Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet canım yaa.insan gördükçe heveslenior mini mini şeyleri.benimki de diyor ki bebeğimiz olursa onu senden daha çok severim diyor.ölür müsün öldürür müsün :))) ama beni kıskandırmak için yaptığından eminim.o bensiz yapamaz asla.aşırı bağlıyız birbirimize.allah bozmasın inş.birbirimizi yiyoruz bazen ama o da tadı tuzu diyolar işte.neyse hayırlısı olsun bakalım.bekliyoruz ümitle ve de sabırla.
evet ya bi türlü görüşmek kısmet olmuyor.teklifin bana uyar canım.gerçi gündüz ne olaccağı pek belli olmuyo. hasta geliyo bi anda.kalkmak zorunda kalıyorum pcden.önce ki iş yerimde masamdaydı pc.burda yan masada olduğundan biraz zor oluyo.akşamları daha uygun olur benim için ama evinde net olmayanlar katılamaz bu seferde.illa gündüz olsun denirse de cumaları daha müsait oluyorum ben.öğle saatlerinde felan.herkes fikrini söylesin ortak bi zaman belirleyelim ona göre

nevinim canımmm o düşlerin en kısa zamanda gerçekleşecek inşallahhhh Rabbim hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip edecekk inannnn
önceden acı veriyordu bebek mağazaları içine girmeyi bırak önünden geçerken bile ama geçende kontrol sonrası ilk badisini aldım bebişiminn inşallahh sizede nasip olacak o magazalardan yeğenlerimize alışveriş yapmak biraz sabır canımm:1hug:
swetem sağlıklı olsun yeterki değil miii kız da oğlanda başımızın üstüneee inşallah testinde güzel çıkacak canımmmm:1hug:
denefimmmm yakaladım seniiiiiiiii
alhanım nazım pinkim çilekim radyolojim gülyüzüm nehirim nasılsınızzza.s.
bu arada ben öğleden sonraları müsaitim malum akşamları eşim evde-Allahtan şimdi komedi dükkanını izliyorrrr-sabahları da biraz geç kalkıyorummmm

ay canım ya...yazını okurken ağladım inan...çok duygulandım...demek ki hepimiz hep aynı şeyleri düşünüyoruz...ama senin duygularını anlatabilmen çok güzel...malesef ben bu duyguların hepsini hissederken hiçkimselere söyleyememe gibi bir yapım vardır...inşallah zehrana yada ahmetine kavuşacaksın...ismini koymayı istediğimiz çocuklarımıza bir gün kavuşacağız...

iyigeceler kızlar radyolojim yakalayamadım seni görüşemiyoruz.
kocişle atıştık biraz namaz kılıyor şimdi içerdebende size bakim dedim
başım çok ağrıyor çatlıcak sanki hepinize iyi geceler yatacağım bende birazdan
öpüyorum..

kızlar , günaydın şekerlerim.
akşam bayağı bir yoğunlaşmış duygular.
insanoğlu hevesleri ,hayalleri istekleri olmadan asla bir şey elde edemez.
rabbimin hoşuna gider inşallah hayallarerimiz isteklerimiz de bize verir içimizden geçenleri.
ahhhhhhh
dua ediyorum bugün bebeşimin sonucu çıkacak inşallah ,rabbim hayırlı güzle sonuçlar almak nasip etisn.
hala içimde 2.li testen kalan korku var ama düşünmek sitemiyorum.arada böyle zonk diye akıma gelyor la havle ,bismillah diyorum
hepinizi seviyorum.hayaller var olmalı hep her zaman hem de.
ben bebek mağazlarına hala eğilip bakamıyorum.
bir tek parça bir şey almıyorum.
büyüüsn bebeğim de biraz değil mi.
gelen hediyeler de kıza göre gelmişti.sevmiştim onalrı kızım kıızm diye baktım çok kaptırıyorum kendimi ,hemen kaldırdımç.bak kerata zaten bir parmak boıyu ile oyun oynadı bana erkek çıktı.
doğsun da hayırlısı ile olsun ben onalrı da giydiririm:)))))):enbuyukkk:

kızlar bu arda ben cuma gidiyorum aklınızda olsun.
eğer hoşçakalın diyemezsem kusura bakmayın benim deli aklım belli olmaz unuturum felan.
10 gün olmayacağım,hayırlsı ile gider gelirim inşallah.
inşallah bacımda çok çok çok mutlu olur:))))))

günaydın arkadaşlarım.nasılsınız..swethome canım.artık erkegede kırmızı giydiriyorlar...saglıklı olsun.kucagında olsun.
ben çıkıyom bacım.saat 10 hastalar gelecek....kib.

canım arkadaşlarım :1hug:
bugünlerde hepimiz duygusalız anlaşılan
allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin

sağol myhopecum iyiyim çok şükür.. umarım sende hepinizde çok iyisinizdir. a.s

güle güle git güle güle gel swetçim şimdiden hayırlı yolculuklar... :a015:

bu arada ben saat 19 a kadar genelde müsaitim a.s
akşamları giremiyorum nete
öpüyorum hepinizi.. Şeniz

Günaydın arkadaşlar
ne güzel anlatmış güzel arkadaşım nevinırmak aynı duyguları paylaşıyoruz emin ol bende haftasonu eltimlerdeydim bende onun çoçuğunu sevdim eşim yiğenini kucağına aldıkça ben kıskançlık demiyelimde üzülüyorum bizimde olsa kendi çoçuğumuzu sevsek güzel güzel giydirsek diye ama rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip eder inşallah hiç psikolojik baskı yapmayalım kendimize vardır bundada bi hayır bu bizler için bir sınav ve eminim biz bu sınavdanda geçicez rabbimin izniyle...
Swethome o güzel allahım kucağına almayıda nasip eder inş.

günaydın pinkim ,öğlen oldu be güzleim:)))))))
ya kızalr gene ben geldim telaş ve etekelri tutuşmuış halde
üçlü tarama testide risk sınırına çok yakın.
amnisentez tavsiye ederim dedi.doktor.
ama hiç mi hiç istemiyorum ben onu ya allahım sen yadım et ne olur.dua edin kızlar .tatile gidip gelince yanıma gel dedi. bakalım ne yapacağız.
ama ben hala istemiyorum

hemen telaşlanma swetçim
doktorlar hemen heycanlandırırlar insanı a.s
amnisentez nedir?
neden yaptırmak istemiyorsun?

selam anne adayları nasılsınız güzel haberler var mı
niye uğramıyodunuz demeyin uzun zamandır KK bende çok yavastı şimdi çok hızlandı maşallah her topiğe ulaşabiliyorum

ya şimdş bu 2.li beden risk yükese çıkmıştı zaten 3,lü testee de risk sınırına çok yakın.
yani 1/349 risk varmış bu demek oluyor dki benim değerlerimi taşıyan 349 kadındna 1 .de down sendromlu çouck oluyormuş.
bu yzüden bana bebeğin içinde bulunduğu amniyo sıvısındna almak ve test etmek istediğini söyledi.
ama hani 1/300 olsan keisn isterim ama karşılıklı konuşup riski tartışalım dedi.
bu arada amniyosnetez yaptıran kadınalr da 1/200 oranında düşük riski avr:))))
hani nerdeyse benim riskten daha büyük.
ama ben ona önce renkli ultrason yaaplım dedim.fkat vakit geçer dedi.son tarih 05/02/2009 benim için.çünkü 3 haftada test sonucu geliyor.
o arada 24. jafataya girmiş oluyomuşuz.
ve müdahale şansı kalmıyormuş.bende dedim ki bebeğime müdahele de bulundurmak alıdna istemem galiba dedim.eğer öyle bir düşüncen varsa zaten kafanı hi. yorma amnisentezi sil kafandn dedi.
ya aklım karıştı.
her anne igigb bende sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek istiyorum ama stres peşimi bırakmıyor.
rabbim yarıdmcım olsun.
şu an hayatımda ki tek dayanağım karnımd aki bebeğim diyeyim size anlayın.onu düşünüp stresten uzak duruyorum.
ve onunla ilgli e böyle konuşulunca deli oluyorum.şu an beynim uyuşuyor sanki ama düşünmyeceğim.her şey güzle oalcak.
teyzleri dua edin yiğeninzie olur mu?

canım bence başka bir dr a da danışsan nasıl olur kendine çok stres yapıyosun burda ki kk daki dr larada bi sorsana..kendini üzme herşey yolunda gidicek sapasağlim doğacak hayırlısıyla canım benim..

valla öğle olmuş canım ben geç kalktım bu sabah uyumuşum napiim yaa..gece kafama taktım durdum uyuyamadım hiç sabahta çok derin uyumuşum şimdi motoru takmazsam kursada geç kalıcam ama size bakmadan gidemedimm...:1hug:

inş. dua ederiz tabi.. a.s.
bence de böyle durumlarda başka doktorlarında fikrini almak çok iyi olur

ya evet doğru diyorsunuz .
ama içimd ebir rahatlıkta var yani allahım herşeyin iyisini ve güzelini veriri.umarım doğru yoldan gider bu sınavları veriri.z
bir sevindirici tarafıda var illa ki dieyck sınırd değil çok şükür.

swetem canımm inşallah yeğenimiz çok iyi annesiiiiiii kesin sonuç değil zaten onlar amniyosentezi yaptırmak senin tercihin tabi ama düşük riski var diyorsun akrabamda da vardı risk yazmıştım hatırlarsan amniyosentezde yaptırdı şimdi çok tatlı bir oğlu var diye inşallah sende sağlıcakla oğlunu kucaklayacaksın hayırla sağlıkla büyüteceksin canımm
denefim kolay gelsinnnn:1hug:
nazım yetişememişim sana nasılsın canımmmma.s.
çileğim biz çok iyiyizz cumadan sonra daha da iyi olacaz inşallahhhh malum kontrol var
severim hoşgeldinnnnnnna.s.
pinkim nasılsınnnnn:1hug:
ladyim kaçağım benimmmmmkaydirigubbakcemilesende hoşgeldinnnnnnn:1hug:
hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmmmŞenizŞeniz

tünaydın kızlar ay başımın ağrısı gene devam ediyor
bugün öğlende kalkdım yatakdan ne ayıpppp dediğinizi
duyar gibiyim.Havada öle güzelki ama benim hiç dışarı çıkasım yok.
kimleri görüyorum lady34 gelmişler vallahi dün akşam aklıma geldin
nerede bu kız diye nese beni fazla meraklandırmadın.
swetcim gülegüle git bacım allah kardeşini mutlu mesut etsin.
sana nasıl izin verdiler 10 gün şaşırdım valla çok yoğundunuz ya
testin sonucunu bekliyoruz canım gerçi allahın izni ile iyi çıkacak.
denefcim senin bu hastaların bitmez bizde sana hasret kalırız bacım .
pinkim kaçmışsın gene kursa gittin sanırım hepinize kucak dolusu sevgiler
RADDYOLOJİ isminde biri kayıp akşamları geliyor iki yazıp kaçıyor
gören varsa haber versin:::)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…