- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.941
aynen öle canım......öle böle hayat geçiyo...bende aynen öle sıkılıyom..hayat boş ya....anlamsız....
a.sa.sa.sa.sa.sa.s
Bencede aynen öle bacım....İyi geceler tekrar..Öpem seni kocamanŞenizŞeniz
oleyyyy lotusumuzda gelmıs :))))
sende zor gunler atlatmıssın cnım benım gıbı ınsallah bundan sonra tekrar aynı seylerı yasamayız.yatmanın ne zor oldugunu benım kadar kımse bılemez.düşünüyorumda 4 ay nasıl gecmıs.?
neyse atlattık sükür.bu arada swetın oglusu oluyo,benımde kızım olacak hayırlısıyla teyzesı.myhope unda oglu olacak yanılmıyorsam.saglıkla gelsınlerde önemlı degıl kız yada erkek.
hamıslerden haberler şimdilik bukadart canım.cok öpüyorum senııı tatlım....
canııımmmmm :))))))
hoşgeldin.ay ne kadar şaşırdım ve de sevindim seni görünce anlatamam
allah bebişlerini hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inş.
bizim topiğin kadınları acılara dayanıklı olduğundan heralde allahu teala da zor imtihanlardan geçiriyo bizleri.dağına göre kış derler ya.ama hamdolsun.şükürler olsun raabimize.bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günler yaklaştı maaşallah.darısı da bizlere.
evet sağolsun gülyüzlümle deneften alıyoduk haberlerini ama senin burda olman çok daha güzel canım
ben iyiyim değişiklik yok.çalışmaya devam işte.
gerçi daha erken ama aklınızdan geçen isimler var mı bebişleriniz için
evet inş. canım
ben de doktora gittim.çikolata kistim var diye biliyodum 4 cm.doktor yok dedi.nasıl kayboldu anlamadım.hala onun ttereddütünü yaşıyorum.acaba doktor görmedimi diye de endişeliyim.aşka bi doktora gitmeyi düşündüm ama henüz gitmedim
eğer gerçekten yoksa kistim,geriye sadece prolaktini düşürmek kalıyo.onun için de bugünlerde adetimi bekliyorum.ölçüp ilaca başlıycaz.
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
bugün bayram günü kızlar hadi gelinhihoyyythihoyyyt lotusumuz gelmiş...
güzel bacım hoşgeldin...topik seni bayağı özlemişti...şükür kavuşturana...Şeniz
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Heheeeyyyyyyyttttttt Lotusum gelmiş yaaaaaa...Canımmm hoşgeldin,sefa geldin...İyisin maşallah..Rabbim nazarlardan muhafaza etsin hepinizi...Öyle doktor yatış verdimi anneler bırakmaz kuzum.Ben transferden sonra yatarken annem her akşam kap kap yemek taşıyodu bana:))))
Ben kararsızım hala canım yaa...Hiç gözüm almıyo o zorlukları,çok korkuyorum.Hemen hergün birinin hamilelik haberini alıyorum.Hayırlısı olsun diyorum ama bi yandanda kahroluyorum.Herkesin hemen şıp diye oluyo, 5 senedir olmadı,olmıcak heralde diyorum...Fenayım yani anlıcan...Napıyo bu insanlarda hop diye hamile kalıyorlar anlayamıyorum,çözemiyorum....Ooooooffffff puuuufuffffffffff yaniiiii...Bakalım hayırlısı bikaç ay içinde başlıcaz mecbur tedaviye,yaş aldı başını gidiyo:))))
Bende böyleyim işte canım,seni gördüm çok mutlu oldum,iyi geldi bana,özlemişim seni...İyi olduğunuzu öğrendim,yeğenlerimizde iyiymiş şükür dahada mutlu oldum....
Şşşşşşşştttt hamişler,yokmu ultrason resimleriniz yaaa,koysananız şurayada mucizeye tanıklık etsek,burdan sevsek onları......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?