- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.721
canlarım bu aralar sadece yazıları okuyabiliyom.çok fazla yorumlar yazamıyorum...çok sıkıntılarım var.ama hep aklımdasınız...sizleri çok öpüyorum...
nazım canım sorma iş yerinde çok yogunum.artı evdede hiç istirahat edemiyorum....beynimde dolu.sıkıntılardan....senağlama
allaha emanet olun kızlar....
.
ALLAHIM ELİ AYAGI DÜZGÜN ,SAGLIKLI EVLATLAR VER EVLAT HASRETİYLE TUTUSAN BÜTÜN KADINLARA....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
.
ALLAHIM ELİ AYAGI DÜZGÜN ,SAGLIKLI EVLATLAR VER EVLAT HASRETİYLE TUTUSAN BÜTÜN KADINLARA....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Nazım valla öyle bir şey yaparlarsada artık diyecek sözüm yok.
Dedim ya stres çokhayatımda ama mevlam tek.rabbim herşeyin bir yolunu açacak inşallah:) amin
.
nazım nasılsın bacım..gez gez bizim yerimizede gez.
Swethome ve nazım bana müsade .....akşam kk ya gelecem......evdeyim çünki.hepinizi öpüyorum...
inşallah öle bişiy olmaz canım bizim gelinimiz biliyon yeni evlendiler
bilindik bi benzin istasyonunda genel müdürlükde çalışıyor 1 hafta izin verdiler düğün için
müdürü cuma günü işe gel işinin başında dur demiş gideni geri almıyorlar bacım artık
çok zor zamandayız allah iş verenlere güç kuvvet versinde böle sıkıntılar yaşamayalım.
Bak kaç ay oldu bi iş bulamadım ama sanırım eşim güzel bir iş buldu allah nasib
ederse abisinin yanında işe başlıcak iş biraz ağır ama parası çok sağlam allah yüzümüze
gülsün inş.:saruboceq::saruboceq:
ay çok sevindim eşinin işine.darısı benim eşimin başına.
Mevlam ne olur kocama hayırlı yerden iş kapısı aç yarabbim.o zman ben işyerinde ki sorunalra aldırmam. Bana 100 ytl bile kalsa stajım yapılsın diye gelirim.ama gene gelceğim gelmeme lüksüm yok şu an.eşim iş bulsun ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?