Geldi,eşyalarını aldı,gitti....

Yüreğim dağlandı ya hu ..
Üzmeyin kendinizi lütfen . Ağlamak kötü bir şey değildir aslında, şimdi düşeceksiniz ama yeniden ve daha sağlam kalmak için. Hayatta ki tek suçumuz onurlu kadınlar olmaya çalışmamız . Onları sürüsüne dahil olmamamız. 3günlük hayatı 5 kuruş etmeyen birine harcamayın ..

Nefes alamıyordum, sanki kalbimi biri elinin içine almış,sıkıyor gibi hissettim...
Babam aradı açamadım,hıçkırıklara boğulmuştum çünkü..
Olduğum yerde kala kaldım..
Onu kolay unutmam,açımı hafifletmek için aklıma getireceğim çok şey var.. inşallah bunlar da ayağa kalkmamda yardımcı olacak bana .. mesela ben “küçücük beyinli” ve “gerizekalıymışım” :)

O küçük beyinli gereksiz kadın ona fazla gelmiş !!!!
Gereksiz embesil . Okudum şimdi babanızın evine gelmiş , hala laf yapıyor.
Madem bu kadar gururlusun baştan gelmeyecektin .
Alın eve kedi , köpek besleyin . Daha hayra geçer !!!!!!

Öyle bir şey var mı?
Kredi çekilen evin üzerinde olmuyor mu ipotek?
Var. Yeter ki güvence olsun onu karsilayacak. Defalarca yaptim. Banka müdürünün insiyatifinde halledilebilen bisey.
Bence sen teklif edebilirsin. Hala... İçinde ukte kalmamış olur.
Bu dediğiniz ev kredisi olmuyor ,ipotekli bireysel finansman kredisi oluyor .o da tüketici kredisi sınıfında olup faiz oranı daha yüksek ve vadesi konut kredisine göre daha kısadır .
Hayır ev kredisi faiziyle çekmekten bahsediyorum. Diğer türlü ne anlamı var alaşkına. Belli ki bilmiyorsunuz. Yaptım daha önce. Özelden de yardımcı olurum. İsteyene.

Sartlari zorlamissiniz ufukta isik yoksa bitirmek en iyisi once deprem i yasarsiniz sonra artci soklar olacak zamanla durum daha iyi olacak ama yinde ara sira akliniza gelecek disarda gordugunuz ciflere size guzel hatiralar getirecek bu buyle gidecek taki kalbiniz ve beyniz bu adamin size gore biri olmadigina ikna olup yeni limanlara yelken acarsiniz o zaman the end

Sakın üzülme.sen haklısın.yirmi gün sonra tıpış tıpış barismaya çalışır.gelir.sabret.sakin kabul etme.dik dur.

Konularını az çok biliyorum
Canın ne kadar acıyor onu da biliyorum
Olmayanı oldurmaya çalışmak en zoru çünkü
İnsan aklını kaybedecek gibi oluyor ama etmiyor merak etme
Bundan 10 sene evvel bosandım
4 sene süren bir evlilikti
Evliliğimizin her günü acı çalıyordum çünkü sürekli ailem diyen annem diyen ablam diyen
Bana senden sokakta dolu var ama anne baba YÖK diyen bir adamla evliydim
Aynı zamanda kavga ettiğimizde de ağlayan
Sonra küfür edern
Sonra özür dileyen falan filan
Anlayacağın ben de olduramadım
Adam eve gelmez annesinde kalırdı ben onun hala kıyafetlerini ütülerdim işten eve gelip
Kedi gibi camda hep onu beklerdim
Çok ezikmişim şimdi düşünüyorum da kendime CANIMA kastım neymıs acaba

Birgün durduk yerde bir aydınlanma yasadım
Birşeyler oldu bana salya sümük ağlarken
Es denen adamla 6 aydır küs barısık devam ediuorduk ama o hep kasıyordu kendini ben de yapıcı taraftım
Birgün işten iZin aldım
Annem o anda Belçika’da idi
Babam dubaide
Erkek kardeşim de Van da askerdi
İşterinden bir kaç adam tutup eşyalarımı aldırdım evimden
Kendime ait herşeyi aldım ihtiyacı olanlara verdim
Sonra adliyeye gittim dava açtım tanıdık vardı bir ay sonrasına gün aldım
Buz gibiydim annemlerw bile soylemedim
Yanımda ne akraba ne arkadaş vardı yanlızdım
Sonra eş olacak adama mesaj attım
Davayı açtım yalnız gel tek isteğim bu dedim
Bana yazıklar olsun ne kadar boşanma meraklısı bir kadınmışsın dedi
Tabi ben aramız iyi olsun diye bir yerlerimi yırtarken beyimizin EGO’su tavan yapıyırdu
Birdaha onun suratını görmedim
Ve annemin evine gittim
Kendi evim de annemlerin karşı apartmandı

Adliyeye bile yanlız gelmedi beceriksiz adam
Ben se tek gittim
Ben evli ilken cektim acımı
O adam boşanınca süründü
Alkole başladı içip içip denize falan atlıyormuş gecenin bir vakti
Ortak arkadaşımız coktu
İşyerindeki müdürüm bile onun kankisiydi
Boşandık herkes şok oldu
Evet bir süre garipsedim
Birdaha kime gğveneceğim
Birdaha kim bana asık olur ki boşanmış kadına kim bakar
Yaşım 30 olmuş beni kim ister modunda gazdım hep
Boşandıktan 4 sene sonra resmen kısmet denilecek şekilde şimdiki eşimle tanıstım
Ve deli gibi asık olup 9 ay içinde evlendik
Eşim hiç evlilik yaşamamış bu arada
Şimdi 5 senelik evliyiz ve bebeğimiz olacak

Eski eşime gelince ben şimdiki eşimle evlenince. Uzak bir yere tasındım
O da benden bir sene sonra evlendi ve nasıl bir tesadüf ki benim yan apartmanıma taşındı yani o da evlenince uzağa gelmıs ama benim dibime

Çok uzattım kusura bakma
Herşey geçiyor tatlim
Senden başka yok
Olmayanı oldurmaya calısma
Denenmişi de deneme
Malzeme bu çünkü kısa süreli değişse de adam aynı adamdır ailesi aynı aile
Kendine yazık etme
Ağla acını yasa
Yasa ki çabuk gecsin
Boşanınca kimse ölmedi ve kimse sonsuza kadar tek yaşamadi merak etme
İlacın sadece zaman

Eski konularini bilmiyorum ama gecicek uzme kendini. Ne diyim insallah cok pisman olur

Canım aynısını bir iş arkadaşım yaşadı. Daha yeni evlilerken cocugun babasının üzerine ev almıştı cocuk düğün paralarıyla. Kız da bisey olsa ben hak iddia edemem diye üzülmüştü ama olan olmuştu. Güzel giden bir evliliğim var dedi arkadaşım göz ardı etti. Ama bencede göz ardı edilecek bir konu değil yani. Zorlu süreçler hep bir şekilde geçiyor. Bende zorlu başka bir sürecin içindeyim. İlk başta aşırı depresyona girip çok öok zayıflamıştım. Şimdi biraz daha iyiyim.

Çok güzel bir cevap ve örnek bir hayat hikayesi bence. Sizin yaptığını yapamayan o kadar cok kadın var ki

Arabayı sizin altınlarınızlamı almıştı?Geçio her acı mersk etme.Ama eşinin davranışlarını çözümleyemiorum.

Çoooook önceden ayrılıp da hayatını yeni baştan kuracaktın.
Adam şimdi haklı gibi tripli çekip gidiyor,sen de arkasından hıçkırıklara boğuluyorsun. Neyine ağlıyorsun bir anlayabilsem,ben de seninle beraber ağlarım,söz.
İnşallah bundan sonra akıllı davranırsın.

Arabayı sizin altınlarınızlamı almıştı?Geçio her acı mersk etme.Ama eşinin davranışlarını çözümleyemiorum.
HAyır kredi çekerek aldı..
Yatak odasına 3 bilezik taktılar onu bozdurdular ama .. hata ettim onu vermekle..
Hiçbir şey istemiyorum , Allah a havale ettim.
Yarın davamı açıyorum..

Evet abla çok geç kalındı.. ama en azından tek başıma geldim,tek başıma gidiyorum.. bir çocuk yok meydanda.. geçecek inşallah atlatacağım.. bugün daha iyiyim çok şükür ..
Yarın da kalkar kalkmaz adliyeye gidip açıyorum davayı..

Altınlarınız fln dizde değilmi.İstedimi hiç altınlarını?Ne yapmaya çalışıosa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…