- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.241
şu liste dolup tassın ınsallah....ne guzel bunlar bı anda pespese oldu yıne patlama olsun ınsallah:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:
myhopem canım yegenlerine insan hiç kıyamıyom demi...bende çok seviyom yegenlerimi.ne derlerse yapmaya çalışıyom..ben diyom ki yegenlerime ..ben yaşlanırsan beni doktora siz taşıcanız diyom...onlarda ay kıyamıyorlar bana.teyzem sen düşünme biz sana bakarız diyorlar.e bu gidişle bebişim olmazsa yegenler bakacak bana...şimdiden alıştırma yapıyom..kaydirigubbakcemile3
radyolojım oradakı takvım kkda cok moda....dogu oldugu da soylenıyor ama belkı de tesaduftur:sm_confused:
burcumuz kaçtı ya.insan bi selam eder demi ama.....senağlama
burcumuz kaçtı ya.insan bi selam eder demi ama.....senağlama
öyle mi canım.hiç rastlamadım
eşim nette tesadüfen bulmuş.bak ne buldum arkadaşlarınla paylaş istersen dedi :))))
benim eşim değişiktir öyle.böyle şeyleri araştırmayı sever
önceleri kk ya girmeme sinir oluyodu.şimdi sesi çıkmıyo :)
burcuuuuu......:çok üzgünüm:......askolsun sana nıye boyle yaptın canım :çok üzgünüm:merak edıyoruz senı....:a015:
gelen için biz burdayız canım.naapalım.istemedi demekki
kaç kişi sobeledik burcuyu
canlarım bana müsade..daha bulaşıkları yıkıcam...aslında hiç bulaşıgım yoktu.eşim karnım aç deyince bana makarna yap diye tutturdu.bir sürü bulaşık çıktı yine....onları yıkıyayım...ben insallah ALLAH nasip ederse yarın gece yine burdayım.sizleri çok öpüyorum.ALLAHA emanet olun...iyi geceler...
canlarım bana müsade..daha bulaşıkları yıkıcam...aslında hiç bulaşıgım yoktu.eşim karnım aç deyince bana makarna yap diye tutturdu.bir sürü bulaşık çıktı yine....onları yıkıyayım...ben insallah ALLAH nasip ederse yarın gece yine burdayım.sizleri çok öpüyorum.ALLAHA emanet olun...iyi geceler...
denefcim,lotuscum,sağolun bacılarım...gargara yaptım geldim...diş ağrısı zor ya...neremiz ağrısa canımız orda da...lotuscum uğurlu geldin bacım topiğe...ben bu kadar kalabalığa hiç denk gelmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?