- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.181
mumucum canım çok sevindim canım allahıma hamdolsun
hayırlı uğurlu olsun canım ay çok sevindim annemde yanımda valla ona bile
söledim ay çok mutluyum... slm kızlar öpüyorum hepinizi
günaydın nazim nasılsin nasıl diyor evlilik cnm :1hug::1hug:
selam kızlar HAMİLEYİM
bana çok çok dua edin ne olur çok ihtiyaçım var
Eveeet kızlar gelelim bana...Mumucumun tebrik mesajına eklemek istemedim,o yüzden ayrıca yazıyorum...
Benim eltim 3 düşük yapmıştı.3. düşükten 2 ay sonra yine hamile kaldı ve şu anda 9 aylık bi oğlu var.Allah bağışlasın.Ve ben dün eltimin 3 aylık hamile olduğunu öğrendim.Nekadar becerikli ve yetenekli insanlar varmış dimi?siz beni anlarsınız,bu kıskançlık vs. değil...Herkes şıp diye hamile kalırken benim ve bizim hala ve hala bekliyo olmamız.Tahammül sınırlarım zorlanmaya başladı...
Bu arada ben bu haberi eltimden değil ortak bi arkadaşımızdan öğrendim.Zoruma giden bu oldu..Herkesin haberi var bi tek bizim yok.Benim kocam o bebeğin amcası olacak ama amcanın bebekten haberi yok...Kıskanıcaz da nazar değdiririz diye korktular heralde..Dünyam başıma yıkılmış durumda,nasıl hazmedicem bunu bilmiyorum...Hamile kalamıyorumki,kalsamda bende doğurana kadar söylemesem kimseye ama nerdeee...Deliricem artık yaaa...Ne halt yaptığınızı sanıyosunuzda bizden saklıyosunuz kendi çapınızda...Ama bu böyle kalmaz..Eğer bunu bana itiraf ederlerse ortalığı birbirne katıp,herkese haddini bildirmeyi düşünüyorum.Eşimde bana destek olduğuna göre kim tutar beni...
Denefim bende sendenim anacım,benide al yanına...Bütün gece ağladım.Halada ara ara gözlerim doluyo..İçimdeki siniri boşaltamadım hala....Umutlarım tükenmek üzere...Bitmiş durumdayım,dünyam başıma yıkılmış durumda...Şuan bulunduğum durumu anlatmak için kelimeler yetmez ama siz anlamışsınızdır beni...Sizede boşaltmazsam içimi,dağa taşa vurmam lazım kendimi heralde....
Çileğim nasılsın canım?Ben malum triplerdeyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?