Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

uyumuştur annesi korkma sendebiraz korkutunca uykuya dalmıştır o zilli.
sende uyumaya çalış daha çok erken oturup napıcan.
gerçi diyene bak sen yatmamak için yatağımı bile topladım:::))))

günaydın bende geldim
denefim güne böyle başlaman ne güzel.canım benim
alhan hayırdır canım yaa.zaten saat bire geliyodu biz hala ms deydik.1 saatlik uyykuyla mı duruyosun.benimde senle konuştuktan sonra bi sürü işim çıktı.2 ye doğru yattım.ne güzel dimi çalışan insanın o saate kadar ayakta durması.
nazım hayırdır seni de mi uyku tutmadı.allah allah.topikte bugün değişiklik var ama hayırlısı bakalım :)
şimdi nevinde gelirse şaşırmayalım.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.berin bebişin hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.
çileeek nasılsın canım.aynen bende senin yaptıklarını yaptım dün.sokağa adımımı atmadım.evimi özlüyorum yaaa naapıyım

günaydın nazım günaydın alhanım.nasılmış benim canlarım.
alhanım bak bebeginin sayesinde senle buluştuk.afferim benim yegenime.olsun canım midelerin hep bulansın.annecigim ben burdayım beni unutma diyo...
nazım canım sen nasılsın gülüm...hafta sonu ne yaptın temizlikmi ...
çilekim evet bugün pozitifim....kendime söz verdim artık depresyona son.strese son..hayatta ne yaşamam gerekiyosa onu yaşıyorum...bebegim yok diyede ölüm yok ya....baktım olmuyo.alırım bi yurttan.bakarım büyütürüm.bi çocugu topluma kazandırmış olurum en azından...annelik duygumuda bastırmış olurum..
swethome bacım uçmuş ya..çok işi var galiba bugün...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

evet aynen 1 saatlık uykuyla duruyorum canım.sersem tavuk gıbıyım...kahvaltımıda yapmadım henüz...güya yatacaktık ıkımızde masallahımız var.

nazı kız bana yat dıyosun ama sen yatagı bıle toplamıssın baksana... delikafadulden

denefım bı cee yapıp kayboldun nere gııtın bacım?

ahanda..... radyolojimde gelmiş.gel bacım bi öpem seni....Şeniz
nasılsın canım.ya nasıl dayanıyon uykusuzluga gülüm.zaten bütün gün ayaktasın....gerçi bende 1 de yattım 7 de kalktım..

harikasın denefimmm :lepi:
maşaallah tevekkülüne :1rolleyes:
sana da bu yakışır şutarafagitti

evet sizlerden üzülerek te olsa ayrılmak zorundayım...10.30 da hastalarım var.hepinizi çok seviyorum.AKŞAM EVDEYİM İNSALLAH GÖRÜŞMEK ÜZERE..a.s.a.s.a.s.

alt tarafı 10 dak ara verdim muhabbete bak allah bozmasın inş.
radyolojim denefim çilekim günaydın canışlarım
radyolojim ben her sabah erken kalkıyorum bacım kocişe
kahvaltı hazırlıyorum iş güç topike geç geliyorum bacım
bu sabah elimi bişiye sürmedim şimdi annem aradı kahvaltıya gidiyorum
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum akşama görüşürüz inş en güzel saatler sizin olsun...

burdayım canım ama bırazdan kalkıcam kahvaltımı yapayımda gözüm acılsın eccuk.gurultular duyulmuyomu?bızım kız bıde gurultulardan korkmasın şimdi :) sonra görüşürz canlarım benım

evet sizlerden üzülerek te olsa ayrılmak zorundayım...10.30 da hastalarım var.hepinizi çok seviyorum.AKŞAM EVDEYİM İNSALLAH GÖRÜŞMEK ÜZERE..a.s.a.s.a.s.

kolay gelsin denefimm :1hug:

günaydım nazcımm a.s.
ohh ne güzel git bakalımm annişinee
bizde çalışalım burda kafamçokkarıştı :dilcikar:

ya şu kocişe kahvaltı hazırlama olayını ben hi beceremedim şimdiye kadar :)
ben eblenmeden önce demiştim benden karı marı olmaz diye de kimse inanmadıydı :))))))))))
evlendiğimizden beri pazar günleri hariç hiçbir gün eşime kahvaltı hazırlamamışımdır.ama bunda onun da payı var.erkenden kahvaltı yapmayı sevmiyo.ancak akşamdan çorba varsa içip gider.yoksa normal kahvaltı yapmaz.ben de yappmam.ikimizde iş yerlerimizde yiyoruz bişeyler.böylece de bi güzel kiloları alıyoruz :))
denefcim kolay gelsin canım.
naz alhan afiyetler olsun.ooohh yapın bakalım kahvaltı keyiflerinizi.valla özenmiyorum değil hani.
ya hakikaten bi akşam şööle güzel bi sohbet edelim yaaa.çok ayrı kaldık birbirimizden son zamanlarda

swetcim nasılsın canım
işin çok heralde bugün değil mi.
fazla vakit ayıramamışsın buraya
benim de bugün randevular boş.ama öğleden sonra coşarız.çünkü doktorlar sabah ameliyatta oluyolar.muayeneler öğleden sonra başlıyo.

anam anam şiştiiim... keyıf cayımda içeyım şöölee.ama sonrasını düşünüyorum geceden berı sularımız kesık.tam zamanını buldular yanı...teknıkerımm senle benmı kaldık bacum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…