gel kızım kordonlarınız bir kesilmedi

3 yıl oldu canım evet yanar dönerlik oldu onlarda her lafı buna getrcklerse gidecem ugrasammda ..

Kaynanamın dedigini hep anneme diyordum sinirleniyordu..
Esimin dedigini duyunca gel dedi..
annene bu ceyiz konusunda birsey soyleme bence bir daha sonucta bu ceyiz isi toplumumuzda anne babanin gorevi gibi biraz. haliyle annen de kirilip guceniyor.
bu konu disinda baska sorununuz yoksa bu sebeple birak gel demesi anlasilir degil.
olan olmus biten bitmis, artik bu nisan atma degil ki hala ceyiz konusuluyor.

3 yıl oldu canım evet yanar dönerlik oldu onlarda her lafı buna getrcklerse gidecem ugrasammda ..
Soylesem Inanmazsin bizimkiler 30 seneyi asicaklar anneme sorsan hala nenen bana teneke gibi bilezik takti der , babamda sizin evinizde daha yemek masasi yoktu kötu bi mahallede yasiyordunuz der , isitip isitip ayni meseleyi tartisiyorlar her allahin gunu .

Kaynanamın dedigini hep anneme diyordum sinirleniyordu..
Esimin dedigini duyunca gel dedi..

Neden bu kadar laf taşıyorsunuz ki insanlar arasında? Elbet geri döner dolaşır sizi bulur yani.
Eşinize "ben de senin lafının arkasında duran biri oluğunu sanıyordum." deseydiniz kapansaydı mevzu orda.
Bekliyorduysa yapmayacaktı.

Ben biraz icime koyamıyorum annemden baska kime diyebilirimki arkadasımda yok...
3 yıl oldu ceyiz ceyiz heh simdi evi bırakıp gitsem ceyiz mi?kalcak önemli olan mutluluk degil mi asıl aklım ermiyor..
Bıktımda diyebilirim bu konuşmalardan..

bek, post: 38542301, member: 515083"]Neden bu kadar laf taşıyorsunuz ki insanlar arasında? Elbet geri döner dolaşır sizi bulur yani.
Eşinize "ben de senin lafının arkasında duran biri oluğunu sanıyordum." deseydiniz kapansaydı mevzu orda.
Bekliyorduysa yapmayacaktı.[/QUOTE]
Annem bnm sırdaşım gibi yani arkadasım uok kızkardes,abla yok sadece o var abilerime mi diyim icimemi koyup gebereyim...

Bizimkide 30 seneyi bulamaz ben dayanamam cunku...

Son derece gereksiz bir muhabbete maruz kalmışsınız. Evlisiniz ve hala eşiniz/kayınvalideniz çeyiz peşinde. Üstelik çeyizin olmadığını söylemişsiniz. Sorun yok denmiş. "Öyle dedim ama böyle olmasını bekledim" tavrı da çok garip. Sorulduğunda beklentisi neyse söyleseydi ya.. Kendini ifade edemiyor muydu? Madem düşündüğünü beklediğini söyleyemiyor.. Susmayı becersin o halde.

Aynen oyle cok gereksiz o kadar gereksiz ki cok cahillik mi diyeyim bunu ısıtıp ısıtıp yuze vurmaları ..
Kaynanamda kim eşya cıkardıgını görse helal helal demez mi ahhhh o dilini arı ısırasıca...

madem aileniz bu kadar zor durumdaydı, çeyiziniz yoktu, keşke evlenmeden önce bir işe girip çalışsaydınız, karınca kararınca ailenize de yardımınız dokunurdu, çeyizinizi de yapardınız, aileniz de biraz nefes alırdı.
eltinizin çeyizi için fikir dahi yürütmeyin bence.
annenize de her şeyi söylemeyin o sizin arkadaşınız değil anneniz, yaşı gereği herşeyi kaldıramaz üzülür, siz unutursunuz o affedemez.

Annen doğru söylemiş
Kocaya en büyük çeyiz evlendiği kadındır
Üç beş çulda çaputta gözü kaldıysa, koca olmaz ondan
Aynen canım kaynanam ne derse takmıyordum esim dediginde annem duyuncada gel dedi..
3 yıl oldu bu konu bitmez mı?

Dogru söylüyorsunuz affedemez gun gelir esimin yuzune vuracak biliyorum,ama sırtımdaki yükten biraz alsın istedim acıkcası akıl versin filan...

Aynen canım kaynanam ne derse takmıyordum esim dediginde annem duyuncada gel dedi..

Küçük insanlar, küçük hesaplar çok çirkin
Bir kadın ona hayatını adamış, o da anasının lafıyla çul çaput peşinde
Gidip çeyiz getirenini alsaymış o zaman, niye hala seninle evli :)
Anlamıyorum bu erkekleri, yaptığı aldığı nedir ya, aynı evde birlikte kullanılan eşyalar, ortak bir hayatın parçaları kimin aldığı, ne getirdiği ne fark eder. Üstelik sen kadınsın, hiç bir şey yapma mecburiyetin zaten yok, o erkek olarak her şeyini yapmak zorunda. Napmış yani köşkler, yalılar mı döşemiş sana, neyin derdindeler anlamıyorum

Olay öyle değil ki, kaynananızın söylediklerini annenize söylüyormuşsunuz, eşinizin dediğini de annenize söylediniz, 3 yıldır siz bitirememişsiniz ki konuyu başkaları bitirsin.

Ayrıca bu karmakarışık işler dahilinde en doğru şeyi anneniz söylemiş evet kordonlarınız bir kesilmedi, aynı mezara da girmeyeceksiniz ve en iyi eşinizle anlaşmak zorundasınız ki ikinizin de annesi laf edemesin, hem onun hem sizin annenizin ne dediğini boşverin. Yoksa bunları duymaya, kırılmaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…