- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
3 yıl oldu canım evet yanar dönerlik oldu onlarda her lafı buna getrcklerse gidecem ugrasammda ..Esin once ceyizin benden , simdide beklerdim ceyizinin olmasini diyiyor eger dogru anladiysam . Yanar dönerlilik yapmis esin ,bana göre halledilebilicek bi sorun yani her kari koca arasinda bu tur konusmalar,tartismalar gecebilir , misal kadin derki annen bana az takti eltime fazla takti veya annen bana kalitesiz yatak oda takimi vs aldi diyebilir . Ama hemen ev terkedicek annene ulastirilicak mesele degil bence , esini cek karsina konus yapamadik ceyiz o zamanki durumumuzu biliyordun diye . insallah arayi duzeltirsiiniz canim .
Sorun degil..Kusura bakmayin, cok baska anlamisim olayi sanirim.
annene bu ceyiz konusunda birsey soyleme bence bir daha sonucta bu ceyiz isi toplumumuzda anne babanin gorevi gibi biraz. haliyle annen de kirilip guceniyor.Kaynanamın dedigini hep anneme diyordum sinirleniyordu..
Esimin dedigini duyunca gel dedi..
Ama ilk basta cıkarma diyecek sonra laf sokar gibi beklerdim alla alla...Adam bişey dememiş. ''Beklerdim'' demiş. Ne var bunda
Soylesem Inanmazsin bizimkiler 30 seneyi asicaklar anneme sorsan hala nenen bana teneke gibi bilezik takti der , babamda sizin evinizde daha yemek masasi yoktu kötu bi mahallede yasiyordunuz der , isitip isitip ayni meseleyi tartisiyorlar her allahin gunu .3 yıl oldu canım evet yanar dönerlik oldu onlarda her lafı buna getrcklerse gidecem ugrasammda ..
Kaynanamın dedigini hep anneme diyordum sinirleniyordu..
Ben biraz icime koyamıyorum annemden baska kime diyebilirimki arkadasımda yok...annene bu ceyiz konusunda birsey soyleme bence bir daha sonucta bu ceyiz isi toplumumuzda anne babanin gorevi gibi biraz. haliyle annen de kirilip guceniyor.
bu konu disinda baska sorununuz yoksa bu sebeple birak gel demesi anlasilir degil.
olan olmus biten bitmis, artik bu nisan atma degil ki hala ceyiz konusuluyor.
Bizimkide 30 seneyi bulamaz ben dayanamam cunku...Soylesem Inanmazsin bizimkiler 30 seneyi asicaklar anneme sorsan hala nenen bana teneke gibi bilezik takti der , babamda sizin evinizde daha yemek masasi yoktu kötu bi mahallede yasiyordunuz der , isitip isitip ayni meseleyi tartisiyorlar her allahin gunu .
İyi aferin süper iş yapmışsın.Kaynanamın dedigini hep anneme diyordum sinirleniyordu..
Dimiİyi aferin süper iş yapmışsın.
Aynen oyle cok gereksiz o kadar gereksiz ki cok cahillik mi diyeyim bunu ısıtıp ısıtıp yuze vurmaları ..Son derece gereksiz bir muhabbete maruz kalmışsınız. Evlisiniz ve hala eşiniz/kayınvalideniz çeyiz peşinde. Üstelik çeyizin olmadığını söylemişsiniz. Sorun yok denmiş. "Öyle dedim ama böyle olmasını bekledim" tavrı da çok garip. Sorulduğunda beklentisi neyse söyleseydi ya.. Kendini ifade edemiyor muydu? Madem düşündüğünü beklediğini söyleyemiyor.. Susmayı becersin o halde.
Aynen canım kaynanam ne derse takmıyordum esim dediginde annem duyuncada gel dedi..Annen doğru söylemiş
Kocaya en büyük çeyiz evlendiği kadındır
Üç beş çulda çaputta gözü kaldıysa, koca olmaz ondan
Dogru söylüyorsunuz affedemez gun gelir esimin yuzune vuracak biliyorum,ama sırtımdaki yükten biraz alsın istedim acıkcası akıl versin filan...madem aileniz bu kadar zor durumdaydı, çeyiziniz yoktu, keşke evlenmeden önce bir işe girip çalışsaydınız, karınca kararınca ailenize de yardımınız dokunurdu, çeyizinizi de yapardınız, aileniz de biraz nefes alırdı.
eltinizin çeyizi için fikir dahi yürütmeyin bence.
annenize de her şeyi söylemeyin o sizin arkadaşınız değil anneniz, yaşı gereği herşeyi kaldıramaz üzülür, siz unutursunuz o affedemez.
Aynen canım kaynanam ne derse takmıyordum esim dediginde annem duyuncada gel dedi..
3 yıl oldu bu konu bitmez mı?
Aynen canım kaynanam ne derse takmıyordum esim dediginde annem duyuncada gel dedi..
3 yıl oldu bu konu bitmez mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?