Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Biz tekrar denemek anacıyla girmiştik bu yola ama ..
yani boşanma fikrini ortadan kaldırarak..
Benim rızam yok,istemiyorum deyince “ imzalı kağıt var götür ver” demek boşanmayı tekrar gündeme getirmek olmuyor mu ? O anana kadar bunu ben anmamıştım..
Onunla zıt düştüğüm her fikirde bana bu şekilde mi yaklaşacak bundan sonra..
Yapı itibariyle hep güçlü görünmeye çalışırım.. yine o izlenimi vermek,takmıyor gibi görünmek için yaptım.. ama Aslı o değildi..

Mevzu ne çocuk ne ev araba. Bunu anlayabildiğini tahmin ediyorum. Bence senle ayrıyken kiminle konusuyorsa ona gidiyor tekrar..

Mevzu ne çocuk ne ev araba. Bunu anlayabildiğini tahmin ediyorum. Bence senle ayrıyken kiminle konusuyorsa ona gidiyor tekrar..
Benle ayrıyken aynı hatla biriyle konuşuyor olamazdı zira hep kullandığı numarası aktifti..
Ve telefonu hep ortada,engelli vs kimse yoktu...
O beni işkillendirmek için yapmıştı onu,annemin kardeşimin son görülmesine bile bakıyormuştu..
Sanmıyorum..

iyi kötü biliyorum ya konularınızı
bakıyorum da bir insan ne kadar fedakar ise o kadar ezilen

bırakın ağlamayın ardından ağlayacaksanız da emeklerine ağlayın
Allah güç kuvvet versin hakkınızda hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun hakkında.
Ama çok yıprandınız.
Kendimi yerine koyup düşünüyorum da...
Bu kadar yıpranmaya en ufak bir anlaşmazlıkta bu hale gelinecek demek ki.
Belki ayrılık senin için daha hayırlıdır.
Kolaylık diliyorum :/

Bence ev konusunda çok doğru düşünmüşsünuz. Yeri geliyor 20 30 senelik evlilikler bitiyor. Ee hani o eve ödenen paralar?
Ölüm olur ayrılık olur o evden nasıl hak iddia edecektiniz.. bizim bi tanıdığımız bu şimdiki kanun yokken evleniyorlar. sonrasında adam kendi üzerine ev alınıp beraber krediyi ödüyorlar. Adam karısını aldatıyor yıllar sonra ve boşanıyorlar. Evin yarısını da vermiyor kadına. Kadın dava açmıştı. yıllardır sonuç alamamıştı. Şimdi bilmiyorum ne yaptı.
Siz içinizi ferah tutun yaptığınız çok çok doğruydu. Eşiniz sizden aleni ev kaçırıyor da sizin o cümleyi söylemeniz mi yanlıştı :)
Mis gibi kurtulmuşsunuz bi ohh çekin ve keyfinize bakın. Bu arada çocuk olmaması büyük avantaj. Egitiminize devam edin ve asla geriye dönmeyin.

Boşver işgüzar davrandığını yüzüne vurduğun için kötü olacaksan ol. Bu nedir ya kandırmaya çalıştı baktı olmuyor aman ayrılırım dedi bir ev için ayrılmak istiyorsa sevgisinden şüphe duymalı. Böyle dünya malına önem verip mal kaçırma yapan kardeşine kredi yok daha düşükmüş bilmem ne. En kötüsüdür inanmadığını söyleyip sorgulayınca insanların çirkefleşip haklı gibi üste çıkmaya çalışması güya terkeden o oldu öyle mi bence sen kurtuldun

Diğer konunuzla beraber bu konunuzu da takip ediyorum. Yanlış veya eksik yaptığınız bir taraf kesinlikle göremiyorum. Bir kadına yakışan davranışları gerçekleştirmişsiniz hep.
Anlamadığım bu eski koca kişisinin ailesi hiç mi yok ? Hiç mi durup diyemiyorlar ne oluyor diye ?
Yani şimdi onlat kafalarında yok işte paragöz vs. Diye düşünüyolardr muhtemelen ama insan da hiç mi vefa olmaz 3 sene boyunca bu kızın babası kira almadı, iyi kötü destek oldu, bir çayını içtik nasıl demezler.
Demedikleri için de aslında çok kolay anlaşılır hale geliyor evlilik sürecinde bunlardan neler çektiğiniz, eşinizin size yeterli değeri vermediği.
Herkesten önce eski eş kişisinin kendi düşünmesi lazımdı böyle bir konuyu ama çok açık ki çakallık etmeye kalkmış.
Zorlu bir süreç olucaktır ama herşey yoluna girer umarım mutlu olucağınız günlerde olacaktır.

Bu adam çok çirkef, evi ona öylece bırakmayın eşyalarını almaya geldiğinde. Pisliğine zarar verebilir. Ne olursa olsun biri dursun başında.

Sizin canınız yanıyor, üzülüyorsunuz ama çok büyük bir beladan kurtuluyorsunuz. Zamanla farkına varacaksınız. Kendinize bir uğraş bulun, başınızı kaşıyacak vaktiniz olmasın ki bunları kafanızda kurup kendinizi yıpratmayın. Herşey daha güzel olacak inanın.

Daha yenı barıstınız halbukı
Adam hıc rahat vermıyor önce cocuk cocuk cocuk, sımdı ev ev ev
Kendısının duzenlı bır ısı yoktu ne evı, ne cocugu . Bunun aılesıde mı buna bısey dıyemıyor, benım oglum ılerde evlendıgınde elın kızını bu kadar uzup sacmalarsa onu bır kendıne getırırım . Hıc mı muhadele etmıyorlar sasırıp kalıyorum

Çok teşekkür ederim hanımlar, tüm yorumlara..
Şimdi evden çıkacağım, mutfağı ve odanın kapısını kilitledim,evin anahtarını da dedeme bırakacağım..
Perşembe boşaltacak evi,cumaya kadar da eve gelmeyeceğim..
Davamı açmaya gidiyorum hayırlısıyla, Allah hakkımda en hayırlısını versin..
Çabuk atlatıp,çabuk toparlanacağım.. inanıyorum..

köşem takımı demişsiniz onu siz mi aldınız eski eşmi çünkü adam bence evde tek çöpünü bırakmama derdinde aynı zaman da

Benim anlamadigim esyalari alsin diye evi birakip neden gidiyorsunuz? Neden buyuk esya birakiyorsunuz adama? Alsin kisisel esyalarini gitsin.
Siz mutfakla oturma odasinin kapisini kitleyince esyalari korumus olmuyorsunuz ki, bir tekmeye bakar o kapilarin acilmasi.

Sinirinizi bozan şey tek kelimeyle ADAMIN EYVALLAHSIZLIK EDİYOR OLMASI..aşk sevgi alışkanlık geçer de bu eyvallahsız tavırların açtığı hırs yarası zor geçer.Bir an evvel kendinizdeki hissi doğru tanımlayıp gerçekleri görerek ağlamayı bırakın.Karşınızda kalpsiz bencil biri var unutmayın

Bana eyvallahı olmayana benim de yok... açtım davayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…