- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.281
Lotusum ben yatayım artık yarın iş var malum. Saat 1 oldu. Nolur kusura bakma cevap yazmadığım için. Neden yazmadığımı hatırlamıyorum belki hemen çıkmam gerekmiştir. Sonrada unutmuşum. Çok mahçup oldum şimdi.
Çok öpüyorum iyi geceler. Allah'a emanet olun bebişlerinle eşinle inşallah..
günaydın kızlar.nasılsınız.akşam ben çıkmışım nehirim gelmiş..
nehirim canım benim.ben biraz senin sıkıntılarını anlamıştım.ama sormak istemedim.üzme canım sen kendini.senin için mücadele etmeyip, başkasıyla evlendirilmeye razı geliyosa.asla kişiligi oturmamıştır.o seni kaybettigine üzülsün canım.evlensenizde asla ailesinin sözünden çıkmayacak erkek karakteri....evlensenizde siz bence mutlu olamazsınız gülüm....sen yüregi güzel birisin...daha iyisine layıksın canım.seni çok öpüyorum..a.s.a.s.a.s.
günaydın kızlar daha uyanmadinizmi ya kakında hava güzel ben güzel sizler güzel dünya güzel konuşlam yaa bend eşans yok galiba gelince kimseyi bulamıyorum
günaydın kızlar...ben gittikten sonra da nehir gelmiş bayağı dert paylaşmışsınız...nehircim kıyamam sana ya çok üzüldüm canım benim...üzülme diyecem ama aşk yakar insanı bilirim...unutman bayağı bir zaman alır ama bu ara da hiç öyle oturupta onun yasını tutma...çivi çiviyi söker derler ya bilmem ne dersin...inançlı birisin sen alnına yazılan bu değilmiş,kısmette yokmuş...belki de seni daha iyi birileri bekliyor...umutsuz olma...herşeyde vardır bir hayır...
>Mumucum,nasıl gidiyor hamişlik...bizlere de dua et ne olur.......
Dimplehawk,sana da günaydın canım...sen nasılsın...
bana müsade yine gelirim...kociş geldi kahvaltı yapacağız...
Sen kendini üzme kuzum,atlatırım ben bunları.ben hayatı seviyorum,kocama aşığım,evime hayranım,aileme bayılıyorum,sizleri seviyorum..Buruşturup çöpe atarım bunları yakında merak etmeyin:)))Bak gülmeye başladı bile...
canım bize anlatıp rahatla tatlım benzer yaşadıklarımız hayırlısı olsun ne diyelim tatlım inşşş bizede bebişlerimiz gelicek ALLAHIM nasip edicek inşş....Eveeet kızlar gelelim bana...Mumucumun tebrik mesajına eklemek istemedim,o yüzden ayrıca yazıyorum...
Benim eltim 3 düşük yapmıştı.3. düşükten 2 ay sonra yine hamile kaldı ve şu anda 9 aylık bi oğlu var.Allah bağışlasın.Ve ben dün eltimin 3 aylık hamile olduğunu öğrendim.Nekadar becerikli ve yetenekli insanlar varmış dimi?siz beni anlarsınız,bu kıskançlık vs. değil...Herkes şıp diye hamile kalırken benim ve bizim hala ve hala bekliyo olmamız.Tahammül sınırlarım zorlanmaya başladı...
Bu arada ben bu haberi eltimden değil ortak bi arkadaşımızdan öğrendim.Zoruma giden bu oldu..Herkesin haberi var bi tek bizim yok.Benim kocam o bebeğin amcası olacak ama amcanın bebekten haberi yok...Kıskanıcaz da nazar değdiririz diye korktular heralde..Dünyam başıma yıkılmış durumda,nasıl hazmedicem bunu bilmiyorum...Hamile kalamıyorumki,kalsamda bende doğurana kadar söylemesem kimseye ama nerdeee...Deliricem artık yaaa...Ne halt yaptığınızı sanıyosunuzda bizden saklıyosunuz kendi çapınızda...Ama bu böyle kalmaz..Eğer bunu bana itiraf ederlerse ortalığı birbirne katıp,herkese haddini bildirmeyi düşünüyorum.Eşimde bana destek olduğuna göre kim tutar beni...
Denefim bende sendenim anacım,benide al yanına...Bütün gece ağladım.Halada ara ara gözlerim doluyo..İçimdeki siniri boşaltamadım hala....Umutlarım tükenmek üzere...Bitmiş durumdayım,dünyam başıma yıkılmış durumda...Şuan bulunduğum durumu anlatmak için kelimeler yetmez ama siz anlamışsınızdır beni...Sizede boşaltmazsam içimi,dağa taşa vurmam lazım kendimi heralde....
acemim nerdesin sen kıss..maviayda yok ikinizide öpüyor ve buraya bekliyoruz özletmeyin kendinizii olurmu..oh oh oh oh mumu dahamişmiş yaşasın
Şeniz bende seni öpüyorum tatlımm..kendine ve bebişlere iyi bak a.s.slm canlarım..............
myhopem,denefim gordum sızı altta....kaydirigubbakcemile5
nevınım artık moralın duzelmıstır ama yazdıklarını okurken cok duygulandım........bızler cocugu olmus olsun dıye degıl gercekten canı gonulden ıstıyoruz...ama napalım kı herkesın bu konuda kaderı degısık......RABBIM en kısa zamanda hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ..........:Saruboceq:Şeniz
denefım guzelım hep dıyorum cok buyuk sevaba gryorsun ama keske bırazcık kendı hayatına vakıt kalsa........:teselli:a.s. hem ozluyoruz senı.......
nehırcım mazeretın sımdılık kabul serbestsın ama kacmaya kalkma sakın topıcten sengözlerimebaksanabŞeniz
mumu hersey guzel olacak ınsallah canım:CüvCüv:radyolojım nbr?????gunduz gremedım gorusemedık.....
alhan,naz,çilek,pınk sızlerı de kacırıyorum ben hep ya........:1no2:bugun acemım gelmıs yakalayamadım..:çok üzgünüm:
herkesı opuyorum kızlar..........:1hug:a.s.
günaydın cnm afiyet olsunn
sağolasın iyiyim hamdolsun iyiyim de hüzünlendim şimdii
gece sohbetinizi okuyordum anca gelebildimm fisfisfis
selam canım nasılsın..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?