Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Teşekkür ederim..
Anneme bugün ameliyat günü verilecek, Cuma günü ise boşanma davam var..
İnşallah annen kısa zamanda sağlığına kavuşur Biliyor musun hayat bana sanki ders vere vere sokaklarda gezen bir öğretmenmis gibi geliyor bazen. Bilmedigim öyle dert ,öyle acılar ,öyle yaşanmışlıklar var ki ayağıma taş degse "dünyanın sonu geldi " sanıyorum. Sonra gerçekten ciğerimi yakacak,elimi kolumu kilitleyecek bir sorunum oluyor ve diyorum ki "işte asıl dert bu!! diğer dert saydığım hayat akışında herkesin yaşayabileceği , bir nevi hayatin tuzu biberiymis" . Aşk,ikili ilişkiler,evlilikler bitmeyecek şeyler değil ....insanoglunun tek bir ruh eşi de yok ,bambaşka bir yerde bambaşka bir kalp benimle atmayı bekliyor olabilir. Allah dermansız dertler ,sağlık problemleri vermesin yeter ki

Aminnn..
Çok haklısınız. Allah sağlık ile imtihan etmesin yeter ki, onun dışında her şeyin çaresi var aslında.
Ne yaşarsa yaşasın insan üzülüyor ister istemez.. Ama inşallah atlatacağım,inşallah toparlanacağım. Demişsiniz ya bir yerlerde bir başka ruh eşimiz olabilir diye, ben bir daha evleneceğimi de sanmıyorum şuanki fikrime göre :)
Tabi hayat şartları ne sunar, karşıma gerçekten adam gibi adam, merhametli,sadık,dürüst,hiçbir koşulda benden vazgeçmeyecek, ve beni gerçek manada seven karakterli bir insan çıkarsa öyle biriyle tekrar bir evlilik düşünebilirim, çıkmayacaksa da ömür boyu yalnız da yaşarım :)

Keske sadece burda olsa benim.gercek hayatimda bu sıkıntı var aldatildim ve bosanmaliyim en yakin cevrem kocan gelse sen gidersin diye gülüyorlar en cok bu acitiyor insani ben aldatildigim halde Güle oynaya bosanmiyorum içim yana yana bosanma karari aldim keske kiymetimiz bilinseydide bosanmasaydik en en yakinlarim bunu yapıyor burdakilere sasirmuyorum bile.

Konu sahibi aldatma siddet vs yok umarim kocanizin kafasina biseyler dank ederde kiymetinizi anlar mutlu olursunuz. Ben ne olursa olsun kimsenin bosanmasini istemem taki taraflardan biri maddi manevi zorluk cektiemeyecekse. Hakimin vereceği karar hakkimda hayirlisini getirsin insaallah.

Allah yardımcınız olsun.
Üzülmeyin,geçecek inşallah.. bu acınız hep böyle kalmayacak.
Sağda solda söylenenlere de aldırış etmeyin,konuşmak İçin konuşanlar da var..

Benim davam bu Cuma, bizim artık birlikte mutlu olma gibi bir durumumuz yok Yani :)
Bu evliliğin devamı için hiçbirr çabası olmadı, ve bu son kaçınılmaz oldu.. hayırlısıyla bir an önce bitsin, ve kendi yoluma bakayım diyorum..

Amin inşaallah. Allah yardımcınız olsun

Konuyu çok takip edemedim ama boşanma nedeni kardeşinin üstüne yapacağı ev size birşey kalmasın diye düşünmeniz zaten aranızda güven olmadığını gösteriyor, birde bir gerçeği kabul etmek gerek, bu erkekler ailesi söz konusuysa gözü btşey görmez görmüyor görmeyecek, benim Peşimden koşup ağlayan adam ailesi söz konu olunca bambaşka biri oluyor.

Kardeşinin kredi çekerek ev almaya kalkışılması evet konu..
Benim ailemin evinde daha fazla oturmamak adına.
Misal biz evlendiğimizde eşimin babası biz oturalım diye ev almış olsa, ister kendi üstüne yapsın evin tapusunu, ister kv bin üstüne yapsın umrumda olmaz.. çünkü adam kendisi alıyor evi, ben borcunu çekmemişim,sıkıntısını yaşamamışım..
Ama şuanki durum bu değil, evliyiz, o evin borcu beni de etkileyecek,yer gelecek ben de yardım edeceğim ödemesine. Amaa ev kardeşinin üstüne olacak..
Bu devirde kimseye güven olmuyor ki, dünyanın binbir türlü hali var, bir şey olsa ben dımdızlak ortada kalacağım..
Ben bunu kabul edemedim. O da illa öyle olacak dedi, son sözü bu idi. Kiraya vs hiçbir şeye yanaşmadı, ben de tamam dedim açtım davayı.. ve bitiyor.

Anlıyorum demekki bir planı var ama nedense bunu ilerde boşanınca karım bişey alamasın diye yaptığını düşünmüyorum, insan boşanmak için evli kalmaz

Anlıyorum demekki bir planı var ama nedense bunu ilerde boşanınca karım bişey alamasın diye yaptığını düşünmüyorum, insan boşanmak için evli kalmaz
Belki de öyle düşünmedi,ama bizim zaten maddi sıkıntılarımız vardı. Başka borçlar da vardı zaten, hani kredi çekerek ev alacak durumda da değildik..
Saçma zamanda saçma sapan tek başına kararlar aldı ve onları uygulamak benden de koşulsuz şartsız onaylamamı bekledi..
Maddi problemler zaten evliliği zora sokuyor biliyoruz bunu, bizim başka bir sürü sorunumuz zaten vardı ve dediğim gibi kardeşinin üstüne olması da bana ters gelen bir şeydi.

Anlıyorum canım evliyken sorunlar ve çiftlerin tepkileri bambaşka oluyor, yaşlar kaç, bu şekilde ayrılıp tekrar nikah kıyan barışan bir tanıdığım var

Anlıyorum canım evliyken sorunlar ve çiftlerin tepkileri bambaşka oluyor, yaşlar kaç, bu şekilde ayrılıp tekrar nikah kıyan barışan bir tanıdığım var
Ben evlilik öncesi olan birlikteliğimden ayrıldığımda erkek arkadaşımın o kadar mücadelesine yalvarıp yakarmasınaa rağmen geri dönmedim ki, şuan evliliği bitiriyorum ve de eşimin en ufak ya enn ufak bir çabası olmadı bitmesin diye, insan yalandan boşanmayalım der ya onu bile demedi..
Ki ben böyle biriyle iki dünya bir araya gelse bir araya gelmem..
Biten bitmiştir , bugüne kadar ilişkilerimde ayrıldımsa geri hiç dönmedim..

Aileler birşey demedi mi, tabi karşı taraftan birşey göremeyince ne dense boş, hayırlısı olsun
Aynen..
Boşanma davası açtığımın ertesi günü amcası babamı aradı ve gelip konuşmak istediğini söyledi ,cenazemiz vs vardı 3-5 gün sonrası geldiler . Kb kp amcası . Kendisi yoktu,okuluna gitmişti..
Konuşuldu. Ben dava açmama rağmen ; ev almaktan vazgeçerse şartlar müsait olana kadar ve evlilik terapistine gidersek birlikte devam edelim demiştim..
Amcası iletmiş, birkaç gün sonra bana “bana gerçek bir eş olacaksan vs devam edelim” diyor. Sen dedim benim söylediklerimi kabul ediyor musun..
Ben terapiste felan gitmem, o evde de oturmam dedi. Öyle mi ,öyle.
O gün bugündür, tek kelime yazmadık.. 1 aya yaklaştı..
Ben söyleyeceklerimi söyledim ya Benden çıktı artık.bu evliliğin bitişinin günahı onun boynuna..

Yürütemiyorsanız ayrılırsınız günahı onun boynuna felan diye bir şey yok. Adam inat etmiş ben ailenin evinde oturmam diye sende inat etmişsin başkası üzerine krediyle ev almam diye vs vs. Birisi boşanmak istediğinde kimse yalandan da olsa boşanmayalım demek zorunda değil. Ayrılmak isteyeceğim o da kapanacak ayağıma derken gelmişsiniz bu hale. Klasik inat ayrılığı ona sor o haklı buna sor bu haklı. Hayırlısı olsun ikiniz içinde.

Şuan boşanma sebebimize o sebep oldu demek istedim. Kime sordu isem ne saçma bişey borcunu birlikte ödeyip tapusuna başkası sahip olacak dedi.. yalandan da olsa boşanmak istemiyorum desin demedim, biten bir evlilik sonuçta normalde Hani boşanmayı felan kabul etmeyen erkekler olur ya o anlamda dedim.
Ayrılacağım deyip te ayaklarıma kapandın diye blöf te yapmadım.. blöf yapmış olsam 2 gün sonra boşanacak olmazdım.

Hanımlar bir şey soracağım.
Bana az önce bir mesaj geldi . Sayın X (burada eş kişisinin adı soyadı yazıyor)
Bilmem ne noterliğinde adınıza işlem yapılmaktadır, bu işlem bilginiz dışında ise lütfen şu numarayı arayım diye..
Numarayı aradım sordum, bana X bey adına burda bir işlem yapılmış ama size söyleyemeyiz dedi..
Ben de merak etmiyorum zaten, sadece benim adıma olan hatta neden böyle mesaj geliyor diyorum.. e devletinize bakın diyor bana..
Şimdi kullandığım numara kendi adıma..
Bana gelen mesajda eşin adı soyadıyla hitap edilmiş,sanki onun adına gibi.
Bu nasıl olur ? Benim numaramı vermiş belli..
Ama neden Yani saçmalık değil mi yarın boşanacağı eşinin numarasını noterde kullanmak.. amaç ne anlamadım..
Muhtemelen ev aldılar, onunla alakalı. Ama ben ne alaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…