Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar ben geldim kimse yok yine..nazım çıkmıştım eşim geldide sen yazmışsın geç cevaplıyorum canım kusura bakma..nasılsın canım iyisindir inşşş..

iyiyim pinkim mutfakdan yeni çıkdım benimki daha gelmedi
bekliyorum eli kulandadır.

Nabersiniz hatunlar. Ben depresyondayım hepimize hayırlı olsun. Giremiyorumda zaten bu aralar siteye malum internet yok. Akşamlarıda çok yorgun bitkin halsiz vede moralsiz olduğum için hiç elime alasım gelmiyor bilgisayarı.
Herkes öyle böyle iyi çok şükür gördüğüm kadarıyla.
Ablişimle denef abla stresliymiş. Hayır olsun. Swetçim zaten hep stres koşturuyor işte.
Hamişler ve bebişler çok şükür elhamdülillah iyiler.
Hamile haberi almak istiyorum artık, sevinç olsun umut olsun inşallah.
Hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun...

selam şekerler.nasılsınız.stresten çıktım .oley....delikafadulden
nasılsınız bakalım.nehirim ben çok şükür moralim yerime geldi...sen niye depresyona girdin bakalım.

Hiçç önemli değil denef ablam sağol.
Seninde moralinin düzelmesine çok sevindim. Hayırdır nedir mucizen??
Ben şimdi yatıyorum çok öpüyorum seni.

myhpo;canım bu yıl sanki kız senesi...hayırlısı olsun...kızı-erkeği yok bu işin...önemli olan sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek...
Nevincim;geçmişi okumadan son sayfalara göre cevap yazıyorum ama...bu aralar senin moralinmi bozuk...strese girme bu işe de başlayacaksın ya canım...biraz relax olman lazım...bende seni öpüyorum canım...kendine iyi bak
Denefcim;sana çok çok teşekkür ediyorum...beni mutlu ettin...avatarın çok güzel olmuş
HERKESE İYİ GECELER

günaydın kızlar.bu sabah swethome uyuyo oldu için ben meraba diyeyim dedim.oh ne güzel uyuyun siz....biz çalışalım..
nehirim.ne bilem guzum...mucize hormonlar galiba..çok dengesizler.he bi de eşimle kavga ettim.bütün stresimi boşalttım.kaydirigubbakcemile3oh dünya varmış...rahatladım bacım...a.s.
gülyüzüm bende sana tesekkür ederim...a.s.

günaydın kızlar kahvaltıdan kaldım hemen geldim
kocişde arkamda oturuyor.
denefcim çok alemsin kocayla kavga edince sitresmi atılıyor:roflol:
ben daha çok sitrese giriyorum ama senin yöntemide bi denicem
belki sitres için işe yarar.işin içine azda şiddet atarız saçbaş yoluşuruz herifle:mymekainkim sende hoşgeldin canım git tabi kursuna sosyal ol
iş bulamazsam bende gidecem kursa napim.

merhaba kızlar nasılsınız ben galdigimde imse neden bulamıyorum yaa konuşmaya dertleşmeye ihtiyaçim var..

esraaa..hoşgeldin tatlımm..nasılsın dertlimisin dinlerim ben senii....
zuhaaal seni gördüümm..nasılsın canımm...

selam kızlar pinkçim komşum geldi çıkmak zorunda kaldım cnm nasılsın cnm herkese iyi akşamlar dilerim canlarım

ben iyiyim valla kızlar haftasonu rehaveti işte..sabahtan bulaşıklar duruyo kalkıp yıkıyayım barii..kimseler yok bugün..iyi hafta sonları kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…