- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.261
denefcim,lotuscum,sağolun bacılarım...gargara yaptım geldim...diş ağrısı zor ya...neremiz ağrısa canımız orda da...lotuscum uğurlu geldin bacım topiğe...ben bu kadar kalabalığa hiç denk gelmemiştim
lotus aklınızdan geçen bi isim var mı canım
aslında çok erken bu soru için biliyoruum ama
olsun
benim çok merakım var isim konusuna :)
canım yaaaaa.....guzelım o kadar badıre atlattık kı bız ısım dusunmeye pek fırsat olmadı...hamdolsun yenı yenı kendımıze gelıyoruz:Saruboceq:dr bır oglan gordu dıgerını goremedım dıyo ama benım ıcıme hep ıkı oglus doguyor........... :Saruboceq: oyle olursa nasıpse bırının adını benım zevkıme gore dgerını esıme gore koyarız ınsallah........karar verelım hemen yazıcam topıge.......kaydirigubbakcemile5
canlarım uzulerek kacmak zorundayım:çok üzgünüm:bu sohbetı bırakamıyom ama kardesım net beklıyor yazık..... belkı gerı ugrarım ...............sızı sevıyorum ıyı geceler......optum canlar ıyı geceler:a015:..
hadi yaaaa
Benim sevdiğim insanın ailesi benim çikolata kistim var diye, ben oğlumu hasta kızla evlendirmem onun çocuğu olmaz dediler benim içinsenağlama. Ben daha şimdiden bunlarla uğraştım. O yüzden daha bir dertliyim insanlardan.
bacılar...bana da müsade...halsizim...biraz dinleneyim...uzanarak beyazı izleyeyim...belki uyurum da...sohbet için hepinize teşekkür ediyorum...Allah rahatlık versin...iyi geceler
canım hiç üzülmeRadyolojim söylemek zorunda kaldı diyelim, istyerek söylememişti yani. Ama zaten iş işten geçti.
Başka nedenleride bahane ederek istemediler işte. 3,5 senelik ilişkiyi bir türlü evliliğe döndüremedik. Tam tamam görmeye geldiler dedik gene olmadı. 1 ay önce ayrıldık. Başkasıyla evlendiriyorlar onu şimdide. Biraz garip bir durum ama özetinin özeti bu işte.
Lotusum sağol canım sağol... Öyle oldu işte. Hala atlatamadım. Hala çok seviyorum. Falan filan.
Ablam desen ayrı benim için. Herşey üst üste geliyor anlayacağınız işte. Annem babam bana mı ablama üzülsünler şaşırıp kaldılar. İnşallah atlatıcaz bu günleri Allah'ın izniyle. Ayy uf puf kimsenin canını sıkmak istememiştim yaa. İşte bu yüzden fazla girmiyorum yaa. Bende bitek bu konular var :))
İyi geceler radyolojim iyi geceler lotusum.
Yat tebi benimde ağlayınca hemen uykum gelir. Bende yatayım artık :))
Allah'a emanet olun. Rabbim gönlünüzdekini hayırlı olarak versin inşallah.
İnşallah yarın çok güzel bir gün olur.
Hepinizden Allah razı olsun. Kuzenimde yanımda oda sizi az çok tanıyor hepinize selam söylüyor. O bizim gizli sırdaşımız :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?