Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

mumucum canım çok sevindim canım allahıma hamdolsun
hayırlı uğurlu olsun canım ay çok sevindim annemde yanımda valla ona bile
söledim ay çok mutluyum... slm kızlar öpüyorum hepinizi

mumucum canım çok sevindim canım allahıma hamdolsun
hayırlı uğurlu olsun canım ay çok sevindim annemde yanımda valla ona bile
söledim ay çok mutluyum... slm kızlar öpüyorum hepinizi

günaydın nazim nasılsin nasıl diyor evlilik cnm :1hug::1hug:

kızlar gene geldim valla mumucumun haberini alınca uçtum sevincimden doğru düzgün yazamadım.annem bendeydi halıları sildik sağolsun olmasa ne yaparım.
denefim canım umudunu yitirme ama tedavinede başla artık biyerden başlamalısın canım
önce allahdan sonra bizlere vesile olan doktorlardan umudumumuzu yitirmememiz lazım.
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN BACILARIM.

günaydın nazim nasılsin nasıl diyor evlilik cnm :1hug::1hug:

slm canım ben iyiyim sen nasılsın hamdolsun evliliğim iyi gidiyor.
yuvarlanıp gidiyoruz allahın izni ile hayat zor biliyorsun allah hepimizin yardımcısı olsun.

ayyyyy bu güzel ve mübarek günde bu haber bommmmmbaaaa gıbı geldı ayyy nasıl sevındım yaaa teknıkerım aradı benı sımdı mutlu haberı verdı.ama içime dogdu yaa.canım mumucum sakın kendını kötü düşüncelere sürükleme.içime doguyor saglıcakla alacaksın miniğimizi kucagına insallah.
ve butun arkadaslarım ben bı yemek yıyıp gelecem oldumu sızı cok öpüyorum....

selam canım arkadaşlarım.
ahh nehirim ah
keşke söylediğin gibi olsa.ama ben olanlara çok sıkıldığım için ağlıyorum.yoksa bişey olduğundan veya olacağından değil.
ben herkesin ümidini hayalini suya düşürüyorum.en başta kendimin.eşimin.ailemizin.arkadaşlarımın.o yüzden sen de boşuna ümit etme benden bişey.yoksa seninki de suya düşer.
mumucum benim de içimden senin bebişini kucağına alacağın geçiyor inş.kötü şeyleri düşünerek davetiye çıkarma allah korusun.allah nazarlardan saklasın tüm hamişlerimizi.umudumuzsunuz siz bizim.

Kızlar beni kovun lütfen gelme siteye deyin ne olurrrrrrrrrr
ya iş yapamıyorum .bitirmem gereken bir sürü şey var yapamıyorummmm
hadi kovalayın beni:)

Mumuuuuuuuuuuuuu,tebrik ederim canım.....Ohhhhh beeee toiğimize hareket geldi nihayet...Ayağını sürü emi canım,herkes gelsin peşinden:)))

Endişelerini az çok anlıyorum canım,haklısında..Takma,düşünme diyemicem,mümkün değil biliyorum.Ama tüp bebek tedavisine başlama maceranı hatırla,senin bile farkında olmadığın o inanılmaz isteğini hatırla...Bak başladın ve ne güzel tamamladın..Allah'ın izniyle kucağınada alacaksın,sevip,öpüp,koklayıp büyüteceksin canım...Bizim dualarımız seninle,sende bolbol dua ve tevekkül et...Hayatta herşey bizim için ama bu sefer her şey güzel olacak inşallah...Öpüyorum seni kocaman kocaman güzel gülüşlü annişim...

Eveeet kızlar gelelim bana...Mumucumun tebrik mesajına eklemek istemedim,o yüzden ayrıca yazıyorum...

Benim eltim 3 düşük yapmıştı.3. düşükten 2 ay sonra yine hamile kaldı ve şu anda 9 aylık bi oğlu var.Allah bağışlasın.Ve ben dün eltimin 3 aylık hamile olduğunu öğrendim.Nekadar becerikli ve yetenekli insanlar varmış dimi?siz beni anlarsınız,bu kıskançlık vs. değil...Herkes şıp diye hamile kalırken benim ve bizim hala ve hala bekliyo olmamız.Tahammül sınırlarım zorlanmaya başladı...

Bu arada ben bu haberi eltimden değil ortak bi arkadaşımızdan öğrendim.Zoruma giden bu oldu..Herkesin haberi var bi tek bizim yok.Benim kocam o bebeğin amcası olacak ama amcanın bebekten haberi yok...Kıskanıcaz da nazar değdiririz diye korktular heralde..Dünyam başıma yıkılmış durumda,nasıl hazmedicem bunu bilmiyorum...Hamile kalamıyorumki,kalsamda bende doğurana kadar söylemesem kimseye ama nerdeee...Deliricem artık yaaa...Ne halt yaptığınızı sanıyosunuzda bizden saklıyosunuz kendi çapınızda...Ama bu böyle kalmaz..Eğer bunu bana itiraf ederlerse ortalığı birbirne katıp,herkese haddini bildirmeyi düşünüyorum.Eşimde bana destek olduğuna göre kim tutar beni...

Denefim bende sendenim anacım,benide al yanına...Bütün gece ağladım.Halada ara ara gözlerim doluyo..İçimdeki siniri boşaltamadım hala....Umutlarım tükenmek üzere...Bitmiş durumdayım,dünyam başıma yıkılmış durumda...Şuan bulunduğum durumu anlatmak için kelimeler yetmez ama siz anlamışsınızdır beni...Sizede boşaltmazsam içimi,dağa taşa vurmam lazım kendimi heralde....

Nevinim sen niye üzülüp de canını skıyorusn.yazık deil mi sana
sen bu strei çekmeye layık değilsin?
Allah büyük sıra sana gelecek.ve o gün senin hamile olduğunu karının kocamn olduğunda öğrenecekerl.
Ve sen onalr sitem ederken ,işte bak sen de böyle yapmıştın diyeceksin.
Hiç üzülme.
Bir terbiyesizlik varsa onlarındır.
Yada sen üzülme diye belki söyleyemediler.onu bilemem tanımadığım için.
Ama sen ne hissediyorsan sakin ol lütfen.
Ne o öyle hüzün ve gözyaşı birliği kurdunuz bir anda .denefi sopalayacaktım ama seni de sopalayacağım bu gidişle heeeeeeeeeee
ne oluyor be hemen umutlar yıkılıyor mücadele bırakılıyor.
Kimse ağlmayacak bundan sonra .ç
siz bana akıl verirken iyiydi değil mi?
Hani hep cesaretli ve sitekli olup moralimizi bozmayacaktık.
Ne oluyor böyleç.
Nehirrrrrrrrrrrrr canım hemen bir sopa alıp ablacığına benim için poposunun üstüne iki tane vurur musun.
Denefin işini ben hallederim.
Bu halim de beni yollara düşüreckerl bak hele şunlara .
Aaaaa
deli oldum deli ağlamış ,umut kalmmaış felan filan yav bu laflar bize göre değil
.bir daha duymayacağım lütfen...............

Acem kızı bu arada evet yeni hemişimiz mumu.
Ve o da peşindne 1 ay içinde bilemdin 2 ay içinde en az 4 hamişe ön ayak olacak,topiğimizde.
Inşallah

Swetim haklısın bacım hemde çok haklısın ama işte duygular yoğun olunca söz geçirmek imkansız hale geliyor...Bunlarda geçer be kuzum,neler atlattık,elbet geçecek,unutulacak ama biraz zaman lazım işte...Döv bacım bizi,bizi ancak dayak paklar artık:)))
Büyük ihtimalle üzülmemem için yapılmıştır ama saçma yani...Böylesi dahamı güzel oldu..Nereye kadar saklamayı düşünüyolardı acaba,karnı büyüyüncede ayy çok kilo aldımmı diyeceklerdi...Özür kabahatten büyük anlıyacağın...Kaynanamla eltimle aram çok iyidir çokta severim o ayrı ama bu benim için ağır oldu.Bana böyle bişeyin yakıştırılması çok zoruma gitti.Ben kıskanç bi insan değilimdir.Kıskanacaksam sadece kocişimi kıskanırım.Kimsenin hiç ama hiç bişeyinde gözüm yoktur.Herşeyim var Allahıma şükürler olsun binlerce...Olmasada sorun değil zaten.Evine bağlı beni delilr gibi seven kocam var,ben üzülünce uykusu kaçan annem babam var,beni anlayan benle üzülen bi kardeşim var,sağlığım var,yediğim önümde yemediğim arkamda elhamdülillah...İnsan daha ne isterki...Tek eksiğimiz yavrumuz,onada yapacak bişeyimiz yok işte,beklemekten başka...

Amaaaannn ne bileyim,üzgünüm işte.Suratım 5 karış kös kös oturuyom,hiç iş yapmadım bugün,yatağımı bile toplamadım canım istemiyo.Zaten gece yatacaz ne gerek var dimi:))))))

Acemcim,hoşgeldin bacım,görmedim sanma...Nasılsın kuzum,nerelerdesiniz yaaaa...Çok kızgınız size,sanada Mavişede...Bırakıp gittiniz bizi,çok özledik biz sizi ama...Ne var ne yok tatlım,napıyonuz bakim anlatın hele...Maviş nerelerde Allah aşkına,cici evind net yokmuBi haber edin hele,gelin bidahada gitmeyin emi?

güzelim benimm :teselli: kıyamam ben sana :1no2:
seni hiç böle sinirli ve de mutsuz görmemiştim
sana bu sözler hiç yakışmıyor
hem swetin dediği gibi üzülmemen için böle yapılma ihtimali yok mu şutarafagitti
biliyorsunkii
şu kısacık dünya hayatı bir oyun ve aldatmacadan ibaretkenn
şu olayları bu kadar kafana takman niyee
o tatlı canını sıkma senn :teselli:
biliyorsun Rabbim duada sabırlı ve ısrarcı olanları çokk sever a.s
bende sizi tanıdıktan sonra hepimiz için dua ediyorum inş.. :Saruboceq:
bak sana son olarak çok sevdiğim bi sözü nakletmek istiyorum
dertlendiğinde aklına bu gelsinn olur mu tatlım
ben seni çok sevdimm
hep mutlu ol sen inş. Şeniz

"Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa
Rabbine dönüp,"Benim büyük bir derdim var!" deme,
derdine dönüp "Benim büyük bir Rabbim var!" de." ...

bunlar da benden sana

nevinim ya kafana takdığın şeye bak kaynanadan eltiden hayır gelmez insana
onlar herşeyi yakıştırırlar kendileri çok iyi ya.bak geçmişi okumadım şu yukarda
yazdığın yazıdan aldığım kadarıyla eltin hamile ve sen kıskanırsın diye senden saklılıyorlar
dimi allah böle insanları ıslah etsin inş.ben çocuklarını sevdirmeyenleri bile duydum canım
takma böle şeyleri kafana kimin ne olacağı hiç belli olmaz bak çok kızdım ateş çıkıyor
tepemden haksızmıyım yani allah sana ikiz nasib etsin inş bitanem böle insanlara takma kafanı.
Bu arada iyiakşamlar kızlar nasılsınız bakalım bi geçmişe bakim gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…