Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ya ben şu evlilik çizelgemi kaldırayım bence
günler geçtikçe ben strese giriyorum.görmesem daha iyi olur benim için :)

Ay dennefm radyoloğum
teşekkür ederim.
Bir yerim olduğunu bilmek güzle.gerçekten de
çok teşekkür ederim canımsınız.
Ya dediğin gibi.biizm bebişlerimzi güzel evet, allahın izni ile sağlıklı ,nur topu gibi,her uzvu aklı fikri zekası yerinde olarka doğacak yavrularımız.
Ya zaten karnının içini göremetyince arada psikopotlığın tutuyor.birde böyle konuşunca miller deliriyorsun.:=)))))))))
bebeğime dedim annem bizi rahat bırkasınalr değil mi dedim.
O da sessizce onayladı beni.
Aaah radyoloğum inşllah sende bir an evvl bu test aşamaısna gelirsinde bende sna aman yaptırma be derim :)))))))
tabi tüm arkadaşalarıma da :)))))
sizi özleyeceim.
Gelince tüm geçmişi okuymazsam kısa bir özet geçersizni.
Inşallah döndüğümde burada hamiş müjdeleri olur bir sürü......
Zaten yarın akiama kadar burdayım canım merak etmeyim.:))))))))

hayırlı sabahlar arkadaşlarım Şeniz
maşaallah akşam baya sohbet etmişsiniz. akşamları giremiyorum ben :çok üzgünüm:

denefçin allah iyiliğini versin.. kaydirigubbakcemile3 boşuna hayıflanmışız yaww.. iyi olmana sevindim hihoyyyt

alhancım umarım hayırlısıyla atlatırsın bu stresli günleri de :CüvCüv:
nehir haklı galiba zamanı gelince biz yaptırmasak mı ne :sm_confused:

nevin ablacımm iyiyim sağolasın öpüyorum seni de nehiri dee Şeniz Şeniz

radyolojim iyi oolmana sevindim a.s
görüşemiyoruz senle bu aralar a.s.

selam kızlar hayırlı günler iyi günler olsun inşş..çilek radyolojim gördüm sizleri nasılsınız iyi sinizdir inşşş..
sweet hayırlısıyls git gel tatlım hasretle bekleriz seni canım..iyi yolculuklar..öpüyorum..
denefim senide hepinizi öpüyorum..

ben iyiyim pinkçim çalışıyorum a.s sen napıyosun bakayım :jeyyar:
ahh senin gibi evde keyif çatmak vardı şimdi

Teşekkürle çilekim.
Sağol pinikm.
Inşallah hayırla gelir gideriz
çilek , avatarında ki çeilk daha büük olsun. Lütfennnnnnnn
alışmışım kocman çilğe bu küçük geldi..
Pinikm bugün ne yapıyorusn.
Kurs var mı.bşr de merak ettim acaba evde resim yapıyor muusn yoks akursta kursa mı diye?

kızlar evde keyif çatmakmı..ahh ne mümkün ara da koşuşturma arada keyif çatma oluyo tabii..bi hayat karmaşası gidiyo işte zaman hızla akıyor..birazdan evden çıkıcam ve akşam gelicem anca kursa uğrayabilirmiyim bilmiyorumbir tek orda resim yapmak zevk veriyor çünkü evde olmuyor batıran bişi çünkü boyalar boyuyor elimizi yüzümüzü bide boya kokusu tiner kokusu evde zor oluyo yapamıyorum bir odayı boşaltıp yapabilirim ama her odayıda kullanıyorum..

bende evde olup keyif yapmak isteyenlerdenim ama 3 hafta evde oldum .hiç te keyif yapamadım doğrusu :)
çileğim hamdolsun iyiyim allah bugünümüzü aratmasın.ben gündüz giremiyorum sen akşam giremiyosun.ondan görüşemiyoruz canım.sen de iyisin anladığım kadarıyla değil mi.
bu arada naz.düğünde bitti hala yoksu ortalarda.ne iş anlamadım canım.ya bi de mumuyu çok merak ediyorum.hala pc si yapıllmadı mı ki.tedavi nası gidiyo acaba.denef sen bilirsin belki canım ya.

hemen değiştiriyorum swetçim avatarııı kaydirigubbakcemile3

pinkçim ne bilim ya özeniyorum iştee :çok üzgünüm:
ben ev kuşuyum evde olmaya bayılıyorum temizlik yemek bile olsa evde olim yeter
bu kadar dışarlarda olmayı sevmiyorum işte :1no2:

iyiyim iyiyim hamdolsun radyolokumm evet eskiden gündüzleri gelebiliyordun ama yoğunsun artık ondan görüşemiyoruz a.s
iyi olalım da yeter dimi a.s.

aynen ööle çilekcim.bu arada yeni çilek hakkaten çok güzel olmuş
ahan da alhanı sobelediiimmm :)
duyduk duymadık demeyiiiinnn.alhan çok tembeelll.daha yeni kaltı yataktaaaaaaaaann :))))))

tunaydın canım arkadaslarım.nasılsınız ?ben de cok olmadı kalkalı yatakta debelenırken coooook sevdığım bır arkadasım aradı.sagolsun büyük moral verdı bana.

swetım destegın için cok sagol canım gercekten içimi ferahlattın.önceden test mı varmıs beee bızler 3 lü test lemı dünyaya geldik sankı? bu arada benım sonuc 1/1400 cıktı ama dr hala konusuyo of ne bılem?ayrıca cok cabuk gıt cabuk gel emı canım?özlicez anacım senııı.

denefım nevınım sızlerede coook tesekkur ederım canlarım...

aynen ööle çilekcim.bu arada yeni çilek hakkaten çok güzel olmuş
ahan da alhanı sobelediiimmm :)
duyduk duymadık demeyiiiinnn.alhan çok tembeelll.daha yeni kaltı yataktaaaaaaaaann :))))))

delüüüü ne ispiyonluyosun kız benı?kıskandın deme? neyse senın yerınde uurum ben bende bu uykusuzluk varken ...

delüüüü ne ispiyonluyosun kız benı?kıskandın deme? neyse senın yerınde uurum ben bende bu uykusuzluk varken ...

ispiyonlarım tabi.canım sıkılıyo.hasta yok.uykum var.
hem sen bu günlerini var ya mumla arayacan mumla.senin kız biraz nazlı.anladık bunu şimdiye kadr.sana var ya bi çektirecek.görceksin sen.sen duurrr.
sabah kadar ıngaaa ıngaaaaa diye bağırsın bakalım o zaman görecem ben seni yataktan nasıl kalkılıyomuş :))))))))))):roflol::roflol::roflol:

teşekkürler arkadaşlarım beğenmenize sevindim hihoyyyt

siz bi alemsiniz yaa kaydirigubbakcemile3 alhancım radyolokum haklı galiba bu günlerin kıymetini iyi bil :roflol: :roflol:

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
alhanım canımmmm yeğenimiz çok iyi inşallah annesi bırak o doktor ne derse desinnnn
denefim şimdi daha iyisindir inşallahhhhh annende moral olmuştur sanaa ah annelerimizde olmazsa değil miiii benimkide dün geldi ev şenlendi resmennnnn:dance:
swetem hayırla git gel inşallah canımmmm:1hug:
nevinim nehirim radyolojim pinkim çilekim nasılsınızzzza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…