Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

mumucum inşallah bu sefer olacak...gönlünü ferah tut...iyi haberlerini bekliyoruz canım...:Saruboceq:

selam kızlar bi ton şey yazmıştım ama çıkmadı yaaaa tekrar yazmayada üşendim :))))))))))
kimsecikler yok bugün neden acaba
ben burdayım hadi gelin yaaa

(
kimsecikler gelmedi bende gidiyom.yoruldum.yarın akşam ki yemeğimizi de yaptım.sıra uykuda.
kadın olmak ne zor yaaa
( geleceğin anne adayı olmak ta zor.oooffff off
sizleri öpüyor hayırlı geceler diliyorum canlarım.
herkes bu gece rüyasında gelecekteki bebişini görsün inş.
bysss

valla bende rüyamda hep bebeğim olduğunu görüyodum sonra ikizlerim olduğunu gördüm emzirdiğimide gördüm ama sonra öldüklerini gördüm rüyamda hüngür hüngür ağladım göz yaşlarıyla uyandım.rüyamda bile bu mutluluğu doya doya yaşayamadım ama inşallah yaşayacaz hepimiz tadını çıkara çıkara öpe koklaya sım sıkı sarılarak.inşallah o günlerde gelir.allah hepinizin dualarını kabul etsin kucaklarını melekle doldursun.

amiinn

hayırlı sabahlar şekerler a.s.
dün talihsiz bi gün geçirdim
ama bugüm iyiyim hamd olsun
ya sizler nasılsınız??

günaydın canlarım nasılsınız..
pinkrose iyi tatiller canım.
t3kcar3m hoş geldin canım topigimize..insalllah bir gün anne olmayı başarabiliriz...:Saruboceq:
radyolojim evet çok haklısın kadın olmak çok zor.helede benim koca gibi tembel adama denk geldiysennn......çorabını bile sölememle kirli sepetine atııyo beyfendi...:çok üzgünüm:
gülyüzüm canım benim nasılsın...
çilekim gördüm seniiii.günaydın canım...

günaydınlar günaydınlr
ya nazar değdi bizze yaaa çok üzgünümm.çok ıssız buralaar.
benim ki yarım ediyo allah razı olsun.kaynım bizde kalıyo ya.iki gündür akşam yemekelrini eşim yapıyodu.bugün de yapmasın diye akşamdan hazırlayım dedim.yani ne kadar çalışıyor olsam da bu konuda biraz tedirgin oluyorum.onun iyi niyetini de suistimal etmemek lazım değil mi.arasıra olabilir ama herzaman herzaman da ayıp olur.
yeni arkadaşımız hoşgeldin.ya ismin de çok zormuş :)
inşallah birgün bizlerde anne olacğız
bu arada ocakta bitti.vay bee.günler ne çabuk geçiyo yaa.ben yetişemiyorum valla.2009 a ne zaman girdikte ocak ayını bitirdik hiç anlamadım.

merhabalar canlarım öncelıkle hayırlı cumalar rabbım su mübarek günün hürmetıne evlerınızı bebışlerle doldursun inşallah.
ayy sonunda kavustum sıze.allah ım ayırmasın benı sizdeeeen.
net gıttı kac gundür giremedim yaaaa.

kızlar güzel dileklerınız için çok tesekkür ederım .dr gıttık o dr da degerlerınde sorun yokkı neden sana öyle demısler dedı.tedırgın olacak bısey de yok bana göre dedı.22. haftada 4 lüye gırecez ınsallahh.bebişimi gördüm teyzelerı 20 cm olmus kuzucuğum.240 gr mış.saglıklı dedı dr amcası.hersey allah tan ben ne olursa razıyım.okadar yasadıgım seylere karsı rabbim onu benden almadıysa o benım kaderım ne olursa olsun sonlandırmayı asla düşünmedım zaten....

mumucum senden haber almak güzeldi bence kötü düşünme teknıkerımın dedıgı gibi ben aylarca kanama gecırdım hep bir kaybetme korkusu yasadım.ama bak hersey yoluna gırıyor allah ım yüzüne gülsün insallah canım benım.bence güzel haberler alıcaz senden içime öyle doguyor....

denefım,pinkim,nehırım,cılekım veedeee takknıkerım sızlerı çook öpüyorum canlarım.

bu arada çilekim hayırdır ya ne oldu dün canım.
önemli bi problemmiydi

:çok üzgünüm:
hayır çok önemli değil ama bana baya sıkıntı çektirdi olanlar

normalde tartışan kavgacı bi tip değilimdir sakin bi yapım var
ama dün işyerinde biriyle tartıştım çok moralim bozuldu, alışık değilim ya pek benneyaptımki
sonra eşimi arıyım dedim hemen, rahatlamak için... saat 14 civarıydı
aradım aradımm ulaşamadım bi türlü :1shok:
işyerini aradım açmıyorlar
iş arkadaşlarının cepleri vardı aradım yok ulaşamadım :1no2:
sonra mecbur başka servisten bi erkek arkadaşının cebi de vardı onu arayıp sordum o da izinliymiş :bbo:
deliye döndüm bişey oldu kesin dedim benneyaptımki

sonra 10 dk içinde aradı ve telefonum sessizdeydi namazdaydım dedi
özür diledi
bende bazen sana ulaşamıyorum bu normal falan dedi
böyle ortalığı velveleye vermeye gerek yoktu dedi benneyaptımki

en çokta
zaten ona ulaşana kadar ne sıkıntılar çekmişim
ben o psikolojideyken bi de böle tepki vermesi
onun için endileşelenmemi anlayamaması içimi acıttı

Son düzenleme:

bende seni öpüyorum cnm Şeniz
gözün aydın

Selam kızlar...Bu aralar pek giremiyorum nete,hatta bilgisayarı bile açmıyorum doğru düzün...İdare edin beni biraz...Zaten pek soranda olmamış,yokluğum farkedilmemiş hiç(((Radyolojim gibi naz yapam azcık:)))))

Mumucum hayırlısı olsun canım.Onun kısmeti varsa,dünyaya geleceği yazılmışsa hiç bir şey engel olamaz canım.Sen içini ferah tut,başka şeyler düşünmeyeçalış,kitap oku mesela...Bu söylediklerim imkansıza yakın biliyorum ama imkansız değil en azından:))))Hakkında hayırlısı olsun..

Alhancım gözümüz aydın,hadi bakalım sıra 4lüde inşallah...Herbişeyini görcen bebişinin dimi?Ne güzel....

Radyolojim,Denefçim,Çilekçim,Myhopeçum,Pinkçim,Nazcım,Gülyüzlüm sizlerde selamlar,sevgiler,öpücükler....

Aklımdasınız kızlar...Bi ara gelirim ben yine inşallah...
Buarada Çilekçim,üzme böyle şeyler için kendini kuzum...Erkekler biraz geç anlar hatta anlamaları için sürekli dürtmen gerekir.Çooook iyi anlıyorum seni,bende yaşadım benzeri şeyleri ama boşver gitsin.Canını sıkmaya değme.Hayat küçük şeylere takılmak için çok kısa.Rabbim altından kalkamayacağımız sorunlar vermesin.Hiç kimseyi şeytana uydurmasın,içimizdeki Allah korkusunu daimi kılsın...Hee ama canım naz yapmak istiyo,nazlasın beni biraz diyosan o ayrı tabi bacım,sonuna kadar arkandayım,kim tutar seni:))))Öptüm canım..

Son düzenleme:

haklısın ablacım halloldu zaten çok şükür :asigim:
dediğin gibi Rabbim altından kalkamayacağımız sorunlar vermesin inş. :Saruboceq:
bizi doğru yoldan ayırmasınn a.s
hımm bu arada nazımı da yaptım zatii :dilcikar:
iyiki varsın (ız) Şeniz

İyi yapmışın Çileğim,naz yapmadan olmuyor yaaa,onun keyfi apayrı demi ama?

Denefçim ve Esracım gördüm siziiiiiiiii............Nassınız bakam?Nasıl gidiyor hayat?

İyi yapmışın Çileğim,naz yapmadan olmuyor yaaa,onun keyfi apayrı demi ama?

Denefçim ve Esracım gördüm siziiiiiiiii............Nassınız bakam?Nasıl gidiyor hayat?

geldim bacım .nasılsın nevinim.ya burayı açtım bulaşık yıkamaya kalktım...canım gelmeyenlerin hepsini özlüyoz hep aklımdasınız..bende bu aralar gelen giden yorgunluktan ölüyom...ev görmesine geliyorlar hala...iş yerindede yogunluk var.of of hayatım ne kadar yorucu yaw...nehirimiz nerde bacım.selam söle özledim ama..

Gelen giden sık sık oldumu insan yoruluyor cidden...Bende iyiyim işte nolsun yaaa...Bilinenin dışında bişey yok...Ca sıkıntısı,hergün aynı şeyler,düzensiz bi hayat falan filan...Nehir burda bende,uyuyor şuanda..Annemdeydim ben sonra Nehirle bana geldik,dizi seyretmey,annemlerde tv bozuktu,onun için bana geldik.Selamını iletirim canım sağolasın:)))

Başkada bişey yok Denefçim yaaa....Ooooff puuuuff geçiyo işte hayat....

Denefçim ben kaçıyom bacım,canım sıkılıyo oturamıyom oturduğum yerde ...kalkayım biraz dolanayım evde,patates haşlıyım,kociş aç gelir işten şimdi,tereyağıyla falan yer ohhh missss gibi...

İyi geceler canımmmm,öpüyorum güzel yanaklarından,görüşmek üzeree...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…