- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #4.981
iyi geceler radyolojim denefim nasılsınız kızlar
hepinizi çok özledim ve nihayet geldim sizi burda görmek çok güzel
ooooooooo kimleri görüyoruz.nazım hoş geldin guzum.senide uykumu tutmadı bakem..
bacım burnumda tüttünüz artık uyuyamadım bir türlü attım kendimi nete:teytey::teytey:
iyi yaptın canım...valla bende seni özledim canım...ne yaptın iş bulabildinmi..arıyonmu..
aslında çok yorgunum ve uykusuzum...bende öle yapacam zaten.koçiş kafasını kaldırdı bakıyo bana.....hadi yatta dinlen uyu biraz diyo...:jeyyar:sanada iyi geceler canımherkese iyi geceler...yavaştan yavaştan ben de yatayım artık...denefcim yorulmadınmı yoğun iş ve ev kadınım,uyu da biraz dinlen bacım...
hayırlısı olsun canım.seninde kısmetin bi yerdedir.üzme sen kendini.krizde varya onun için iş bulmak daha da zor...denefim iş arıyorum tabiki ama artık midem bulandı ilanlara bakmakdan
hep aynı şeyler adam gibi iş veren yok aynı ilanlar aylardır nette ama
be arayan var ne soran bilemiyorum ne olacak halimiz allah hayırlara çıkarsın.
sen neler yapdın ben baya oldu girmeyeli sanki bana çok uzun geldi.:sm_confused:
aslında çok yorgunum ve uykusuzum...bende öle yapacam zaten.koçiş kafasını kaldırdı bakıyo bana.....hadi yatta dinlen uyu biraz diyo...:jeyyar:sanada iyi geceler canım
hayırlısı olsun canım.seninde kısmetin bi yerdedir.üzme sen kendini.krizde varya onun için iş bulmak daha da zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?