Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım nasılsın lotusum.seni yakalayabildim sonunda.ah güzelim ya...bana zaman kalabilmesi için benim eşimin birazdaha beni anlaması gerekiyo.istese yada beni zorlasa tedaviye gitmek için ben zaten dünden razıyım..
gülyüzüm myhopem sizde sobeledim...

ayyy denefcim bu kocişini ne yapmalı...anladık annesi hasta...Allahım acil şifalar versin ona,ama kendinin de sağlık durumu söz konusuyken neye böyle davranıyor ki...hayret birşey...tamam anasıdır yapsın yapacağını da kendine de bir baksın ya......

lotusum,denefim,myhope,radyolojim nasılsınsınız güzel bacılarım?????????????
biz iyiyiz canım sen nasılsınnnnn:1hug:

ben yazdım bileeeeeeee:lepi:
lotusummm ikiz yeğenlerimin annesi nasılsınnnnnnna.s.

inanmıyorummmmmmmmmmmmmm ((((((((((((((((((((
halamın oğlu 4 ay önce evlendi
bebek bekliyolarmış
ühühühühühüüüüüüüüüüüü
yav canım mıllet nasıl oluyo boyle cabuk hamıs oluyo bı turlu anlamıyom ya:uhm:hele fılmlerde fılan ılk gecede hamıs olunuyo ya ımkansız gelıyo bana artık:uhm:sırnaşık şey
lotusum,denefim,myhope,radyolojim nasılsınsınız güzel bacılarım?????????????

ıyıym ınsallah canımcım.....sen nasılsın????????coooookkkkkk optumkaydirigubbakcemile5Şeniz

ya bizde imalat hatası var galiba...:roflol:hemen hamile kalamıyoz..
myhopem canım ay ne güzel demi o ilk kıpırdanışları.ah ah içim bi tuaf olduya.
gülyüzüm ya nasıl anlatayım.benim eşim acayip derecede annesine düşkün anlatabiliyommu.böle bi adamla nasıl 17 sene geçirdim bende kendime şaşıyom yani...kaydirigubbakcemile3

ay kızlar birşey diyeceğim...bakanlık mail adresi bilen varmı...şu devletten bende yardım isteyecem...suyu olmayan evlere bulaşık,çamaşır makinası gönderene kadar...şu tüp bebeğe el atsın...önceden 3 tüp bebek raporu vardı,onu bile 2 ye düşürdü...bu da bir sağlık sorunu...niçin daha kolaylık sağlanıpta devlet kanllarında yaptırmamız artsmıyo,ilaç fiyatları düşürülmüyor....paran yoksa çocuğun da yok...vallahi sesimi duyurmak istiyorum

gülyüzüm iyiyim canım
myhopem cidden zormuş.ben bu duyguları bugünlerde daha yoğun yaşadığım için daha fazla üzülür oldum artık.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın çocukları kocaman olduçkeza akrabalarımın da öyle.ama bunda en çok kabahat benim.2 buçuk yıl boşu boşuna geçti istemiyoruz diyerek.şimdi de probelmleri yaşıyoruz işte.eşşek kafama vuruyorum ama çare yok.takdir böyleymiş.sabır sabır sabır...
ne güzel bişeydir kimbilir.onun içinde olduğnu hissetmek.allah herkese nasip etsin.
denefim allah razı olsun.sen doğurgan bir kadınsın.eğer istersen tabi.doğmamış olsalar bile 3 tane yavru taşımışsın bedeninde.senin için de hiçbirşey geç değil.ben bundan eminim.canımsın...
lotuscum çok dua et bizlere.hamişlerin dualarına çok ihtiyacımız var

masallah topıc doldu yazılanlara yetısemıyorum:teytey:
myhopem hıssettın demek bebısı....................ALLAH esırgesın canım kucagına almak nasıp olsun
denefım beklesın esın bıseycık olmaz:roflol:
gulyuzum ıyıkı geldın kız muhabbet guzel.........kaydirigubbakcemile5
radyolojım nbr???optum canı:içelim:

canlarım ben mecburiyetten pc yi devir teslim ediyorum yeğenlerim başımda rahat vermiyor herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun iyi gecelerrr öpüyoruz hepiniziiiiiŞeniz

lotuscum,derler ya ceket astım olayı var ya millet ondan galiba...yok yok millet korkuyo artık,o kadar çok çocuğu olmayan varki,ya da geç olan...ondan dolayı millet evlenir evlenmez korunmuyo...olsun bir tane diyorlar......
myhope,denef;canımcım ben biraz rahatsızım aslında grip ve diş ağrısı çekiyorum bu günlerde...haftaya da dr.görüşmeye gidebilirm

valla haklısın bacım ne dıyeyım:roflol::roflol::roflol:
denef hakkaten cocuk konusunda bızler bı yerde hata yapıyorduk demek dımı ama?????:roflol:harbıden ımalat asamasında hatalıyız galıba:roflol:
radyolojım bugunde herkese dualar ettım gulum hep edıyom zaten:Saruboceq::Saruboceq:

ya bi liste yapalım yaa
hamileler:
1 bebekecem
2 seher
3 alhan
4 myhope
5 swethome
6 lotus
7 mumudihaba
ay süper yaaa maaşallah sübahanallah

myhope,yeğen tatlıdır,onları kırmamak adına bize elveda diyorsun demek...yine görüşelim...kendine iyi bak...iyigeceler

burcu sobeeeeeeeeee.............nerelerdesın bakayım sen?????????yerimsenibenozletme kendını........
myhopem kactınmı??????neyse saglık olsun op yegenını bızım ıcınŞeniz
gulyuzum gecmıs olsun canıcım:teselli:

gülyüzüm geçmiş olsun canım...ben sana destek veriyom canım.çok haklısın..
radyolojim sende canımsın....her şey gönlünce olur insallah.
lotusum bizim topik bi tane ya...hepimiz bu akşam nasıl tesadüf ettik demi.kararlaştırsaydık buluşamazdık.
burcu sobeledim seni.gel niye yazmıyon bize.özlemedinmi bizi canım kardeşim..senağlama

ya bi link vermek istiyorum ama yasak mı ki
bilen var mı
bebeklerin cinsiyetleriyle ilgili bi akvim var da doğru mu değil mi bilmiyorum bu takvimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…