Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sagol canlarım...tekrar iyi geceler.ay kovun beni ya...ayrılamıyom sizlerden...kaydirigubbakcemile
gülyüzüm burcu uçtu çoktan.... lobide yok..

canım ınan bızı topıc hep boyleydı.......ama bu kış herkesı bır telaşe kapladı ıhmal ettık topıgı....burda acı tatlı cok sey paylaşıldı hep....ınsallah gerı senlenır boyle......kaydirigubbakcemile5

lotus aklınızdan geçen bi isim var mı canım
aslında çok erken bu soru için biliyoruum ama
olsun
benim çok merakım var isim konusuna :)

canım yaaaaa.....guzelım o kadar badıre atlattık kı bız ısım dusunmeye pek fırsat olmadı...hamdolsun yenı yenı kendımıze gelıyoruz:Saruboceq:dr bır oglan gordu dıgerını goremedım dıyo ama benım ıcıme hep ıkı oglus doguyor...........:Saruboceq:oyle olursa nasıpse bırının adını benım zevkıme gore dgerını esıme gore koyarız ınsallah........karar verelım hemen yazıcam topıge.......kaydirigubbakcemile5

dah a önceki iş yerimde çekiyodik panaromik filmi canım
çok basit bişey
istanbulda 20 30 lira arasında fiyatı da
bütün diş köklerini gösteriyo

canlarım uzulerek kacmak zorundayım:çok üzgünüm:bu sohbetı bırakamıyom ama kardesım net beklıyor yazık..... belkı gerı ugrarım ...............sızı sevıyorum ıyı geceler......optum canlar ıyı geceler:a015:..

doğru canım
inşallah problem çıkmadan güzelce tamamlanır hamişliğin de
isim ne de olsa konur
ama sizinkiler çifter çifter geldiğine göre,hele de çift isim koymayı düşünüyosanız 4 tane isim bulmanız demektir bu da.bence siz şimdiden düşünmeye başlayın :)))

tamam canım allaha emanet olun üçünüzde
hayırlı geceler

sengözlerimebaksanab
Heyyyt kimsecikler gitmesin bir yere ben geldimkaydirigubbakcemile:lepi:

Oyy oyy ağladım yazdıklarınızı okurken. Dünden beri ağlıyorum zaten.
Ablamın eltisini bende çok severim ama neden böyle yaptı anlamış değilim.
Ortak arkadaşımız dün dükkana geldi ağzından kaçırdı. Aaaa siz bilmiyormusunuz dedi. Yok dedim bilmiyoruz hiç birşey. Birde 3 aylık olmuş. O kadar sık görüşülüyor halbuki. Ve bu haberi ablama ben verdim. Saklamayı hiç düşünmedim zaten.
Ayrıca hem hamile haberine hemde söylemedikleri için üzüleceğinni biliyordum.
Nasıl üzülmesin. Bunları ablama anlatmadım, gerçi okuyacak amakaydirigubbakcemile3 ben haberi aldıktan sonra gözlerim doldu ve hamilelik haberini veren kişi gittikten sonra ağlamaya başladım, akşama kadar. Benimde çok ağırıma gitti ne demek yani.
Çok üzüldüm. İstemiyorlardı çünkü. Bebeği daha 9 aylık. Hemen aklıma istemeyenlerin oluyor, isteyenlerin... le başlayan cümleler geldi, kafamdan atmaya uğraşıyorum onları.
Çok üzgünüm. Herşeye üzgünüm. Anneme anlattım kadıncağız ne kadar üzüldü anlatamam.
Şimdi diyeceksiniz kadıncağızı neden üzdün diye. Ama oda bir anne çocuğunun mutluluğuna ortak olmak istediği gibi üzüntüsünede ortak olmak ister. Bu onun hakkı.
Sizde bir evlat sahibi olmak için uğraşmıyormusunuz. İşte bizde onların biricik evlatlarıyız.
O yüzden annemede anlattım. Bu sıralar evde bir hüzün rüzgarı esiyor. Hiçbirşey eskisi gibi mutluluk vermiyor.

Benim sevdiğim insanın ailesi benim çikolata kistim var diye, ben oğlumu hasta kızla evlendirmem onun çocuğu olmaz dediler benim içinsenağlama. Ben daha şimdiden bunlarla uğraştım. O yüzden daha bir dertliyim insanlardan.
Neyse bende dökeyim dedim içimi.
Hepiniz iyiki varsınız.

hadi yaaaa
ben bunu bilmiyodum.inanmıyorum yaaaa
o eşşek kafalı çocukta bunu gidip ailesine mi anlatmış nehirim.çok saçma.öyle dediğim için de kusura bakma canım
canım ablana da bizlere de allah bol bol sabır versin.
ama bizim de göğsmüzü gere gere güzel haberlerimizi insanlara müjdeleyeceğimiz günler yakındır allahın izniyle

bacılar...bana da müsade...halsizim...biraz dinleneyim...uzanarak beyazı izleyeyim...belki uyurum da...sohbet için hepinize teşekkür ediyorum...Allah rahatlık versin...iyi geceler

kardeşim kıyamadı bana geri geldimkaydirigubbakcemile2
nehircim ya...........hosgelmıssın.....sana yapılan haksızlık gıbı durumları duyunca nefret edıyorum boyle ınsanlardan canım ya...senağlama..nevınınde derdı bambaskasenağlama.sukur kı RABBIM herseyı goruyor,bılıyor degılmı ama......:Saruboceq:

Radyolojim söylemek zorunda kaldı diyelim, istyerek söylememişti yani. Ama zaten iş işten geçti.
Başka nedenleride bahane ederek istemediler işte. 3,5 senelik ilişkiyi bir türlü evliliğe döndüremedik. Tam tamam görmeye geldiler dedik gene olmadı. 1 ay önce ayrıldık. Başkasıyla evlendiriyorlar onu şimdide. Biraz garip bir durum ama özetinin özeti bu işte.

Lotusum sağol canım sağol... Öyle oldu işte. Hala atlatamadım. Hala çok seviyorum. Falan filan.

Ablam desen ayrı benim için. Herşey üst üste geliyor anlayacağınız işte. Annem babam bana mı ablama üzülsünler şaşırıp kaldılar. İnşallah atlatıcaz bu günleri Allah'ın izniyle. Ayy uf puf kimsenin canını sıkmak istememiştim yaa. İşte bu yüzden fazla girmiyorum yaa. Bende bitek bu konular var :))

canım hiç üzülme
rabbim hakkında hayırlı olanı versin inş.
bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde de hayır olabiliyor.onun da senin de geleceğiniz güzel olsun.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
ben de kaçıyım artık yaa
size takılırsam sabahı ederim ben.bugünlerde de çok ağlıyom zaten.ondan çabuk uykum geliyo.bi de akşama kadar iş yerinde pc ye baktığım yetmezmiş gibi bi de akşam gelip sizi özleyip dayanamayıp oturuyorum başına.bu gözler ne yapsın dimi
hepinizi öpüyorum.allah rahatlık versin canlarım.a.e.o

İyi geceler radyolojim iyi geceler lotusum.
Yat tebi benimde ağlayınca hemen uykum gelir. Bende yatayım artık :))
Allah'a emanet olun. Rabbim gönlünüzdekini hayırlı olarak versin inşallah.
İnşallah yarın çok güzel bir gün olur.
Hepinizden Allah razı olsun. Kuzenimde yanımda oda sizi az çok tanıyor hepinize selam söylüyor. O bizim gizli sırdaşımız :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyelim..

canım kusura bakma kardesımle paylaştım netı arada cıkıyorum........
offfff offfff nehırcım ıyıkı anlattın...bız burda acıızı tatlımızı paylaşıyoruz canım ya dertlesıp rahatlıcaz tabı.....kuzenıne de cok slm..a.s..hepımızın hakkkında hayırlısı..:Saruboceq:..bu arada ben sana gecen gun ozelden bı msj atmısmıydım yanlısmı hatırlıyorum canım??????:uhm:

Atmıştın galiba lotusum yaa. Ama şimdi baktım yok mesajlar. Mesajlarım bomboş. Özür dilerim cevap yazmamışım sana. Kusura bakma nolur. Kafam hiç yerinde değilki. Bu akşam dayanamadım sohpetinize geldim. Çok uykum geliyo hemen yatıyorumda :))

Lotusum ben yatayım artık yarın iş var malum. Saat 1 oldu. Nolur kusura bakma cevap yazmadığım için. Neden yazmadığımı hatırlamıyorum belki hemen çıkmam gerekmiştir. Sonrada unutmuşum. Çok mahçup oldum şimdi.
Çok öpüyorum iyi geceler. Allah'a emanet olun bebişlerinle eşinle inşallah..

hadı ıyı geceler kızlar herkesı opuyorum....mirmirmirmir...yarınlarımız hep guzel olsun ınsallah.......:Saruboceq:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…