- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.781
slm kızlar nasılsınız canlarım?benım moralım bozuk bıraz sızlere içimi dökmek ıstedım.3 lü testımın bır degerı sınırda cıkmıs dr bursaya gönderecem sızı demış.afp degerı maxsimum sevıyedeymış.((((( 4 lü ultrasona gönderecekmış 22. haftamda.ay kuzumda bugun nasıl hereket edıyodu sankı ben ıyıyım der gıbı. senağlama senağlama .ınsallah herkesın evladı saglıklı olur bızde dua istıyoruz canlarım.yarın görüşürüz hepınızı çok öpüyorum kızlar (((( senağlama senağlama
slm kızlar nasılsınız canlarım?benım moralım bozuk bıraz sızlere içimi dökmek ıstedım.3 lü testımın bır degerı sınırda cıkmıs dr bursaya gönderecem sızı demış.afp degerı maxsimum sevıyedeymış.((((( 4 lü ultrasona gönderecekmış 22. haftamda.ay kuzumda bugun nasıl hereket edıyodu sankı ben ıyıyım der gıbı. senağlama senağlama .ınsallah herkesın evladı saglıklı olur bızde dua istıyoruz canlarım.yarın görüşürüz hepınızı çok öpüyorum kızlar (((( senağlama senağlama
iyiyim canım çok şükür
artık ben yaprak dökümünü seyretmiyorum.yemekteyiz adlı gerizekalı yarışmasını seyrediyorum.seyrederken de zekamdan şüphe ediyorum :)))))))
artık acılı diziler felan izlemiycem.hep mutlu olmaya karar verdim bundan sonra.tabi reklam aralarında da merak edip bakıyom canıımm :)
papatyam diye bi dizi var.metin akpınar oynuyo.güzel bence.bi de melekler korusun var.onları izliyoruz.zaten eşim başından beri kızardı bana yaprak döküntüsünü seyrederken
ben tahmin etmiştim nehirin netinin olmadığını
çok selam söyle canım
pinkim ben iyiyim çok şükür.sen nasılsın.herzamanki gibi koşuşturuyosun.sen koştukça peşinden hayatta daha çok hızlı kaçıyo insanın önünden.hiçbi zaman yakalayamıyosun yani zamanı
selam canlarım.ay merak etmişiniz beni...ya ben sizden ayrı kaldıgım için aglamıştım...yazıları okuyup cevap verecek zamanım olmadıgı için...bide bu akşam anneme gittim.onun için okuyamadım yazdıklarınızı.of ya....bilmeden üzdüm sizleride.
nasılsınız kızlar.ben yeni geldim annemden...annemle dertleştik biraz...onunda gönlünü aldım geldim...
ya bu nehir bacım nerde acep.depresyondayı diyodu çıkamadımı hala şu depresyondan...
nehirim bacum nirelerdesin bakem...kaydirigubbakcemile
ayrıca lotusumuzla mesajlaşmıştık 4 gün önce selam sölemişti.inanın unuttum.şimdi aklıma geldi.üstümde kalmasın.lotusumuzun selamı var.herşey yolundaymış...sizleri öpüyo..
şimdi bana müsade ..yatmaya gidiyom...yarın görüşmek üzere..ALLAHA EMANET OLUN...ŞenizŞenizŞeniz
İyi geceler kızlarrr....ben yoğundum bugün yaa,annemle çarşıya gittik,kociş gececi ya,ışıkları kapatıyoz banada ağırlık basıyor,öyle mıyık mıyık duruyom:)))
Nehir burda yanımda,Radyolojim görmedim kız kusura bakma...Dükkanda internet kesik,faturayı yatırmamışlar daha,oyüzden gündüzleri giremiyo,akşamda eve geliyo güzellik uykusuna yatıyo sonrada buraya geliyo,bilgisayarıda ben alıorum genellikle,bu sebeplerden dolayı pek görünemiyo ortalarda.Depresyondan çıkıyo ara ara yine giriyo yine çıkıyo,böyle bi kısır döngü içinde.Geçecek ama zamana ihtiyacı var.Ne demişler:Zaman herşeyin ilacıdır,dimi?
Denefçim Allah kolaylık versin bacım,kazancınız bereketli olsun,her şeye heryere yetsin inşallah...
Sweim,seninde kaynanacığına geçmiş olsun,inşallah önemli bişeyi yoktur,Allah şifa versin...Acıların kadını haaa...Allah iyiliğini versin kız yine gülümsettin beni,sağolasın:)))
Nazım,Pinkim,Çileğim nasılsınız...
İlknuray hoşgeldin bacım,Rabbim gönlünden geçen tüm duaları hayırlısıyla kabul buyursun...
İyi geceler hepinize,görüşmek üzere..Benim birazdan dizilerim başlıcak,akşam seyredemedim şimdi tekrarlarını seyredeyim bariiiii.....
Muck muck muck muck muck muck.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?