Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Evlenirken alınan eşya..
Onu almak istediğimi söyletecek dedem.

Bence hic dedeni bu mal kavgasinin icine surukleme.Birak alsin coplerini.Kavga cikmasin dedene laf soylemesin.Sen daha iyisini alirsin.

Hic hoslanmiyorum bosanmalardan ama bu ikinizin karark.Cok uzucu seven insanlarin bu hale gelmesi.

Cocuk yokmus cok sevindim.

Babaniza da helal olsun.

Açtım boşanma davasını.. öyle çok üzülmüyorum,hissiz gibiyim..
1 ay içinde gün verilirmiş,45 gün içinde de sonuçlanırmış...
Hakkınızda hayırlısı, olsun üzülecek birşey yok, zaten boşanmasanız sizin fikirlerinize önem vermeyen size saygı duymayan hakaret eden adamla bir ömür yaşamak zorunda kalacaktınız oysa şimdi sizi gerçekten sevecek, saygı duyacak birini hayatınıza alabilmek için kendinize bir şans verdiniz yeniden doğuş gibi düşünün bunu

Yıllarca bir evlilik zaten düşünmüyorum da ..
Bu saatten sonra gerçekten öyle biri çıkar mı ?
Çok karamsarım bu konuda..

Yıllarca bir evlilik zaten düşünmüyorum da ..
Bu saatten sonra gerçekten öyle biri çıkar mı ?
Çok karamsarım bu konuda..
Neden çıkmasın yaşınızda ne var sizin şimdiki yaşınızdan daha geç evlenmiştim, şu anda 40 yaşımı geçtim, benim bile hala umudum var. Evlilik düşünmüyorum diye kendinizi ve kısmetlerinizi kapatırsanız çıkmaz tabi, kapatmayın kendinizi.

23 te evlendim, 20 de tanıdım bunu , 26 da boşanıyorum :)
Hayat sizin için yeni başlıyor inanın bana Çevremde hep gördüğüm genelde insanlar ikinci evliliklerinde daha mutlu ve huzurlu oluyorlar çünkü artık her iki taraf da törpülenmiş, hatalarının farkında ve daha bilinçli birey olarak evliliğe başlıyor. Siz herşeyin daha güzel olacağına inanın

Şimdilik Benden uzak :) öncelikle kazanmam gereken bir sınav var ,güzel bir tatil geçirip, ders çalışmam lazım :) sonrasında ise Allah büyük :)

Sizin konunuza denk gelmiştim,boşandınız mı siz ?
Anlaşmalıda celp ne kadar sürede ulaşıyor elimize bilginiz vardır.. vazgeçilecek bir şey yok.. o beni itti buna..
Ben oradaki bayana sordum, 1 aya duruşma günü verilir dedi ama 1 ay çok değil mi ya, 45 günde tam neticeleniyormuş..
Ankara’da yaşıyorum, sıhhiye ye gitmedim,batı adliyesine gittim sırf çabuk bitsin,yoğunluk az diye..

Evet boşandım ben. Anlaşmalıydı, beraber gittik başvuruya, protokol vs her şey hazırdı. Biz acil gün istiyoruz dedik, hakime hanımla konuşup 3 gün sonrasına gün verdiler. Gün tamamen yoğunluğa göre veriliyor. Ankara gibi büyük bir ilde değilim ben.

15 gün sonra gelip kararı alın dediler. Yani tam bitmesi 3-4 haftayı bulur gibi benim.

Hmm hayırlısı olsun hakkınızda. Şuanki duygu durumunuz nasıl.. neler hissediyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…