Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nese günaydını kıl payı ile kurtardım
evi temizleyip topladım işlerim çok kızlar slm verip kaçacağım görüşürüz ,
gece gelmeye çalışırım öpüldünüz

selamlar canalrım.hemen slam verip kaçıcam bende hastam geldi çünkü
swetten haber var
herkese selam söyledi
ben gelirim yine

selamlar kızlar nasılsınız hayırlı günler olsun inşş öpüyorum hepinizi..alhanım girdinmi 4 boyutlu ultrasona hadi güzel haberler veririsin inşş..

selamlar kızlar nasılsınız hayırlı günler olsun inşş öpüyorum hepinizi..alhanım girdinmi 4 boyutlu ultrasona hadi güzel haberler veririsin inşş..

yok canım henüz girmedım.burda bır özel hastane var yarın 4 de randevumuz var. bakalım o ne dıyecek eger oda uygun görürse bursaya gıdecez.sen nasılsın canım?

selam kızlar tedavi vs pc bozuldu ve birçok zaman aşımı işte

beni merak eden tüm canım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

sanırım bu seferdew olmadı transferin 6. günün de lekelenmem oldu ve ilaçlarla durdurduk ama 6. hissime göre yine başaramadım ve olmadı sanırım

her zaman Rabbimden hayırlısını istedim ve demekki en hayırlısı budur bekleyip göreceğiz

ayrıca sürekli yattığım için bir süre daha ayrı kalacağım canlarım sizden test gününe kadar beni idare edin

sizleri çok seviyorum bana dua edin kızlar

selam arkadaşlarım...nasılsınız.ancak gelebildim.
alhanım canım herşey gönlünce olsun..
mumucugum hg din canım.insallah bu sefer tutmuştur bacım.dualarımız seninle.sen yat istirahat et.güzel haberlerini bekliyoruz canım...
nazım sende evdesin ama pek gelemiyon kk ya.nasılsın guzum.
radyolojim bende çok yogunum bu aralar...sgk yle anlaşma yaptık.onun için yogunlugumuz artı...sanada kolay gelsin..
pinkim sen nasılsın bacım...
çilekim bu sabah kavuşamadık birbirimize.ben den sonra sen gelmişin galiba....sen nasılsın canım...
diger kızlar artık topige gelin ya.unuttunuz bizleri ya....senağlama

kızlar iyi geceler bende çok iyiyim.mumu iyiki geldin canım çok merak emiştim seni..ALLAH yardımcın olsun hayırlısıyla hamiş haberlerini alalım canım inşş..denefim öpüyorum canım..

Herkese merhabalar beni tanıdınız mı
Hepinizi çoook özledim. Ama haberlerinizi alıyorum merak etmeyin.
Dükkanda net hala yok ve evdede kota dolmuş giremiyorum. Ablama geldim hemen mesaj yazayım dedim size.

Ve gelir gelmez mumudan haber aldım, çok sevindim.
Bence tuttu Allah'ın izniyle. 6. hissinede söyyle tuttu diye hissetsin lütfen mumucum. Bu iş his işi değil nede olsa Takdir-i İlahi
Sıkmamaya çalış canını inşallah. 6 gün sonra inşallah hayırlı sağlıklı hamiş haberini alırız inşallah...

Swette gitmiş. İyi yolculuklar diyemedim ama hoşgeldin derim inşallah.
Alhancım inşallah sonuçların temiz çıkar. Sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak. Bunların hepsi ihtimal .Allah ne derse o olur o kadar.

Denef ablam bak geldim geç oldu ama napim:çok üzgünüm: Kalıcı değilimde zaten bu aralar.
Bana gelince depresyon tam gaz devam. Netin olmamasıda isabet oldu zaten. Canım hiç birşey yapmak istemiyor çünkü.

Hepinizi çooook öpüyorum. Kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun. Görüşmek üzereee.
Hep aklımdasınız:1hug::1hug::1hug:

günaydın kızlar.yine ben geldim...
nehirim hoş geldin canım.valla özledik bacım ya.öle ce deyip kaçma.çık artık o depresyondan....burda görmek istiyoz seni...:1hug:
herkese kolay gelsin....görüşmek üzere kızlar.akşam burda olmayabilirim anama gidecegiim...kib kızlar...

hayırlı sabahlar geleceğin anne adaylarııı
sağolasın ben iyiyim çok şükür denef ablacımm a.s
sende kendini toplarladın inş. öle hissediyorum :1hug:

mumu kardeş allah hakkında ve hakımızdan en hayırlısını nasip etsin inş. :Saruboceq:

nehir mii :sm_confused:
o kim yahu ben çıkartamadım kızlar siz tanıdınız mıı :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
özledik seniii :mymeka: gel artıkın a.s.
en kısa zamanda düzene girsin inş. herşey :1rolleyes:

kızlar iyi günler ..nehir hoşgelmişsin canım canın sıkılmasın artık yeter gitsit geçsin bir an önce inşş..hep mutlu ol inşş...

canlarım merhaba
bende sizi çok özledim
dün akşam da giremedim yatılı misafirlerim vardı.
mumucum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.benim 6. hissime göre de oldu.nehir gibi bende olduğunu hissediyorum canım ve de ümit ediyorum.hakkında hayırlısı olsun inş.
alhanımı bi arıycam şimdi naaptı acaba canım.çok merak ediyorum.
denefcim bizim de sgkyla anlaşmamız var.zaten ondan çok yoğunuz bizde.
neyse şimdi kaçıyım.işlerim var.
nehir hakkaten unutturdun kendini yani.ama farkında olman da güzel.öpüyorum canım

ben tekrar geldiiim
alhanımızı aradım.bebişimiz çok iyi ve de sağlıklıymııııışşş.çok şükür.annesi de tabi bu haberle daha da iyi olmuş.gözümüz aydın.
mumucum şimdi bi iyi haber de senden bekliyoruz inş.
o yavrunun bu dünyada yiyecek ekmeği varsa hiçbişey engel olamaz.gelir dünyaya.alhanın yaşadığı sıkıntıları sende biliyorsun.ama bak şimdi güzel güzel haberler alıyoruz.inşallah seninki de sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir.
geçen çok güzel bi makale okudum.son parağraf şu cümleyle bitiyordu.çok hoşuma gitti.paylaşmak istedim
RABBİNE ^^^^^ÇOK BÜYÜK DERDİM VAR^^^^^^ DEME
DERDİNE ^^^^^SENDEN BÜYÜK RABBİM VAR^^^DE

Son düzenleme:
bu arada ben yukardaki yazımı şimdi yazdım.çünkü alhanın randevusu 4 teydi.düzeltme yapıp son yazdığım mesajımı sildiğim için saati erken gözüküyo :))

selam canlarım.anemden geldim hemen yanınıza koştum.
alhanıma çok sevindim.insallah herşey doguma kadar yolunda gider.
çilekim evet canım düzeldim...depresyondan çıktım ...radyolojim kolay gelsin canım.inan yorgunluktan ölüyom...
şimdi bana müsade kızlar biraz dinleneyim.yorgunum.ALLAHA EMANET OLUN..

hayırlı sabahlar kızçelerr Şeniz

denef abla iyi olmana çok sevindim.. a.s.
alhancım senin de gözün aydın.. :CüvCüv: hihoyyyt

selam kızlar nasılsınız..biz bugünden p tesiye kadar tatile girdik biyerlere gidebiliriz yani bi süre giremiyeceğim hepinizi çok özliycem kendinize çok iyi bakın canlarım görüşmek üzere hepinizi öpüyorum..:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…