Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

vallahi çok sinirleiniyorum.ya.allahtan bebek istedik hayırlı ve sağlıklı diye dua ettik.
mevlam bize neyi layık gördü ise o olur.
yani ben bazen deliriyorum.
bana da ultrason felan dese tamam diyeceğim.
amniosentez diyorlar direk yaşımı görünce .aman dedimç aman bebeğime kıyamam ben .
o halde neymiş
çok düşünmeyceğiz, tevekkül etmek için ,
sağlık kontorollerini yaparak elimizden gelene uğraşır
elimziden gelemeyene
allahım sen hayırlara vesile et deriz olur biter değil mi kızlar.
aman hkkımızda hayırlısı.
allahımdan , dileğim bütün bebeklerin sağlklı bir şekilde hayırla dünyaya gelmeleri.
içinde bizimkilerin de tabi.
hiç üzme canını bebekin seni anlıyor artık.

alooooooo denefiniz geldiiii...kaydirigubbakcemile3
bensizde iyi kaynatmışınız bacular.radyolojim benim tel bozuldu.tamire verecegim.ışık mışık yok....ben kimseyi arayamıyom bu aralar....ekran kaymış vaziyette...kaydirigubbakcemile3
mumumlada lotusumlada görüşemedim ya...senağlama
bizdede bugün hasta yok.biraz dinlenelim ya..
çilekim.alhanım.pinkim, myhopem sizler nasılsınız bakem....

myhopeçum denefçim sağolun iyiyim çokk şükür regl olmak üzereyim sanırımmm :bbo:

Selamlarrrr....

Tam dedimki bu saattlerde güzel kaynatıyor kızlar,bende katılayım dedim ama herkes çevrimdışı olmuş yaaa...Neyse ben bekliyim belki gelen olur(((

Swetim çok güzel şeyler düşünüyorsun hayatım,ne üzel maşallah sübhanallah,Rabbim bebişlerinizi her türlü kötülükten,nazardan muhafaza etsin.Hem herkesede moral veriyorsun bacım,sağolasın.Gülegüle git gülegüle gel canım,hayırlı yolcuklar inşallah.Doya doya sarıl anana babana kardeşine....Hiiiiççççç testi mestti düşünme sakın,ailenin keyfini çıkar emi?Kardeşine bi ömür mutluluklar,sağlıklar dilerim....

Hepinize selamlar,öpücükler,ben sayfayı kapatmıyorum ara ara yeniliyorum.Yani burdayım anlıcanız...Hedi sizde gelin bekletmeyin beni....

Aman aman iyi bacım,dinlen bugün biraz.Sandalyende dik oturmaya çalış,sırtın hem ağrımasın hem rahatlasın tamam mı canım....

Ben imdi kalkayım yağlaarımı süreyim biraz tepineyim:)))) Ama buralardayım yine:))))

günaydın şekerler.nasılsınız bakalaım.evet ya akşam tam interneti açacaktım misafirim geldi.sonra geldim kk ya ama topikte kimse yoktu bende yazmadan çıktım...kendimi yalnız ve terk edilmiş hissettim ya topikte...

merhaba denef ablacımm nasılsın bakalım :asigim:
swetçim bugün yolculuk var heycanlısındır :jeyyar:

günaydın swethome günaydın çilek.ben çok şükür iyiyim.swethome canım iyi yolculuklar.çilekim sen nasılsın..

bir günaydın da bendeen
evet gece kimsecikler yokmuş.e naapalım.bekçilerimiz yok.işçi mmi çıkardık yoksa bizde :))))))
ya biz ıkarmadık ama onlar kendileri kaçtılar.lotusumuz giremiyo o hamiş.alhan da gece giremiyo artık o da hamiş.maviş zaten iyice izini kaybettirdi.nevin gündüze transfer oldu.mumuya ulaşabilene ödül vericez zaten.bende giremedim akşam.denefin de işi varmış ve de buralar sahipsiz ıssız kalmış böylelikle.
bugün yine bizim hasta yok.ama pazartesi acısı çıkar.o yüzden hiç merak etmiyorum.sizler nasılsınız bakalım canım arkadaşlarım

ha bu arada 1 hafta boyunca gece girebileceğimi zannetmiyorum.okullar tatil oldu ya.kaynım bizde kalcak 1 hafta.o da eğitimci çünkü.aslında eşim de öğretmen de ona tatil yok müd yard olduğu için.yani akşamları onlardan bana pek sıra gelmez.aslında kaynım gel işin varsa diyo ama onların yanında yazamam size galiba.neyse olsun ben gündüzleri burdayım.
swetim kaçta uçuyosun canım

Kızlar bugün çalışıyorum.
Yarın sabah 6 da uçuyorum inşallah.
Kargalar ..... Yemeden derler ya
gece 4 de ayakta olmalıyım.
5 de havalaını tabi tam da o gün uykum gelir emeinim:==))))
neyse kavuşmak güzel duygu elbette,
ancak ben gelirken ağlaycak yine annem ,babam gözüme bakmmay çalışacak,evlenen bacım da zaten hüngür hüngür ağlar ben onu bilirim, bana güle güle bile diyemez.ablam da yüüznde ağlamayacğaım diyen bir ifade ile bana acıklı acıklı bakar,kız yiğenim var bıcırık bende gideceğim diye ağalr.sorna yazın gelmeye kara verir.
Hele de bu defa hamileolunca tembihler ,öğütler ah burda olsaydın da biz sana bakardık demerl.
Ama inşallah doğumuma gelecekelr.allahım hayırlı ve güzel günler nasip etisn hepimize.

amin swetçim aminn
ne güzel anlatmışsın öyle hikaye gibi okudum kaydirigubbakcemile3 :1rolleyes:

iyiyim denefim sağolasın regl oldum bende akşam iştee :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…