- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.961
Denfim sabret kuzum,geçecek bu günlerde....
Gülyüzlü ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
denefim,nevincim;bende iyi olmaya çalışıyorum işte,,,kociş işte bende netin başındayım... kadınlar kulübü... msn... çocuk istiyorum...facebook...gezinip duruyorum işte...aslında yorgunumda misafirim vardı akşam,onlar gitti,etrafı toparladım...oturdum başına işte...
denefcim valla sana biz nazar değdirdik galiba yaaa
denefimiz pozitif,denefimiz sabırlı,denefimiz topiğin en sadığı derken nazarımız değdi.gerçi hala öylesin de sıkıntılar rahat bırakmıyo son zamanlarda seni.
canım benim.bence de sabret güzel günler gelecek inşallah.allah kolaylıklar versin inş.
ama güzel düşünmek lazım.en azından kayınvalidenin evinde yaşadığın sorunlu günler geride kaldı .ne güzel kendi evindesin de ev görmeye gelen misafirlerini ağırlıyosun değil mi canım.
nevinim iyiyim hamdolsun.annemlerdeydik.çok olmadı geleli.gelirgelmez oturdum pc başına
sende ne var ne yok
gülyüzüm seni geceleri görmeye pek alışık değiliz.hayırdır uyku mu tutmadı :)))))
çaktırmıyom da benimki de sıkıntıdan oflayıp pufluyo ben pc basına oturdum ya :)))
şimdi de telini açtı oyun oynuyo :))))
hiçte sevmez tel de oyun oynamayı
bende geldim artik
buradayim yeniden
biliyorum cok uzun zaman oldu ama beni taniyanlar bilir neden bu kadar uzun suredir yazamadigimi,gorusmek uzere....
doğru canım ben seni çok iyi anlıyorum.bebişin de oluverecek inş.
ya şu anda çok moralim bozuldu.facebookta gezerken bi arkadaşımı buldum.üniversitede beraber yemek yediğim gezdiğim yanyana oturduğum kardeşim kadar sevdiğim bi arkadaşım.fakat 2006 da karaciğer kanserinden vefaat etmişti.birileri onun adına adres açmışlar facede.resimlerini koymuşlar.o kadar üzüldüm ki anlatamam.eşimde yanımda diye ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.vefaatından bir önceki gün bizleri görmek istemiş.yanına gittik.ama o bizi göremedi.yoğunbakımdaydı.allah rahmet etsin((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?