Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

pinkim iyi gezmeler canımmmm meşgul hanımsın vesselam ne güzelll ben iyice bağlandım eve zaten aylardır yatıyoruz malum nedenden ancak ayaklandık şimdi de hava kapalı insanın evden çıkası yokkkkgamyoncuiremsu
swetemmm canımmmm :1hug:

arkadaslarım bı slm verıp cıkacam esım ha geldı ha gelecek corba yapacam merak ettım gecmısı okudum gıtmeden slm vereyım dedım.bırde denefım senı gördüm çook öptüm canım senı.....vee bütün arkadaslarım kendınıze ıyı bakın görüşmek üzere...

bekledim bekledim kimse gelmediiiiiii bende kaçıyorum artık eşim fazla oturdun diye kızmaya başladııııı huuuu gececilerrr nerelerdesiniz yahuuuuuuuukaydirigubbakcemile

bende geldm kızlar
ama kusura bakmayın
bulaşıklarımı yıkamadan sohbet etmeyeceğim
dün çok geç saate bıratım.sonra ne kadar zorlandım biliyo musunuz
hadin toplaşın geliyom 20 dakka soona

eee kimse gelmemiş halaa (((
bu gece muhabbet yok anladık
çok üzgünüm ühühhüüühhüü
ben uykumdan fedakarlık yapıyom canım arkadaşlarımla sohbet etmek için.
ama kimse istemiyomuş demekki sohbet.iyi peki o zaman.yarın ederiz naapalım

slm kızlar.............gececı lotus geldihihoyyyt
bugun gulyuzumleydık.....cok guzel vakıt gecırdık...eve gec donduk...bıbakayım sızlere dedım ama pek bı hareket yok sankı:sm_confused:
svetım yavru kusun kızmıs demek.......masallah canım hayırlı saglıklı olsunda cınsıyet farketmıyo dımı?????salı gunu guzel haberlerle gelırsın ınsallah:Saruboceq:bızde nasıpse cumartesı kontrole gdecegız...gecen sefer tek bırı oglan demıstı smdı tekrar bakar sanırım...bıde uclu test dıyordu dr ama ıkızlerde pek guvenlı degılmıs bı bakıcaz artık......ınsallah hepımızde hersey yolundadır.:Saruboceq:Şeniz
pınkcım nasıl gectı gunun canım????yerimseniben
denefım sabır sabır hep sabır dılıyorum sana.........cok haklısın yorulmakta,stres olmakta ama ne care..kayınvalıden sanslı sen cok vıcdanlısın canım:teselli:Şeniz
myhopem oglusun nasıl??????teyzelerı opuyor oyle soylekaydirigubbakcemile3
radyolojım gecelerı topıge almıcam zaten bacım senıyerimsenibencok uykusuz kalıyorsun,ıslerını de yetıstırmek ıcın cırpınıyosun sabah ta ıse gtmeye zorlanıyosun yazık sana ya.......bız evdeyız canım sen bakma bıze uykuna dıkkat et:1hug:
mumu sesın cıkmıyor bacım durum ne???hersey yolundadır ınsallah canım:Saruboceq:
esra bu aksam gelırsen kacırmıcam senı.......delikafadulden
alhanım dun senınkıne topıgın tek kızı dıyodum bugun ısler degıstı svetınkı de kesınlesmıs canımŞeniza.s.
nevın,nehır nerdesınız canlar????:1hug:
herkesı optum canlar:1hug:a.s.

Pısssstt ben geldim Radyolojim....Ama geç kaldım galiba,gerçi online görünüyon ama yoksun galiba...

Başım çoooooooooooook ağrıyor yine yaaa,ondan dolayı ben kaçar.Biraz kolonya banyosu yapayım:))

İyi geceler hepinize,öptüm....

kım demıs kımse yok dıye guzelımhihoyyyt
neviiiiinnnnnnnnnnnnnn sobeeeeeeekaydirigubbakcemile5

Burdayız Lotusum tam çıkıyodum seni gördüm,aynı anda göndermişiz mesajları sanırım...Valla çok başım ağrıyo yaa,ekrana baköakta zorlanıyorum,oyüzden kalamıcam canım...Çok öptüm seni,Nehirdende selam ve öpücükler var...Görüşmek üzre...

canım gecmıs olsun.......pamugun arasına karabıber dok,kolonyayla ıyıce ıslat alnının uc noktasına tulbentle baglayıp yarım saat kadar yat ınan cok ıyı gelıyor.:teselli:Şeniz

gıt yat canım bende optum ıkınızı.......ıyı geceler bende cok kalmıcam sanırım:1hug:

radyolojim,lotusum,nevinim ben geldim.:teytey:..çok şükür kavuştum sizlere.ama çok yorgunum fazla kalamıcam kusura bakmayın oldumu....nasılsınız bakalaım
swethomenin kızı olcana çok sevindim.saglıklı olsunlarda. en önemlisi o

lotusum canım nasılsın.ben bi selam verip kaçmış gibi olcam ama.malum sabah iş başı...kib guzum.yegenlerimide çok öpüyorum.ALLAHA EMANET OL..:a015:senağlama

lotusum canım nasılsın.ben bi selam verip kaçmış gibi olcam ama.malum sabah iş başı...kib guzum.yegenlerimide çok öpüyorum.ALLAHA EMANET OL..:a015:senağlama

canıımmmmmmmmmm hosgeldın...sen ıyı ol canım sukur bızler hepımız ıyıyız arada boyle hbr ver yeter canım cok optm senı....hadı ıyı geceler tatlı ruyalar canıma.s.ŞenizŞeniz

denefime yetişemedim heralde.lousum bende kaçıyorum canım geç oldu.
facede takılmışım.sizleri görmemişim.neyse.
ne de olsa akşamlar gündüzler bizim.değil mi.daha çooook sohbet ederiz.
haydi hayırlı geceleeerrr
iyi uykullaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…