- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.681
günaydın swethome.günaydın çilekkk.günaydın kk nın en güzel hanımları....sizleri seviyorummmmm..gelin sizi bi öpem....ŞenizŞenizŞeniz
Hımmm kimsecikler yok anlaşılan.....
Şimdi size geçen gece düşündüklerim yazmak istiyorum arkadaşlar...
Saat sabahın 4 ü ve ben uyumaya çalışyorum.Kociş sımsıkı sarılmış bana,kıpraşıyom kıpraşıyom dönmüyo bırakmıyo,sarılcam işte,dönmicem diyo...Aklımdan şunlar geçti.Şimdi gözlerimi açsam,gözlerimi açınca bebeğimin tüllü,süslü püslü beşiğini görsem,içinde yavrum uyuyor olsa,Fatma Zehra'm yada Ahmet Burak'ım....Uykum kaçınca,canım sıkkın olduğunda koklasam,bağrıma bassam ve tüm sıkıntılardan kurtulsam bi anda...Ayy üstünümü açtı acaba deyip fırlasam yataktan...O sütünü emerken,karnını doyururken,bende mutluluktan doysam onunla beraber....Babamıza el sallasak işe giderken,hayırlı işler desek,işten geldiğinde beraber açsak kapıyı...Nasılmış benim güzel kızım yada nasılmış benim aslan oğlum dese,sen dünyanın en güzel annesisin deyip alnımdan öpse...Yavrusunu ayağında sallarken ikisi beraber uykuya dalsa,bende onları gülümseyerek seyretsem,Rabbime şükretsem bu mutluluğu bana yaşattığı için..
Yaa kızlar işte böyleee....Canım sıkkın....Dün kayınvaldemdeydik,eltimin bebeğini seviyordum,kaynanam bir sürü dua etti sağolsun,Rabbim sanada nasip etsin,inşallah inşallah ,kurban olduğum Allahım sana da versin diye...Sessizce amin dedim... Bide eltimin bebeği diş çıkarmış,ilk ben gördüm hediye alcakmışım...Kaynanam atletini yırttı.Öyle yapılırmış,ilk defa duydum.Yenisini yengesi alcak dediler....Alırız feda olsun,güle güle giysin....Benimkinin dişini kesin Nehir farkeder önce,bizde hediyemizi ondan isteriz inşallah:)))))
canım hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşş cinsiyeti çok önemli değil tabiiki..önümüzdeki ay kesinleşirmiş hayırlısı..benim görümceme 9 ay boyunca kız dediler erkek doğurdu hayırlısı inşş..kızlarrrrrrrrrr biz geldik
teyzeleri doktorumuz kızımıza oğlannnn dedi şimdide.
ama ben hep kızım diye sevdim dedim.
erken sevmişsin ama şimdi de oğlum diye sevme dedi.
gelecek ay keisn olan belli olur dedi.
allahım sağlıklı olsunda oğlan kız bana farketmez.3.lü tarama için kan veridk yarın dua edin ne olur güzel sonuçlar çıksın.
minik nasıl hareket eidyordu.allah korusun rabbim,sen koru tüm bebekleri.
isteyen tüm kullarının kucaklarını bebekleri ile doldur yarabbim.
hayırlısı olsun canım sağlıkla doğurursunuz inşş..tatlı tatlı mis kokulu bebişleri..gözunaydın swetım ınsallah sonucların ıyı cıkar benımkıde bugun yada yarın bellı olacak.eee bende kızım dıyodum sımdı ne dıcem pekı emın olmasakmı?ama benım dr suphelı konusmadı dırek kız dedı.neyse saglıklı olsunlarda yaramazlar farketmez... ve kk nın butun hatunları hepınızı çooook öpüyorumm...
tatlım benim yaa :1rolleyes:
ne güzel bi hayal kurmuşsun gülümsüyerek okudum
bende dua ediyorum inş.
rabbim hayırlı zamanda hayırlılarından nasiplendirsinnn :ecrin_bebek: :Saruboceq:
swet canım valla sen benim gözlerimi doldurdun:sm_confused:çok güzel yazmışsın.ay nevin beni öldürüdn kız.
ben de bazen yatağa yatardım uykum gelmediğinde bebeğime sarıldığımı düşünrüdm .
onunla konuştuğumu.hatta kucağıma sarılmış gibi tutardım.
demek ki rabbim önce hissini sorna bebğini gönderiyor.diyelim.hepimiz için hatyra yoralım.uyanıkken düş bunalr ama oalcka hepsi oacak buradaki bütün arkadaşlarım süsülü beşiklere yatıracak yanıbaşında bebeğini ,kucağındna indirmeyecek mis kokulu kuzularını.
beşik şov yapacağız kısmetse canlarım
hepinzie iginiz ve dualrınız hoşgörünüz için teşekkür ederim.
rabbim hepinizin başını ağrıttığım için beni affetsin.sizde hakkınız helal edin.
ne yapayım hemen size koşuyorum ben de tırnağım taşa değse size anlatıyorum be ya.
sorna çok yansıttığım için kızıyorum kendime.
ama olsun bacı değilmiyiz kime diyeceğiz diyorum.:)))))))
hepinizi öpüyorum
rabbim gönlünüzden geçeni en hayırlı şekilde verisn hepinize de banada içine inşallah.
iyi geceler güzel haımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?