Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Hanımlar bir şey dicem protokole siyah kalemle imza atıldı..
Problem olmaz değil mi bu , babam normalde mavi kalemle atılır dedi de.. kafam karıştı .. yarın gideceğim sorun olur mu ?

Resmi evraklarda mavi mürekkepli yada tükenmez kalemle imza attırılır genelde.Islak imza olduğunu kanıtlamak için sanırım(tam sebebini bilmiyorum)Yarın başvuru yaptığınızda olmaz bu derlerse,yeni bir yazı yazdırır eşiniz olacak adamıda oraya çağırır tekrar imzalatırsınız.Azıcık zahmet çekecek beyefendi bu durumda ama.

Yap valla sefan olsun gez toz eylen :)

Yarın eve eşyalarını sökmeye gelecek ya abla , olmaz derlerse yeni kağıt hazırlayıp,geldiği zaman dedeme kağıdı bırakırım o çıkar imzalatır..

Yarın eve eşyalarını sökmeye gelecek ya abla , olmaz derlerse yeni kağıt hazırlayıp,geldiği zaman dedeme kağıdı bırakırım o çıkar imzalatır..
Bu da bir seçenek tabikide.Ben olsam birazda o zahmet çeksin diye adliyeye çağırırdım.Hani bu işin bütün sorumluluğu senin üzerinde gibi kağıdı bile ayağınamı getireceksin.

Ne acılar geçiyor şu hayatta bir bilsen...

Mutfağa benim eşyalarımı yerleştirdik..
mutfak dışında evde bana ait olan hiçbi şey kalmadı :)
Pişman olmaz abla o.. tüm suçlu benim ona göre çünkü..
Eşyaları taşırken siz değil babanız falan evde bulunsun
Mutfak kilidini kırıp bir şeyler alabilirler gibime geldi

Hanımlar bir şey dicem protokole siyah kalemle imza atıldı..
Problem olmaz değil mi bu , babam normalde mavi kalemle atılır dedi de.. kafam karıştı .. yarın gideceğim sorun olur mu ?
Fotokopi mi gerçek belge mi belli olsun diye mavi kalemle imza attırılır genelde

Emin ol pişman olacak belki sen onun pişmanlığından hiç haberdar olmayacaksın ama bil ki olacak.
Evet .. bittikten sonra onunla asla irtibatım olamaz bir daha,ortak tanıdığımız vs yok.. aynı memleketli vs zaten değiliz.
Ben görmem bilmem etmem ama dilerim çok pişman olsun...

Eşyaları taşırken siz değil babanız falan evde bulunsun
Mutfak kilidini kırıp bir şeyler alabilirler gibime geldi
Yarın sarıp paketlemeye gelecek eşyalarını..
Perşembe taşıyacakmış..
Aşağıda dedem var , o çıkıp bakar.. babam olsa daha iyi olurdu ,ama babam gün içinde çalışıyor kendi işi de değil ki..

Deden çok yaşlı
Ne bileyim yarım şampuan derdine düşmüş adam diğer eşyalarada çpiok rahat saldırır gibi ama umarım olmaz böyle bir şey

Ayrıca ben olsam bu kadar rahat eşyada vermezdim ona
Defolup gidip nasıl ev kuruyorsa kursaydı
Boşanmanın zahmetini sana çektiriyor
Köşe takımımı çok severek aldım, ve doğru dürüst kullanamadım bile.. rengini vs çok isteyerek almıştım..
Karar verdim o odanın kapısıno da kilitleyeceğim.. o bende kalsın bari..

Evet .. bittikten sonra onunla asla irtibatım olamaz bir daha,ortak tanıdığımız vs yok.. aynı memleketli vs zaten değiliz.
Ben görmem bilmem etmem ama dilerim çok pişman olsun...
Benim boşandığım adam da böyle eften püften şeyler için beni gözden çıkarır her istediğini boşanma tehdidiyle kabul ettirmeye çalışırdı, yani boşanmak onun için çok normaldi, ben hiç dile getirmezdiniz boşanalım demezdim, ama bir gün sabrım tükendi, gittim dilekçemi verdim ondan sonra bu boşanmaya istekli adam bir tutuştu, boşanınca da yıllarca af diledi köpek gibi pişman, hani o boşanmaya çok istekli adam nerde?? Çoğu böyle boşandıktan sonra gerçekten çok pişman oluyor erkekler.

Boşandıktan sonra dönse ne dönmese ne . İş işten geçmiş.. bir söz varya eski sevgiliye dönmek banyodan sonra aynı donu giymeye benzer diye . Bunu eş için de uyarlayabiliriz :) ardıma bile bakmam :)

Tepki gösterecekler olabilir ama evliliğiniz emeğiniz her ne olursa olsun üzülmenizi yadirgamiyorum en doğalı en normali. Emeklerinize üzülüyor ağlıyorsunuz ama hayat size elinde altın tepsiyle mutluluk sunmayacak kendi değerinizi kendiniz belirliyorsunuz bu yüzden yarına mutlu uyanın, kendinize iyi davranın bakın..

Bir şeyi ben mi yanlış anladım adama boşanma protokol yollayıp imzalatıyorsun o da elinde imzalı kağıt var deyince boşanma mevzusunu o açmış oluyor öyle mi?
Bir evlilikte yarın boşanırsak ne olacak diye sormak karşılıklı güvenin ne derece düştüğünün göstergesi. Hiç hoş değil böyle düşünüyorsan bile bunu dile getirmen bence yakışık olmamış.
Sen evden eşyanı alırken kocan dizi izleyip kahkahalarla gülüyor olsaydı şimdi burada kocanı gömüyor olurlardı.
Eşya toplamayıda baban yerine senin söylemen daha doğru olurdu bence. İlerde de babanla çok karşı karşıya getirme bence bir an sinirler gerilir daha üzücü şeyler olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…