Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım ınan hıc onemlı degıl......reple ılgılı bısey sormustum sen bılıyosundur dıye..........zaten farketmeden halletmısım canım.......bende optum hadı ıyı geceler........kaydirigubbakcemile5Şeniz

günaydın kızlar.nasılsınız.akşam ben çıkmışım nehirim gelmiş..
nehirim canım benim.ben biraz senin sıkıntılarını anlamıştım.ama sormak istemedim.üzme canım sen kendini.senin için mücadele etmeyip, başkasıyla evlendirilmeye razı geliyosa.asla kişiligi oturmamıştır.o seni kaybettigine üzülsün canım.evlensenizde asla ailesinin sözünden çıkmayacak erkek karakteri....evlensenizde siz bence mutlu olamazsınız gülüm....sen yüregi güzel birisin...daha iyisine layıksın canım.seni çok öpüyorum..a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar daha uyanmadinizmi ya kakında hava güzel ben güzel sizler güzel dünya güzel konuşlam yaa bend eşans yok galiba gelince kimseyi bulamıyorum

günaydın kızlar kahvaltımı yapdım kocişi yolladım ilaçlarımı içdim
dün geceki güzel sohbetinizi okudum ve geldim
aslında dün gece uyumuyordum ama kociş vardı pc başında
hesap falan yapıyor kalk diyemiyorum işi değiştiği için biraz evede yansıyor
bozuluyorum ama ne yapalım artık iş kıtlığında sesim çıkmıyor.
hepiciğinizi seviyorum hayırlı günler diliyorum canlarım.

günaydın kızlar daha uyanmadinizmi ya kakında hava güzel ben güzel sizler güzel dünya güzel konuşlam yaa bend eşans yok galiba gelince kimseyi bulamıyorum

esram günaydın bacım.geceleri burası daha dolu oluyo 10 dan sonra sende gel ...akşam baya kalabalıktık.çok güzel geçti....

selam kızlar nasılsınız..hayırlı günler..sinüzitten dolayı şiddetli baş ağrısıyla uyandım bu sabah hala geçmedi uffff...daha kahvaltı etmedim edip ilaç içeyim barii..

GÜNAYDINLARRRRRR OLSUNNNNNNNNNN
kızlar dün yazdıklarınızı okudum ve çok hüzünlendim
herkez çok acımasız sizlere yaşadıklarımı anlatsam offfffffffff anlatmayayım boşvereyim
en son düşük yaptığımda ölüm tehlikesi atlattım
kayın valide hanım destek olacağına hep mi seni buluyor herkez doğuruyorda sana neden böyle oluyor vs geçmiş olsuna bile gelmedi ve birkaç ay sonra telefon edip hastayım beni davet et size geleyim dedi
bende hiç müsait değilim daha tam olarak iyleşmedim dedim
sonrada sanki kafadan kontakmışım muamelesi gördüm
onun için canlar boşverelim herşeyin hayırlısını istiyoruz RABBİMDEN demekki en hayırlısı yaşadıklarımız
o

günaydın kızlar...ben gittikten sonra da nehir gelmiş bayağı dert paylaşmışsınız...nehircim kıyamam sana ya çok üzüldüm canım benim...üzülme diyecem ama aşk yakar insanı bilirim...unutman bayağı bir zaman alır ama bu ara da hiç öyle oturupta onun yasını tutma...çivi çiviyi söker derler ya bilmem ne dersin...inançlı birisin sen alnına yazılan bu değilmiş,kısmette yokmuş...belki de seni daha iyi birileri bekliyor...umutsuz olma...herşeyde vardır bir hayır...

>Mumucum,nasıl gidiyor hamişlik...bizlere de dua et ne olur.......
Dimplehawk,sana da günaydın canım...sen nasılsın...
bana müsade yine gelirim...kociş geldi kahvaltı yapacağız...

günaydın cnm afiyet olsunn
sağolasın iyiyim hamdolsun iyiyim de hüzünlendim şimdii

gece sohbetinizi okuyordum anca gelebildimm fisfisfis

ahh ahhh arkadaşlarım ahhh :çok üzgünüm:
ne demeliyim bilemiyorum kii
kelimelerin yetersiz olduğuu zamanlardan biri bu
çok şükür hepimiz inançlı insanlarız ki herşeyin Rabbim den geldiğini ve sınav olduğu gerçeğini biliyoruzz
Allah sabırlar ihsan etsinn

nevinimm cnm :teselli:
bu cümlelerine bayıldımmm...
maşaallah Rabbim sana herşeyden önce hayran olduğun bir eş ve aile nasip etmiş, herşeyden önce buna şükretmelisin a.s
onlar sana Rabbim en güzel hediyesi değil mi şutarafagitti
bende sevgili eşime hep öle derim
sen bana Rabbimin bir hediyesisin :asigim:
şükürler olsunn
herşeyden öncee bu da bi nimet farklı bişeyy

Denefim sana gelincee :teselli:
kayınvaldene Allah şifalar versin :dilcikar:
ancakk burada çok önemli olan senin geleceğin var
ve biran önce ciddi bi şekilde eşiinle konuşup halletmeniz lazım bu durumu a.s
yoksa bu yara seni yiyip bitirecek :çok üzgünüm:
herşey için para bulunuyor o işin kolay kısmııı borç bulunurr cnm biran öncee ciddi adımlar atın lütfenn ... :Saruboceq:
zaman geçtikçe sonunda pişman olmak var Allah muhafaza fisfisfis

canım bize anlatıp rahatla tatlım benzer yaşadıklarımız hayırlısı olsun ne diyelim tatlım inşşş bizede bebişlerimiz gelicek ALLAHIM nasip edicek inşş....

oh oh oh oh mumu dahamişmiş yaşasın
acemim nerdesin sen kıss..maviayda yok ikinizide öpüyor ve buraya bekliyoruz özletmeyin kendinizii olurmu..

Şeniz bende seni öpüyorum tatlımm..kendine ve bebişlere iyi bak a.s.

günaydın cnm afiyet olsunn
sağolasın iyiyim hamdolsun iyiyim de hüzünlendim şimdii

gece sohbetinizi okuyordum anca gelebildimm fisfisfis

selam canım nasılsın..a.s.

bana gelince CADIARZU
biçoğunuz biliyor
2,5 yıllık evliyim
şuan 1,5 yıl kalan ev borcumuz için çalışıyorum
ben çocuklara bayılırım ve Rabbim takdir ettiği zaman bende çokk istiyorumm bir meleğim olsunn :asigim:
ama sizleri tanıdıkça
artık anneliğe daha fazla anlam yüklemeye daha fazla özlemeye başladımm
anneliğe öyle özendirdiniz ki şutarafagitti
borç bitiminden çok şimdi bunun için gün sayıyor oldumm

ama işin içinde olmadığım için bunu yeni yeni farkediyorum kii
günümüzde bebek sahibi olamayan öyle çokk insan varmışşkiii :çok üzgünüm:
bende ne olacağını hiç bilmiyorum :1no2:
tedirgin değilim desem yalan olur

ama Rabbim bizim için en hayırlısını ve doğrusunu biliyor
ona tevekkül ediyorum inş ondan gelecek herşeye razıyım
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versinnn

çilekk iyiyim tatlım şu sinüzit beni mahvetti dr a gidiyorum ilaç veriyo tekrar oluyor bide bana bu antibiyotikler dokunuyo kaşıntı ve mantar hemen oluyorum o yüzden maranki ve saraçoğlunun kürlerini uyguluycam paptyayı deniycem hemen şimdi içim dışım kür oldu sorma canım napiim işe yarasında ilaç içmemek için katlanıcam..görüşürüz cnm..

slm kızlar.....kaydirigubbakcemile5
pınkım gecmıs olsun ya...ınsallah atlatırsın.......ne varsa bıtkılerde var ama ben hep soylerım ıaclardan daha ıyı dıyeŞeniz
naz,cılek nbr kızlar??cılekcım borcunu odemekte kolaylıklar dılerım:Saruboceq:
esra hakıkaten senle denk gelemıyoruz be canım...
gulyuzum nbr canım??opuyorumŞeniz
denefım napıyosun ıstemısın canım??????:1hug:
svet,radyolojı,nevın,nehır,mumu,myhope,alhan ve sayamadıgım herkes nerdesınız????sevgılerımle:1hug:a.s.

geçmiş olsun pinkçimm :teselli:

allah razı olsun lotusum Şeniz
inş. :Saruboceq:

kızlar benim çıkmam lazım şimdi
hepinizi çok öptüm Şeniz
Allah a emanet olunn :1rolleyes:

ah canlarım benım ....
benım arkadaslarımı kımler dertlendırmıs böyle?
ah nevınım canının sıkılmasında haklısın ama herkesın aile anlayısı farklı işte sen olsan eltının yaptıgını yapmazsın aileden bırı dıye ama kişilikler farklı farklı işte.üzülme demicem ama en azından senı sonuna kadar destekleyen bir eşin var bunun için cok şanslısın canım.bunu düşün ve gerisini bosver canım...
nehırım canım yazdıklarını okudum şok oldum ınan.bence senı haketmeyen bırymiş.yaptıgı akla mantıga aykırı bısey yaaa.böyle bırşeyı ınsan dert edip sevdiği insandan nasıl vazgecer.sonuna kadar senın arkanda olması gerekırken ailesının agzına uymuş.yolun sonu basından bellı olmuş canım .senın kıymetını degerını bılen biri cıkar ve coook mutlu olursun canım benım....oglum olsaydı senı kacırmazdım kızz... gelınım yapardım senı :)))) ama o şansımıda kaybettım..

Selamlar canlarım ciğerlerim....

Ben daha iyiyim,külleniyo her şey yavaş yavaş...Her şeyde olduğu gibi...3 günlük dünya işte,aslında takmaya değmez ama malesef herzaman olmuyor...

Hepinize tek tek,ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sağolun varolun kızlar,iyiki varsınız,ne güzelde teselli edermiş benim arkadaşlarım yaaa,canlarımmmm....

Nehir içini dökmüş...İnanamadım...Bak ne güzel şeyler söylemiş ablaların dimi kızzz....Biz iki kardeş böyleyiz işte,dertler ardarda sıralanıyo,birimizinki düzelmeden diğerininki çıkıyor.Her işte bi hayır vardır dicez yine...Düzelecek inşallah hepsi...Sizinde destek ve dualarınızla elbet...

Denefim canım kuzum,ne diyimki ben sana şimdi.Bu tedaviler dünyanın parası,servet değerinde.Geçenlerde Radyolojime de dedim,bu tedavi paralarıyla ev alırdık diye...Hepimizi zorluyo be tatlım,haklısın ne diyim.Ama senin bu kocişe bi çare bulmak lazım bence...Ah benim çilekeş bacım,bunların mükafatı büyük olacak biliyosun..Dayanır benim bacım bunlara...Senin o düşüncelerini bende hissediyorum zaman zaman ama bu topikteki gelişmeleri,güzel haberleri okuyunca,amaaaaannn boşver diyorum atıyorum kafamdan hepsini yada attığımı zannediyorum:)))
Mumucum seninde kaynana az değilmiş kızzz,nedir bunların derdi bi anlasam..Rabbime şükürler olsunki bebişin seninle ve hep seninle olacak inşallah...
Öpüyorum kocaman hepinizi...

Pinkim geçmiş olsun canım,ne zordur o baş ağrısı dimi?Hemencik geçsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…