- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.921
selam kızlar tedavi vs pc bozuldu ve birçok zaman aşımı işte
beni merak eden tüm canım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
sanırım bu seferdew olmadı transferin 6. günün de lekelenmem oldu ve ilaçlarla durdurduk ama 6. hissime göre yine başaramadım ve olmadı sanırım
her zaman Rabbimden hayırlısını istedim ve demekki en hayırlısı budur bekleyip göreceğiz
ayrıca sürekli yattığım için bir süre daha ayrı kalacağım canlarım sizden test gününe kadar beni idare edin
sizleri çok seviyorum bana dua edin kızlar
bu arada çilekim hayırdır ya ne oldu dün canım.
önemli bi problemmiydi
merhabalar canlarım öncelıkle hayırlı cumalar rabbım su mübarek günün hürmetıne evlerınızı bebışlerle doldursun inşallah.
ayy sonunda kavustum sıze.allah ım ayırmasın benı sizdeeeen.
net gıttı kac gundür giremedim yaaaa.
kızlar güzel dileklerınız için çok tesekkür ederım .dr gıttık o dr da degerlerınde sorun yokkı neden sana öyle demısler dedı.tedırgın olacak bısey de yok bana göre dedı.22. haftada 4 lüye gırecez ınsallahh.bebişimi gördüm teyzelerı 20 cm olmus kuzucuğum.240 gr mış.saglıklı dedı dr amcası.hersey allah tan ben ne olursa razıyım.okadar yasadıgım seylere karsı rabbim onu benden almadıysa o benım kaderım ne olursa olsun sonlandırmayı asla düşünmedım zaten....
mumucum senden haber almak güzeldi bence kötü düşünme teknıkerımın dedıgı gibi ben aylarca kanama gecırdım hep bir kaybetme korkusu yasadım.ama bak hersey yoluna gırıyor allah ım yüzüne gülsün insallah canım benım.bence güzel haberler alıcaz senden içime öyle doguyor....
denefım,pinkim,nehırım,cılekım veedeee takknıkerım sızlerı çook öpüyorum canlarım.
...
Buarada Çilekçim,üzme böyle şeyler için kendini kuzum...Erkekler biraz geç anlar hatta anlamaları için sürekli dürtmen gerekir.Çooook iyi anlıyorum seni,bende yaşadım benzeri şeyleri ama boşver gitsin.Canını sıkmaya değme.Hayat küçük şeylere takılmak için çok kısa.Rabbim altından kalkamayacağımız sorunlar vermesin.Hiç kimseyi şeytana uydurmasın,içimizdeki Allah korkusunu daimi kılsın...Hee ama canım naz yapmak istiyo,nazlasın beni biraz diyosan o ayrı tabi bacım,sonuna kadar arkandayım,kim tutar seni:))))Öptüm canım..
İyi yapmışın Çileğim,naz yapmadan olmuyor yaaa,onun keyfi apayrı demi ama?
Denefçim ve Esracım gördüm siziiiiiiiii............Nassınız bakam?Nasıl gidiyor hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?