gel kızım kordonlarınız bir kesilmedi

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Evet arkadaslar bunu diyen annem cok kırgınım o kadar sinirliyim ki herkese karsı..
ben kucuk yasta evlendim,ben istedim evlenip yuva kurmayı kesinlikle ailemle alakalı degil..
neyse esimle görücü usulü evlendim esimle aramızda yas farkı var. (Lutfen sormayın söylemiyecegim)
Esimle iyiyiz ama ben ceyiz cıkarmadım.cünkü o zamanlar maddi dururumuz kotuydu ev yapıyor 3 katlı abilrme para yoktu zor bela geciniyorduk.
esim geldi ceyiz cıkarmayın hersey benden dedi...
amaaa ben evlendikten sonra kaynanamın agzına dolandı ceyiz cıkarmamam.
alla alla sana ne oluyor allahım yaa neyse esimde anneci ...
bu arada eltim nişanlı ve ceyiz cıkartıyor esimle birbirimize girdik.esim bide kavga arasında bunu demez mi? "ben cıkarmayın dedim dogru ama onca erkegin arasnda tek kızsın cıkarmanızı beklerdım dedi"..
anneöi aradım bunu dedim annemde gel kızım kordonlarınız bir kesilmedi.
mezara bir girmiyeceksiniz dedi..
bende ne yapacagımı bilmiyorum esim iyidir ama nasıl beni o kelimeyle vurdu bilmiyor cok kızgınım esime küs bile degilim sadece fikir alacam ve konumu kapattıracam..

Son düzenleme:
Böyle ufak laf sokmaları kafays takmayın sadece sana çok kırıldım diye eşinize belirtin zaten sizin gönlünüzü mutlaka alacaktır ..

Herkesin evliliği, hazırlıkları bir olacak değil ya.
Eltinize ne diye karışıyorsunuz ki?
İster çıkarır ister çıkarmaz.
Kv bu konuda laf sokuyorsa, eşinizin çeyizi üstlendiğini söyleyin geçin.
Büyük mesele değil.

Yine anneci eş. Konus canim birdaha bu ve baska konularda annenin lafiyla beni kirarsan giderim de restini cek. Ama keske borc harc ufak biseler yapsaydin ceyiz.

Çeyiz cikarmak nedir ya?
Dogru anladiysam eger, siz ceyiz yapmadiniz diye eltiniz niye ceyiz yapmasin,
ne alaka yani ?
siz hic mi ceyiz yapmadiniz?
Bu pek de hos karsilanacak bir sey degil, sizin düştüğünuz duruma ( kayinvalidenizin laf sokmasi ) eltiniz niye dussun ki?

Bende hep böyle dedim ama esimin o son sözü söyledigimde annem cok sinirlendi gel kızım falan dedi...
Kaynanamda ikide bir laf vuruyor smdi elti esya ckrdı buda tam üstüne oldu yoksa banane..

Ben eltim cıkarsın cıkarmasın demiyorum ki ..yanlıs anladınız herhalde..

Tabiki bir kac esya cıkardım ama ayyyy helal dıyecek kadar degil az yani...o zamanlar maddi durumumuz iyi degildi..
anliyorum
esiniz bu durumu bir kez dillendirdiyse tamam surekli basiniza kakma durumu yoksa, anneniz neden boyle kestirip atti?
genel olarak annenize esinizle alakali cok mu sikayet ediyorsunuz?
anneler genelde aman kizim yuvaniz bozulmasin diye ugrasir da, bir laftan boylegel demesi garibime gitti.

Yine anneci eş. Konus canim birdaha bu ve baska konularda annenin lafiyla beni kirarsan giderim de restini cek. Ama keske borc harc ufak biseler yapsaydin ceyiz.
Evimizi yıkmıstı o gunler 3 kat ev yapıyorduk borc batagındaydı ailem 3 yıl kendilerine gelmedilr oda bu teklifi sunduklarında kabul ettik ama yine laf soktular..

Esin once ceyizin benden , simdide beklerdim ceyizinin olmasini diyiyor eger dogru anladiysam . Yanar dönerlilik yapmis esin ,bana göre halledilebilicek bi sorun yani her kari koca arasinda bu tur konusmalar,tartismalar gecebilir , misal kadin derki annen bana az takti eltime fazla takti veya annen bana kalitesiz yatak oda takimi vs aldi diyebilir . Ama hemen ev terkedicek annene ulastirilicak mesele degil bence , esini cek karsina konus yapamadik ceyiz o zamanki durumumuzu biliyordun diye . insallah arayi duzeltirsiiniz canim .

Kaynanamın dedigini hep anneme diyordum sinirleniyordu..
Esimin dedigini duyunca gel dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…