Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Birisinin valizini toplayip gitmesi genel olarak insani aglatan bir durum. Ozellikle eger o eve geri yasamaya gelmeyecegini biliyorsaniz. Sizin aglamaniz ve onun sinirli olmasi normal. Bu, sizin onu daha cok sevdiginiz anlamina gelmiyor. Hic bir zaman giden aglamaz, gidenin arkasinda kalanlar aglar. Psikolojimiz bu sekilde evrilmis.

Haklısınız...
Çok üzüldüm çok ağladım o gün..
Ama sonradan dedim ki , ben bu insanla bu noktaya gelmemek için uğraştım, bu isteğinden vazgeçsin diye defalarca sordum..
Bitsin dediğim gün bile tekrar sordum..
Ama o burnunun dikine gitmeyi tercih etti..
Ve evliliği bitirdi...

Ev almış... Bana gel bitmesin bu evlilik,kendi evimize gidelim dedi....
Hayır dedim,bu şekilde alınan evi istemiyorum..
Ve istemediğimi de daha önce defalarca söyledim..ona rağmen gitmiş almış...
1-1.5 ay içinde dava sonuçlanacak dedim...

Ben size pişman olacak demiştim, bakın çok geçmeden olmuş bile... Sizin ne istediğinizin önemi yok hala kendi istediği gibi davranıyor, evliliğin bitip bitmemesi konusunda bile onun kararına uymanızı bekliyor. Pişman da olsa aynı hareketlere devam edecek affetmeyin bence.

Pişman olma değil.. hayır dedim ,bana “sen bilirsin,bu evlilik benim değil,senin yüzünden bitiyor” dedi...
Ben kardeşinin üzerine alınan ,benim hiçbir güvencem olmayan bir evi istemiyorum...
Bunu bildiği halde ,istemediğimi bildiği halde almış... kendin otur dedim..

Kaç günde hemen nasıl aldı ,kredi ne ara çıktı ,ne ara ekspertiz yapıldı da tapuya gittiler .
Sizinle bunun kavgasını yaparken başvurmuş olabilirle mi acaba

Evi almis. Onun dedigi olmus. Senin dusuncenin onemi yok. Isine gelirse diyor yani. Bu evlilik yururse benim dedigim gibi olacak diyor yani. Senin bir hukmun yok. Kendi bilir... Bile bile yikti guzelim yuvasini.

Kaç günde hemen nasıl aldı ,kredi ne ara çıktı ,ne ara ekspertiz yapıldı da tapuya gittiler .
Sizinle bunun kavgasını yaparken başvurmuş olabilirle mi acaba
Hiç bilmiyorum valla 2 gün önce babam arayıp kalayladı, o evi bir an önce boşalt depo değil orası, senin keyfini mi beklicez biz falan filan diye..
Hiç bilmiyorum ne ara oldu..
İlgilenmiyorum da esasen..
İçim iyice soğudu sanki..
O eve gidersem yaşayacağım sıkıntıları hissettim sanki..

Ben pişmanlık gibi düşündüm gel bu evlilik bitmesin sözünde sanki pişmanlık var, ama belki de evliliğin bitme sebebini sizin üstünüze yıkmak için bu teklifi yaptı, her ne olursa olsun sizin reddetmenize sebep olan da kendisi, yani evliliğin bitme sorumluluğunu sizin üzerinize atamaz sizi bu hale getiren o çünkü.

Evi almis. Onun dedigi olmus. Senin dusuncenin onemi yok. Isine gelirse diyor yani. Bu evlilik yururse benim dedigim gibi olacak diyor yani. Senin bir hukmun yok. Kendi bilir... Bile bile yikti guzelim yuvasini.
Aynen abla...
Kendi göz göre göre bitirdi..
Ben kabul etmiyorum öyle bir evde oturmam, bu devirde öyle bir evi de kimse kabul etmez..
1-1,5 aya kadar da dava görülecek dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…