiden sorun ediliyorsa evlenince kesin edilecektir. Ayrı sadece erkek arkadaşınız değil ailesi de sorun edecektir...Merhaba hanimlar 24 yasinda bosanmis bir hanimim yaklasik 6 ay kadar once instagramda benden bikac yas kucuk biriyle karsilasip tanistik kendisi cok eglenceli espirili tatli birisi ondan hoslaniyordum ama aciklamadim hic bunu.O hoslanip ilgilendigini aciklayinca bende itiraf ettim.aramizda cok cok güzel bir etkilesim vardi cok yogun guzel duygular beslemeye baslamistik birbirimize.Ta ki benim bosanmis oldugumu soyleyene kadar.Yapamayacagini bekar biriyle evlenmek istedigini soyledi. Sonra o duygulsrina son veremedi kisa sure daha gorustuk ama yine gel git yasayip aramizda bisey olamayacagini söyledi resimlerimi ve ona yazdigim iki tane mesaji silmesini isteyip gorusmeyi biraktim sonra bana birkac gun once resimlerimi silmedigini ve bana hala biseyler hissettigini soyledi ben iki kere ona mektup seklinde mesaj yazmistim onlarida silmemis beni elestireceksiniz biliyorum bu kadar gel git yapan biriyle muhatap olmaya Devam ettigim için Sizce engel koyup birdaha gorusmemeli miyim yorumlarinixi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?