- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.561
selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
alhanım gözün aydın cimcime geliyormuşş inşallah testlerinde temiz çıkar canımm herşey gönlünce olsunnnn
swetem kolay gelsinnnnn ama özletme kendinii işleri bitirecem diyede çok yorulmaa dikkat et kendine canımmm:1hug:
denefim nazım pinkim çilekim nevinim nehirim zuhalim esram radyoloğum mumucum lotusum gülyüzlüm kayıp mavişle acemim bebekecemim unuttuğum varsa affolaaaa nasılsınızzzzza.s.
slm canlarım nasılsınız?beennn ccoook iyiyim dr gıttık teyzelerı benım gıbı bır cadı kızım olacakmıs...:)))ıkımızın saglıgıda ıyı cok şükür.test için kan verdım salı gunu alkacagım sonucları.ben sımdı cıkıyorum kızlar görüşmek üzereeeee :)))))
pinkçim çilekcim slm kızlar sivaslı hoşgeldin . aramıza inşallah bi gün sende anne olursun cnm hayırlısıyla
çilekcim işler bitermi hiç süpür sil bende çörek yaptıydım demin bir türlü tutturamıyorum çok taş gibi oluyo anlamadım gitti
svetcim hayırlı uğurlu olsun şimdiden iyi yolculuklar dilerim
alhancım yeğenimiz kzımış cnm hayırlı olsun eli ayağı düz olsun Allah sağlık versin cnm
denefcim pek özledim senide
öpüyorum tüm arkadaşları kendinize iyi bakın oldumu
denef72; [COLOR="Red" .!.:Nazım [/COLOR]nasılsın canım....e anlatsana eşin ne dedi 1 günlük iş bırakma olayına...
[hepinizi çok seviyorum ALLAHA EMANET OLUN[/COLOR]
a..s.. zuhalcim a.s.
ohh mis ya bende evde olsam da temizlik yapsam
kıymetini bil bu rahatlığın
gerçi hamdolsun bi işimiz var ki çalışıyoruz
ama böyle sizlere de özenmeden edemiyorum işte
allah kolaylıklar versin işlerinde
nasıl bi çörek bu bahseder misin neden taş gibi oldu anlarız belki :uhm:
inşallah bigün bende anne olcam :)))))))))) nolur en kısa zamanda oliym :)))
ay denefimide çok özledim ben ama slm cnm şimdi gördüm nasılsın bi tanem?
geçen kulupler arası dolaşırken k.sevmeyenler kulubunde okudum mesajları bende bişier yazıcaktım ama fırsat olmadı senin yazılarınıda okudum cnm nasıl kaynananın durumu şimdi peki
hadi iyi geceler cnm öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?