Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

alhancım mrhaba canım nasılsın geçmişi okudum bakdım bi sen varsın
öpüyorum canım yiğenimide senide

paptya kürünü denedim kızlar işe yaradı valla o inanılmaz baş ağrım yokk.yarım litre kaynayan suya 3 yemek kaşığı dolusu kır papatyası attım buharını 5 dakika soludum yarım saat ara verip bidaha buharını soludum geç ti ağrım inşş bu gün olmaz artık yarın yine devam hergün yapılıcakmış yalnız en arkadaki dişim başladı az önce bu buharmı tetikledi nedir şimşek çakıyo sanki ara ara sancıyor napıcam bilemedim ALLAHIM şifamı versin inşşşneyse şimdilik iyiyim gözüm açıldı valla neydi saatlerdir çektiğim ALLAHIM sağlığımızı kaybettirmesin bir yerimiz ağrıyınca herşeyin boş olduğunu anlıyoruz dimi kızlar yaa.kalkıp yemek yapiim barii sabahtan beri hiç bişey yapamadım hoşçakalın kızlar görüşürüz..

pinkim geldim canım..sengözlerimebaksanabnerde bu topıc??????:sm_confused:ıkımız herkesın evını tek tek basıp bızım kızları toplasak mı ne dersın?????????kaydirigubbakcemile5yarın tatıl kızlar hadı toplasın........:mymeka::dance:

lotuscum kimseyi bulamayınca başka topiğe kaydın değilmi...bugün herkes biryerlerde galiba...geç saatte girerler...bende facebooka bir bakayım
Pinkcim,çok geçmiş olsun canım...bende iki günden beri dişimin ağrısından duramıyordum...ama çok şükür dünden beri gargara yapıyorum...bugün iyiyim hamdolsun...neremiz ağrısa canımız orda...

canımcım aynen oyle kımse yoktu...ama bıde pc takılıyor benım arasıra.....netım cok ıyı degıl ya....ıyı olmana sevındım canım cok gecmıs olsun...butun gun oturdum ben bugun bıkac gelen gıden oldu oturduk...aksamustude nasıl uyumusum.....arada bende gırdım facebooka...sımdıde bızımkılerle oturuyoruz......:1hug:a.s.Şeniz

ben geldim kızlarrrr
lotusum üzülme ben yettim :)
ya misafirlerim vardı şimdi gittiler.ben de hemen damladım.ama kaynım bizde.şimdi eşimle ikisi otururlar pc ye
bi selam edip kaçıcam bende
sizi seviyorum ben yaaaa

ben geldim kızlarrrr
lotusum üzülme ben yettim :)
ya misafirlerim vardı şimdi gittiler.ben de hemen damladım.ama kaynım bizde.şimdi eşimle ikisi otururlar pc ye
bi selam edip kaçıcam bende
sizi seviyorum ben yaaaa

hakıkaten canım ben yetısene kadar esıle kaynın kapmıs pc yi.........:çok üzgünüm:yerimseniben

İyi geceleeeerr. Ben buralardayım selam vereyim dedim. Çok yorgunum çoook.
Nasılsın lotusun sağlıpın keyfin nasıl?

günaydin kızlar nasılsınız büügün pazar dimi herkez uyuyor ooohhh ne rahat ya keşke benim koçişte evde olsaydıda uyusaydıı

günaydın iyi pazarlar canlarım
denefim seni gördüm nasılsın canım.şööyle kafana göre dinlen bugün.iş miş yapma.çk yoruluyosun zaten
ben de iyiyim.kahvaltımızı yaptık size bakam dedim hemen koştum.
bu arada cuma günü cüneyt arkına beyin emarı çektim kızlar.düşüp kafasını çarpmış.gözünün içindeki beyaz olduğu gibi kan olmuştu.çok mütevazi sevimli bir insan.kendsini çok seviyordum zaten.bir an önce iyileşir inşallah.
bugn evdeyim galiba.istanbulda fena yağmur var.burda olursam hep gelirim.ama biraz da temizlik yapmam lazım.ne zamandır bişey yapamıyordum.

iyi pazarlar kızlar nasılsınız bende aranıza yeni girdim sayılır, burdaki arkadaşlıklar nasıl şnşallah iyidir

bne yine geldim selam
temizliğimi hala btiremedim yahhu
çok yoruldum.biriniz de yardıma gelelim demiyosunuz yani :)
arkadişlerim akşam gelinde iki çene yapak yaaa
yarın yoğun olurum ben.iş yerinde giremem.özlerim sizi yarın akşama kadaaarrr

ben geldim kızlar.radyolojim bitik haldeyim sen gel bacım bana yardıma.3 gündür geceleri temizlik yaptım.bugün misafirlerim gelecek diye.neyse onları gönderdim geldim.şimdi mama yedim ve buraya geldim.ama fazla duramıcam.kayınvalideme gidecez annemle.akşam insallah gelirim ....annem burda .şimdilik bana müsade...akşama insallah görüşürüz...kolay gelsin radyolojim sanada..

hala kimsecikler yok
bütün gün topiği bekledim gelen giden olmadı
en iyisi giden ben olayım
gidiyorum işte
herkese hayırlı geceler.iyi uykular.mucckksss.bbyyss

Merhaba kızlar ..Nerdesiniz iki sohbet edelim yaaa...
Sıkıldım bi bakim dedim sizleri ösledim hihoyyyt

Adetime 2 gün var çok sabırsızlanıyorum delikafadulden

İnşaallah hayırlısıyla benimde bir bebişim olur :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…