- 3 Mart 2013
- 1.713
- 4.250
- 333
- 33
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Evlenirken alınan eşya..
Onu almak istediğimi söyletecek dedem.
Hakkınızda hayırlısı, olsun üzülecek birşey yok, zaten boşanmasanız sizin fikirlerinize önem vermeyen size saygı duymayan hakaret eden adamla bir ömür yaşamak zorunda kalacaktınız oysa şimdi sizi gerçekten sevecek, saygı duyacak birini hayatınıza alabilmek için kendinize bir şans verdiniz yeniden doğuş gibi düşünün bunuAçtım boşanma davasını.. öyle çok üzülmüyorum,hissiz gibiyim..
1 ay içinde gün verilirmiş,45 gün içinde de sonuçlanırmış...
Yıllarca bir evlilik zaten düşünmüyorum da ..Hakkınızda hayırlısı, olsun üzülecek birşey yok, zaten boşanmasanız sizin fikirlerinize önem vermeyen size saygı duymayan hakaret eden adamla bir ömür yaşamak zorunda kalacaktınız oysa şimdi sizi gerçekten sevecek, saygı duyacak birini hayatınıza alabilmek için kendinize bir şans verdiniz yeniden doğuş gibi düşünün bunu
Neden çıkmasın yaşınızda ne varYıllarca bir evlilik zaten düşünmüyorum da ..
Bu saatten sonra gerçekten öyle biri çıkar mı ?
Çok karamsarım bu konuda..
30 yaşıma yakın evlendim 30’lu yaşların ortasında boşandım ve şimdi 40’ı geçtim ben bile umutluyumYıllarca bir evlilik zaten düşünmüyorum da ..
Bu saatten sonra gerçekten öyle biri çıkar mı ?
Çok karamsarım bu konuda..
Hayırlısı olsun hakkında.Açtım boşanma davasını.. öyle çok üzülmüyorum,hissiz gibiyim..
23 te evlendim, 20 de tanıdım bunu , 26 da boşanıyorum :)30 yaşıma yakın evlendim 30’lu yaşların ortasında boşandım ve şimdi 40’ı geçtim ben bile umutluyum
Ben her şeyi hızlı yaşamışım :/30 yaşıma yakın evlendim 30’lu yaşların ortasında boşandım ve şimdi 40’ı geçtim ben bile umutluyum
daha gençsin hiçççç karamsar alma üzülmen normal ama gececek elbet hepsi. önünde uzun sağlıklı bir ömür olsun geriside gelir elbet sen gönlünü ferah tut23 te evlendim, 20 de tanıdım bunu , 26 da boşanıyorum :)
Hayat sizin için yeni başlıyor inanın bana23 te evlendim, 20 de tanıdım bunu , 26 da boşanıyorum :)
Şimdilik Benden uzak :) öncelikle kazanmam gereken bir sınav var ,güzel bir tatil geçirip, ders çalışmam lazım :) sonrasında ise Allah büyük :)Hayat sizin için yeni başlıyor inanın bana ☺ Çevremde hep gördüğüm genelde insanlar ikinci evliliklerinde daha mutlu ve huzurlu oluyorlar çünkü artık her iki taraf da törpülenmiş, hatalarının farkında ve daha bilinçli birey olarak evliliğe başlıyor. Siz herşeyin daha güzel olacağına inanın
İnşallah istediğiniz güzel sonuçları alırsınız, eğitim hayatınıza devam ediyor olmanıza çok sevindimŞimdilik Benden uzak :) öncelikle kazanmam gereken bir sınav var ,güzel bir tatil geçirip, ders çalışmam lazım :) sonrasında ise Allah büyük :)
Ney ?Ev alma konusundan önce mi sonra mı bu?
Umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuzAçtım boşanma davasını.. öyle çok üzülmüyorum,hissiz gibiyim..
Sizin konunuza denk gelmiştim,boşandınız mı siz ?@1var1yok tüm konularını bilmiyorum, bu konunu da çok okuyamadım, ben de yeni boşandım ama sana söyleyeceğim şu, sakın vazgeçme. Eşin eş olacak nitelikte karakterde biri değil, kendini hayatını boşa harcama.
Sizin konunuza denk gelmiştim,boşandınız mı siz ?
Anlaşmalıda celp ne kadar sürede ulaşıyor elimize bilginiz vardır.. vazgeçilecek bir şey yok.. o beni itti buna..
Ben oradaki bayana sordum, 1 aya duruşma günü verilir dedi ama 1 ay çok değil mi ya, 45 günde tam neticeleniyormuş..
Ankara’da yaşıyorum, sıhhiye ye gitmedim,batı adliyesine gittim sırf çabuk bitsin,yoğunluk az diye..
Hmm hayırlısı olsun hakkınızda. Şuanki duygu durumunuz nasıl.. neler hissediyorsunuz...Evet boşandım ben. Anlaşmalıydı, beraber gittik başvuruya, protokol vs her şey hazırdı. Biz acil gün istiyoruz dedik, hakime hanımla konuşup 3 gün sonrasına gün verdiler. Gün tamamen yoğunluğa göre veriliyor. Ankara gibi büyük bir ilde değilim ben.
15 gün sonra gelip kararı alın dediler. Yani tam bitmesi 3-4 haftayı bulur gibi benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?