Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

İyi geceler lotusum...Biraz tenhayız son zamanlrda malesef...Herkes çok yoğun...Ama mutlaka hergün gelmeye çalışıyoruz,iyiyiz diyoruz...Toparlancaz inşallah bacım...

Katılıyorum tatlım haklısın...İnşallah bi cesaret başlıcam..Tüp bebek tedavisini zorluğunu biliyorum ya odan çok korkuyorum.Ya olmazsa,ya yine dış gebelik olursa falan filan işte...Hepsi bahane aslında ama kafayı toplayıp,gidicez inşallah....yattıysan eğer iyi geceler canım..sanada bebişlerinede....muck

bende geldim
kambersiz düğün olmaz hehehe
denefim nevinim nasısınız
lotus online gözüküyo ama gitti mi acaba.
denefcim nevinle arasıra karşılaşıyoz da senle hiç görüşemedik be canım
naapıyon iyi misin.
yine psikoptlardasın galiba.hayırıdr canım

İyi geceler Radyolojim,Denefim,Gülyüzlüm...Ben iyiyim işte nolsun,bildiğiniz gibi..Sizler nasılsınız bakam?

lotusum gülüm hoşgeldin canım..ay seni görünce çok mutlu oldum.şükür kavuşturana..gerçi gelmek istedigini biliyodum ama.yinede görünce çok esevindim.nasılsın canım.evet topigimiz baya ıssızlaştı.ama kopmadık birbirimizden hergün yazmaya çalışıyoz.zaten sen biliyon benim sıkıntılarımı...annem bendeydi.onu evine bıraktık.hemen atladım kk ya.ne iyi yapmışım ya.bugünlerde böle sevinmeye ihtiyacım vardı.
hadi kızlar tekrar topigimize sahip çıkalım.artık lotusumuzda bizle beraber...:dance:
nehirim canım benim nasılsın...
gülyüzüm evet canım çok yogunum.ama inan hep aklımdasınız...
radyolojim sende yogunsun bacım seni çok iyi anlıyorum.ALLAH kolaylık versin sanada bacım.
alhanım sen nasılsın canım.yegenimiz nasıl
swethome gülümde gelseydi artık memelketinden özledim ya.ama olsun ailesiyle birlikt ya ne kadar mutludur şimdi o.kalsın kalsın.ana baba hasreti çekmek daha da zor...
.
diger kızlar nerdesiniz bakayım.ama özlüyoruz hadi gelin artık.eskisi gibi kaynaşalım..

denefcim,nevincim gece kuşlarım nasılsınız...lotusumda yeşil ışığını yakmış ama mutfakatamıdır nedir...tıkınıyo belki de

tüh ya lotusumuzu kaçırdım.senağlama
nevinim radyolojm gülyüzüm nasılsınız canlarım.
radyolojim sorma gülüm benim telaşem hiç bitmiyo...gelen gidenim çok oluyo.hala ev görmesine geliyorlar..bide hastamız var biliyon.bi de iş yeride çok yogun.tırlatmaya az kaldı...kaydirigubbakcemile3

denefim,nevincim;bende iyi olmaya çalışıyorum işte,,,kociş işte bende netin başındayım... kadınlar kulübü... msn... çocuk istiyorum...facebook...gezinip duruyorum işte...aslında yorgunumda misafirim vardı akşam,onlar gitti,etrafı toparladım...oturdum başına işte...

iyi yapıyon gülüm.benimde koçiş horlama modunda .bende hemen geldim buraya...

denefcim valla sana biz nazar değdirdik galiba yaaa
denefimiz pozitif,denefimiz sabırlı,denefimiz topiğin en sadığı derken nazarımız değdi.gerçi hala öylesin de sıkıntılar rahat bırakmıyo son zamanlarda seni.
canım benim.bence de sabret güzel günler gelecek inşallah.allah kolaylıklar versin inş.
ama güzel düşünmek lazım.en azından kayınvalidenin evinde yaşadığın sorunlu günler geride kaldı .ne güzel kendi evindesin de ev görmeye gelen misafirlerini ağırlıyosun değil mi canım.
nevinim iyiyim hamdolsun.annemlerdeydik.çok olmadı geleli.gelirgelmez oturdum pc başına
sende ne var ne yok
gülyüzüm seni geceleri görmeye pek alışık değiliz.hayırdır uyku mu tutmadı :)))))

çaktırmıyom da benimki de sıkıntıdan oflayıp pufluyo ben pc basına oturdum ya :)))
şimdi de telini açtı oyun oynuyo :))))
hiçte sevmez tel de oyun oynamayı

yok gülüm ben gelen gidenden şikayet etmiyom.seviyorlar beni sagolsunlar...hepsi üst üste geldi anlamında diyom...kayınvalidemin evindeyken hiç mutlu degildim..ama burası benim evim .istedigim vakitte yatıyom.istedigim zaman kalkıyom.çok şükür ALLAHIMA.BU GÜNLERİME ÇOK ŞÜKÜR....BİDE BEBEŞİM OLUVESEYDİ..o beni etkiliyo.bide guzum yaşımda geçiyo..hala güçlüyüm ama arada zayıflıgımıda fark ediyom..güçlü olmaya çalışıyom.bişey oluyo yıkılıyom....yıkıyorlar be bacım....

radyolojim...benim kociş 3 vardiye çalışıyor...bu hafta gece vardiyesinde...o yok diye uykum da gelmiyor...bir de şuan belçikada oturan bir arkadaşım var...onu da bu topiğe getirmeye çalışıyorum...onunla uğraşıyoruz şu an...daha önce girmiş kk ya ama eskisiyle çok farklılıklar olmuş diyor...

bende geldim artik
buradayim yeniden
biliyorum cok uzun zaman oldu ama beni taniyanlar bilir neden bu kadar uzun suredir yazamadigimi,gorusmek uzere....

doğru canım ben seni çok iyi anlıyorum.bebişin de oluverecek inş.
ya şu anda çok moralim bozuldu.facebookta gezerken bi arkadaşımı buldum.üniversitede beraber yemek yediğim gezdiğim yanyana oturduğum kardeşim kadar sevdiğim bi arkadaşım.fakat 2006 da karaciğer kanserinden vefaat etmişti.birileri onun adına adres açmışlar facede.resimlerini koymuşlar.o kadar üzüldüm ki anlatamam.eşimde yanımda diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.vefaatından bir önceki gün bizleri görmek istemiş.yanına gittik.ama o bizi göremedi.yoğunbakımdaydı.allah rahmet etsin ((((((((((((((

bende geldim artik
buradayim yeniden
biliyorum cok uzun zaman oldu ama beni taniyanlar bilir neden bu kadar uzun suredir yazamadigimi,gorusmek uzere....

gülsehri hoş geldin arkadaşım.ya ben çıkartamadım seni..daha önce buraya gelmişmiydin bacım..yada nikinimi degiştirdin.bak merak ettim şimdi..

canım çok üzüldüm.ALLAH rahmet eylesin....bu durumlarda sölenecek söz bulamam ben ya.hemen üzülürüm...senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…