- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.621
Herkeze hayırlı günler ve hayırlı cumalar. Sabah uyandım hemen dereceyi aldım ateşimi ölçdüm 36.0 hamile olduğunda ateşin artar denir hastalığıma 3-4 gün kaldı demekki hastalancam ben yine. 10 günde 3 defa geceleri deprem oluyo gibi hissedip fırlıyorum yatakdan iyce korkmaya başladım. dudağım uçukladı uçuk ne bilmezdim ben.
Herkeze hayırlı günler ve hayırlı cumalar. Sabah uyandım hemen dereceyi aldım ateşimi ölçdüm 36.0 hamile olduğunda ateşin artar denir hastalığıma 3-4 gün kaldı demekki hastalancam ben yine. 10 günde 3 defa geceleri deprem oluyo gibi hissedip fırlıyorum yatakdan iyce korkmaya başladım. dudağım uçukladı uçuk ne bilmezdim ben.
walla nie bende bilmiyorum doğuda bir ilçede eşimin görevi nedeniyle bulunuyoruz ben atanmayı bekliyorum evde canım çok sıkılıyo pastane lokanta kuaför aklına gelebilcek hiç bir şey yok az kaldı berçi yazın tayinciyiz ama çok bunaldım bide bebek stresi ve çalışmama işi katmerliyo durumum vahim yani ama buna da şükür. Eşim maraşlı merkezden
Bende 1.5 yılllık evli olmama rağmen çok sevdim en çokda pastanelerini :) maraşdayken eşimi her gün yaşar'ın pastanelerine sürüklüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?