Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam canlarım.ay merak etmişiniz beni...ya ben sizden ayrı kaldıgım için aglamıştım...yazıları okuyup cevap verecek zamanım olmadıgı için...bide bu akşam anneme gittim.onun için okuyamadım yazdıklarınızı.of ya....bilmeden üzdüm sizleride.
nasılsınız kızlar.ben yeni geldim annemden...annemle dertleştik biraz...onunda gönlünü aldım geldim...
ya bu nehir bacım nerde acep.depresyondayı diyodu çıkamadımı hala şu depresyondan...
nehirim bacum nirelerdesin bakem...kaydirigubbakcemile
ayrıca lotusumuzla mesajlaşmıştık 4 gün önce selam sölemişti.inanın unuttum.şimdi aklıma geldi.üstümde kalmasın.lotusumuzun selamı var.herşey yolundaymış...sizleri öpüyo..
şimdi bana müsade ..yatmaya gidiyom...yarın görüşmek üzere..ALLAHA EMANET OLUN...ŞenizŞenizŞeniz

canım iyi geceler tatlı uykular
ben de kaçıcam birazdan
nehiri dün nevine sordum ama okuyamadı heralde.cevap alamadım.neyse inşallah iyidir

İyi geceler kızlarrr....ben yoğundum bugün yaa,annemle çarşıya gittik,kociş gececi ya,ışıkları kapatıyoz banada ağırlık basıyor,öyle mıyık mıyık duruyom:)))

Nehir burda yanımda,Radyolojim görmedim kız kusura bakma...Dükkanda internet kesik,faturayı yatırmamışlar daha,oyüzden gündüzleri giremiyo,akşamda eve geliyo güzellik uykusuna yatıyo sonrada buraya geliyo,bilgisayarıda ben alıorum genellikle,bu sebeplerden dolayı pek görünemiyo ortalarda.Depresyondan çıkıyo ara ara yine giriyo yine çıkıyo,böyle bi kısır döngü içinde.Geçecek ama zamana ihtiyacı var.Ne demişler:Zaman herşeyin ilacıdır,dimi?

Denefçim Allah kolaylık versin bacım,kazancınız bereketli olsun,her şeye heryere yetsin inşallah...

Sweim,seninde kaynanacığına geçmiş olsun,inşallah önemli bişeyi yoktur,Allah şifa versin...Acıların kadını haaa...Allah iyiliğini versin kız yine gülümsettin beni,sağolasın:)))

Nazım,Pinkim,Çileğim nasılsınız...

İlknuray hoşgeldin bacım,Rabbim gönlünden geçen tüm duaları hayırlısıyla kabul buyursun...

İyi geceler hepinize,görüşmek üzere..Benim birazdan dizilerim başlıcak,akşam seyredemedim şimdi tekrarlarını seyredeyim bariiiii.....

Muck muck muck muck muck muck.....

slm kızlar nasılsınız canlarım?benım moralım bozuk bıraz sızlere içimi dökmek ıstedım.3 lü testımın bır degerı sınırda cıkmıs dr bursaya gönderecem sızı demış.afp degerı maxsimum sevıyedeymış. ((((( 4 lü ultrasona gönderecekmış 22. haftamda.ay kuzumda bugun nasıl hereket edıyodu sankı ben ıyıyım der gıbı. senağlama senağlama .ınsallah herkesın evladı saglıklı olur bızde dua istıyoruz canlarım.yarın görüşürüz hepınızı çok öpüyorum kızlar (((( senağlama senağlama

iyiyim canım çok şükür
artık ben yaprak dökümünü seyretmiyorum.yemekteyiz adlı gerizekalı yarışmasını seyrediyorum.seyrederken de zekamdan şüphe ediyorum :)))))))
artık acılı diziler felan izlemiycem.hep mutlu olmaya karar verdim bundan sonra.tabi reklam aralarında da merak edip bakıyom canıımm :)
papatyam diye bi dizi var.metin akpınar oynuyo.güzel bence.bi de melekler korusun var.onları izliyoruz.zaten eşim başından beri kızardı bana yaprak döküntüsünü seyrederken
ben tahmin etmiştim nehirin netinin olmadığını
çok selam söyle canım

CANIIIIIIIMM
üzülme yaaa sakııın.dur bakalım.siz neleri atlattınız bebişinle hatırlamıyo musuuunn.bu da hayırlısıyla atlatılır inş.
bu ne yaa.bu testler hep sınırda çıkıyo.seri olarak bozuk mu bunlar yaa.hamilelerin mutluluklarını ağızlarının tadıyla yaşatmıyolar.canım çok dua ediyoruz.hiçbişeyi yoktur bebeğinin.noolur düşünme bunları:1no2:

Dualaımız seninle canım...İnşallah tertemiz çıkar herşeyi,sapasağlam sağlıklı bi bebiş olacak Allahın izniyel...Biz Nehirle bu testleri sevmedik yaaa,hamilaliği zehir ediyolar insana sanki.Şimdi Nehirde bana diyoki,hamile olunca yaptırma sen test mest diyo.Bende yaptırmadan yaşayamam dedim.Olsa dert olmasa dert anlıcanız...Her şey gönlünüzce olsun inşallah.Ama alhancım sen çok düşünmemeye çalış bunları b unları,meleğinde streslenmesin emi canım......

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy çok güldüm kızzz,bende seyrediyom arada..O sarışın yokmu hele tombik olan,hiçbişeyi beyenmiyo bakam o neler yapacak merak ediyom.Hem söyleniyom hem seyrediyom bende valla...

Nehirinde selamı var canım hepinize,bide öpücüklerini yolluyoooooo...

BendeeeeeeeeeeeeeŞenizŞenizŞeniz

pinkim ben iyiyim çok şükür.sen nasılsın.herzamanki gibi koşuşturuyosun.sen koştukça peşinden hayatta daha çok hızlı kaçıyo insanın önünden.hiçbi zaman yakalayamıyosun yani zamanı

evet canım yaa.öyle oluyo ama olsun sağlşık olsun hamiş kalıncada evden çıkmıcam hep yatıcam..

iyiki geldin canım bizde meraklanmıştık iyiymişsin yat dinlen o zaman izin verdim gittti...
iyi uykular tatlı rüyalar canımm..

bende seni öpüyorum selamlar nehire..iyi geceler canım.ALLAH rahatlık versin inşş..

alhanım endişelenme tatlım herşey iyi çıkar inşşş hayırlısıyla gülüm inşş..radyolojim öpüyorum senide tatlımm..

günyadın kızlarrrrrrrrrrr
nasılsınız.
ya evet kızlar geçmişi okuudm çok kaynatmamışsınız amanın haaaaaaa
aman rayoloğum ,zevk ve neşe dururken hayıflanıp hayatı zehretmeyelim boşver
mein ol beni normalde dertlendiğim zamanların dışında bir tasasız rahatım ne yaapyım.bacım.
benim bebişim iyi olsun da diyorum.onun sağlığı aldığı moral çok öenmli benden .değil mi.
biz yaşladnıkkkk artık.
kızlar ,yaşlandım dediğime bakmayın,taş gibiyimbiraz şişko olabilirm ama olsun :)))))) bir gram et bin ayıp örtermiş

canm, biliyorusn ben hem 2.li de hem 3.lüde aynı telaşı çektim.
ve şu an bile içimd bir kramp var. ama araştırdım, hep baktım bu testler yzüdelik v eihtimal.sakın takılma.
ben sadece duygusal anlarımda kötü oluyorum.
canım emin ol çok iyi oalcka.dün ne kadar amniosentezşstenen arkadaşım var is earadım.
bir tanesine sordum,1/52 çıkmış düşün yani benim ki 1/349 ihitmal iken o yaptırmış amniosenez ,veeeeee çok şükür bir şey yok tabi ki.
bu demek ki 52 kadındna birinde tehlike var.
yani sağlıklı olma şansı 51 düşün yani hep öndeyiz.
hem rabbim öyle büyük ki ,onun vereceğine karşı koyamayız. değil mi?
diğer arkdaşıma da bşr hormonu yüsek çıkmış senin gibi ,hemen telaşa düşmüşler ,amniosentez yaptırmışlar, sonucunu 2 olmuş alalaı çok şükür hiç bir şey yok dedi.
sen dede bir şey çıkmayacak.

canım teyzesi yer onu yer.demek kıpır kıpır,aynen onun içinde tur attığını bilirken birileri sana kötü haber vermeye çalışınca inanmak mümkün değil.
çok iyi bebeğin şekerim .üzme yiğenimizi.hadi 4d ultrasonda ne güzel zaten her özellğini göreceksi n,yüzü gözü her şeyi .neyei benziyor kime benziyor diuye,allahım yar ve yarıdmcın olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bıraksalar da ,şu mutlu günlerimizn tadını çıarsak değil mi ama.
nehirim haklısın, canım bu testleri hiç yaptırmasak keşke diyorum,çünkü ben dün bir ara huzurusuz oldum ,eşime dedim ,bu bebek 5 aylık olacak testi hemen yaptırsam ,çare var mı yok, ben bebeğimi allaha emanet ettim, boşvereceğim dedim ama ağladım da:)))))))))))))
ne yapayım işte analık hissi herhalde. bu testleri yaptırsan vay yaptıramsan vay.
boşver nehirim biz tadını çıakrmayı bileceğiz değil mi...
neymişşşşşşşş ,mutlu olacakmışızzzzzzzz
hadeeeeee:teytey: :teytey: :teytey:

günaydın canlarım...swet bacım nasılsın...yarın yolculukmu var memleketine.seni çok özlicem canım.görüşemezsek iyi yolculuklar sana.bol bol eglen canım.
alhanım hiç kafana takma gülüm.bu testleri yapanı bi bulsam dövecem he.ne bu ya hep sınırda.....ama hersey yolundadır bebegin saglıklıdır...ama sen yinede 4 boyutlu ultrasona gir bacım.

inşallah denefim hayırlsı ile gidergelirm.
hasret var içimde e kadar gitsem de , memketimi anası babası özlenme zolur mu.offfffff gurbet........gurbet yaman gurbet.
ama gitmek güel gidebilmek güzel.
mevlam tüm şerlerden korusun hepimizi.
canummmmmmm özleyin tabi.beni aaaa
yoksa küserim..

doya doya sarıl annene babana.gurbet nedir bilmem ama.kardeşlerim uzakta onlara hasretim bende.senede ya 1 kere yada 2 kere görebiliyom....
özleciz tabi bacım.sabah ilk günaydını senden görmek çok güzel oluyo.yolun açık olsun canım.bebegin ve sen ALLAHA emanet ol...Şeniz

hheeeyyy günaydın
bütün arkadaşlarımı çok seviyorum
bizim topipe mutluluk ve umut yakışıyo.kötü şeyler hiiç yakışmıyo.mutlu olun bakıyım mutlu olun :))))
ha bi de bebişler çok yakışıyo bizim topiğe :)
pinkim hani bi video göndermiştin.hatırlıyomusun.^^^^mutlu olun bu bir emirdir ^^^^diye.hwp onu hatırlıyorum böyle deyince :)
swetim hayırlısıyla git gel inşallah.topikte senle denefin yokluğu hissedilmeyecek gibi değil valla.bizimde yokluğumuz hissediliyordur elbet de sizinki gibi derinden yaralamıyo topiği bizim yokluğumuz bence :)
çoğu kişiyi online görüyorum ama pek kimse yazmamış.
ya boşverin şu testleri yaaa..deli saçması bunlar.kafa karıştırmaktan başka bişey değil.bune yaa herkesinki de sınırda çıkmaz ki.sapasağlam bebişlerimiz gelince hepsi mosmor olacaklar bunların
herkes nerdeeeeeee

denefim iyiyim canım benim çok şükür
iyi hissediyorum kendimi çok şükür.benimki ğek uzun sürmez bi aksilik ıkar gerçi ama hiç bişeyi kafama takmak istemiyorum artık yaa.yaşım küçük sayılır ama kendimi çok yorgun hissediyorum.o yüzden hayat standartlarımı yükseltmeye karar verdim.manevi ve psikolojik olarak yani.
gurbette değil ailemden kimse çok şükür ama ben küçükken çok kaldım ailemden uzakta.çok zor gerçekten.hele aileye çok bağlı olanlar için.ve de özellikle anneden uzak olmak çok zor cidden.allah yardımcınız olsun.ama sağlıklı olduklarını bilmekte insana bir tesellidir.değil mi.insanlar sağlıklı olunca vakit bulunca gidilirde gelinir de
allah sağlıktan ağız tadından mahrum bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…