- 15 Temmuz 2008
- 5.478
- 4.920
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #5.341
günaydın bende geldim
denefim güne böyle başlaman ne güzel.canım benim
alhan hayırdır canım yaa.zaten saat bire geliyodu biz hala ms deydik.1 saatlik uyykuyla mı duruyosun.benimde senle konuştuktan sonra bi sürü işim çıktı.2 ye doğru yattım.ne güzel dimi çalışan insanın o saate kadar ayakta durması.
nazım hayırdır seni de mi uyku tutmadı.allah allah.topikte bugün değişiklik var ama hayırlısı bakalım :)
şimdi nevinde gelirse şaşırmayalım.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.berin bebişin hayırlı olsun.inşallah sağlıcakla alırsın kucağına.
çileeek nasılsın canım.aynen bende senin yaptıklarını yaptım dün.sokağa adımımı atmadım.evimi özlüyorum yaaa naapıyım
günaydın nazım günaydın alhanım.nasılmış benim canlarım.
alhanım bak bebeginin sayesinde senle buluştuk.afferim benim yegenime.olsun canım midelerin hep bulansın.annecigim ben burdayım beni unutma diyo...
nazım canım sen nasılsın gülüm...hafta sonu ne yaptın temizlikmi ...
çilekim evet bugün pozitifim....kendime söz verdim artık depresyona son.strese son..hayatta ne yaşamam gerekiyosa onu yaşıyorum...bebegim yok diyede ölüm yok ya....baktım olmuyo.alırım bi yurttan.bakarım büyütürüm.bi çocugu topluma kazandırmış olurum en azından...annelik duygumuda bastırmış olurum..
swethome bacım uçmuş ya..çok işi var galiba bugün...:çok üzgünüm:
çileeek nasılsın canım.aynen bende senin yaptıklarını yaptım dün.sokağa adımımı atmadım.evimi özlüyorum yaaa naapıyım
harikasın denefimmm :lepi:
maşaallah tevekkülüne :1rolleyes:
sana da bu yakışır şutarafagitti
denefım bı cee yapıp kayboldun nere gııtın bacım?
evet sizlerden üzülerek te olsa ayrılmak zorundayım...10.30 da hastalarım var.hepinizi çok seviyorum.AKŞAM EVDEYİM İNSALLAH GÖRÜŞMEK ÜZERE..a.s.a.s.a.s.
alt tarafı 10 dak ara verdim muhabbete bak allah bozmasın inş.
radyolojim denefim çilekim günaydın canışlarım
radyolojim ben her sabah erken kalkıyorum bacım kocişe
kahvaltı hazırlıyorum iş güç topike geç geliyorum bacım
bu sabah elimi bişiye sürmedim şimdi annem aradı kahvaltıya gidiyorum
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum akşama görüşürüz inş en güzel saatler sizin olsun...
kımsecıkler yooook bende gezıneyım bakalımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?