Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

geldim mayhopem yetişdin canım ben iyiyim sen nasılsın.Şeniz

aa nazım adam şimdi bizi görmek bile istemiyor bir ay ücretsiz çalışacam dersem tamam diyecek de.
mecburi zaten 1 hafta ücretsiz iznim vardı.işte c.tesi çıkıp nasipse 03/02 de salı günü dönmüş oalcağım.
ve benden daha da uzatmamaı istedi iznimi ama uçak bileini almıştım değiştirme şansım yoktuçne acaip değilmi 3-5 ay önce yıllık iznimizi bile zar zor veriridi.şimdi adam giden herkese seviniyor.ücretsiz ya:))))))))))

swetım canım bece hersey güzel olacak ve oğluşunu saglıcakla kucagına alacaksın.benım sonucta bugun cıkması gerekıyordu esım aradı cıkmamıs dedı bende merak içindeyım.

nazım nasılsın canım görüşemıyoruz epeydır.bbu arada bız 5. aya gırdık teyzesı sormussun unutmadan söyleyeyım dedım.

myhope canım tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın?

bu arada bende gunduzlerı musaitim ortak bır zaman ayarlayayım bana uyar canlarım.

pinkiiiim nasılsın canııım?ayrı düştük bacııım:)

SEVGİLİ SWETHOME..canım benim .ilk önce şöle düşünmeni istiyorum.herşeyiyle senin bebegim bu.artısıyla eksisiyle.kötü düşünceleri ilk önce aklından sil.amniyosentez yaptırma kararı sadece sana ve eşine ait.ama ben şöle düşünüyorum.dowm sendromlu bebegim olacagınıda bilsem asla aldırmazdım.o benim canımdan can....evet herkes saglıklı evlatları olsun ister..ama ALLAHIM bazen böle sıkıntılarla bizleri sınıyo gülüm bunu unutma....ben inanıyorum yegenimizde hiç bişey çıkmayacak.çok saglıklı bi guzun olacak..dualarım seninle canım...

canlarım bu aralar sadece yazıları okuyabiliyom.çok fazla yorumlar yazamıyorum...çok sıkıntılarım var.ama hep aklımdasınız...sizleri çok öpüyorum...
nazım canım sorma iş yerinde çok yogunum.artı evdede hiç istirahat edemiyorum....beynimde dolu.sıkıntılardan....senağlama
ALLAHA EMANET OLUN KIZLAR....

Evet denefim ve alhanım bende öyle düşünüyorum.
Zaten doktora da hani müdahale düşünmüyorum gebelik ile ilgili dedim.o da o zaman konuşalım ve eğer zaten düşünmüyorsan emniosentez gibi bir olaya girmeyiz dedi.
Zaten bebeğimin sağlıklı olma olasılığı 349 ,değil mi.?
1 den her zaman büyük.
Ama ne bileyik işte ilk duyunca dedim ki,yav bir huzurla hamilelik yaşatmadıalr.testti bilmem ne idi.:))))
zaten yeteri kadar stresim var.:)))))))
aman be offffff bebeğimi seviyorum ben teyzeleri.allaha emanet kuzum gücccüükkk guzum değilmi .denefim.onalr bilemediği bir sürü anormalliklikte var düşünüpte allahın gücüne gitmesin.
Mevlam neyler ,neylerse gzüel eyler

swetcim aman geri döndüğünde işinize son verdik demesinler aklına kötü
şeyler sokmak istemem ama benim kız arkadaşımı işden çıkardılar gerçi
herşey olacağına varır.Bu arada uçağa bineceğini doktoruna danıştınmı canım
sormadıysan bi sor bence hamileliğin belli dönemlerinde doktorlar izin vermiyorlar.
alhancım canım çoğu gitmiş azı kalmış koskoca 5 ay geçmiş hayırlısıyla
kucağına al zilli kızını.
denefcim aman nihayet senide yakaladım sölediklerinde çok haklısın canım
ben swetiminde senin gibi düşündüğüne eminim ister sağlıklı olsun ister dovlnlu
onlar bizim çocuklarımız allahın bize verdiği nimetler hepinizi çok seviyorum
bende sabah öle akşam gece müsaitim yeterki siz isteyin:1hug:
bugün istanbulda hava çok güzel evin bütün camları açık birazdan deniz kenarına
inesim var sırnaşık şey sizde gelsenizekaydirigubbakcemile

bacım ama ben senin o turuncu kukuletalı avatarını görmedn rahat edemiyorum.
Allahım her deridne şifa verisn.her sıkıntını alsın denzilere atsın.
Canım amin

.
ALLAHIM ELİ AYAGI DÜZGÜN ,SAGLIKLI EVLATLAR VER EVLAT HASRETİYLE TUTUSAN BÜTÜN KADINLARA....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BURDAKİ BÜTÜN YEGENLERİMİZE DE SAGLIKLI OLMALARI İÇİN DUA EDELİM ARKADAŞLAR

Son düzenleme:
denef güzel bacım ne oldu sıkıntıların nedirki yazdıysan ve takip edemediysem
kusuruma bakma üzüldüm güzel bacım sen sakın dertlenme.

Nazım valla öyle bir şey yaparlarsada artık diyecek sözüm yok.
Dedim ya stres çokhayatımda ama mevlam tek.rabbim herşeyin bir yolunu açacak inşallah:) amin

Nazım valla öyle bir şey yaparlarsada artık diyecek sözüm yok.
Dedim ya stres çokhayatımda ama mevlam tek.rabbim herşeyin bir yolunu açacak inşallah:) amin

İNŞALLAH öle bişiy olmaz canım bizim gelinimiz biliyon yeni evlendiler
bilindik bi benzin istasyonunda genel müdürlükde çalışıyor 1 hafta izin verdiler düğün için
müdürü cuma günü işe gel işinin başında dur demiş gideni geri almıyorlar bacım artık
çok zor zamandayız allah iş verenlere güç kuvvet versinde böle sıkıntılar yaşamayalım.
bak kaç ay oldu bi iş bulamadım ama sanırım eşim güzel bir iş buldu allah nasib
ederse abisinin yanında işe başlıcak iş biraz ağır ama parası çok sağlam allah yüzümüze
gülsün inş.:Saruboceq::Saruboceq:

nazım nasılsın bacım..gez gez bizim yerimizede gez.
Swethome ve nazım bana müsade .....akşam kk ya gelecem......evdeyim çünki.hepinizi öpüyorum...

.
ALLAHIM ELİ AYAGI DÜZGÜN ,SAGLIKLI EVLATLAR VER EVLAT HASRETİYLE TUTUSAN BÜTÜN KADINLARA....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnn canımmmmm:Saruboceq:
denefim Allahım hayırlısıyla sıkıntılarını biran önce gidersin gönlündekini tez elden nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq:
nazım bizde çok iyiyizzzz iyi gezmeler olsun bizim yerimizede çek deniz havasını içineeee:1hug:
alhanım canımm kocaman olmuş senin ciimcime o zamannn maşallahhhh

nazım nasılsın bacım..gez gez bizim yerimizede gez.
Swethome ve nazım bana müsade .....akşam kk ya gelecem......evdeyim çünki.hepinizi öpüyorum...

kociş aradı canım gelince beraber çıkarız dedi birazdan gelcek heralde
benim yanlız çıkma işi yattı akşam görüşürüz canım öpüyorumŞeniz

ay çok sevindim eşinin işine.darısı benim eşimin başına.
Mevlam ne olur kocama hayırlı yerden iş kapısı aç yarabbim.o zman ben işyerinde ki sorunalra aldırmam. Bana 100 ytl bile kalsa stajım yapılsın diye gelirim.ama gene gelceğim gelmeme lüksüm yok şu an.eşim iş bulsun ne olur

inşallah eşin en kısa zamanda iş bulur canım seni çok iyi anlıyorum.
inan bana aynı bunalımları bende yaşıyorum...

kızlar şimdi geldim kurstanama işim çok akşama misafirim gelicekmiş arayıp haber verdler şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın olurmu canlarım.nazım canım eşinin işi hayırlı olsun darısı swetimin başına inşş...misafirler gidince girerim hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…