Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar nasılsınız ancak fırsat bulabildim bu gece yarısı...görümcem geldi bayada oturdu..bulaşıkları ancak yıkadım hemen geldim sizlere.
esram bacım anlat sen derdini biz sana cevap yazarız..çünki bende aynı zamanda çok nadir yakalıyom kızları...
nazım bacım..ya içimde biriktirecegime sölüyom kocaya deşarj oluyom oh be dünya varmış diyom.sende öle yap canım.tabi şiddete karşuyuz bacım.arada kafasına oklava olabiliyyyyyyyyyklava::jeyyar::roflol:

günyadın herkese.
aşırı derece hapşiuuuuuuu ve nezlelei bir halde dolaşıyorum.
:))))))))
bir de ay heryerim sanki bana batıyor.
gittiöm ıhalmur koydum şiid ona bakıp bir bardak içeceğim inşallah.arkasına kahvaltı hazırlayıp ,kocişi uyandırırım.ama ekmek alması lazım gidip.bakalım :)))))))))
birde kötü haber ile stres giridm.patron artık haftada gün çalışıp ona göre maaş alaağımı söyledi yani 1/2 maaş nasıl ne ederiz bilmiyorum ama sinirler harab oldu.
üstelik birde sigortayı ona göre göstermek isteyecek .ama benim satj bitmeediği için böyle bir şansım yok onunda masrafını vereceğim yani üsteüne.bana yol parasını da düşünce bana faturaları ödeyecek poara kalacak ancak:))))))))))),
yani herşye yoluna girecek diye o kadar çok söyledim ki buda olunca kafayı sıyırıdm.:)))))))))))
sonra yine boşver dedim.
ne yapayım .yavrucuğumu üzüyorum boşuna .allahım şu adama iş verisn ne yapayım.benden ümit kalmadı yani.:))))))

merhaba canım arkadaşlarım
sinir oldum.eşimle bi pazar kahvaltısı yaptırmadılar.amcası araba alacakmış.onu da götürdü.kahvaltımı yalnız yaptım.bi bakam dedim arkadaşlarım da uyanmışlar mı.
setimi görüyorum.nasılsın canikom.seni hafta sonu buralarda görmeye alışık değiliz ama hayırdır inş.
sende mi kocşini kaçırdın yoksa.
ya bu arada kızlar rüyamda eşim başka bi kadınla daha evlenmiş.onu da eve getirmiş.ay hala etkisindeyim yaa.ne biçim rüya bu.ne demek acaba

ya tabirlere baktım hastalığa uğursuzluğa işaretmiş yaa..tööbe töbeeee
neyse rüyalara fazla inanmamak lazım.hepsi çıkacak değil ya

merhaba kızlar nasılsınız :) nete çok fazla giremedim bu aralar inşallah herkes iyidir hepinizi öpüyorum

kızlar slm.artık bende bir anne adayıyım....darısı size....
çok sevindim :) hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kucağına

geçmiş olsun . canını sıkma bebeğin için

selam kızlar.bugün 3 tane cenazeye gittim.ALLAH rahmet eylesin.çok yoruldum.bide arada temizlik.bitmiş durumdayım...
radyolojim rüyan hayır olsun .rüyaları tersine düşünecekmişin.yani şimdi eşin asla başkasında gözü yok.sadece seni seviyo...:jeyyar:
swethome gülüm nasılsın. çok üzüldüm ya.en azından eşin çalışsaydı bi şekilde geçinir giderdiniz.insallah tez zamanda iş bulur eşin.bebegiin yüzü hürmetine...:Saruboceq:

tamam denefim bende yemek yemeğe gidiyorum..
swetiim canım üzülme ALLAHIN izniyle düzelir inşşş..hayırlı işler bulsun eşin inşş...
radyolojim canım hayır olsun rüyan güzellikler getirsin canım..inşş..

denefim Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallahhh eee mama faslı bitmedimi dahaaa hazır eşim hesap kitaba gömülmüşken takılayım dedimmm hadi gelinnnnnkaydirigubbakcemile
radyolojim hayra yor hayır olsun canımmmm inşallah güzel birşeylerin habercisidir rüyannnn:1hug:
swetem geçmiş olsun canımmm Rabbim inşallah eşine biran önce güzel bir iş nasip ederr tüm işsizlere nasip eder inşallahhhh herkez aynı durumda ya işten çıkarılıyorlar ya ücretsiz izne gönderiliyorlar yada alacaklarını bile toparlayamıyorlar eşim gibiiii Allahım hayırlısıyla bu günleri atlatabilmeyi nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:
esram derdim var demişsin yazmamışsın canımmm inşallah şimdi daha iyisindirrrrrrr:1hug:
pinkimmmm denefim gibi seninde yemek işin hala birmedimiiiii hadi gelin artıkkkkkk
bengim bizde seni öpüyoruz canımmmma.s.

iyiakşamlar kızlar hepinizi öpüyorum annem yanımda takılamıcam fazla
slm verip çıkayım dedim ilerleyen saatlerde görüşürük.

selam kızlar.
myhope canım nasılsın...yetişemedim sana.senağlama
nazım oh ne güzel annenle bol bol muhabbet edersin artık.bende salı yada çarşamba gidecegim anneme.çok özledim ya...senağlama bayadır gidemedim..
pinkim geldim bacım sen nasılsın..
bengi bacım öle kaybolmak yok.özlüyoz ama...
diger kızlar sizde iyi akşamlar

iyi geceler kızlar kimsecikler yok bakıyorumda
tabi yarın çoğunuza iş var tatlı rüyalar...

günaydın swethome.günaydın çilekkk.günaydın kk nın en güzel hanımları....sizleri seviyorummmmm..gelin sizi bi öpem....ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…