Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

anam anam teknıkerımı kızdırdıkmı?canım sen cıktın ben gelkdım sanırım.malum pazar goncama vakıt ayırayım dedım.aksamda annemlere(kayınvalıdemlere) gıttık.sıteye ne olmus böyle yaa görünce ödüm koptu kk kapatıldı sandım yürecime inecektı.neyse canım arkadaslarım neler yapmıs bakalım?
bu arada yenı gelen arkadaslarda hosgelmısler.uzun süreli kalırlarda buradakı arkadaslıgın tadına varırlar :) hadı ben kacem coook öpüyorum hepiniziiii kızımda ellerınızden öper teyzelerı ıyı geceler....

günaydın kızalr herkeze iyi bir haftalar diliyorum inşş herşey dilediginiz gibi olur bu hafta

günaydınnnnn arkadaşlarımm Şeniz

haftasonu evdeydim
biraz temizlik falan yaptım
sonra da bi güzel ayaklarımızı uzatıp film izledik
neyse sonra da amcamın bi kız meleği oldu
onu ziyaret ettikk

işe başlamadan önce dışarı çıkmak için can atardım
şimdi ise kendimi eve atmaya bakıyorum her fırsatta
insan çalışınca evini, evinde oturmayı özlüyor

sonuç olarak haftasonum güzel geçti çok şükür

günaydın arkadaşlarım...denefiniz geldi.kaydirigubbakcemile3..çilekim günaydın gülüm...hayat güzel yaşamak güzelll...bi dahamı gelcez dünyaya aman salın dertleri.atın arkanıza....ben an azından bugün öle düşünüyom...

hoş geldin arkadaşım.insallah gönlündeki bebişine kavuşursun

günaydın denefimm a.s.
canım benimm maşaallahhh
çok pozitifsin bugünnn :lepi:

berin ve ummuhan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz hihoyyyt

günaydııınlarrrr.evet bılıyorum cok sasırdınız bu hatun bu saatte gelmez dıye :) evet normal sartlar altında uyurdum ama gece 2 den berı uyuyamadım uyku tutmadı bır türlü.sabahta felaket mıdem bulandı sonrası malum...bulantılarım yenıdenmı gelecek acaba? aayyy hıc güzel baslamadım güne hayırla sonuclanır ınsallah...swetım,cılekım denefım hepınıze gunaydın canlarım..

evet hamileyim ama henüz doktora gitmedim azcık gecsin diyom

günaydın berin hasgeldin tekrar.bebısınde hayırlı ugurlu olsun saglıcakla kucagına alırsın ınsallh...bende 5. haftamda gıtmıstım kesesını o zaman görmüştük.dr gıtsende bısey görünmez su durumda.aman dıkkat et hareketlerıne yorulma iş yapma,agır kaldırma ben cok cektımde sen barı cekme :)

günaydın swetim günaydın alhanım nasılsınız kızlar yiğenlerim nasıl

anacım nazıım gelmıs günayddın canım.sen nasılsın?.valla bızımkını sorarsan sabah fıkır fıkırdı ama mıdem bulanım ............. olduktan sonra korktu sanırım herketlerını kestı.kız zilli burdayım de anneyı korkutma bakem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…