gel kızım kordonlarınız bir kesilmedi

Ellerine saglık canım icim rahatladı yazdıklarınla ...
Bende aynı fikirdeyim ama işte ne yapmam gerek..

Evet söylüyordum kaynanamın dediklerini takmıyorduk acıkcası esim dediginde anneme söyledim annemde cok sinirlendi ve öyle dedi ki haklı ...
annesinin lafıyla karsıma gecen erkek olamaz kendimce bubenim esim karışma sus demiş olsaydı bu konular hic kaile alınmazdı ama esim demişse bile annesine konusma sus annesi deli gibi kadın herseyi söylüyor...
Bide erkek gibi herseyde onun lafı gecmesini istiyor...
benim icin hic sorun olmuyordu bu saatten sonra artık sorun tek bir kelime duyarsam annemin evine artık yeter!

Yazdıklarımı bir kağıda yaz, altına da çok kırgınım biraz dinlenmek istiyorum diye ekle, git bir gün annende kal, telefonunu da kapat, yapmayacaktır bir daha diye düşünüyorum
Yurtdisindayım ama trde olsaydım kesinlikle yapardım..

Erkekler de çeyize takıyormuş demek. Hep annesinin doldurmaları. Hiç alışıyor bir erkeğe çeyiz çıkarmadın demek. Bana da eşimin ailesinden birisi azdı senin çeyizin demişti. Çok olanını bulsaydınız demiştim.

Ahahahah iyi demişsin bende oylediyecem görsünler bakalım..

Esinin kendi gercek fikri degil.. annesinin fikri
o yüzden esine kizma kirilma bosuna..
kv cani sikilmis ceyize takmis kafayi konussun dursun hic aldirma

eltine neden karışıyorsun onu anlamadım.. ne demek çıkarmasın... yaa çok yazık, kıyas yapmayın çok cahilce... annen de çok garip...

Mutluluk çeyizle eşyalarla olmuyor.. Eşinize bunu hatırlatın isterseniz...,bir sorun mutlu musun? yuvamızda huzurlu musun? diye.. Evet derse bir daha çeyiz konusunu açmamasını rica edin.

Amaaaan geçmiş geçmişte kalmış geçmiş olaaaa ... Bırakın kim ne derse desin.

Yalnızken söylese daha az üzülürdün belki ama sanırım başkalarının yanında söylemiş, çok da ayıp etmiş. Bence kırgınlığını Açıkça belli et ki tekrarlamasın..

eltine neden karışıyorsun onu anlamadım.. ne demek çıkarmasın... yaa çok yazık, kıyas yapmayın çok cahilce... annen de çok garip...
Garip derken lutfen mesajları bir daha okurmusun ki okumadan yorumlarınız kırıcı oluyor bide ben eştime niye karısayım ki..

Yalnızken söylese daha az üzülürdün belki ama sanırım başkalarının yanında söylemiş, çok da ayıp etmiş. Bence kırgınlığını Açıkça belli et ki tekrarlamasın..
Yok yanlozken söyledi artık tınlamıyacam ki bir daha yaparsa kapıyı aralıklayacam görüşelim artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…