Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Herkese iyi geceler. Naasılsınız hanımlar. Dükkanda internetler kesik o yüzden gündüzleri yokum. Bir kaç gün daha olmam herhalde.
Yazılanları okudum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hepinizi çok seviyorum. Allah'a emanet olun.

ben gene geldim kızlar dayanamadım.
alhancım swetden haberim yokdu çok sevindim
bize bi üye daha geliyor desene.
nehircim iyi akşamlar canım nasılsın.

nazım nehırım ıyı geceler nasılsınız bacılarım?evet swetın dr u % 90 kız demış.bızımkı gecen sefer göstermedı ama bu gıdısımde actı bacaklarını sere serpe..bıde ayrıntılı ultrasonda baktı ay resmen aşık oldum yaa el parmaklarını bıle gördüm minnacıktı elını yanagına götürmş kıprasıyodu...su mübarek gecede RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN (amin)

ah canım yiğenim benim kurban olurum yaradana
inş en kısa zamanda bizde yapacağız bi bebek
önce allahın izniyle.

selam kızlar.ben adet olacam heralde....kasıklarım agrıyo.keyfim yok...bu ayda tutturamadık bebişi...:jeyyar:
herkesi çok öpüyorum.beni merak etmeyin.bu akşam tam kk ya girdim .sizlere yazı yazacaktım.misafirlerim geldi.ancak fırsat buldum.şimdide çıkıyom...pek keyfim yok...ama bu adet öncesi depresyonu....başka bişey degil ....Allaha emanet olun canlarım....a.s.

İyi geceler....

Denefçim bidahaki aya bacım,benimde 3 gündür karnım ağrıyo,aynı durumdayız yani..Benimki gelecem bekleme boşuna ağrıları aynen vede gerçekten çok asabiyim,her şey batıyo gözüme...Ooooofff ne zman geçecek bunlar Denfim yaaaa(((

Alhancım,daha başlamadık kuzum tedaviye,10 gün içinde gidecem heralde doktora,doktorumun yönlendirmesiyle de üniversite yollarına düşecez..Allah yardımcımız olsun....Doktorun verdiği gaz geçmek üzere,hiç gidesim yok,çok bunaldım yine,puuufffffff.......

aman denefım ıyı bak kendıneee kıyamam ben sanaaaa.gecer gecer ınsallah.

bende cıkıyorum bıraz uzanayım belım agrıd.ı esımde pc ye göz dıktı gözü düşmeden vereyım barı...hepınızı çok öpüyorum kızlar....

nevinim ya belim agrıyo.kasıklarım agrıyo.agrımayan bi tarafım yok.adet öncesi depresyonundayım.bende aynen senin gibiyim.çok sinirliyim..herşey gözüme batıyo yawwwwwwwww..of neden böle oluyoz bacım ya....sinirlerim laçkalaştı.aglamaklı oldum.ama bebekle alakası yok...neyse saglık olsun diyelim.tedaviye başla gülüm.sonra yarınlarını benim gibi yakalayamazsın....tutamazsın.yaşta ilerleyince herşey gözüne karanlık gelir....
alhanım canım....hadi sen dinlen.yegenimizede sanada çok öpücükler...ALLAH KORUSUN BÜTÜN KK DAKİ BEBİŞLERİMİZİ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Valla benimde felaket ağlıyasım var,kocişede bozuğum zaten(((
Başlıcam inşallah canım,haklısın...Yaş oldu 27,bu zamanları kaçırmamak lazım haklısın bacım...

Alhanım iyi geceler tatlım,sanada kızımızıda kocaman öpücüklerrrrr.....

İyi geceler canım,Allah rahatlık versin...İyi uykulr,ben sabahlarım bu gece heralde,hiç yatasım yok(((

selam ayla234.demindir seni görüyorum lobide.merak ettim kimsin diye .düzcelisin galiba.aynı memleketteniz.bende düzceliyim ve düzcede yaşıyorum...sanada iyi akşamlar...

günaydın anam naıslınız.
girp mi nezlemi bir şey oluyorum.
birde saat 8,15 de geldim.para gerek olmuş,buradakilerin suratı 5 karış.
bana ehr gün pra gere oluyorda maaş almıyorum ben öyle yapıyor muyum.?
ya hayret bir şey ya allahım sen büyüksin.
neyse sinri olmayacağım.ben kızımı hiper yapmayacğaım.
anne ne kadar kızgın olursa ,strese girerde bebek doğunca hiper oluyormuş.
bir de ani ve kuvvetli hapşuuuuuuuu yapıyorum ki.
zavallı bebecik ne oluyor beeeeeee diyordur.
ama la havle çekeyim şu adamalra sinirlenmeyeyim.ben hele

günaydın swethome.....ne haber canım.ya biliyonmu insanlarda ne yapsınlar para olmayınca kira ödeyemezler....ekmek alamazlar.çocuklarının ihtiyaçlarını göremezler.onun için canları sıkılıyodur insanların....çok zor ya.ALLAH herkese yardımcı olsun bu krizde.swethome kaç kişi çalışıyosunuz orda..iş yerin ne üzerine iş yapıyo...merak ettim...:uhm:

Canım lüks ahşap mobilya.
Yani koltık felan değil.
Kapı dolap ,duvar kaplama felan ,ama hep villa ,lüks konut gibi yerler.
Işçiler artık surat asmıyor canım.
Asan burdakş patrounun sağ kolu .
Denen bir ispiyoncu var
şimdi araç çıkacaktı ,da para yoktu felan der halbuki geç kaldığım sadece 5-10 dakika .fff sonrada uyuz adam gelir iki saat konuşurç
neyse la havle çekeceğim.

içerde ki adamalra karşı biraz insafsızlar bizmkiler ben onu bu krizde daha çok anladım.
çok garib davranıyoralr.
bir şekilde patronun kartı ödeniyor ama ,biizmkiler kzuuz gibi faiz yiyor örneğn.
neyse sizide sinirlendirmeyeyim.
herşey gzüel oalckaçkızalrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…