- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ellerine saglık canım icim rahatladı yazdıklarınla ...Küçük insanlar, küçük hesaplar çok çirkin
Bir kadın ona hayatını adamış, o da anasının lafıyla çul çaput peşinde
Gidip çeyiz getirenini alsaymış o zaman, niye hala seninle evli :)
Anlamıyorum bu erkekleri, yaptığı aldığı nedir ya, aynı evde birlikte kullanılan eşyalar, ortak bir hayatın parçaları kimin aldığı, ne getirdiği ne fark eder. Üstelik sen kadınsın, hiç bir şey yapma mecburiyetin zaten yok, o erkek olarak her şeyini yapmak zorunda. Napmış yani köşkler, yalılar mı döşemiş sana, neyin derdindeler anlamıyorum
Ellerine saglık canım icim rahatladı yazdıklarınla ...
Bende aynı fikirdeyim ama işte ne yapmam gerek..
Evet söylüyordum kaynanamın dediklerini takmıyorduk acıkcası esim dediginde anneme söyledim annemde cok sinirlendi ve öyle dedi ki haklı ...Olay öyle değil ki, kaynananızın söylediklerini annenize söylüyormuşsunuz, eşinizin dediğini de annenize söylediniz, 3 yıldır siz bitirememişsiniz ki konuyu başkaları bitirsin.
Ayrıca bu karmakarışık işler dahilinde en doğru şeyi anneniz söylemiş evet kordonlarınız bir kesilmedi,aynı mezara da girmeyeceksiniz ve en iyi eşinizle anlaşmak zorundasınız ki ikinizin de annesi laf edemesin, hem onun hem sizin annenizin ne dediğini boşverin, annesinin size ettiği veya onun için dediği lafları duymayacak mı sanıyordunuz?
Yurtdisindayım ama trde olsaydım kesinlikle yapardım..Yazdıklarımı bir kağıda yaz, altına da çok kırgınım biraz dinlenmek istiyorum diye ekle, git bir gün annende kal, telefonunu da kapat, yapmayacaktır bir daha diye düşünüyorum
Hayır esim izin vermiyor..su anda çalışıyor musunuz pekı
Dimi oyle diyecem :))Aldın gencecik körpecik beni çeyizde neymiş de sende:)
Ahahahah iyi demişsin bende oylediyecem görsünler bakalım..Erkekler de çeyize takıyormuş demek. Hep annesinin doldurmaları. Hiç alışıyor bir erkeğe çeyiz çıkarmadın demek. Bana da eşimin ailesinden birisi azdı senin çeyizin demişti. Çok olanını bulsaydınız demiştim.
Garip derken lutfen mesajları bir daha okurmusun ki okumadan yorumlarınız kırıcı oluyor bide ben eştime niye karısayım ki..eltine neden karışıyorsun onu anlamadım.. ne demek çıkarmasın... yaa çok yazık, kıyas yapmayın çok cahilce... annen de çok garip...
Yok yanlozken söyledi artık tınlamıyacam ki bir daha yaparsa kapıyı aralıklayacam görüşelim artık..Yalnızken söylese daha az üzülürdün belki ama sanırım başkalarının yanında söylemiş, çok da ayıp etmiş. Bence kırgınlığını Açıkça belli et ki tekrarlamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?