Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın.geldim gene ay
off selam vermeden e duramıyorum ne yaapyım.
off işelr yetişmiyor
kafamı işe veremiyorum ama kafayı da azııck dağıtmadan olmuyor.
sıkıldım bu düzenden ya.
sabah koştur koştur gel ,renksiz ruhsuz herkesin para para prara dediği bir yer ama para yok.......
ben bile maaş alamadım ama tabi parası ödenmeyen insnaalr bana soruyoıroffffffffff
neyse geçeccek bu günler .
benim stres yapmama laım o zyüden arada size gelip konuşmam lazım deil mi ama yaaaaaaaaaaa

zaten dün gece ağlayrak uyudum.
sinirlerim bozuktu zaten,
eşim ile hiç yoktan tartıştık.sebebi çok komik.........
çorba çokkkkk sıcakmışşşşşşşş
of allahım tövbeee yaaaa
bende denef senin giib boşasam mı diye düşünmüyor değilim:))))))))))sonra da vazgeçemiyrum şişkodan :))))))))arada bebeğimi koklatamam bile sana diyorum.bnei bırakcak gibi halin var diyor ,anlıyor kerata ama niyetimi ,yapamayacağımı da biliyor:)))))))
tabi tam da yatarken bana ,dün rüyamda ilk defa bebek ile ilgli bir şey görüdm dedi.
ama anlatamyacağım sana dedi,rüyasını sevmemiş ,her ne olduysa ,sadece bebek erkekti dedi.
tabi sırf rüya kötü diye ,ne kadar gözyaşım varsa akıttımmmmm
kızlar deli miyim ben...
yav yok yok deliyim.
ben arada size de yazmadan edemeyeceğim yok anladım ben.sizilik yaramadı bana:))))))))))baksanıza ilk günden ağlama krizeri geldi......
gününüz aydın olsun

günayyyydddddddddınn kızlar,
denfcim swetcim canım sizde burdasınız svetcim cnm normaldir bence bu hassasssın şu anda merak etme genelde korkularımız boşa çıkar sende zaten şu anda en hassas olduğun zaman onun için sen içini ferah tut bebeğinide üzme senin moralin ne kadar iyi olursa onunkide o kadar iyi olur cnm
beslenmene dikkat et uykuna dinlenmene dikka et klasik müzik dinleyin bebeğinle bazen ikinizede iyi gelir rahatlarsın cnm öpüyorum cnm seni denefimide

kızlar günaydın herkese selamlar..bugün fazla giremem temizliğe devam hepinizi öpüyorum canlarım..kendinize iyi bakın olurmu..

[çilekim canım benim, ben iyiyim.evet okumamışım kusura bakma guzum...seni böle pozitif görmek çok mutlu ediyo beni.umudunu kaybetme gülüm.

estağfirullah ablacım ne kusuru :1rolleyes:
allah razı olsun.. ne kadar candan ve ilgilisin bizlerle...:asigim:
bende seni böyle sevecen görmeye bayılıyorum içim açılıyorrrr :sm_cool:
hiçbirimiz kaybetmeyelimm inş. umudumuzu :Saruboceq:
bu arada sen benden tabiki daha iyi bilirsin ama çok dolduğun için söylediğini biliyorum talak(boşanma) kelimesi çok tehlikeli bi kelimedir.. şakası dahi ciddi olarak kabul görür dinimizde.. aman nolur sabret ablacım. allah rızası için a.s
kimin durumu dört dörtlük kii hepimiz sınavdayız sonuçta :çok üzgünüm:
mesela bende swetçim gibi ağlayarak uyudum dün gece. mutsuz hissettim kendimi birden senağlama oluyor arada öyle iştee
allah sabırlar ihsan etsin, dayanma gücü versin hepimize :Saruboceq:

pinkçim kolay gelsin ama gerçekten ne halısı bu kış günü yorma kendini öyle şeylerle.. makineyle de olsa nasıl kurutacaksın :sm_confused:
benimde çok kötü ama dokunmuyorum hiç bahar gelsin hiç olmazsa a.s

myhope'çum ne dizisi "Avrupa Yakası" mıı :uhm:

aleykümselam radyolojim iyiyim hamdolsun ama sen pek uğrayamıyorsun eskisi gibi. yoğunsun sanırım. allah kolaylık versin a.s

zuhalcim eşin beğendiğine göre çöreği diyecek başka söz yok. afiyet olsun.. cokacimcoook ben de evdeyken çalışanlara özenirdim.. bu işler böyle malesef.. insan kendinde olmayana özlem duyuyor hepp

ve hepinizi teker teker öpüyorum arkadaşlarımm
hayırlı bir gün diliyorum

kızlar sağolun hemen kuruyor halılarım makinede çok güzel çekiyor oldu bitti kurudular bile bir kaçgün misafirim olucakta güzel koksun evim dedim çok ıslatmadım zaten silmiş gibi oluyor o zaman..kaloriferlerdende hemen kurudular..sağolun beni düşündünüz güzellerim benim.ben işimin başına döneyim..öpüldünüss..

o zaman hemen makinenin marka ve modelini sorayım
bana da lazım da .. borçlar bitince düşünüyorum inş.

myhope'çum ne dizisi "Avrupa Yakası" mıı :uhm:

yok canım yaprak dökümü malum nerdeyse 1 aydır yoktu onu izliyordummmm:teytey:
swetem çilekim bilirim erkekler bazen incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden tartışma çıkarırlar-özelliklede başkasına kızmışlarsa ilk hedefleri biz oluyoruz nedenseee-ama önemli olan olayı büyütmemek değil mi sonunu tatlıya bağlamak inşallah şimdi daha iyisinizdir nerdeyse bende tartışıyordum dün akşam annem bebişli bir takvim getirmişti her sayfasında o kadar tatlı bebek resimleri varkii eşimin onu görünce ilk tepkisi kaldır onu demek oldu bende ne gereği var dedim ama bakışlarından anladım tabi azramı düşündüğünü bende ona kızıyorum azram hep aklımızda onu unutmak mümkün değil zaten ama Allahıma şükür kardeşi geliyor yakında evimiz yeniden şenlenecek bebiş sesiyle niye geçmişe takılıp kalıyor geleceği düşünse daha iyi değil mi takvim hala duruyor ben ne yapacağımı bilemiyorum işin tuhafı o resme dayanamayan kocamın telinin ekran resmi azram zaten hiç değiştirmedi neyseeee
denefim anacuu diyorsun ya kardeşimin eşi her gece onu bir başına evde bırakır annesine gider 12 lere kadar gelmezdi çocuk olunca değişir dedik yok lohusa kızı bırakıp gitmelere devam etti yeğenim şimdi 9 yaşında sonuçta ne oldu biliyormusun geçen sene bizimkileri evden çıkarttılar malum kiracı olunca herşey oluyor anneside birlikte oturalım dedi kardeşimde geceleri yanlız olmaktan bu sayede kurtulduuuuu yani var öyle anne eş arası dengeyi tutturamayanlar ama insan bir şekilde katlanıyor işte Allah yardımcın olsun canımmma.s.
pinkim kolay gelsin canımmmm:1hug:
zuhalim nasılsın canımmma.s.
radyolojim seni yine kaçırmışım aslında dizi bitince bir baktım ama kimse yoktu annemde uykum geldi deyince mecburen kapattım pc yi sen nasılsın canımmma.s.
nevinim nehirim nazım alhanım esram ve kayıp olan diğerleriiiiiii hepinizi öpüyoruzzzzzzzŞeniz

aman myhopem dertleri insanoğlu kendisi eli ile getiriyor işte.
of bazen erkek milletini anlayamıyorum ya.
sabah bana mesaj atıyor seni seviyorum deli kız diye bende umurumda değil
seviyorsan da beni ilgilendirmiyor dedim:)))))))))
sonra içim rahat etmedi.:)))))))anam offfff harbi deliyim ya ben .
ama olsun bakalım akşama ne olacak:))))))))

kızlar nasılsınız canlarım?denefım sagol cnım evet kız cocugu daha merhametlı oluyo hayırlısı olsun artık canım.

swetım sıkma canını yaa sen bıze anlat sıkıntılarını rahatla emı kuzum?
cilekim sen nasılsın canım ?
zuhallll im uzun zamandır görüşemedık nerelerdesın nasılsın bakım?
myhope canım nasıl gıdıyo hamıslık?cınsıyet bellı degıl dımı hala?swetle bıız kızı bulduk bakalım kızlar üçlenecekmı?
teknıkerıııım bıdenem sen nasılsın guzuum?
ve dıger butun arkadaslarım sızlerıde cok öpüyoruuum...

Ayy Myhope'çum içimi bi tuhaf ettin beeee,gözlerim doldu heee....Sen kaldır takvimi boşver yada çok görünmeyen,göze batmayan biyere koy....Rabbim bu evladına uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin canım..Hem ben kayıp değilimki kızzz,geliyom hergün:)))))

swetçim,çok tatlısın yaaaa,hep gülümsetiyosun beni,çok samimisin,çok tatlısın valla kızzzz.....Böyle zamanlarda şakayla karışık trip yapmayı bende severim:))))Sensiz olmaz anam burası,ne sen bizsiz ne biz sensiz olur yani:))))

Denefçim,Allah kolaylık versin canım,anasına düşkün adam zordur yaaa....Olsun geçer bu günlerde inşallah...

Kızz radyoloji,geliyonda ne haber vermiyon yaaa:))))Kolay gelsin sanada bacım....öptüm...
Alhancım bende seni öpüyorum canım,kızımızıda tabi:)))

Çilekçim,başladım rejime kızz 3 gün oldu,bakalım nezaman vermeye başlıcam:)))
Pinkçim kolay glsin bacım,şu temizliği yapması zor ama sefasını sürmesi çok keyifli yaaa.Valla ben dönüp dönüp bakarım ve gülerim,ohh ne güzel temizledim yaaa,mis gibi derim:))))

Çilekçim,başladım rejime kızz 3 gün oldu,bakalım nezaman vermeye başlıcam:)))

hadi hayırlı olsun bakalım cnm sevindim karar verdiğinee :lepi:
o zaman seni haftalık zayıflama yarışmasına davet ediyorum hadi bakalım kaydirigubbakcemile
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani-355.html
pazartesi 12-19 ocak etabı bitiyor
sende 19-26 ocak etabına katılırsın inş. tamam mı yerimseniben

alhancım sağolasın iyiyim şükür birazdan mesai bitiyor evişime gidicem inş. kaydirigubbakcemile2

sagol nevınım darısı sana ve burdakı bütün arkadaslarıma.ınanın cok dua ettım sıze rabbım kabul buyurur insallah. sen nasılsın cnım bu arada?tedavıden bı gelısme varmı?

evt ihlasınkiler iiyi oluyo bende ondan alıcam makine eşimin arkadaşıda satıyo hakkaten iyi bi makineymiş

slm alhancım iiym cnm ne olsun inan koşturuyorum yeğenim nasıl iyimi keyfi nasıl?

myopemde burdaymış cnm iiym ben sen nasılsın yeğenimiz nasıl keyfi yerindemi bıcırığın :)

ii akşamlar canlarım öpüyorum her birinizi

selam kızlar geldim ben yemeğimizi yedik apartman toplantısı yaptık geldim bir yeşilçay içip mutfağa giricem yarın için yemek yapmam gerekiyor bide pastam kaldı onu yapıcam ondan sonra bir iki ütüm var bidaha giremem heralde selam verim iyi akşamalr diyim dedim..sizleri çok seviyorum..iyi geceler..

harkese hayırlı akşamlar...

Topiğimizin en güzel anne ve adayları nasılsınız canlarım...geçmiş yazıları pek okuyamıyorum...herkes iyidir umarım...güzel anneler bebişlerimiz nasıl...cinsiyetleri belli oldumu...bakalım bu yıl erkek mi kız yılımı olacak...

hepinizi öpüyorum...ben dahil bu yıl herkesin hamiş haberlerini alırız inşallah......

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım hepinizi öpüyorum
ben çok yorgunum sabah erken saatlerden beri hastanelerde dolaşdım
kayınvalidem için size slm verip kaçacağım hepinizi öpüyorum...

tesekkür ederım canım iyiyiz cok şükür bebışımde ıyı teyzesı ellerınden öper.swetle benımkı belli cinsiyetlerımız topiğimize ıkı cadı daha gelıyo.kız yanı.myhope nınkı ve lotusunkıler bellı degıl en kısa zamanda onlarında haberlerını alırız ınsallah.

huuu huuuuu kızlar sızde calısmalara ara mı verdınız ne o bir tembelliktir gidiyo kızım kardeşş ıstıyooo klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…