- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Yap valla sefan olsun gez toz eylen :)Yok üzülmüyorum inanın böyle demeniz bana güç bile veriyor neden bilmiyorum ama ...
Onun benim için hiç çabalamadığıno görmek kararımın ne kadar doğru olduğunu hatırlatıyor bana her defasında ..
Yarın ilk işim adliyeye gitmek,ondan sonra arkadaşlarımla plan yapabilirim :)
Yarın eve eşyalarını sökmeye gelecek ya abla , olmaz derlerse yeni kağıt hazırlayıp,geldiği zaman dedeme kağıdı bırakırım o çıkar imzalatır..Resmi evraklarda mavi mürekkepli yada tükenmez kalemle imza attırılır genelde.Islak imza olduğunu kanıtlamak için sanırım(tam sebebini bilmiyorum)Yarın başvuru yaptığınızda olmaz bu derlerse,yeni bir yazı yazdırır eşiniz olacak adamıda oraya çağırır tekrar imzalatırsınız.Azıcık zahmet çekecek beyefendi bu durumda ama.
Bu da bir seçenek tabikide.Ben olsam birazda o zahmet çeksin diye adliyeye çağırırdım.Hani bu işin bütün sorumluluğu senin üzerinde gibi kağıdı bile ayağınamı getireceksin.Yarın eve eşyalarını sökmeye gelecek ya abla , olmaz derlerse yeni kağıt hazırlayıp,geldiği zaman dedeme kağıdı bırakırım o çıkar imzalatır..
Abla onunla diyaloga geçmek istemiyorum ya. Onu aramak tekrar görmek vs vs ..Bu da bir seçenek tabikide.Ben olsam birazda o zahmet çeksin diye adliyeye çağırırdım.Hani bu işin bütün sorumluluğu senin üzerinde gibi kağıdı bile ayağınamı getireceksin.
Ne acılar geçiyor şu hayatta bir bilsen...Kapı kilitliydi,denedi açamadı,zile bastı ,açtım (her zaman kapıdan girince selam verirdi) tek kelime konuşmadı.. girdi içeri..
Ben salona girip kapısını kapatmıştım.. valizini çıkardı, kıyafetlerini koydu ,ne var ne yok her şeyini topladı gitti..
1 defa salona girdi,alacaklarını aldı çıktı..
Ben hiç yanına gitmedim,tv izliyordum..
Tek kelime konuşmadık..
Şimdi çıktı gitti.. kapıyı üstümden kilitledi..
İçim darma duman şuan.. ağlıyorum.. içim yanıyor, bana bu şekilde davranan, hiçbir şeyde hakkım olmadığını savunan, kardeşi üzerine kredi çekilerek alınan ev istemiyorum diye benden ayrılmayı göze alan bir insan İçin neden ağlıyorum, neden yanıyor cayır cayır içim...
Geçecek mi bu ? Nasıl geçecek bu acı....
Emin ol pişman olacak belki sen onun pişmanlığından hiç haberdar olmayacaksın ama bil ki olacak.Mutfağa benim eşyalarımı yerleştirdik..
mutfak dışında evde bana ait olan hiçbi şey kalmadı :)
Pişman olmaz abla o.. tüm suçlu benim ona göre çünkü..
Eşyaları taşırken siz değil babanız falan evde bulunsunMutfağa benim eşyalarımı yerleştirdik..
mutfak dışında evde bana ait olan hiçbi şey kalmadı :)
Pişman olmaz abla o.. tüm suçlu benim ona göre çünkü..
Fotokopi mi gerçek belge mi belli olsun diye mavi kalemle imza attırılır geneldeHanımlar bir şey dicem protokole siyah kalemle imza atıldı..
Problem olmaz değil mi bu , babam normalde mavi kalemle atılır dedi de.. kafam karıştı .. yarın gideceğim sorun olur mu ?
Evet .. bittikten sonra onunla asla irtibatım olamaz bir daha,ortak tanıdığımız vs yok.. aynı memleketli vs zaten değiliz.Emin ol pişman olacak belki sen onun pişmanlığından hiç haberdar olmayacaksın ama bil ki olacak.
Yarın sarıp paketlemeye gelecek eşyalarını..Eşyaları taşırken siz değil babanız falan evde bulunsun
Mutfak kilidini kırıp bir şeyler alabilirler gibime geldi
Deden çok yaşlıYarın sarıp paketlemeye gelecek eşyalarını..
Perşembe taşıyacakmış..
Aşağıda dedem var , o çıkıp bakar.. babam olsa daha iyi olurdu ,ama babam gün içinde çalışıyor kendi işi de değil ki..
:/ umarım öyle bir şey olmaz ,ve bir an önce def olup gider..Deden çok yaşlı
Ne bileyim yarım şampuan derdine düşmüş adam diğer eşyalarada çpiok rahat saldırır gibi ama umarım olmaz böyle bir şey
Köşe takımımı çok severek aldım, ve doğru dürüst kullanamadım bile.. rengini vs çok isteyerek almıştım..Ayrıca ben olsam bu kadar rahat eşyada vermezdim ona
Defolup gidip nasıl ev kuruyorsa kursaydı
Boşanmanın zahmetini sana çektiriyor
Benim boşandığım adam da böyle eften püften şeyler için beni gözden çıkarır her istediğini boşanma tehdidiyle kabul ettirmeye çalışırdı, yani boşanmak onun için çok normaldi, ben hiç dile getirmezdiniz boşanalım demezdim, ama bir gün sabrım tükendi, gittim dilekçemi verdim ondan sonra bu boşanmaya istekli adam bir tutuştu, boşanınca da yıllarca af diledi köpek gibi pişman, hani o boşanmaya çok istekli adam nerde?? Çoğu böyle boşandıktan sonra gerçekten çok pişman oluyor erkekler.Evet .. bittikten sonra onunla asla irtibatım olamaz bir daha,ortak tanıdığımız vs yok.. aynı memleketli vs zaten değiliz.
Ben görmem bilmem etmem ama dilerim çok pişman olsun...
Boşandıktan sonra dönse ne dönmese ne . İş işten geçmiş.. bir söz varya eski sevgiliye dönmek banyodan sonra aynı donu giymeye benzer diyeBenim boşandığım adam da böyle eften püften şeyler için beni gözden çıkarır her istediğini boşanma tehdidiyle kabul ettirmeye çalışırdı, yani boşanmak onun için çok normaldi, ben hiç dile getirmezdiniz boşanalım demezdim, ama bir gün sabrım tükendi, gittim dilekçemi verdim ondan sonra bu boşanmaya istekli adam bir tutuştu, boşanınca da yıllarca af diledi köpek gibi pişman, hani o boşanmaya çok istekli adam nerde?? Çoğu böyle boşandıktan sonra gerçekten çok pişman oluyor erkekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?