Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tünaydın bacılarım ben hep geç kalıyorum size günaydın demek için
ama sanmayınki bu saate kadar uyuyorum sabah kalkıyorum erkenden kahvaltı kocayı giydir gönder vs
bu saat oluyor öpüyorum hepinizi.
denefcim ara gene açılıyor bu ara görüşemiyoruz.

kızlarrrrrrrrrr biz geldik
teyzeleri doktorumuz kızımıza oğlannnn dedi şimdide.
ama ben hep kızım diye sevdim dedim.
erken sevmişsin ama şimdi de oğlum diye sevme dedi.
gelecek ay keisn olan belli olur dedi.
allahım sağlıklı olsunda oğlan kız bana farketmez.3.lü tarama için kan veridk yarın dua edin ne olur güzel sonuçlar çıksın.
minik nasıl hareket eidyordu.allah korusun rabbim,sen koru tüm bebekleri.

isteyen tüm kullarının kucaklarını bebekleri ile doldur yarabbim.

gözunaydın swetım ınsallah sonucların ıyı cıkar benımkıde bugun yada yarın bellı olacak.eee bende kızım dıyodum sımdı ne dıcem pekı emın olmasakmı?ama benım dr suphelı konusmadı dırek kız dedı.neyse saglıklı olsunlarda yaramazlar farketmez... ve kk nın butun hatunları hepınızı çooook öpüyorumm...

alhan canım evet kesin konuşma .bize %90 kız edmişti.
ama şimdi sanki bacak arasında bir iey var dedi .gösterdi.
ay kuzum kız diye sevdikçe erkekse bana kesin kızmıştır yavrucuğum benim.
aman olsun iyi olsun da sağlıklı olsun.ben cinsiyet vermeden ,kuzum derim:))))))
canım sn de kendini kaptrıma ama zaten kız değilse oğlan oğlan değilse kız :))))))
yani doğru çıkma ihtimali yükse.ama gelecek ay kontrolde belli oalcak.ya sağlıklı olsun diyorum durmadan başka bir şey demiyorum ama hep tekar gibi.ne yapayım içim de korku var hep

aahh korkuyu hıc sorma bende hala içimden atamadıgım bır endıseyle yasıyorum.bu zamana kadar hep bır kaybetme korkusu vardı o ılk ayların sevıncını bıle adam gıbı yasayamadım.annelık bu olsa gerek sanırım.RABBIM bütün meleklerı korusun..

alahım korktuğumuza uğratmasın.
varya her an garib şeyler geliyor aklımıza elimde değil.
ben aklıma gelene kışt yapıyorum .yoksa deli oalcğaım.ama allahtan hayırlısını diliyorum.
hereyi veren ve vermeye kadir olan o dur ancak.rabbim herşeyin iyisini verisn bebeklerimize.başka ne mutluluk isterim ki.

switcim;demekki bunca zaman kız diye sevdik,bundan sonra da erkek diye severiz...ama benden söylemesi bu senin çocuk fena olacak...bizi kandırdı...şaka şaka...hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez...eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da gerisi boş...inşallah tahliliniz de güzel çıkar...

Selam kızlar ben geldim....

Cumartesi günü hasta oldum malesef,2 gündür çok üzgündüm ama bugün daha iyiceyim....

Swetim kızımız yada oğlumuz hiç farketmez kuzum...Sağlıklı olsun,hayırlı evlat olsun gerisi boş yavrum...3'lü testin de iyi çıkacak inşallah....

Silin atın bakiiim kafanızdan kötü düşüceleri,bebişleri de kızdırmayın,annem niye üzgün diye üzülürler sonra dimi ama :)))

Herkese selamlar sevgiler öpücükler...Hepinizi güzel yanaklarınızdan kocaman öpüyorum...

Hımmm kimsecikler yok anlaşılan.....

Şimdi size geçen gece düşündüklerim yazmak istiyorum arkadaşlar...

Saat sabahın 4 ü ve ben uyumaya çalışyorum.Kociş sımsıkı sarılmış bana,kıpraşıyom kıpraşıyom dönmüyo bırakmıyo,sarılcam işte,dönmicem diyo...Aklımdan şunlar geçti.Şimdi gözlerimi açsam,gözlerimi açınca bebeğimin tüllü,süslü püslü beşiğini görsem,içinde yavrum uyuyor olsa,Fatma Zehra'm yada Ahmet Burak'ım....Uykum kaçınca,canım sıkkın olduğunda koklasam,bağrıma bassam ve tüm sıkıntılardan kurtulsam bi anda...Ayy üstünümü açtı acaba deyip fırlasam yataktan...O sütünü emerken,karnını doyururken,bende mutluluktan doysam onunla beraber....Babamıza el sallasak işe giderken,hayırlı işler desek,işten geldiğinde beraber açsak kapıyı...Nasılmış benim güzel kızım yada nasılmış benim aslan oğlum dese,sen dünyanın en güzel annesisin deyip alnımdan öpse...Yavrusunu ayağında sallarken ikisi beraber uykuya dalsa,bende onları gülümseyerek seyretsem,Rabbime şükretsem bu mutluluğu bana yaşattığı için..​

Yaa kızlar işte böyleee....Canım sıkkın....Dün kayınvaldemdeydik,eltimin bebeğini seviyordum,kaynanam bir sürü dua etti sağolsun,Rabbim sanada nasip etsin,inşallah inşallah ,kurban olduğum Allahım sana da versin diye...Sessizce amin dedim... Bide eltimin bebeği diş çıkarmış,ilk ben gördüm hediye alcakmışım...Kaynanam atletini yırttı.Öyle yapılırmış,ilk defa duydum.Yenisini yengesi alcak dediler....Alırız feda olsun,güle güle giysin....Benimkinin dişini kesin Nehir farkeder önce,bizde hediyemizi ondan isteriz inşallah:)))))

tatlım benim yaa :1rolleyes:
ne güzel bi hayal kurmuşsun gülümsüyerek okudum
bende dua ediyorum inş.
rabbim hayırlı zamanda hayırlılarından nasiplendirsinnn :ecrin_bebek: :Saruboceq:

nehırım canım benım ay kıyamam sana emın ol bende aynı seylerı hayal ederdım.elımı karnıma koyar burda ne zaman bebegımın kıpırdanıslarını hıssedecegım dıye cok düşünürdüm...ama rabbım nasıp ettı işte dılerım sana ve burdakı butun arkadaslarıma en kısa zamanda nasıp eder.dualarım sızın için ......

canım hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşş cinsiyeti çok önemli değil tabiiki..önümüzdeki ay kesinleşirmiş hayırlısı..benim görümceme 9 ay boyunca kız dediler erkek doğurdu hayırlısı inşş..

hayırlısı olsun canım sağlıkla doğurursunuz inşş..tatlı tatlı mis kokulu bebişleri..

tatlım benim yaa :1rolleyes:
ne güzel bi hayal kurmuşsun gülümsüyerek okudum
bende dua ediyorum inş.
rabbim hayırlı zamanda hayırlılarından nasiplendirsinnn :ecrin_bebek: :Saruboceq:

amin canım inşş..
nevinim canım çok duygulandım çok güzel yazmışsın canım inşşşşşşşşş inşşşşşşşş...

ay nevin beni öldürüdn kız.
ben de bazen yatağa yatardım uykum gelmediğinde bebeğime sarıldığımı düşünrüdm .
onunla konuştuğumu.hatta kucağıma sarılmış gibi tutardım.
demek ki rabbim önce hissini sorna bebğini gönderiyor.diyelim.hepimiz için hatyra yoralım.uyanıkken düş bunalr ama oalcka hepsi oacak buradaki bütün arkadaşlarım süsülü beşiklere yatıracak yanıbaşında bebeğini ,kucağındna indirmeyecek mis kokulu kuzularını.
beşik şov yapacağız kısmetse canlarım
hepinzie iginiz ve dualrınız hoşgörünüz için teşekkür ederim.
rabbim hepinizin başını ağrıttığım için beni affetsin.sizde hakkınız helal edin.
ne yapayım hemen size koşuyorum ben de tırnağım taşa değse size anlatıyorum be ya.
sorna çok yansıttığım için kızıyorum kendime.
ama olsun bacı değilmiyiz kime diyeceğiz diyorum.:)))))))
hepinizi öpüyorum
rabbim gönlünüzden geçeni en hayırlı şekilde verisn hepinize de banada içine inşallah.
iyi geceler güzel haımlar

Son düzenleme:
swet canım valla sen benim gözlerimi doldurdun:sm_confused:çok güzel yazmışsın.
sizlerle tanıştığımdan beri bebek düşünmeyen ben eşimin başının etini yiyorum:mymeka:
bebek bebek diye adam şaşırıyor valla :roflol:kk da GELECEĞİN ANNELERİ topiğine
takıldığımı biliyor ama kızmıyor elbetteki anne baba olacağız diyor önce allahın izni ile
ama henüz erken diyor bende biz istediğimizde olmazsa diyorum ozamanda üzülüyoruz.
Allah yardımcımız olsun da en kısa zamanda evimize bi bebek gelsin.isteyen bütün
herkese allah bebek nasib etsin.:Saruboceq::Saruboceq:
swetim yeğenim kaç aylık oldu merak ediyorum.
HADİ GELECEĞİN ANNELERİ KULÜBÜNÜN HAMİŞLERİ SIRAYLA YAZIN
YİĞENLERİMİZ KAÇ AYLIK OLDU HEPİNİZDEN BEKLİYORUM.

Nevinim ben hayalini ağlayarak okudum çok duygulandım allah
inş en kısa zamanda sanada nasib eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selamlar güzel anne adaylarıı
hayırlı akşamlar
swetim alhanım eli ayağı sağlığı zekası yerinde olsun da ne olursa olsun yaa.sizi anlıyorum.insan çok merak eder ama ilk çocukta çok ta önemli değil.ne de olsa ikinciler üçüncüler gelecek değil mi :)))))))))))))
nevinim aaahhh ah.hepimiz aynı hayalleri mi kuruyoruz acaba.bizde eşimle yatarken böyle şeyleri çok düşünüyoruz.mis kokulumuzu aramıza yatırdığımızı, pamuk ellerinden gıdısından koklaya koklaya öptüğümüzü.bize getireceği mutluluğu.düşünmeden edemiyor insan işte.
bebek eşyaları satan mağazaların önünden geçerken,bende klasik oldu,hep aynı şeyi söylüyorum.bugün de geçtik beraber eşimle.bebeğimiz olsun da burdan alışveriş yapalım onun için diyorum.rabbim bize de hayırlısıyla bebişlerimizi göndersin en kısa zmanda inş.

Kızlar Allah razı olsun,inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olsun....

Swetim,başımızı ağrıtmıyorsun kuzum,sakın öyle şeyler düşünme...Dertlerini paylaşacaksınki azalsınlar,mutluluklarını paylaşacaksinki çoğalsınlar....

Hepimiz bunu için burda değil miyiz?Birbirimize destek olmak için,birbirimizi dinlemek için:)))

Çilekçim,Alhancım,Pinkim,Nazcım sağolun canlarım...Her ne istiyorsanız Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.Yuvanızdan sağlık mutluluk huzur eksik olmasın inşallah...

Görüşmek üzere...

Radyolojim,inşallah canım...Ben artık mağazalara bakmamaya çalışıyorum...Çok içerliyorum çünkü,bayılıyorum gördüğümde,hepsinden almak istiyorum ama nezaman alcam acaba sorusu beynimi yiyiyor...

Benim kcişte diyorki,ben başka odada yatırmam merak ederim,hep bizle yatacak diyo...Oldu canım görürsem söylerim diyorum...Umut garibanın ekmeği misali,umutsuz,hayalsiz yaşanmıyor yaaa,napalım...

nasılsın canım,işler nasıl gidiyor,yoğunsunuz heralde...Denefçim de biyandan patronu bi yandan iş yoğunluğu gelemiyor pek...

Aklıma bişey geldi yaa...Haftada bi gün ve bi saat belirleyelim,hepimize uygun olan ve o saate burda buluşalım,sohpet edelim yaa..Olmuyo böyle,hiç denk gelip doğru düzgün konuşamıyoruz dimi?Nedersiniz bacılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…