Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nazım gözün aydın canımmm inşallah herşey gönlünüzce olurrrrr:1hug:
swetem inşallah senin eşine ve işsiz olan herkeze Rabbim hayırlı kapılar açar biran önceeeea.s.
pinkim misafirin bitmiyor maşallahhh kolay gelsin canımmmm:1hug:

selam kızlar evdeyim.uyuşuk uyuşuk oturuyom.bugün hiç iş yapasım yok..yaşlanıyom mu ne...kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım.bayadır görüşemedik....ben buralardayım...

iyi geceler caaaaanım arkadaşlarım
kız naz.hep sen mi kaybolacan bakiim.heee.hem ben kayıp mıyım kız.akşamları da olsa bi selam veriyom yani dimi.nasılsın canım.eşinin işi hayırlı olsun.darısı swetin eşine ve de tüm işsizlere inş.
denefim canım allah kolaylıklar versin.şu sıkıntılarını da atlatıp bebişine kavuşmanı nasip etsin bir an önce.denefim yaaa.kızmıycanı bildiğim için söylüyorum canım.bu bebiş işini biraz fazla ertelemiyomusun canım.yani söyleyene de bak diyebilirsin ama yaş olarak senin biraz daha elini çabuk tutman lazım değil mi güzelim yaa.dünyanın sıkıntısı hiç bitmiyo ki.biri bitip yenisi başlıyo.allah hayırlısını versin.sağlıktan sıhatten ayırmasın
nevinim tek seni görüyorum herkes gitmiş.daha doğrusu ben biraz geç kaldım galiba bu akşam.nasılsın.nehir nasıl.sanki bu aralar görünmüyo gibi mi.bana mı öyle geldi yoksa.yine net mi yok iş yerinde
swetim allah kardeşine hayırlı bir yuva,hayırlı evlilik,ve vatanımıza ailesine hayırlı olacak evlatlar nasip etsin.mutlulukla git ve de dön.bu testleri felan da düşünerek mutlu günlerinize gölge düşmesine izin verme canım.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK. Allahın izniyle
kim demiş alhanın çoğu gitti azı kaldı diye.asıl buraya kadar kolaydı.bundan sonra zorlaşacak işi.karnı kocaman olacak.zor zor nefes alacak.önümüz yaz.hararetler basacak.heheheheee.nasılım ama :))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Harikasın valla....Aynen katılıyorum..Heralde son bikaç hafta geçmek bilmez dimi?

Nabersin,ne var ne yok?

bende bugün iş yerinde benim yanımdaki sekretere biraz sinirlendim.ya bazı insanlar dünyaya kahır çekmek için bazıları da kahrı çekilmek için gelmiş.bu da ikinci söylediğim cinsten.allah bana sabırlar versin .ama böyle giderse rets çekmek zorunda kalıcam.yani kızı idare etmeye çalışıyorum yeniyim ses çıkarmayım diyorum ama çok zor oluyo gerçekten.herkes farkında durumun.herkes bana sabır diliyo.başhemşire beni çağırdı bugün onla ilgili .kız daha hala hiçbişeyi umursamıyo.allah yardımcım olsun yani.
neyse ben yatıyım artık.yine çokgeç kaldım yaaa oooff of.noolcak benim bu sağlıksız yaşama merakım yaaa.hayatımda sağlıklı yaşama dair hiçbişey yok desem yeridir.bi tek alkol sigara yok.o da olsa tam olacak.neyse düzelcem düzelcem :)) merak etmeyin
herkesi kocaman kokulu kokulu öpüyorum
bekleyin beni anacığımm
baaayyyy

nevinim iyiyim canım hamdolsun.bikaç gereksiz sıkıntı dışında problemim yok çok şükür.aman olmasın.2008 benim için var ya rezil mi rezil geçti.hatırlamak bile istemiyorum.inşallah kötü günler geride kaldı.hepimizi çok güzel günlerin beklediğine inanıyorum inşallah.
ya bi de son 1 ay içinde 5inci kez çok berrak sularda yüzdüğümü gördüm.güzel şeylerin kabercisidiri değil mi.inş.

İnşallah canım,hayırdır inşallah diyelim hayırlara gitsin.....

2009 hepimiz için muhteşem olsun inşallah,hep güzel haberler alalım:))))

bende çıkıyorum canım,iyi geceler tekrar,görüşmek üzere....

işte uzun zamandır ilk defa günün ilk günaydını benden GÜNAYDIN KIZLAR
hayırlı sabahlarınız olsun inşŞeniz eşim çok erken çıkdı bende sabah namazından
sonra yatmadım kuran okudum ve şimdi burdayım sizlerede slm verimde
öle uyuklim dedim birazdanda kahvaltı için anama kaçarım dün hiç görmedim de
özledim anamı:ecrin_bebek: kendinize çok iyi bakın.
radyolojim ortaya çıkmana sevindim canım allah sana sabır versin ne diyim
o aptal sekreterler adamı hasta eder kafasına kafasına :mymeka:anladın sen oni..

günaydın naz şekerim
sabah sabah afyonumda patlamadı ama :))))))))
allahtan uykum varmış gibi değil:=)
neyse herkese çok güzel bir gün diliyoum mevlam y,üce rabbim, hepimize gönlümüzün ihtiyacını,yüreğimizin isteidğini versin ,en hayırlısından.
ya ben ,,, vakit ve zaman kavramını iyicene kaybettim .yaşlanıyorum galibe.
dün bir baktım , valiz hazırlamam gerekirken ,bir sürü yıkanacak çamaşır var ,ütü var allah dedim kendime kız deli hangi gün yapacaksın ,ananın evine kirli çamaşır mı götürceksin.kalk tembel şişko dedim.
giriştim dün ,çamaşıra ,ütüye tüm tembellik isteğime karşın.
bulaşıktı, mutfaktı ,arkasına ütü ,çamaşır takip ser ,duş al derken
ay maşllah baktım gece 01,30 olmuş.
olsun içim rahat etti.şükür sabah ta uyanabildim.
sorun yok hatta her zamankindne erken geldim işe 08:08 de işteydim galiba .:))))))
bir de kayınvalide rahatsız mış merak ettim ,durmadan hasta oluyor bugünlerde ,inşallah ciddi bir şey değildir.
ona geçmiş olsun ne oluyo dedim.
neyse oda mutlu oldu.
baktım kızından , bunalımdan felan bahsediyor ,açma o konuları herkes dursun de ben gireyim .ama bak maşallhım var deidm.
herkes haline şükretsin dedim.
o zaman haklısın ,dedi.bir derdin olursa söyle bana felan dedi.
neyse çok teşekkür ederim.uğraşıp yuvarlnıyoruz dedim.neşeliyidm zaten söylerken de .ne bileyim allahım içime huzurusuzlul vermesin.
bebeğim sağlıklı olsun ,iyi olsun.annae babası iyi olsun.ay herkes iyi olsunda ne isterim .her şey olur bir şekilde nasıl olsa.
rabbim veridği he derde bir derman verirmiş.kızlarrrrrrrrrr
ay kızlar umutlu ve mutlu günler dilerim .ç
ben buralardayım efendim sizi de beklerim buyurunnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
ben geldim günaydın şekerler..bu sabah uyuyamadım gecede öyle niye acaba saçma saçma rüyalar gördümsavaş varmış saklanmaya çalışıyorum ayyy hiç bir yerde savaş olmasınçok kötüü..

hayrola inşallah.gazze de etkilmeiştir,canım
dediğin gigib inşallah hiç bir yerde savaş olmaz.
masumalr bombalar altında koşturmaz,yıkılan evler, öeln çocuklar alkllahım yardım etsin.
artık bakmaya içim almıyor yani.insna dayanamıyor.rabbim yarıdm etisn

günaydın şekerler...ben geldim.herşey gönlünüzce olsun....
radyolojim çok dogru sölüyosun bacım.ama şu an kayınvalideyle ugraşmaktan bana para kalmıyo....masraflar çok.eve geçtim zaten borçlar vardı.bide kayınvalidemin beziymiş.sondasıymış.doktoruymuş.hepsi bizim üstümüzde.kızlar yardımcı olmuyorlar.bezi bitiyo bize sölüyorlar.onlar bakıyorlar ama masraflar bize ait bacım.bu sıkışıklıkta nasıl doktora gidelim diyeyimki eşime...biraz daha ertelemek zorunda kaldım doktor işini.başkalarını düşünmekten kendi hayatımı çöpe attım...
görüşmek üzere kızlar...

Kıyamam denefim sana.bende içimden belki de doktora gitmiştir diyorudmç
allah yardımcn olsun.erkek evlat diye galiab size yüklüyorlar.
Ama ne bilim allah şifa verisn.ama 2 -3 gün sorna biz baktık sen bir şey mi yaptın derler.
Inşallah rabbim sana doktora gimedn bebek veriri daha .kucağına alır koklarosn ,onun gülücükleri ile her deridni unutursun inşallah.
Ne diyelim hayat şartları.
Ama şimdi görümcelerine de bir şey denmez ,desen tatsızlık çıkar.
Allahım sana sabrının ve kalbinin karşılığını cömertçe verisn.
Canım.sıkma canını lütfen

günaydın arkadaşlar
denef72 yaptıklarının mutlaka karşılığını alırsın hiç merak etme sabret sabır biliyosunki herşeyin başı mükafatın bence büyük olacak biz sadece bu dünya için değil ahir içinde çalışıyoruz bu dünya sadece bi sınav ve sen bu sınavı bence en iyi şekilde veriyosun o yüzden dert etme kendine

buarada arkadaşlar bende paranoyak oldum 2 gündür çok kötü belim ağrıyo ve dün yattım resmen kendimi dinliyorum içimden garip garip sesler geliyo diyorumki döllenmemi başladı acaba :)))) saçmalıyorum farkındayım ama insan düşünmeden duramıyoki :)))))

canım denefim inşş bebişin geliverir kendiliğinden tatlişim hayırlısıyla ALLAH büyük..seni sevindirsin inşş...evet swetim haberlerden etkileniyorum galiba çok üzücü ALLAH yardımcıları olsun inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…