- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Biz tekrar denemek anacıyla girmiştik bu yola ama ..Bir şeyi ben mi yanlış anladım adama boşanma protokol yollayıp imzalatıyorsun o da elinde imzalı kağıt var deyince boşanma mevzusunu o açmış oluyor öyle mi?
Bir evlilikte yarın boşanırsak ne olacak diye sormak karşılıklı güvenin ne derece düştüğünün göstergesi. Hiç hoş değil böyle düşünüyorsan bile bunu dile getirmen bence yakışık olmamış.
Sen evden eşyanı alırken kocan dizi izleyip kahkahalarla gülüyor olsaydı şimdi burada kocanı gömüyor olurlardı.
Eşya toplamayıda baban yerine senin söylemen daha doğru olurdu bence. İlerde de babanla çok karşı karşıya getirme bence bir an sinirler gerilir daha üzücü şeyler olabilir.
O hayatta gelmez o kadar söyleyim.. gelse de bu saatten sonra onun yokluğuna alışınca ben de onu kabul etmem gelse bile..
Canım yarın adliyeye gidiyorum dava açıyorum:) Çok gururlu bu aralar, çok kararlı .. ooo yanına yaklaşılmıyor ne diyorsun sen :).tıpış tıpış gelir.sana öyle geliyor.sakin geri adım atma.
Benle ayrıyken aynı hatla biriyle konuşuyor olamazdı zira hep kullandığı numarası aktifti..Mevzu ne çocuk ne ev araba. Bunu anlayabildiğini tahmin ediyorum. Bence senle ayrıyken kiminle konusuyorsa ona gidiyor tekrar..
Öyle olduğunu sanmıyorum da bu böyle olsa bile direkt böyle söylemek çok incitici ya...Mevzu ne çocuk ne ev araba. Bunu anlayabildiğini tahmin ediyorum. Bence senle ayrıyken kiminle konusuyorsa ona gidiyor tekrar..
iyi kötü biliyorum ya konularınızıÖyle yanıyor ki içim.. nefes alamıyorum resmen..
O varken de dişimi sıktım resmen ağlamamak İçin..
içeri girer görür ağladığımı diye.
O şimdi mutlu mubenim içim böyle yanarken onun İçin hiçbir eksiklik yok mu Yani
köşem takımı demişsiniz onu siz mi aldınız eski eşmi çünkü adam bence evde tek çöpünü bırakmama derdinde aynı zaman daÇok teşekkür ederim hanımlar, tüm yorumlara..
Şimdi evden çıkacağım, mutfağı ve odanın kapısını kilitledim,evin anahtarını da dedeme bırakacağım..
Perşembe boşaltacak evi,cumaya kadar da eve gelmeyeceğim..
Davamı açmaya gidiyorum hayırlısıyla, Allah hakkımda en hayırlısını versin..
Çabuk atlatıp,çabuk toparlanacağım.. inanıyorum..
Evlenirken alınan eşya..köşem takımı demişsiniz onu siz mi aldınız eski eşmi çünkü adam bence evde tek çöpünü bırakmama derdinde aynı zaman da
Bana eyvallahı olmayana benim de yok... açtım davayı..Sinirinizi bozan şey tek kelimeyle ADAMIN EYVALLAHSIZLIK EDİYOR OLMASI..aşk sevgi alışkanlık geçer de bu eyvallahsız tavırların açtığı hırs yarası zor geçer.Bir an evvel kendinizdeki hissi doğru tanımlayıp gerçekleri görerek ağlamayı bırakın.Karşınızda kalpsiz bencil biri var unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?