- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.221
canım nasılsın lotusum.seni yakalayabildim sonunda.ah güzelim ya...bana zaman kalabilmesi için benim eşimin birazdaha beni anlaması gerekiyo.istese yada beni zorlasa tedaviye gitmek için ben zaten dünden razıyım..
gülyüzüm myhopem sizde sobeledim...
biz iyiyiz canım sen nasılsınnnnn:1hug:lotusum,denefim,myhope,radyolojim nasılsınsınız güzel bacılarım?????????????
canım nasılsın lotusum.seni yakalayabildim sonunda.ah güzelim ya...bana zaman kalabilmesi için benim eşimin birazdaha beni anlaması gerekiyo.istese yada beni zorlasa tedaviye gitmek için ben zaten dünden razıyım..
gülyüzüm myhopem sizde sobeledim...
yav canım mıllet nasıl oluyo boyle cabuk hamıs oluyo bı turlu anlamıyom ya:uhm:hele fılmlerde fılan ılk gecede hamıs olunuyo ya ımkansız gelıyo bana artık:uhm:sırnaşık şeyinanmıyorummmmmmmmmmmmmm((((((((((((((((((((
halamın oğlu 4 ay önce evlendi
bebek bekliyolarmış
ühühühühühüüüüüüüüüüüü
lotusum,denefim,myhope,radyolojim nasılsınsınız güzel bacılarım?????????????
lotusum,denefim,myhope,radyolojim nasılsınsınız güzel bacılarım?????????????
ay kızlar birşey diyeceğim...bakanlık mail adresi bilen varmı...şu devletten bende yardım isteyecem...suyu olmayan evlere bulaşık,çamaşır makinası gönderene kadar...şu tüp bebeğe el atsın...önceden 3 tüp bebek raporu vardı,onu bile 2 ye düşürdü...bu da bir sağlık sorunu...niçin daha kolaylık sağlanıpta devlet kanllarında yaptırmamız artsmıyo,ilaç fiyatları düşürülmüyor....paran yoksa çocuğun da yok...vallahi sesimi duyurmak istiyorum
ya bi liste yapalım yaa
hamileler:
1 bebekecem
2 seher
3 alhan
4 myhope
5 swethome
6 lotus
7 mumudihaba
ay süper yaaa maaşallah sübahanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?