Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

HAYIRLI SABAHLAR arkadaşlar Şeniz

swetçim allah kolaylık versin
bişey sorucam
eşin sana yardımcı oluyor mu ev işlerinde :sm_confused: .. evde olduğuna göre vakti de var .. hem hamilesin :CüvCüv: hem çalışıyorsun çok zor olurr kafamçokkarıştı

denefçim Allah bu sıkıntılarının karşılığını kat kat versin inş. :asigim:

severcim öyle düşünmen çokk normal a.s
ben bile beklemememe rağmen (çokk sevdiğim ve istediğim için) benzer bi belirti gördüğümde bazen aklımdan geçiriyorum acaba var mı bişey olabilir mi diye :1rolleyes:

Son düzenleme:
çileğim yok canım
annesi nazlamış büyütmüş malesef.
Ye ben onun evlenmeden önce ev işi yapmayacağını farkettim de ,bana normal gelmişti.ama evde akşama kadar oturup da ben gidince koşturmak zorunda kalıyorum .
Yani şimdi zoruma gidiyor.
Sadece bazen işte makarana suyu koyar.dün birde tost istemiştim onu yapmış.
O benden özel bir şey istememeyi marifet sayıyor:)))))bak hem kirletmiyorum flean diyor.
Birde akşam sırtım ağrıdığı için masaj yapıyor.:)))))

Sever ve çilek elbette etkilenirsini.
Bende öyle yaaprdım.çama en son içimde hissi dinelyip elimi hiç bir şeye vurmadım ,yormadım ve hamiş çıktım:)))))))

Günaydın,
beni de kulübünüze kabul edermisiniz acaba??
Bende 01/07/07 tarihinden beri anne olmak istiyorum.
inşşş... hepimiz sağlıklı,akıllı,fikirli, hatyırlı evlatlara sahip oluruz inş....

hımm :çok üzgünüm: allah sabır versin tatlım
eşim benden bikaç saat erken varıyor eve diyorumki keşke ben erken varsam o bikaç saatteeee ne işlerimi hallederdim..
onun vakti varken bazı şeyleri hiç düşünmemesi bile bazen gücüme gidiyor.. (allah razı olsun ben bişeylerle uğraşırken o da yardımcı olmaya çalışıyor. hakkını yiyemem )
tüm gün evde olcak ve bişey yapmıcakkk :mymeka:
ve sen tüm gün çalışıp eve yorgun argın geleceksin ve de gene koşturmaya devam
çok zor çokk allah güç kuvvet versinn swetimm
eşine de tez zamanda hayırlı bir iş

Günaydın,
inşşş... hepimiz sağlıklı,akıllı,fikirli, hatyırlı evlatlara sahip oluruz inş....

amin canım hoşgeldn

kız ben dekenimi burada dert anası gibi hissettim.ha acıalrın akdını bergen gibi
:)))))
sağlık verisn rabbim ne yaapyım.
sevdik ,yani keinim ettim kenim buldum:))))))))))))))))))))))
allah bugünümüzü aratmasın

Dert içinde derman gizlidir. Halimize binlerce şükürler olsun.. :1rolleyes:

Bu güsel çiçek senin için swetim.. kendini dert anası hissettirdim :çok üzgünüm:

Bu da hepimimiz için Şeniz çokk sevdiğim bir dua.

AMİNN.. :Saruboceq:

Bu da ortaya karışık kaydirigubbakcemile3

Günaydın,

hoşgeldin canım nasılsın...inşş meleğine kavuşursun hayırlısıyla..

:Saruboceq::Saruboceq: Şeniz Şeniz

kızlar ben geldim eve yeni geldim koştum buraya hemen ne var ne yok bugün ben gezdim durdum kursa pazara anneme gittim.
denefim noldu tatlım önemli bişey yoktur inşş..swet te sormuş iyice merak ettim şimdi..iyimisin bitanem yaa..

bende geldiiim.
artıkın bööle valla.anca akşamları uğrayabiliyorum.bu durum benim de canımı sıkıyo gerçekten ama anaapıyım canlarım yaa.vakit yok inanın ki.
swetim benim.bergenim benim :)))))))))))
yok ya aslında nette en fazla vakit geçirme şansı olan sen varsın ya.ondan bu kadar dertleniyomuş gibi gözüküyosun.ben var ya bi başlasam anlatmaya seni solda sıfır bırakırım inan bergenlikte.ama şööle bi baktığında da anlattığım sıkıntlardan bi tanesini de kayda değer bulmazsın :)))))))
biz kadınlar böyleyiz.biraz duygusal, biraz hassas,biraz yorun biraz durgun e biraz da olgun.hepsi birleşince de işte sorun çıkartıyoruz kendi kendimize.
diğer arkadaşlarım.canlarım herkes iyi maaşallah.o bebiş fotolarının yerine bizimkiler olacak yakında inş.

pinkim ben iyiyim çok şükür.sen nasılsın.herzamanki gibi koşuşturuyosun.sen koştukça peşinden hayatta daha çok hızlı kaçıyo insanın önünden.hiçbi zaman yakalayamıyosun yani zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…