Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ah nazım geçmiş olsun bacum.ya halıya dökseydin.abowww halıyı yıkamak zorunda kalırdın bu havada....benim yerimede keyif yap .öle yatıp yuvarlanmaya hasretimki...ama hiç iş yapmadan...tembele tembel oturmak istiyom ya...
pinkrosem evet haklısın bacım .ama biz çalışanların illa bi tarafı eksik kalıyo..ya gitmem gereken yere geç gidiyom.yada temizligi bazen es geçiyom....:bbo:

günayyyyyyyyydınnnnn...Yine geç kaldımmmmm....:)))))

Çilekçim Denefim sağolun canlarım....Evet alcam o diş macunundan zaten diş etlerimde hassas,iyi gelir belki...

Nazcım,geçmiş olsun bacım..Ayyyy ne sinir olmuşsundur dimi...Ben halıya dökmüştüm hemde bu kırpık krpık halılar var ya ona,ayyy sil sil geçmiyo,telvesi işlemişti içine...Zor yani...Neyseki beyaz eşyadan çabuk çıkar.İyi eline üstüne falan gelmemiş canım...

Myhope çum selam canım....Nasılsın?

Aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler gelmemiş ayolllll............

Nerdesiniz hatunlar,geziyonuzmu yoksam?

bu ne yaaa
topiğimizi zor zor buldum en altlardan
valla melelk kız çocuğu annelerine helal olsun.gece gündüz tüm grup burdalar :)))))))))
ne kadar güzel bir hava vardı istanbulda bugün.yazdan kalma mübarek.biraz daha devam etse keşke.ısınmak zor oluyo çünkü bu pahalılıkta :)
ay nazım geçmiş olsun canım.ne kadar sinir bişey kahve ve çay döküntüsünü temizlemek.neyse yanmamışsın ya çok şükür.dökülen temizlenir.
ben de yoğun bi gün geçirdim.cumartesi işimiz çok oluyo.akşam da yemeğe gittik bi yere daha yeni geldik.bi bakam dedim.beyler diğer odada maç izliyolar.
denefim temizlik deme yaa.ne zamandır evimi temizleyemiyorum.her hafta bişey çıkıyo.yarın da bi yere gitmemiz gerekiyo.yine kalıcak.naapıcam ben yaa offf
nevinim sana da çok geçmiş olsun canım.diş ağrısı kötü.ben neler çektim geçen yıl o yüzden.yeni bitti tedavim şükür.şimdi iyiyim.seninki de geçer inş.
swetim çok mutludur evet.ama bi de dönmeler bu kadar zor olmasa.sayılı gün çabuk geçiyo.gözünü kapatıp açıyosun.bi bakıyosun ki tatil bitmiiişş.neyse mutlulukla gelsin inş.
diğer bütün arkadaşlarım sizlere de selamlar.herkese bol bol öpücükler gönderiyorum.

demekki ben 10 dakkadır yazı yazıyorum.ben yazmaya başlamadan önce kimsecikler yoktu. klavyem de hızlıdır ama :))))
nevincim ne güzel hep senle karşılaşıyoruz
nasılsın canım.ağrıyo mu hala dişin

herkese iyi pazarlar...

radyolojim haklısın bacım...topikte kimsecikler yok...hele de ben geldiğimde kimsecikler olmuyo...bu da bir şans işte ne yaparsın...pazar günü herkesin kocası yanında tabi geç yatılıp geç kalkılıyor...kahvaltı keyfi saatleri alıyor...bugünün keyfi başka güzel oluyor tabii kocası yanında olanlara...benim kocişte işte...ben de geçmişim netin başına zaman geçiriyorum...hadi gelsenize sohbet edelim...neyse akşamada bebek hayırlamaya gideceğiz...allahım inşallah bizlerinde bebeği olurda bizlere de bebek görmeye gelirler...

denefcim ben iyiyim canım...bu ayın bitmesini bekliyorum...dr.görüşmeye gideceğim...bu ara da da memorille bahçeci kliniğini araştırıyorum...ama çok güzel hastneler ama fiyatları dehşet...lotusum iyi hamdolsun...selamlarını iletirim...

tüm arkadaşlar hepinizi öpüyorum:1hug:

slm kızlarrrrr nasılsınız bakem kımsecıkler yoook teknıkerım yazmıs kurtarmıs bızı.
bende aylar sonra ılk kez yürüme dısarı cıktım bugün :) hava güzeldi ve kuaföre gittim saclarımı kestırdım .ay kafam rahatladı sac dökülmesı artmıstı zaten iyi gelir insallah.vvalla cok begendım rihanna modelı kestırdım ılk kez.

sızlerde ne var ne yok bakemmm?

selam arkadaşlarımm..nasılsınız.ben şimdi gelebildim.biraz temizlik yaptım sonrada güne gittim.gündende kayınvalidenin yanına ziyarete.ancak gelebildim.şimdi size bi bakayım dedim...evet ya nerde siniz bacılar.pazar gezmeleri ,pazar mahmurlugu galiba.olsun saglıklı olunda.önemli olan gönüller bir olsun..şimdi bana müsade...işlerimi halledeyim..kib canlar...

bende geldiiim
bizde gezmeye gittik akşam.gezme dediğim dışarı gezmesi değil yani.ev gezmesi.akşam yemeğine yani.şimdi geldim.hemen oturdum size bakmak için
denefim online gözüküyon canikom.öpüyorum
gülyüzüm amin canım. hakkında hayırlısı olsun .senin ve de hepimizin.gülyüzlü çocuklarımız olsun inş.
alhancım senin de bilmediğin yok yaw.rihanna da neymiş.hani şu önleri uzun arkaları kısa küt modeli mi.oysa eğer çok moda.yakışmıştır benim arkadaşıma :)

Son düzenleme:
ısrarla topiğimizi yalnız bırakmıycam işte
aşağılara düşürmiycem yukarda dursun diye paso yazıcam.taa ki siz gelene kadar :))))))
bugün bekçi bendim.ama şimdi nöbetimi iilk gelen kişiye devrediyorum.yarın iş var maalum
hepinizi çok seviyorum canım arkadaşlarım.öpüyorum.yeni gün yeni bebişlerin habercisi olur inş.yeni haftamız hayırlı gelsin.bebişlerimizi getirsin bize.bys

Radyolojim ben aldım nöbeti bacım,taşıdım yukarlara topiğimizi:))))Sen huzurla uyu canım benim.....

Alhancım güle güle kullan saçlarını baım,ohhh iyi yapmışın,kışın zaten daha zor oluyor uzun saç,kurutman lazım kurutmazsan baş ağrısı yapar soğukta dimi...Ben hiç kurutmam saçlarımı,kıvırcık olduğu için kurutunca bonus kafa oluyorum çünkü:))))

İyi geceler şekerler,öpüyorum hepinizi....

gunaydin kizlar...nevinimdende ben aldim sirayi.ah swethome olsaydi benden once yazmisti bile...gunaydin coktan demisti....artik bu aralar benle idare edin fistiklar...kaydirigubbakcemile3
radyolojim ben gormedim seni ya kusura bakma.kk acik.ben is yapiyodum heralde...
sonuna kadar ayakta tutacagiz topigimizi.:Saruboceq:

GÜNAYDIN KIZLAR... çok hastaydım yavaş yavaş kendime geliyorum hepinizi öpüyorum inşallah herkes iyidir

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor alhancım sewetcum bebebişler nasıl sizler nasılsınz beni soracak olursanız bend eiyim dersler den başimi kaldıramıyom şimdide tatil tadini çıakrıyom işte hepinizi öptumm a.s.a.s.a.s.

hayırlı sabahlar arkadaşlarım Şeniz
nöbet devr ede ede gitmiş haftasonu bakıyorum kaydirigubbakcemile5
aylardan sonra bu haftasonu evdeydik hihoyyyt
çok şükür çok güzeldi :asigim:
insan evini özlüyor yaa
bu hafta öyle bunalmışımki hiçbişey yapmayalım dedim eşime :dilcikar:
ne temizlik ne bişey yaptım :dilcikar:
cumartesi hava güzeldi 1 saat yürüyüş yaptık akşam annemlere geçtik muhabbet sohbet
pazar da biraz alışveriş yaptık o kadarr
film izledik, dinlendik
yuvarlandım durdum ya :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…