Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
bir cee yapıp kaçacam bugün biran nanemollayım dün ilk kez çarşı gezmesi yaptık eşimle-tabi benim zorumla-biraz çarptı galibaa neyse hepinizi öpüyoruz canlarım Allaha emanet olunnna.s.

anam aylardır yatıyorum dıye kadınlıktan cıkmıstım yaw azcık güzelleşelım dedım.evet canım o model kestırdım ınanın tavsıye ederım çoook şık duruyo tavsıye ederım...

selam...hamişerimiz nöbette galiba...
myhpo,alhancım online görünüyorsunuz ama başka yerlerde geziniyorsunuz hımmmmmmm
hamilerimiz gezmeye başladılar demek...kendinizi yormamak koşuluyla gezin tabi,sıkıldınız evde dura dura...yeğenlerimize de temiz hava aldırın ara sıra...alhnacım saç kesimin güzel olmuştur...keşke benim saçlarımda düz olsa da kısacık kestirebilsem...malum kıvırcık olunca uzatmak zorundayım,yoksa kabarıyor....herkesi öpüyorum

yıne kımsecıkler yok yaaaaa ! sopayı alacam elıme ama klava:

gülyüzüm sorma canım yaa 5. ayıma gırdım dr taksıyle gıdıp gelmek dısında ılk kez cıktım dısarı.hakettım dımı ama:)

alhancım güle güle kullan a.s
ben uzun saçı çok severim ama kışın kısa saç daha kullanışlı bende bi çılgınlık yapsam mı ne kaydirigubbakcemile2
özendim sana şimdi :1rolleyes:

gel anam gel valla o biçim rahatladım kanına gıreyım bıraz. benımde baya uzundu kısaya pek cesaret edemıyordum ama ıyıkı cesaret etmısım dıyorum şimdiii

hemen de sobelemişsin beni farkında değilim kaydirigubbakcemile3

öle mi diyorsun ya
ciddi ciddi bi düşüneyim şunu fisfisfis

pinkcim selam...nasılsın...seninle de karşılaşamıyorduk...nasıl gidiyor resim kursun...sen kendine ne güzel bir uğraş bulmuşsun...darısı bana

pişşşşşşşttt
kızlar ben geldim..
saçlar kestirmeler gezmeler oh iyi yapıyosunuz valla..alhanım güle güle kullan saçını canım yeni modeller her zaman güzel durur yakışmıştır hamişime..

hımmmm doğru ya tatilde herkes...resimde yeteneğim yoktur be bacım...ben de saz kursuna gitmek istiyorum...sazımı bir alabilsem başlayacağım da...

vallahi bu topik te tatile girmiş kimsecikler uğramaz olmuş...

denefim,nehirim,nevincim,radyoloğum...gelin kurtarın bu topiği

Kızlar iyi geceler...Hemen kaçıcam ben,kociş işten gelecek birazdan....Daha naz yapıcam,kapris yapıcam,kavga edicem...Oooooofff çok işim var yahuuuuu:))))

Bengi geçmiş olsun cicim....

Saç modeli cidden çok hoş Alhancım,güle güle kullan.Oooooff çok özeniyorum böle şekilli şekilli kesimlereyaaaa...Ama olsun ben saçlarımı çok seviyorum yaaa.....Bende bi ara kısaltıcam ama banyoda kollarım yoruluyo valla yıkarken:))))

İyi geceler kızlar....Radyolojim gelirsin sen birazdan....Öptüm canımmmm....

ahan da geldim
ama yorgunum yaa.annemlerdeydim yeni geldik.hemen yatağa atasım var kendimi.
bizim topiğe bişeycikler olmaz allahın izniyle.hep ayakta durur hiç yıkılmaz :)))
swetimize de mesaj gönderdim dün akşam ama cevap gelmedi.saat bayağı geçti gönderdiğimde.heralde almadı sabah cevap verir dedim ama bugünde gelmedi.haber alırsam iletirim sizelre.
ben yatıyorum cancağızlarım.kendine dikakt etsin herkes.allaha emanet olun.
bu arada nehirimle mumumu da çok özledim yaa.
bi de bebekecemi merak ediyorum.doğumu olmuşmudur acaba.
neyse

geldim geldim.bacular....günaydın canlarım.nasılsınız bakalım.topigi bu sabah ben kurtardım hehe...delikafadulden
alhanım güle güle kullan saçlarını..bende biliyonuz bi hırsla kısacık kestirdm saçlarımı.oh be rahat ettim...kızlar bana müsade...10 da hastam gelcek...akşam kesin gelirim topige...korkmayın topigi ayaga kaldırırız.Allaha emanet olun

günaydınnnnnnnnnnnn :) evet bu satte günaydın dıyorum çünkü nadır kalkarım bu saatte .hazır kalkmısken günaydın dıyeyım dedım kızlar.nasılsınız canlarım? ha aklıma gelmısken ben yarın dr gıdıyorum bursaya gıtmeye gerek kalmıcak sanırım 4 boyutlu ultrason varmıs özel hastanede ona bakacaz önce.ınsallah bısey cıkmaz.RABBİM sen koru melegimi...

hayırlı sabahlar alhancım ve tüm arkadaşlarım a.s.
evet o zaman olabilir benimki de toplanmalı çünkü yerimseniben
durup dururken aklıma ne soktun şimdi yahuu kaydirigubbakcemile3

inş. hayırlı haberlerle atlatırsın testleri a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…