Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

denefcim koşuşturmaların bitmiyor galiba...allah güç kuvvet versin sana canım...kolay değil vallahi hem işten yorgun argın gel,hem de evde misafir ağırla...hemde annene kaynana koşuştur,kocayı saymıyom bile...zaten bir misafir geldimi ardı arkası kesilmez...üstüste gelir herşey...allah hayırlısını versin canım...

beni sormuşsun canım...ben iyiyim...senden geri kalmam ama bir tek çalışma hayatım yok...herkesin imdadına yetişirim,gezmeden geri kalmam,geleni de severim...çocuk olmayınca herkesin imdadına yetişiyoruz işte,,,allah sağlık versin hepsini severek yapıyorum...

alhancım nasılsın canım...bebişinin durumu çok iyi maşallah...sen içini herzaman ferah tut...herşey çok güzel olacak eminim

hayırlı sabahlar arkadaşlar
öpüyorum hepinizi Şeniz
bende şu işlerimi bi toparlayım
gelirim sonra inş. tabi birini bulursam konuşcak kaydirigubbakcemile

siz mışıl mışıl uyuyun ohhhh :mymeka:
bende çalışimmm benneyaptımki

tünaydın canım arkadaşlarım
ben de burdayım
anca fırsat bulabildim.
istanbulda hava buz gibi.ya da ben çok üşüyorum :)))
yarım saatim kaldı.bu haftayı ve hatta bu ayı da bitirdik.
hepinizi seviyorum

slmmmm canlarrrrrrrrrr:lepi:kaydirigubbakcemile5delikafadulden
uzuuuuuun ama gercekten uzun bır aradan sonra cok sukur bırlıkteyız.......kk ya en son 1 aralıkta gırebılmısım....o kadar cok sey oldukı bu surecte anlatacak coook sey var.....
o gunun gecesı kanamam basladı kızlar...sabahı zor ettık......gece dr la ırtıbattaydık hep......senağlama sabah hemen dr a gttık kesın olarak ev ıstırahatı verdıler ve proluton ıgne kullandım....o arada hamıslıgın üçüz oldugunu ama bunyemın buna musaıt olmadıgı kanamanın erken basladıgı ve dıger bebeklerın de rıskte oldugunu soyledı dr larım.......bu arada ben hem tup merkezıne hem de kendı sehrımdekı druma gdıyordum........ınanın bunları bıde kanamalıyken yasamak cok zor........:1no2:senağlama
o gun anneme gıttım.....ve ısrarla bugune kadar bırakmadılar.......ıkı ay neredeyse kıpırtısız yattım.bu arada bebıslerım multıfetal reduksıyon denen ıgnelı ışlemle sayıları ıkıye ındırıldı.....yatısa devam ettım.....senağlama.
2 gundur evdeyım kuzenım geldı benı evıme yerlestırıp gıttı.....bugun evde ılk gunum nerdeyse...artık yatmıyorum ama cok dıkkatlıyız....bugun dra gttım hamdolsun,sımdılık hersey yolunda ınsallah..:Saruboceq:.nasıpse ıkız beklıyorum teyzelerı:Saruboceq:
hepınızı ınanın cooooookk ozledım:1hug:sagolsunlar denefımden ve gulyuzumden haberlerınızı alıyordum sukur kavustuk......nevınım ve mumunun tedavıde olduklarını duydum mumu bugunlerde sonuc alacak hayırlısıyla ınsallah herkese duacıyım:Saruboceq:nevın sen erteledın mıydı kuzum????:uhm:
radyolojım,denefım,gulyuzum,pınkım,nehırım,esram,nazım,burcu,nbr ıyımısınız????gece kusu lotus dondu toplasın yamacımakaydirigubbakcemile5
myhopem,alhanım,svetım hamıslık nasıl gdyor sızden nbr?ben cok cektım RABBIM sızlerı ve hepımızı korusun.....
yenı gelen tum arkadaslarda hosgelmıslera.s.ısmını yazmayı unuttugum arkadaslar kusura bakmasınlar herkes kalbımdea.s.

radyolojımm gordum senı.kaydirigubbakcemile2nbr canım nasılsın??????????herkes nerde topıc pek ıssız kalmıs....bu arada tesekkur butonu da yok sanırım:uhm:

oleyyyy lotusumuzda gelmıs :))))

sende zor gunler atlatmıssın cnım benım gıbı ınsallah bundan sonra tekrar aynı seylerı yasamayız.yatmanın ne zor oldugunu benım kadar kımse bılemez.düşünüyorumda 4 ay nasıl gecmıs.?
neyse atlattık sükür.bu arada swetın oglusu oluyo,benımde kızım olacak hayırlısıyla teyzesı.myhope unda oglu olacak yanılmıyorsam.saglıkla gelsınlerde önemlı degıl kız yada erkek.
hamıslerden haberler şimdilik bukadart canım.cok öpüyorum senııı tatlım....

canım cok sevındım ıyı olmana hadı hayırlısıa.s.hepımız saglıklı olalımda cınsıyet onemlı degıl....benımde hep ıkı oglanmıs gıbı gelıyor bana ama........ zaten bugun dr um bırı kesın oglan dedı dıgerı belırsız ama oglan sankı dedi...kaydirigubbakcemile2..bende ılk gunden oyle hıssedıyorum....ALLAH hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın dıye dualar edıyorum hep....ozellıkle bız gak cılar olarak bu yolda cok ugrasıyoruz.ınsallah hepımız karsılıgını alacagız.:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2:1hug:

denefim,pınkım,radyolojı,gulyuzum,nevın,nehır ve herkes nerelerdesınız?????????:1shok::içelim:alhan da kactı sanırım......:çok üzgünüm:topıclerı gezıyorum sayfa acık buralardayım ben...............kaydirigubbakcemile5

canııımmmmm :))))))
hoşgeldin.ay ne kadar şaşırdım ve de sevindim seni görünce anlatamam
allah bebişlerini hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inş.
bizim topiğin kadınları acılara dayanıklı olduğundan heralde allahu teala da zor imtihanlardan geçiriyo bizleri.dağına göre kış derler ya.ama hamdolsun.şükürler olsun raabimize.bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günler yaklaştı maaşallah.darısı da bizlere.
evet sağolsun gülyüzlümle deneften alıyoduk haberlerini ama senin burda olman çok daha güzel canım
ben iyiyim değişiklik yok.çalışmaya devam işte.
gerçi daha erken ama aklınızdan geçen isimler var mı bebişleriniz için

canım benım hosbuldukkaydirigubbakcemile2a.s.ıyı olmana sevındım..cok mutluyum nıhayet kavustuk...gecmısı okuyordum canım gormedım msjı..arada da sayfayı alta ındırıyorum arada bakıyorum ama buralardayım yanı....
haklısın valla canım bızım topıcte herkesın ımtıhanı farklı,bı sekılde herkes aynı zorluklardan gecıyor.....ınsallah hepımızın muradı olacak ama..
yok be canım ben daha isim fılan dusunme asamasına gelemedım onca zorlukla ugrasmaktan...hamdolsun artık ıyıyım ınsallah......artık yavastan oturur hep beraber dusunuruz nasıpse......a.s.:1hug:

evet inş. canım
ben de doktora gittim.çikolata kistim var diye biliyodum 4 cm.doktor yok dedi.nasıl kayboldu anlamadım.hala onun ttereddütünü yaşıyorum.acaba doktor görmedimi diye de endişeliyim.aşka bi doktora gitmeyi düşündüm ama henüz gitmedim
eğer gerçekten yoksa kistim,geriye sadece prolaktini düşürmek kalıyo.onun için de bugünlerde adetimi bekliyorum.ölçüp ilaca başlıycaz.
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

canım nasıl olmus bu acaba ya?????ınsallah kaybolmustur gercı herkes ıcın tum engeller kalksın.........hem sevındım hem sasırdım......kaydirigubbakcemile2bı ılac fılan kullanmadın dımı?kaybolsunda nasıl gderse gtsın dımı ama???
nolur canım sen ve hepımız tedavılerı gecıktırmemelıyız..zaman hepımız ıcın ılerlıyor malesef....belkı de kucucuk bır sorundur yada psıkolojıktır...:Saruboceq:...bır an once gıt dra.....a.s.

bugün bayram günü kızlar hadi gelinhihoyyythihoyyyt lotusumuz gelmiş...
güzel bacım hoşgeldin...topik seni bayağı özlemişti...şükür kavuşturana...Şeniz

bugün bayram günü kızlar hadi gelinhihoyyythihoyyyt lotusumuz gelmiş...
güzel bacım hoşgeldin...topik seni bayağı özlemişti...şükür kavuşturana...Şeniz

canım bacım sende hoşgeldin:1hug:a.s.bende senı ve herkesı cook ozledım:içelim:gercekten sukur kavusturana çooooooookkkkkk optum senı.......Şeniz

Son düzenleme:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Heheeeyyyyyyyttttttt Lotusum gelmiş yaaaaaa...Canımmm hoşgeldin,sefa geldin...İyisin maşallah..Rabbim nazarlardan muhafaza etsin hepinizi...Öyle doktor yatış verdimi anneler bırakmaz kuzum.Ben transferden sonra yatarken annem her akşam kap kap yemek taşıyodu bana:))))

Ben kararsızım hala canım yaa...Hiç gözüm almıyo o zorlukları,çok korkuyorum.Hemen hergün birinin hamilelik haberini alıyorum.Hayırlısı olsun diyorum ama bi yandanda kahroluyorum.Herkesin hemen şıp diye oluyo, 5 senedir olmadı,olmıcak heralde diyorum...Fenayım yani anlıcan...Napıyo bu insanlarda hop diye hamile kalıyorlar anlayamıyorum,çözemiyorum....Ooooooffffff puuuufuffffffffff yaniiiii...Bakalım hayırlısı bikaç ay içinde başlıcaz mecbur tedaviye,yaş aldı başını gidiyo:))))

Bende böyleyim işte canım,seni gördüm çok mutlu oldum,iyi geldi bana,özlemişim seni...İyi olduğunuzu öğrendim,yeğenlerimizde iyiymiş şükür dahada mutlu oldum....

Şşşşşşşştttt hamişler,yokmu ultrason resimleriniz yaaa,koysananız şurayada mucizeye tanıklık etsek,burdan sevsek onları......

hosbulduk canım nbr??ıyımısın???bı sevındım kı sende baslıyosun dıye......guzelım herseyın bası tabıkı kısmet,hakkımızda hayırlısı olsun ama canım baktın evde olmuyo hoooooop dr a kosucan kı kısmet gelıp senı bulsun....bende ılk bıkac yıl dogru durust dra bıle gtmedım.ödum patlıyodu...ama napım baktım sonu yok gecen nısanda bı ası yaptırdım arada rahım fılmı,hazıranda ıkıncı asılama derken nasıp olmadı ıste...bı cesaret eylul de basladım tupe...canım valla bırbırımızı cesaretlendıp destek olalım baskaları anlamaz bızı dımı?sıkıntılarımızı bı tek bız bılırız.o yuzden ha gayret canım ya :1hug:çok optum nehırede cok slmŞeniz

aaaaaaaaaaaaa olmaz ama bu saat oldu bi ugrayan yok topıge.......:dilcikar::uhm:ben gttıkten sonra mı tenhalaştı buralar canlar???kaydirigubbakcemile3yarın bıraz ısım var bugunku gıbı nobet tutamam ama yoklama alıcam heeeeekaydirigubbakcemileherkese ıyı gecelermirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…