Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canlarım nasılsınız?beennn ccoook iyiyim dr gıttık teyzelerı benım gıbı bır cadı kızım olacakmıs...:)))ıkımızın saglıgıda ıyı cok şükür.test için kan verdım salı gunu alkacagım sonucları.ben sımdı cıkıyorum kızlar görüşmek üzereeeee :)))))

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
alhanım gözün aydın cimcime geliyormuşş inşallah testlerinde temiz çıkar canımm herşey gönlünce olsunnnn
swetem kolay gelsinnnnn ama özletme kendinii işleri bitirecem diyede çok yorulmaa dikkat et kendine canımmm:1hug:
denefim nazım pinkim çilekim nevinim nehirim zuhalim esram radyoloğum mumucum lotusum gülyüzlüm kayıp mavişle acemim bebekecemim unuttuğum varsa affolaaaa nasılsınızzzzza.s.

gelem bi Swetçime bakam dedim,neyseki açıklamasını yapmış...Tamam kuzum en işlerini aksatma,hallet hepsini,git düğününe bi güzel eğlen,ailenle hasret gider sağlıcakla gel inşallah...
Çilekçim iyi olmana sevindim tatlım,bende sevmem ilaç içmeyi ama bazen mecbur kalıyoruz,işede yarıyor yani napalım:))))
Myhopeçum,ben iyiyim canım siz nasılsınız bakimmm...
Alhancım,tebrik ederim canım,hayırlı,sağkılı,uzun ömürlü evlat olsun inşallah...Bi kızımız aha oldu,ooohhh ne güzel....Cicili bicili pembiş pembiş giydirirsin :))))
Pinkçim haber verdiğin için sağol tatlım,afiyet olsun..Dur bende içeyim bi fincan bari:))))
Radyolojiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin kızzzzzz??????????????
Denefçime de nazar ettik,doğru düzgün giremiyo artık(((Bacım çok yoğunsun heralde kolay gelsin....

sağol arkadaşım iyiyim şükür. a.s
bugünlerde arkadaşlarımızın işleri yoğun galiba burayı takip edemiyorlar pek..
sen nasılsın neler yapıyorsun :1rolleyes:

alhancım tebrik ederim.. hayırlı evlat olur inş. :Saruboceq:

aman aman kadınlar kulübüne yeni bir bayan üyemi geliyormuş:sm_cool:
yerim ben onu gözün aydın alhanım inş arkası erkek olur:jeyyar:
myhope hoşgeldin canım nasılsınŞeniznevincimswet iyi olur inş
çalışırken bende öleydim bu kk ya bakmakdan işime bakamıyodum
sonucunu biliyon kovdular işden:roflol::roflol:

canlarım selamlar
ben de iki gündür yoğunluktan giremedim çooook özledim sizleri.
şimdi çıkacam eve gidem yorgunum.
naaaaazzzzzzzzz burdayım canım sesüm gelür müüüüüüüüüüüüüüü
denefim de girmemiş.nooldu yaa bu aralar herkes hasta mı oluyo ne.kafamızı kaldıramıyoruz hastalardan ikimizde.
alhanım.hayırla gelsin kızın canım.sağlıklı olun da ikinizde kız erkek ne önemi var değil mi.
swetim sana da kolaylar gelsin.işe yoğunlaşıcam derken kendini de yorma fazla emi?
diğer arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
akşam girmeye çalışırım inş.

pinkçim çilekcim slm kızlar sivaslı hoşgeldin . aramıza inşallah bi gün sende anne olursun cnm hayırlısıyla

çilekcim işler bitermi hiç süpür sil bende çörek yaptıydım demin bir türlü tutturamıyorum çok taş gibi oluyo anlamadım gitti

svetcim hayırlı uğurlu olsun şimdiden iyi yolculuklar dilerim

alhancım yeğenimiz kzımış cnm hayırlı olsun eli ayağı düz olsun Allah sağlık versin cnm

denefcim pek özledim senide

öpüyorum tüm arkadaşları kendinize iyi bakın oldumu

a..s.. zuhalcim a.s.

ohh mis ya bende evde olsam da temizlik yapsam
kıymetini bil bu rahatlığın
gerçi hamdolsun bi işimiz var ki çalışıyoruz
ama böyle sizlere de özenmeden edemiyorum işte
allah kolaylıklar versin işlerinde
nasıl bi çörek bu bahseder misin neden taş gibi oldu anlarız belki :uhm:

canlarım ben geldim nasılsınız bakayım ben çok şükür ALLAHIMA iyiyim.çok yogun çalışıyom.bide biliyonuz benim doktorum 10 da muayehanede...eskisi gibi gelemiyom kk ya..ama hep aklımdasınız bunu unutmayın...
alhanım canım çok sevindim kızın olacagına.kız evladı bilirsin anaya babaya daha düşkün oluyo.hayırlı evlat oluyo.
çilekim canım benim, ben iyiyim.evet okumamışım kusura bakma guzum...seni böle pozitif görmek çok mutlu ediyo beni.umudunu kaybetme gülüm.
myhope bacım nasılmış bakalım yegenim....e kaç ay kaldı cinsiyetini ögrenmeye.hadi bi kız da sen dogur bacım...
pinkim canım sen nasılsın....eskisi gibi denk gelemiyoz.ama hep aklımdasın bacım
zühalim bende seni özledim canım.oh oh temizlikte bitmiş şimdi sür sefasını...
nevinırmagım bacım benim sende pek hamaratsın...temizlik yapmışın.sanada geçmiş olsun diyem.şimdi sende sür sefasını...
nehirim canım kardeşim sen nerelerdesin..artık bu yaz bi dügün bekliyok ona göre guzum...:Saruboceq:tabi önce senin kıymetini bilecek bi eş istiyom.sen çünki çok iyi niyetlisin seni kimsenin üzmesini istemem..
radyolojim sorma canım ya.bu aralar kk ya da gündüzleri gelemiyom inan depresyona girdim...sende çok yogunsun demi bacım.sanada kolay gelsin...
Nazım nasılsın canım....e anlatsana eşin ne dedi 1 günlük iş bırakma olayına...
centereua bacım afiyet olsun.ALLAH kabul etsin ...oh oh benim yerimede ye canım..
evet en sona swethome bacımı sakladım bile bile..canım arkadaşım.neden böle ani bi karar verdin anlayamadım.en azından bi günaydınıda bizden esirgeme .yoksa çok merak ederiz seni.tamam dügünü yap gel.burda sabah sekiz buçukta bekliyom seni ...sen anladın onu....aynı neşeyle aynı heyecanınla yine anlat sen bize bebişini hamileligini...
unuttugum varsa çokkkk özür diliyorum.hepinizi çok seviyorum ALLAHA EMANET OLUN

Son düzenleme:
denef72; [COLOR="Red" .!.:
Nazım [/COLOR]nasılsın canım....e anlatsana eşin ne dedi 1 günlük iş bırakma olayına...
[hepinizi çok seviyorum ALLAHA EMANET OLUN[/COLOR]

slm bacım ne desinki benim canım kocişim ben gerçekden kızar sandım ama
kızmadı soğuk bi yer olduğunu söleyince benim nekadar titrek olduğumu bildiği için:roflol:
sesini çıkarmadı :Saruboceq::Saruboceq:bende seni çok seviyorum canımŞeniz:1hug:
iş yerinde giremiyorsan kşamları gel azcık gerçi akşamları bende pek giremiyom
ama eşimden sebep pc yi aldık oturma odasına sıcakya kalkmıyor başından:mymeka:
ama iyi oldu gündüzleri bende iş bakıyorum kkya daha çok giriyorum..

kızlar selamlar nasılsınız ..ben giremedim halı yıkıyorum işlerim çok..kolay gelsin diyiverin de çabuk bitsin..makineyle yıkıyorum ama çok yoruyo yaa...birtek yatakodası halıları kaldı ondan sonra ütü yapıcam..yoruldum çok bi 5 dakika bakiim dedim..cuma günü günüm varda..yarında temizlik olucak inşşş..iyi akşamlar .öpüyorum...

reklam arası bir uğrayayım dedimmm kimse yok ama olsunnn pinkim kolay gelsin canımmm dikkat et temizlik yapacam derken üşütmeeea.s.
denefim sen de bizim aklımızdasınnnn senin iyi olduğunu bilmek bize yeter canımmm:1hug: soruna gelincee haftaya kontrolüm var eğer bizimki müsait pozisyonda olursa inşallah belli olacak ama acelem yok sağlıklı olsundaa ve evet bizim aklımızdan da hep kız geçiyor ta başından beri kızım diyoruz hep ama tabi işin başı sağlıkkkk
centaurea Allah kabul etsin canımmmmm afiyet olsunnnna.s.
radyolojimmm hoşgelmişsinnnnn:1hug:
zuhalim bizde seni öpüyoruzzzzzzza.s.
nevinim nehirim nazım çilekim alhanım ve kaçak olan diğerleriiiii nerdeyse ikinci reklam başlayacak gelebilirsem gelirim yine hepinize iyi akşamlarrrr:1hug:

SELAM KIZLAR
denefim olsun yaa.işine bak sen.artık evinde net var ne de olsa.akşam da selam verebiliyosun çok şükür.allah kolaylıklar versin.
myhopem sağlıcakla dünyaya getirdde boşver cinsiyetini canım.ne olursa olsun değil mi.
pinkim kış günü ne halıları yahu.yazı bekleseydin be güzelim
zuhalcim çilekcim sizler nasılsınız.
sivaslı hoşgeldin.hemşehriyiz bu arada :)

radyolojjjjjim gene karşılaştık ama bu kez ben yakaladım cnm seni iiym cnm ne olsun nette gece gezmesine çıktım ii geceler cnm sen nasıslın cnm öptüm bb

ah cnm sen bize özeniyosun biz sana bende çalışmayı çok isterdim onun için hala okul bitirmeye uğraşıyorum çünki evin işi bitmez evde olunca,CADIARZU çörek neden öyle oluyo bilemiyorum mayası gelmio nedense :uhm:

ama eşim çok beyendi:teytey:kaydirigubbakcemile3 zaten gerisi mühim değil

daha iyi tarifler bulamya çalışıyorum bakalım

hade öptüm cnm ve diğer canlarım ii geceler tatlı rüyalar

ay denefimide çok özledim ben ama slm cnm şimdi gördüm nasılsın bi tanem?

geçen kulupler arası dolaşırken k.sevmeyenler kulubunde okudum mesajları bende bişier yazıcaktım ama fırsat olmadı senin yazılarınıda okudum cnm nasıl kaynananın durumu şimdi peki
hadi iyi geceler cnm öptüm

iyiyim gülüm nasıl olam.kocanın stresini çekmeye çalışıyom.anası hasta oldugundan beri depresyonda benim koca.bi sinirleniyom çoluk çocuk yokken boşayayım ben bu adamı diyom bazen.sonra çocuk olunca boşanamam.....kaydirigubbakcemile3
hayatımda bu kadar anacu bi adam görmedim ya....sevilirde bu kadar da olmazki canım...
kayınvalidem iyi...felçli hala ama...tedavisini yaptırıyoz...sen nasılsın canımcım....oh temizlikte yaptın sefasını sür gülüm.şimdi bana müsade gidem yatam....uykum geldi.malum yarın işe gidecegim.allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…