Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar geldim ben kimseyi göremedim..denefim çileğim radyolojim alhanım swetim nevinim nehirim hepinizi öpüyorum..mumuyu bende çok merak ediyorum tedavisi ne oldu acaba hamiştir inşşş hayırlısıyla...
sweeet yolculuk günü gelmiş çatmış hayırlısıyla git hayırlısıyla dön tatlımm..hasretini gider sarmaş dolaş ol ailenle bitanem seni çok özliycez eksikliğini çok hissedicez.ama çok uzun değil bu ayrılık seni hasretle bekliycez tatlım..kendine ve bebişe çok iyi bak olurmu bitanem seni çok seviyoruz...öpüyorum hepinizi ..

Aaa inşallah döneceğim kızlar.
Böyle demeyin
ama beni şımartıyorsunuz:))))))
valla hoşuma gitti ,
hepiniz allah a emanet olunuz

canım swetim azıcık şımarabilirsin izin veriyorum..şimdi kursuma gidiyorum canlarım kendinize çok iyi bakın olurmu..swetim tekrar iyi yolculuklar canım haftaya ptesimi burdasın ALLAHIN izniyle inşş...öpüyorumm..

MERHABAAAA CANLARIMMMM,nasılsınızzzzz?denefcim saol bitanem merak etmişsinn..bayağıı uzun süredir izmirdeydim...2009 modellerri,katalog çekimi derkenn bide 1 haftadır internette sorun var sanıyorum meğer modem ayarları sıfırlanmış ee sizler neler yapıyosunuz?

selam kızlarrr yeni geldim yazıp kaçacam malum eşim evde neyse yeğeniniz çok iyi teyzeleriii ve swetem gibi benim de oğluşum olacakmış eğer doktor amcası yanılmıyorsaaaaa hepinizi öpüyoruzzz iyi akşamlarrrra.s.

ooy oyy yerım ben onu bır paşa daha gelıyor heee?ee kızım yanlız kaldı amaaa! masallah canım dılerım herzaman böyle saglıklı olur bebısın.darısı cadı kızıma ınsallah teyzesiii

alhancım nasılsın...sobeledin ama geçmişi okumaktan ben sana yetişemedim galiba,görünmüyorsun...iki günden beri topiği ziyaret edemedim,geçmişi biraz okuyayım dedim...ben gelince de kimseler olmuyor ya...çok şükür herkesler iyi galiba...alhancım kızımız nasıl...öpüyorum onu...

switcim hayırlı yolculuklar canım...kk seni özleyecek...

myhope canım senin de oğluşun olacak hımmm...çok güzel...şimdi topiğimizde 2 erkek bir kızmı olacak hayırlısıyla...hadi bakalım sıra lotusumda...cinsiyetini merakla bekliyoruz...

kızlar iyi akşamlar..ben yine bu akşam giremedim nete..şimdi açıldı ama gezmeye gidiyoruz..kalamıycam öpüldünüzz

İyi geceler harkese ve iyi uykular tabikimirmirmirmir

Biraz geç mi kaldım ne:roflol::roflol:

Ayyy bugün yoğun bir gündü yaa...Annemle dişçiye gittik,dolgu yaptırdı baya uzun sürdü.

Bende diş röntgeni çektirdim.Dolgu yaptırdığım yer sıcak içince çok acıyooooo ama röntgende de hiç bişey çıkmadı,tertemiz..Anlamadım gitti yaaa:uhm:
Bide gece dişlerimi çok sıkıyormuşum,yanaklarım ve dilim harita gibi olmuş öle dedi doktor,stresten sıkılır dişler dedi,ne stresin var dedi.Dedim beybi yok,olmuyo ondan olsa gerek:çok üzgünüm:

Yaa işte böyle,stres yapmıyo gibi görünsemde içten içten yapıyormuşum demekki...

Sonrada kocişle uyuduk biraz,gece çok az uyumuştum baş ağrısından çatlıcaktım yine.Uyumak iyi geldi,geçiverdi başım:sm_cool:

swetim hayırlı yolculuklar bacım,Bidahaki pazartesi görüşmek üzere Allahın izniyle...

Yarın gelirim kızlar inşallah,ani bir şey çıkmazsa...hepinizi çoooook öpüyorum...Bayyyy bayyyyy...Şeniz

günaydın kızlar günün ilk günaydını benden nasılsınız bakalım
2 gündür yokdum sizlerden ayrıydım çok özledim hepinizi
myhopem oğluşun hayırlı olsun canım
radyolojim akşamlarıda gelsen razıyım ben yeterki özletme kendini.
denefim sendemi kaçakdın benim gibi bacım
hepinizi öpüyorum bugün evdeyim görüşmek üzere..

hayırlı sabahlar arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5

swet gitti.. sessizlik başladı.. ama o çok mutludur şimdi.. a.s

myhopeçum evladınız hayırlı olur inş.. a.s.

nevinciimmm geçmiş olsun.. röntgende bişey çıkmayabilir.. ya hava alıyordur ya da dişlerinde dönem dönem herkeste sık yaşanan hassasiyet başlamıştır.. CADIARZU eğer 2. seçenekse sensodyne-f diş macunu kullan çok iyi benim bişeyim kalmadıı Allah ıma şükürler olsun :Saruboceq:

sana da günaydım nazcım iyiyim hamdolsun :asigim:

vee hepinizi öpüyorum Şeniz

günaydın canlarımmmmm...nasılsınız..
çilekim sanada günaydın.evet ya swethome ne kadar mutludur şimdi...:teytey:

myhope canım.hayırlı olsun .desene topikte 2 erkek bi kız yegenimiz var..lotusumuzda o günlere bi gelsin bakalım.dualarımız sizinle .saglıklı evlatlar kucagınıza almanız dilegimle ..
nevinim geçmiş olsun bacım.ay o diş sıkmasını eşimde yapar...kaç sefer öle dişini kırdı.sonra koşa koşa dişciye...stres yapmayalım desekte demekki o kadar bilinç altımıza yerleşmişki.vücudumuz bi yerden sinyal çakıyo...
nehirim hadi gel bacım yeter bu kadar mola...
zühalim sen nerdesin bacım...kayboldunya.özledik ya...
nazım evet ya ben bu ara gelemedim pek kk ya.geldigimdede kimsecikleri bulamadım.sen nasılsın gülüm.dügün yorgunlugunu atabildinmi üstünden..
radyolojim akşamları bekliyok yazılarını...gaynına söle 10 dakika iste pcyi..işim var de...arkadaşlarım özler de....
beyazım hoş geldin bacım....nasılsın...
alhanım canım benim mide bulantıların falan geçtimi.nasılsın şimdi.gezinebiliyonmu...
pinkim valla bravo sana..hem gezmeye yetişiyon.hem hastalıga.hem kursa hemde temizlige.inan özeniyom sana.ne kadar hayatın dolu dolu...
gülyüzüm canım sen nasılsın..lotusumuzu görürsen selam söle.artık dönsün ya....senağlama
gelin bi öpem sizi ya...ŞenizŞenizŞeniz

ay allahım yeni oturdum popomun üstüne saat 7 den beri ayaktayım
dün akşam misafirim vardı kalabalık kahve yapacakdım bir cezve kahveyi döktüm
aygazın üstüne tabiki taşdı kenarlardan bılaşıkmakinsenin arkasına bu sabah çektim
mahvolmuş heryeri şimdi oturdum anlıcanız.
çilekcim iyi olmana sevindim canım allah daha iyi etsin inş
denefcimmmm düğün yorgunluğu gitti çok şükür dün bendeydi yeni evliler yemeğe
lotuscuma slm söle konuşunca öpüyorum onu çok senide öpüyorum bitanem kocaman.
evdeyim ben arada yaz fırsat buldukça görüşürüz.

kızlar günaydın nasılsınız..swetimiz gitti çok eğlenir inşş mutlu olur ailesiyle özlem giderir ve moralidüzelmiş olarak gelir hayırlısıyla.
nazım canım işin zormuş ama temizlemişsin tatlım şimdi dinlenirsin bazen öyle sakarlıklar bende yaparım seni çok iyi anlaıyorum.
denefim nasılsın canım evet herşeye yetişmek zorundayız işte tüm kadınlar öyle değilmi canım hepimiz fedakarlık yapmadan olmuyor..bende seni çok öpüyorum tatlımm..

evet pincim temizledim bitti şimdide pasta için pandispanya yapdım
hazır kek almayayım dedim inş güzel olur ilk kez deniyorum.
bugün evde yatıp yuvarlanıcam allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…