Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hadı ıyı geceler canm....topıgı ben kapatıcam yıne bu gece.....ıyı uykular:1hug:a.s.

canıımmmmmmmmmm hosgeldın...sen ıyı ol canım sukur bızler hepımız ıyıyız arada boyle hbr ver yeter canım cok optm senı....hadı ıyı geceler tatlı ruyalar canıma.s.ŞenizŞeniz
sagol canım.ben ara ara ugrarım gülüm.merak ettirmem..sevgiyle ve saglıkla kal..
şmdide ben sana yetişemedim radyolojim..senağlama.neyse saglık olsun...

günaydın diyrek geçmişi okumaya geçelim bakalım kimler neler kaynatmış heeeee
yakalayalım benim yokluğumda neler dönmüş hımmmmmmm
işte şimdi görev başına.
hadi bakalım mutlu anne adayalrım,dünyanın en güzel kadınları ,melek gibi insanla r,sevgili gaaglılar hadi işbaşına foruma gelin topiği yalnız bırkamayın.biz buradayız efendim bekleriz:)

kızlar ben biraz çıkıyorum.elimden gelirse az gireceğim.tutabilrsem kendimi.
biraz halletmem gerekn şeyler var.kendinzie iibakın.yarın zaten cuamrtesi olmam.bugün arada ceee yaaprım .hepinzie hayırlı cumalar ve iyi tatiller dilerim.
cumanız mübarek olsun .

günaydın swethome,günaydın arkadaşlarım.cumanız mübarek olsun.sevgiyle,saglıkla,huzurla kalın.eviniz bebiş sesleriyle çınlansın.komsular şikayete gelsin...kaydirigubbakcemile3

sana da günaydın denefim Şeniz
hayırlı cumalar hepinize arkadaşlar
bu aralar fazla ilgilenemiyorumm burayla
çalışmam lazımmm

hayırlı cumalar canlarım nasılsınız?masallahınız var gecelerı kazanı kaynatıyonuz?ayy cok heves edıyorum sıze.kımselerde yok bugun yaaa.nırdesiniz bacılarım....

selamlar hayırlı cumalar canlarım
ben geldiiim.yemeğimi yedim.hastalarımı bitirdim koştum geldim.
sabah doktorumun yanına gittim.eşimin test sonuçlarını ve de benim prolaktin sonucumu göstermek için gittim.herşey normal dedi.şimdi yumurtlama takibi yapılacak.adetimin 3. günü gidicekmişim.ya nası yapılıyo bu.o şekilde mi ultrasaonla bakıyolaar yoksaa.ay çok korkuyorum.yaptıran var mı aranızda. sonra bi de hsg isteyecekmiş.ay ondan daha çok korkuyorum.ya allahım yardım et bize.yardım elini uzat ne olur ((

allah yardım eder canım merak etme sen.
nihayet başlamışsın canım ya gerisi kolay.her şey normal ise ve sorun yoksa inşallh tez zaman da meleğine kavuşurusnç
birde bak doktorruna sor.
bana doktor bir hap vermişti.
antibiyotik.onu bir arkadaşa verdim şu an adını yazamıyorum.
ama eğer bu ay adet olursan bu lacı iç.hsg den önce bir tıkanıklık varsa iltihabik ise açar.çok kadın bu sayede hamile kaldı .
hiç uğraşmadan dedi.
sen bu hapı sor eğer ben adını bulabilirsem yine yazarım canım.ama bir arkadaşa anlaınca ben de hamile olunca o istedi.veridm.kullandı mı bilmiyorum tabi.
sen bir de onu öğren canımsın
çok gzüel haberler.sorun yok demek inşallah uğraşmadan bebek gelecek demek. değil mi aminnnnnnnn

Selamlarrrrrr.......

Geldim nihayet gündüz gündüz.... 4 kişi görüyorum lobide,ne güzellll....Berin,radyoloji,Swet bide bennnn....Nabersiniz bakam...

radyolojim sen yumurta takibini bana sor bacım:))))Vajinal bakılıcak tabiki,büyük ihtimalle gün aşırı muayene olacaksın,istenilen büyüklüğe geldiği zaman ya tahmini ilişki tarihi verilicek yada yumurta çatlatma iğnesi yaptırıp,iğne saatinde yaklaşık 36-40 saat sonra ve akabinde gün aşırı ilişki önerilecek...Benim böle oldu yani,çok iyi hatırlıyorum sabah 8 e denk gelmişti,uykulu uykulu ne sen sor ne ben söyliyim bacım.:)))))

Son düzenleme:

canım bende bakmışlardı malesef yumurta takibinde hep alttan ama bebiş için değer dimiiii herşeyin normal çıkmasına çok sevindim canım hsg yi benden iyi bilirsin belkide ama benimki kolaydı bazılarının çok ağrılı oluyormuş umarım seninki de kolay olur ve tüplerin de sorunsuz çıkar canımmm hadi hayırlısı mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim çabalarınızı boş bırakmaz her ev bebiş sesiyle şenlenir inşallahhh

Sende hsgden korkuyosan biz napalım kızzzz....En güzel Denefim açıklar bunu....Ben çektirdim e zordu biraz canın yanıyo tabi haliyle ama kısa süreli ve geçici biacı,korkulacak bişey yok bence,gene çektir denilse korkmadan gider narkozsuz çektiririm yani...İnsanın acı eşiğine göre değişiyormuş,öle diyorlar...İhmal etmek yok ona göre,külahları değişiriz bak sonra,çok kızarım haberin olsunklava:

Tamammı canım,bak ne güzel başlıyorsun artık,sonuda güzel,mutlu,hayırlı olsun inşallah canım,güzel haberler bekliyoruz senden,umutluyum ben...Şeniz

nevinim swetem ne ara yazdınız yahu demin kimse yoktuuuuuuuCADIARZUhızlı hatunlarsınız vesselamm yakalayamadım siziiii:1hug:

Heee yazarım ben,speedy gonzalesim ben:))))Ben burdayım kızz,sen nerekaçtın hemen...

Yaww karnım acıktı gene,kalkıp yemek lazım....

Berincim,geçmişi bitiremedin herale bacım..İyisin inşallah...

Hadi ben şimdi kaçıyorum,yemeğimi yapıp gelem..Görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…