Bence çok gereksiz takmışsın konuyu.
Eşin yaşananların etkisiyle bahçe katı ya da alt katı boş bir daire demiş bence.
İlk konun içinse kesinlikle taşının tabiiki.
bence bu olaya elinize tepsiyle sunulmuş bir fırsat olarak bakın.eşiniz kendi kendine ikna oldu işte bahçe katına.gönlünüze göre bir yer bulmak kaldı tek.ben olsam şu aşamada artık böyle düşünürüm
Üzülmeyin yine bulursunuz. Ayrıca madem evsahibi arkanızda şikayet edin. Neden evinizden çıkacaksınız ki.
Geçen biyerde okudum üst katımdaki rahatsız etmeye devam ederse tavana bas ları koyup sesi yukarı veririm diyordu.
Neden olmasın
Bide bazı erkekler böyle malesef. Eşi haklı bile olsa dışarıdakilerin söylediği daha mantıklı geliyor ve ikna oluyorlar.
Büyük ihtimalle eşinizde dışardan birilerinden duymuş ve aklına yatmıştır.
Benzeri benimde basima geldi. Ev ariyorduk iki tane ev buldum hem kirasi uygundu hemde baya yapiliydi. Esime soyledim 100 lira fszladan kirasi var diye once kabul etmedi sonra ikna oldu oyaladi bakariz dedi. Neyse sonra biz o apartmanda baska bir daire bulduk. Daha yapisiz ve kirasi daha da yuksek. Bak dedim benim buldugumu tutmadin al sana daha fazla kirali, daha az yapili ev. Gel benim buldugumu tutalim dedim. Ev sahibini aradi ev tutulmus. Simdi daha az yapili, daha fazla kirali evde oturuyoruz. Dedigim an ilgilenmis olsaydi su an daha iyi sartlarda olacaktik. Erkeklerin bazilari boyle malesef
Kendinizi doldurmayın. Kısmet olsa tutardınız.
2 kira mı vereceksiniz sözleşme dolmadıysa?
kızacak bi durum yok.
siz o teklifi ettiğinizde üst kattakiler ile henüz sorun yaşamamıştınız ki. şimdi yaşadığınız ve adam bunu tecrübe etti size hak verdi.
hiçççç takma canına yazık
klasik jeton geç düşen erkek vakası
o zamana kadar bahçe katı soğuk olur nemli olur böcek olur kafasında olduğu için kabul etmemiş
şimdi de bu çocukların daha en az 10 yıl çocuk olacaklarını kovalamaca yaşanacağını düşünmüş
üst kat bile duyuyorsa alt kattakiler rahatsız olur demiş
takma sen ancak algılamış hayatın gerçeklerini
Sen bu ev konusunda konu da açmıştın yanlış hatırlamıyorsam.Ama sanki birkaç olumsuzluk vardı o evle ilgili ..mesafeli filandi sanırım.Esin alt katı boş olsun istiyor ancak şikayetler üst kattan geliyor ...o konuda ne yapacak? Bence hemen fevri davranıp taşınma.Ev sahibin de senin yanındaymış.Yarin gidip ev satın alsan aynısını yasamayacagini kimse soyleyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?