- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.701
Hımmm kimsecikler yok anlaşılan.....
Şimdi size geçen gece düşündüklerim yazmak istiyorum arkadaşlar...
Saat sabahın 4 ü ve ben uyumaya çalışyorum.Kociş sımsıkı sarılmış bana,kıpraşıyom kıpraşıyom dönmüyo bırakmıyo,sarılcam işte,dönmicem diyo...Aklımdan şunlar geçti.Şimdi gözlerimi açsam,gözlerimi açınca bebeğimin tüllü,süslü püslü beşiğini görsem,içinde yavrum uyuyor olsa,Fatma Zehra'm yada Ahmet Burak'ım....Uykum kaçınca,canım sıkkın olduğunda koklasam,bağrıma bassam ve tüm sıkıntılardan kurtulsam bi anda...Ayy üstünümü açtı acaba deyip fırlasam yataktan...O sütünü emerken,karnını doyururken,bende mutluluktan doysam onunla beraber....Babamıza el sallasak işe giderken,hayırlı işler desek,işten geldiğinde beraber açsak kapıyı...Nasılmış benim güzel kızım yada nasılmış benim aslan oğlum dese,sen dünyanın en güzel annesisin deyip alnımdan öpse...Yavrusunu ayağında sallarken ikisi beraber uykuya dalsa,bende onları gülümseyerek seyretsem,Rabbime şükretsem bu mutluluğu bana yaşattığı için..
Yaa kızlar işte böyleee....Canım sıkkın....Dün kayınvaldemdeydik,eltimin bebeğini seviyordum,kaynanam bir sürü dua etti sağolsun,Rabbim sanada nasip etsin,inşallah inşallah ,kurban olduğum Allahım sana da versin diye...Sessizce amin dedim... Bide eltimin bebeği diş çıkarmış,ilk ben gördüm hediye alcakmışım...Kaynanam atletini yırttı.Öyle yapılırmış,ilk defa duydum.Yenisini yengesi alcak dediler....Alırız feda olsun,güle güle giysin....Benimkinin dişini kesin Nehir farkeder önce,bizde hediyemizi ondan isteriz inşallah:)))))
günaydın pinkim ,öğlen oldu be güzleim:)))))))
ya kızalr gene ben geldim telaş ve etekelri tutuşmuış halde
üçlü tarama testide risk sınırına çok yakın.
amnisentez tavsiye ederim dedi.doktor.
ama hiç mi hiç istemiyorum ben onu ya allahım sen yadım et ne olur.dua edin kızlar .tatile gidip gelince yanıma gel dedi. bakalım ne yapacağız.
ama ben hala istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?