Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyi geceler radyolojim denefim nasılsınız kızlar
hepinizi çok özledim ve nihayet geldim sizi burda görmek çok güzel

gulsehrim;canım bacım hoşgeldin...umarım bu topikte de seninle güzel vakit geçiririz....

sorma denefim yaa
sözlerin en anlamsızlaştığı an.ne denilir ki anlatıpta huzur kaçırmak istemiyorum ama ben fena oldum .evin tek kızıydı ve de çekmediği zorluk kalmadı.ibadet etmesine asla izin vermeyen bi aile.hastaalığını öğrendikten sonra kendisi bırakan bir nişanlı.bunlarla uğraştı durdu kısacık hayatında.gözümün önünden gitmiyo yoğun bakımdaki hali ve de eski günlerimiz.allahtan rahmet dilemekten baka çare yok.

bencede ya son bir kaç gündür işlerim vardı gelemedim ama aklım hep sizdeydi
inanın buna artık daha fazla dayanamadım kocişi uyuttum geldim.
bu akşamda bizim düğün salonunda çalışdım aslında fotoğraf basımı yapdım yorgunum ama
özlemim çok büyükdü çok özledim sizleri

nazım sen geldin ben kaçıyorum
lotusta nevin de kaçıvermişler.ben de yatayım koçiş te gitti yatmaya beni bekler şimdi o.
hepiniz öpüyorum.sizi seviyorum.allah hayırlı sağlıklı bebişli ömürler versin hepimize inş.

radyolojim başın sağolsun canım...allah kahretsin bu kanser illetini...yayıldı gitti ya...üzülme diyecem ama elde değil...allah hepimizden uzak tutsun bu illeti......

herkese iyi geceler...yavaştan yavaştan ben de yatayım artık...denefcim yorulmadınmı yoğun iş ve ev kadınım,uyu da biraz dinlen bacım...

iyi yaptın canım...valla bende seni özledim canım...ne yaptın iş bulabildinmi..arıyonmu..

denefim iş arıyorum tabiki ama artık midem bulandı ilanlara bakmakdan
hep aynı şeyler adam gibi iş veren yok aynı ilanlar aylardır nette ama
be arayan var ne soran bilemiyorum ne olacak halimiz allah hayırlara çıkarsın.
sen neler yapdın ben baya oldu girmeyeli sanki bana çok uzun geldi.:sm_confused:

herkese iyi geceler...yavaştan yavaştan ben de yatayım artık...denefcim yorulmadınmı yoğun iş ve ev kadınım,uyu da biraz dinlen bacım...
aslında çok yorgunum ve uykusuzum...bende öle yapacam zaten.koçiş kafasını kaldırdı bakıyo bana.....hadi yatta dinlen uyu biraz diyo...:jeyyar:sanada iyi geceler canım hayırlısı olsun canım.seninde kısmetin bi yerdedir.üzme sen kendini.krizde varya onun için iş bulmak daha da zor...

Ayyy kızlarrrr,kusura bakmayın diziye dalmışım sayfada açık kalmış...Nazım hoşgeldin...

radyolojim Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah..İyigeeler tatlum...Ben de donup kalırım yaa ölüm haberi alınca...Başın sağolsun demek bile istemem.Sanki unutulmuşta ben başın sağolsun diyince hatırlıcakmış gibi gelir hep,nedense...

Gülyüzlüm sanda iyi uykular canım...

Denefim güçlü bacım,topiğimizin medarı iftiharı,ha gayret,bebişine gelecek inşallah...

banada müsade kızlar...gözlerime kibrit çöpü koyacam kaydirigubbakcemile3.kapandı kapanıyo..
ALLAHA EMANET OLUN.İYİ GECELER...

nasıl üzülmeyem bacım üzülüyorum elimde değil
bende yatacağım birazdan uykum geldi iyice

hoşbuldum nevinim sende hoşgeldin
denefim iyigeceler öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…