Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canım arkadaşlarım
ben geldim.herkesi kocaman öpiyim önceŞeniz
myhopecim canım yaa.allah size bol sabır versin.inşallah bebeğiniz sağlıkla doğunca azranın acısını hafifletir .çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum canım.allah yardımcınız olsun.
denef nevin swet nooluyo bacılar.benden sonra sizi mi sardı bu kocişle kavga merakı.onları kendi hallerine bırakmak lazım şekerlerim.bence onlar bizim kadar kafaya takmıyolar hiçbişeyi.nevin sen zaten zayıfsın kız ne rejimi ayol.
swetim senin işin de çok stresli yaa.allah kolaylıklar versin.
alhan iyiyim canikom.okuyorum yazılanları da yazmaya fırsat bulamıyorum.sende iyiymişsin maaşallah canımcım.
bende de bi sırt ağrısıdır gidiyo.sabah bi kalkıyorum sırtım tutulmuş.neden olduğunu bulamadım.kışın daha çok oluyo .üşütüyomuyum ki acaba.
ya mumu da lotus da gelsinler artık yaaa:çok üzgünüm:
bunlar da herkese a.s. :enbuyukkk:

herkese günaydın;
hayırlı cumalar;

Alhancım;teyzeside yeğenini çok çok öpüyor...kız çocuklarını daha çok seviyorum...bu mübarek günde inşallah isteyen herkese yüce rabbim anne olmayı layık görür....

Herkeze hayırlı günler ve hayırlı cumalar. Sabah uyandım hemen dereceyi aldım ateşimi ölçdüm 36.0 hamile olduğunda ateşin artar denir hastalığıma 3-4 gün kaldı demekki hastalancam ben yine. 10 günde 3 defa geceleri deprem oluyo gibi hissedip fırlıyorum yatakdan iyce korkmaya başladım. dudağım uçukladı uçuk ne bilmezdim ben.

neden tatlım hayır olsun.. dualarını okuyor musun yatarken CADIARZU

merhaba radyolojim görüşemiyoruz pek senle.. geçmiş olsun.. yel girmesi deniyor halk arasında ona..soğuk aldın sanırım

canım hayırdrı.belki sinirlein gergndir.dikakt et .hiç sinirlenme bir şeye.
maraşın neresidne sin canım sen ben de maraşlıyım da:))))))))

walla nie bende bilmiyorum doğuda bir ilçede eşimin görevi nedeniyle bulunuyoruz ben atanmayı bekliyorum evde canım çok sıkılıyo pastane lokanta kuaför aklına gelebilcek hiç bir şey yok az kaldı berçi yazın tayinciyiz ama çok bunaldım bide bebek stresi ve çalışmama işi katmerliyo durumum vahim yani ama buna da şükür. Eşim maraşlı merkezden

o zaman sen maraşta yaşamıyorusnçben seni maraşta yaşıyor sanmıştım.
ben de maraşlıyım .tabi 3 yıldır istanbuldayım:)))))))
çok özledim.
memlketimi

Bende 1.5 yılllık evli olmama rağmen çok sevdim en çokda pastanelerini :) maraşdayken eşimi her gün yaşar'ın pastanelerine sürüklüyorum:)

ben en çok ferah patanesini severim:)))))
birde merkezin dışında kervansaray açılmış.çok güzel ağaçlar altında ,felan orasıda güzel.
şimdi pastaele deyince herkes bize gülecek.ama bizim oralarda pastaneler kafeterya lokanta ,dondurmacı vs, herşeydir ama biraz nezih ve lüks görümlüdürler.farklıdır yani:))))))
aaa akşamları iş çıkışı giderdik de ne zevk alırık şimdi alır mıyım o zevki acaba?

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun evlerimiz bebiş sesiyle dolsun inşallahhhhh
nevinim ben kayıp olan diğerleriii demiştim yani mavişim acemim bebekim g_b_k im esmerim yağmurum falannnn hadi ben mecburiyetten yoktum ama 1 haftadır hiç birini göremedim lotusum hariç oda benim gibi doktor raporluuu inşallah hepsi iyidirrr işte onları kastetmiştim canım sen hiç kayıp olurmusunnnnn:1hug:
zuhalim hangi ara yakaladın kız beniiiCADIARZUbizde seni öpüyoruz canımmmma.s.
pinkim kolay gelsin canımmmm o pastadan bende istedim amaaa malesef 2 aydır tatlı hiçbir şeyi yiyemiyorummm
denefim canımmmm Allahım herkeze nasip edecek inşallah anneliğiii sende en güzel annelerden biri olacaksın inannn:1hug:
swetem geçmiş olsun canım aman dikkat et sakın tutmaya çalışma hapşırığını çok tehlikeliymiş işyerindekileri de takma kafana varda mı vermiyorsun Allah Allahhh
radyolojim canımmmm:1hug:
alhanım haftaya inşallah belli olcak bakalım canım üçleyecez mi yoksa erkek mi geliyorrrr:teytey:
centauream canım geçmiş olsunnn
nehirim nazım gülyüzlüm çilekim nasılsınızzzzza.s.

Selamlarrrrrrr......

Swetçim,anacım sen onlara deki" ayyy dün akşam işim vardı basamadım paraları" de:))))Sanki sen iş saibisinde vermiyosun hayret bişey yaaa,sana niye ahkam kesiyolar,töbe töbe...Zaten asabiyim hepten kızdıracaklar beni....Evet canım,sinirlenme ki bebişinde sakin bi bebiş olsun emi?Canım öpüyorum seni....Myhope çumun dediği gibi hapşır ,sakın tutma tatlım..Hem tutmak tehlikeliymiş,hemde hapşırdıkça vücudundaki mikroplar çıkar,daha çabuk atlatırsın inşallah canım:)))

Radyolojimbee işte adet öncesisendromu napam,katlansın biraz...Mazaretim var asabiyim ben...Kız kilom fena değilde beden atladım 38 beden oldum,kıyafetler sıkış tepiş oluyo kız,zor kapatıyorum düğmeleri,hepsi 36 beden...Gardrobu yenilemektense 2-3 kilo verem dedim:)))))

Myhope çum tamam kuzum,ben öle anlamışım napam kız,kafa hiç yerinde değil((Bebekecem,maviş,acem ve yağmur bayadır kayıplar...Mumucumun bilgisayarı bozuktu,tamir olmadı heral,yoksam o mutlaka gelirdi,ihmal etmezdi....

Denefçim,Zuhalcim,Gülyüzlüm,Nazcım,Esracım,Alhancım,Çilekçim hepinize selamlar,sevgiler,kocaman öpcükler......

Görüşmek üzereeeee....

oh oh bütün kızlar toplanmış kaynatmışlar bensiz.olsun hepsini tek tek okuyom.hepinize ayrı ayrı yazamıcam..10 dakika kaçamak yaptım pc ye saldırdım...kaydirigubbakcemile3.
kendinize iyi bakın kızlarr.gelin bi öpem siziŞeniz

Kızlar offffff sizlerden uzak oldğum bi kaç saat çok zrodu.
Işten ayrılan bir adam vardı biraz sorunlu idi,zaten asabi bir tiptir.bende dikkatli konuşurum onunla ,adam para yok deyince çıldırıdç
o arada başka bir konuya geçtik,ben bir şey söyledim üzerine alında allahım ben ne sabırlı biriymişim hiç kızmadım yaaaaaaaa
ya sabır çektim.sorna baktım mahkemeye gideceğim sebeb seni göstereceğim diyor birde.bende alta aldım zaten hiç sesimi yükseltmemiştn.
Sorna döndü senin hatırın için ,dedi sadece hakkımı bu adamlara haram ediyorumama mahkemeye gitmeyceğim.rahatladım onunda stresi bana yani.
Alacağı zaten çok bir para da değilde.işte.
Allah herkesin yarıdmcı olsunç
o gitti tam 3 tane daha iştan ayırlan yada izne çıakrılan personel geldi.para diye offfffffffffff hepsine aynı şeyi analt aynı dertleri paylaş hele birinin eşi hamileymiş ,ya doktorra götüreceğim para yok.dedi.deli oldum içimden ,ama anlıyorum sizi ben arayayaım deidm gönderdim.bir tanesi bana çok dua etti.
Ablam sen de hamileisn seni de üzüyoruz ama ,allah bebeğini sağ salim ,hayırlsı evalt oalrak almanı nasip etsin felan dedi mutlu oldum.sabrımın ödülü belkide
of kızlar gerçekten hayat zor allah herkese yarıdm etsin

öp denefim öppp
ya işte bende gelmeyecğeşm diyroum ama işlri hafifletince kaçıyorum buraya ,,,,,ne yaapyım iki satır muhabbet felan iyi oluyor.
Allah ne muradınız varsa verisn topik arkadaşalrımmmmmmmmm

senin de tatlım
allah kolaylıklar versin
allah sabredenleri karşılıksız bırakır mı hiççç a.s

iyiakşamlar bacılar nasılsınız bakalım dicem ama kimse yokmu ne

ohohoh benden önce kaynatılmış bakıyorum kızlar
myhopem öpüyorum canım kendine dikkat et aradığın kayıpları
bende merak ettim kızlar bi ses verin bebekecemin doğumu yakın sanırım hiç haber almadık
denefcim öpem bacım,
nevinim ben iyiyim sen nasılsın benim kırmızılarda geldi bende çok asabi oluyorum bu dönem.
swetim allah işden çıkarılan arkadaşlarınada sanada yardım etsin bacım,benim kız
arkadaşım 3 ay olmuştu işe gireli dün çıkartılmış malesef çok üzgündü aman işine dört elle sarıl
çok zor bi zamandayıız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…